آلارم غذایی 4 ( چیپس )

hamid rad

کاربر فعال صنایع غذایی
[FONT=&quot]خب سلااام همگی دووووستان ..... و دشمنانه عزیز
[/FONT]

[FONT=&quot]محصولی که امروووز میگم چیپس ه ... [/FONT]
[FONT=&quot]چیپس[/FONT]
[FONT=&quot]خب ببینید دوستان ما محصولی داریم به نام چیپس که تهیه این محصول به این نحوه ...[/FONT]


 

hamid rad

کاربر فعال صنایع غذایی
[FONT=&quot]سیب زمینی وارد انبار کارخونه میشه و در موقع مورد نیاز ... وارد خط تووولید میگردد. بعد از طی مرحله شستشو باید پوست گیری بشه ( توسط فرایند های مختلفی میتونه باشه ... مثلن قلیا , یا بخار دهی ) . سپس سیب زمینی ها وارد خلال کن شده و در ادامه وارد دیگهای بزرگ پر از روغن میشوند ...[/FONT]

[FONT=&quot]نکته کار همینجاست . ببینین بچه ها , روغنی که اینجا مورد استفاده قرار میگیره و زمان مصرف اوون یه حرفاایی تووش هست ... کارشناسای تغذیه توو این مورد خیلی حرف زدن ... ولی من بعنوان کارشناس صتایع غذایی حرفهای دیگه ای میزنم .[/FONT]
 
آخرین ویرایش:

hamid rad

کاربر فعال صنایع غذایی
بزارید اسم نبرم ولی توو یکی از بهترین کارخونه های صنایع غذایی توو ایران ... 1 ماه از روغن خودشون استفاده میکنن .... الیته بدونید که منظور من این نیست که همون روغن 100 در صد داره استفاده میشه . چون در اینصورت اصلن روغن کاملن اکسید و سیاه میشه ... همونطور که بعضی برگه های چیپس سیاه میشن ...
توو کارخوونه ها میان و آزمایشایی رو حین کار انجام میدن ووو طی زمان بندی مشخصی مقدار خاصی روغن رو به قبلی می اقزلیند ...( در بحث روغن ها ... ما آزمایشی داریم به اسم عدد پراکسید که نشون دهنده ی پراکسید های تولید شده طی سرخ کردن چیپس هست ) اين آزمايش فقط يكي از اوناست كه من اسم بردم وگرنه خيليايه ديگه مثه تعيين عدد توتوكس و غيره هم استفاده ميشه
 
آخرین ویرایش:

hamid rad

کاربر فعال صنایع غذایی
[FONT=&quot]( بزارید روشن کنم که هر محصولی که سرخ میشه در واکنش روغن با غذا و حرارت رادیکال آزاد , ایجاد میشه و این رادیکال های آزاد پراکسید آزاد میکنن ... هر چه این مواد بیشتر تولید شن ... نقش به یزایی در سرطان در انسان میتونن بزارن. ) توی محصولی مثه چیپس همچنین میگن با سرخ کردن اون با روغنهای اکسید شده آکریل آمید ایجاد میشه که کاملن سرطانزاست ... ینی اگه از روغن هی بد و مونده در صنعت استفاده کننن ما سرطانه رو گرفتیم .. البته این امر به زمان و مداومت نیاز داره ... پس اگه چیپس میخورین ... لطفن مصرفتون را کم ... و اگه نمی خورید که کاره خووبی میکنید

[/FONT]
[FONT=&quot]حرفای من داله بر این نیست که همه کارخونه های ماا بدن ولی به هر حال بیشترشون رعایت نمیکنن ... پس شما رعایت کنید تا سالم بمونید [/FONT]

[FONT=&quot]سوالی بود در خدمتم ...
[/FONT]

[FONT=&quot] ...[/FONT]
 
