[FONT="]يه چيزه جالب ... بدانيد و آگاه باشيد كه اگر خدايه ناككرده ديديد شديدن بعد از خوردنه تون دچار نفس تنگيه شديد ي شديد اوون موقع توسيه ميشه كه نفر ديگري مقداري مايع ظرفشوويي داخل دهانش بريزيد تا پي اچ دهانه فرد و معده اش قليايي شود .. اين كار تا قبل از 5 دقيقه جواب ميدهد .. قبل از اينكه سم به داخله خوون رفته و فرد را از پاي در آورد[/FONT] ...
[FONT="]بعد از آن با شستشويه معده ممكن است شخص جانه سالم به در يرد[/FONT] ///
[FONT="]باكتريه ذكر شده تحت حرارت 80 درجه و زمان 20 دقيقه كشته ميشود و سم آن بي اثر . در نتيجه توصيه ميشه اونرا به مدته 30 دقيقه بجوشونين تا صددرصد باكتري اثرش از بين بره[/FONT] ...
اولا كه ايشالا همچين چيزي پيش نيااد واسه كسي ولي من از حدش و اينا نميگم چون دقيق اطلاعي ندارم به مقدار ولي يه ليوان بريز : ) حالاا . ببين اين كار توسط يكي از اساتيد و دكتر هاي يونيمون گفته شده . گفتم تا توو ذهنتون باشه شاييييييد يه رووز جوونه يه نفر اينطور نجات پيدا كنههههههههیعنی محیط معده اسیدی میشه؟
مایع ظرفشویی؟! یه وقت بجای 5 دقیقه، ظرف 2 دقیقه گور به گور نشیم! چقدر مایع ظرفشویی؟ کم و زیاد ندیم به طرف...
http://www.www.www.iran-eng.ir/images/icons/icon1.png
البته دو نوع سم تولید میشه:
یکی حساس به حرارت که با جوشاندن مشکلش حل میشه
یکی هم مقاوم به حرارت که اگه جوشش بدیم بازم فایده نداره و باید کنسرو رو دور انداخت...
یکی و شاید تنها نشونه ی این کنسرو ها باد کردگی (bombage) هست...
پس هرگز کنسروهیی رو که باد کرده نخریم که در هر صورت فرت میشین...
در كليه ي كنسروجات بالاخص غذاهايه آماده و كنسرو تون ، باكتري كلستريديوم بوتولينوم ميتونه باشه و اگر شما اين غذا رو با اين باكتري ميل كنين در عرض 5 دقيقه ميميريد... يني در دقايق اول احساس نفس تنگي و در ادامه با علايم خفگي دچار مرگ ميشويد چون سم اين باكتري مهلك سريعن در خون پخش ميشود
من اين رو تا به حال جااي مشاهده نكردم .. ميشه بگي از كجا اين رو ميگي .. چون واقعا نشنيده بوودم ...؟؟
با 20 دقیقه از بین نمیره چه برسه 5 دقیقه جوشوندن
اون باکتری هم به ندرت تو کنسرو وجود داره یا اصلا وجود نداره ......... جوشوندن ما هم فقط مزیتش گرم شدن کنسروه و اگه باکتری هم باشه از بین نمیره
منبع این مطلب از هر استاد درس تکنولوژی کنسرو یا میکروبیولوژی و کتابهای مرتبه و همچنین جستجوی کلمات کلیدی این موضوع در گوگل
به راحتی میشه پیدا کرد
یه چیز عمومیه عجیبه که نشنیدی
راستش اطلاعاته من اینطور میگه که در هر صورت توکسین باکتریه که میتونه بمونه و با این حرارت دادن از بین میره ... بازم مرسی از اطلاعاتت دوست عزیز
خب شما برای احتیاط بیشتر تن ماهی رو که دچار بادگردگی شده رو مصرف نکنین
به خدا با جوش دادن بیست دقیقه ای هم
کاریش نمیشه کرد
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
آلارم غذايي 6 | تکنولوژی صنایع غذایی | 14 | ||
آلارم غذايي 5 (آبميوه) | تکنولوژی صنایع غذایی | 29 | ||
آلارم غذایی 4 ( چیپس ) | تکنولوژی صنایع غذایی | 6 | ||
آلارم غذایی 2 (شیر کاکائو) | تکنولوژی صنایع غذایی | 10 | ||
آلارم غذایی 1 ( شیر ) | تکنولوژی صنایع غذایی | 23 |