[FONT="]سیب زمینی وارد انبار کارخونه میشه و در موقع مورد نیاز ... وارد خط تووولید میگردد. بعد از طی مرحله شستشو باید پوست گیری بشه ( توسط فرایند های مختلفی میتونه باشه ... مثلن قلیا , یا بخار دهی ) . سپس سیب زمینی ها وارد خلال کن شده و در ادامه وارد دیگهای بزرگ پر از روغن میشوند ...[/FONT]
[FONT="]نکته کار همینجاست . ببینین بچه ها , روغنی که اینجا مورد استفاده قرار میگیره و زمان مصرف اوون یه حرفاایی تووش هست ... کارشناسای تغذیه توو این مورد خیلی حرف زدن ... ولی من بعنوان کارشناس صتایع غذایی حرفهای دیگه ای میزنم .[/FONT]