آخرین ویرایش:

hamid rad

کاربر فعال صنایع غذایی
[FONT=&quot] آیا چیپس باعث سرطان می شود؟[/FONT]
[FONT=&quot]انستیتوی تحقیقات مربوط به سرطان، اعلام کرده است که ماده ای با نام [/FONT][FONT=&quot]acrylamide[/FONT][FONT=&quot] (آکریلامید) که یک نوع از مواد سرطان زا می باشد، در چیپس و سیب زمینی سرخ شده پیدا شده است.[/FONT]
[FONT=&quot]این ماده در حرارت های بالا ومدت زمان زیاد، در غذاهای کربوهیدرات دار و کم پروتئین به وجود می آید.[/FONT]
[FONT=&quot]تحقیقات نشان داده است که مردم از مواد شیمیایی نظیر [/FONT][FONT=&quot]acrylamide[/FONT][FONT=&quot] می ترسند چرا که بر این باورند، این مواد می توانند باعث ایجاد سرطان شوند. اما این نکته را فراموش نکنید که احتمال دچار شدن به سرطان در فردی که بسیار زیاد غذا می خورد، بیشتراست.[/FONT]
[FONT=&quot]اگر شما روزی 5 سهم میوه و سبزی بخورید و فیبر در رژیمتان وجود داشته باشد و از غذاهای چرب و شور دوری کنید، ابتلا به سرطان را بسیار کم کرده اید. به راحتی می توان سهم میوه و سبزی را در رژیم خود بالا ببرید: [/FONT]
[FONT=&quot]به وسیله خوردن سیب به جای چیپس یا یک ظرف سالاد به جای سیب زمینی سرخ شده.[/FONT]
[FONT=&quot]از آنجایی که چیپس و سیب زمینی سرخ شده دارای چربی و کالری فوق العاده زیادی می باشند، موجب بروز مشکلاتی در کنترل وزن می شوند.[/FONT]
[FONT=&quot]یک عدد سیب زمینی متوسط حدود 150 کالری دارد، پس باید مواظب افزایش وزن نیز باشید.[/FONT]
[FONT=&quot]بیشتر این محصولات دارای مقدار زیادی نمک می باشند و به این وسیله موجب پُرفشاری خون می گردند.[/FONT]
[FONT=&quot]سیب زمینی یک ماده غذایی بسیار خوب است، منتها طرز درست کردن آن مهم می باشد. سیب زمینی[/FONT][FONT=&quot] پخته و بخارپز شده غذایی خوب، ولی چیپس و سیب زمینی سرخ شده غذایی بد محسوب می شود.[/FONT]
[FONT=&quot]اگر شما سیب زمینی را با پوست مصرف کنید، یک منبع خوب ویتامین، فیبر و مواد معدنی را دریافت کرده اید.[/FONT]
[FONT=&quot]اگر رژیم غذایی شما بنا به دلایلی باید کم کربوهیدرات باشد، سیب زمینی در این رژیم نباید باشد، زیرا دارای کربوهیدرات نشاسته ای و پروتئین کم می باشد. اما این بدان معنی نیست که سیب زمینی برای سلامتی شما بد است.[/FONT]
[FONT=&quot]گاهی سیب زمینی ها دارای یک ماده شیمیایی دیگر با نام [/FONT][FONT=&quot]solanin[/FONT][FONT=&quot] (سولانین) می شوند. سیب زمینی روی زمین می روید و هنگامی که نور به آن برخورد کند، پوست سیب زمینی سبز رنگ می شود. سبز رنگ شدن پوست سیب زمینی باعث به وجود آمدن [/FONT][FONT=&quot]solanin[/FONT][FONT=&quot] می شود و به همین خاطر دارای مزه تلخ می شود و همچنین ممکن است موجب درد و ورم در عضلات و بی نظمی در اعمال روده شود.سیب زمینی در محیط تاریک و کم نور، سبز رنگ نمی شود. [/FONT]
[FONT=&quot]سرطان در خانم ها [/FONT]
[FONT=&quot]زنانی که بیش از اندازه گوشت قرمز و چیپس می خورند، در معرض سرطان روده بزرگ می باشند. برای جلوگیری از سرطان، میوه و سبزیجات و غلات حرف اول را می زنند.[/FONT]
[FONT=&quot]برای جلوگیری از سرطان، باید تنوع و تعادل غذایی را رعایت کنیم.[/FONT]
[FONT=&quot]اصلا [/FONT][FONT=&quot]Acrylamide[/FONT][FONT=&quot] چیست؟[/FONT]
[FONT=&quot]Acrylamide[/FONT][FONT=&quot] توسط یک گروه از متخصصان غذایی سوئدی برای اولین بار شناخته شد.[/FONT]
[FONT=&quot]اگرغذاهای گیاهی که دارای کربوهیدرات زیاد و پروتئین کم باشند، در معرض حرارت های بالا قرار گیرند، این ماده شیمیایی سرطان زا به وجود می آید. این ماده شیمیایی برای ساختن برخی از انواع پلاستیک ها به کار می رود. [/FONT][FONT=&quot]Acrylamide[/FONT][FONT=&quot] برای ساخت بعضی از بسته بندی ها نیز استفاده می شود، اما تا به حال دیده نشده که این ماده شیمیایی در غذاها وارد شود و به سلامتی آسیب برساند.[/FONT]
[FONT=&quot]در اینجا این سوال پیش می آید که پس چگونه [/FONT][FONT=&quot]Acrylamide[/FONT][FONT=&quot] در غذاها وارد می شود؟[/FONT]
[FONT=&quot]محققان این امر را دنبال کردند و به این نتیجه رسیدند که وقتی اسید آمینه ای به نام آسپاراژین ([/FONT][FONT=&quot]asparagines[/FONT][FONT=&quot]) با قند واکنش نشان می دهد، [/FONT][FONT=&quot]acrylamide[/FONT][FONT=&quot] به وجود می آید. این واکنش وقتی رخ می دهد که غذا در حرارت خیلی زیاد پخته شود. [/FONT]
[FONT=&quot]در چه غذاهایی [/FONT][FONT=&quot]acrylamide[/FONT][FONT=&quot] یافت می شود؟[/FONT]
[FONT=&quot]چیپس، سیب زمینی سرخ شده، کیک، قهوه و دیگر غذاهایی که در حرارت های زیاد پخته می شوند. توجه کنید که این ماده در سیب زمینی به شکل بخارپز، به خاطر حرارت کم به وجود نمی آید.[/FONT]
[FONT=&quot]بهتر است که تمامی نعمات خدادادی را به همان صورت طبیعی مصرف کنیم تا سالم بمانیم و از زندگی خود لذت ببریم[/FONT]
 

aminvo

عضو جدید
باز هم ممنون دوست عزیز بخاط اطلاعات خودتون. اگه سیب زمینی را در سرخ کن های خانگی درست کنیم و هر بار توی یک روغن جدید باز هم سرطان زاست؟؟؟ بخاطر این Acrylamide میپرسم. یعنی با یک بار استفاده هم میزان تولید این ماده شیمیای بالاست؟؟؟
موفق باشی
 

hamid rad

کاربر فعال صنایع غذایی
باز هم ممنون دوست عزیز بخاط اطلاعات خودتون. اگه سیب زمینی را در سرخ کن های خانگی درست کنیم و هر بار توی یک روغن جدید باز هم سرطان زاست؟؟؟ بخاطر این Acrylamide میپرسم. یعنی با یک بار استفاده هم میزان تولید این ماده شیمیای بالاست؟؟؟
موفق باشی
سلام .. مرسي دووسته خوبم .
نه اگر اينكاري كه ميگي رو انجاام بدي اينطور نميشه چون دليله اصلي ايجاد آكريلاميد كه سرصانزاست ، اعمال حرارت مداوم و بكارگيري روغن در زمان طولانيه . با اين حال يه توصيه كوچيك بهت ميكنم . در هفته زياد از ابن سيستمي كه ميگي استفاده نكن و يا اگر زياد به اين نحو غذاهاتو درست ميكني مصرف سبزي ، گوجه و چيزهايي مثله كاهو و فلفل دلمه رو چشانيش كن چون خيلي موثره در جلوگيري از سرطان واثر مواد غذايي روغني
 

Similar threads

بالا