سلام......
بچه ها این حلوا یه حلوای فوق العاده خوشمزست....که بیشتر شبیه شکلات هست
و معمولا بعد از اماده شدن کش میاد...و بسیار مقویه و تو این روزای ماه رمضون خیلی برای سفره
افطار مناسبه.البته من خودم تا حالا درست نکردم اما دستور پختشو از مامانم پرسیدم.
مواد لازم:
1- نشاسته 1 پیمانه
2- ارد سفید 1 پیمانه
3- شیر خشک 1 پیمانه
4- روغن به مقدار لازم
5- شکر 3 پیمانه برای شیره
6- آب نصف شکر
7- زعفران به مقدار لازم
طرز تهیه:
اول ارد و نشاسته و شیر خشک و باهم مخلوط می کنیم و کمی روغن اضافه می کنیم فقط در حدی که این مواد حالت چسبندگی پیدا کنند(نه زیاد) بعد قابلمه رو رو اجاق میذاریم و با شعله
ملایم شروع به هم زدنش می کنیم .......این هم زدن باید تا جایی ادامه پیدا کنه که رنگ مواد قهوه ای روشن بشه و همچنین بوی خامی نده دقت کنید نباید قهوه ای تیره بشه بعد زیر شعله رو خاموش می کنیم.در همین حین شکر و اب رو هم تو ظرف دیگه رو شعله قرار می دیم تا شیره بدست بیاد بعد کمی زعفران به شیره اضافه می کنیم.
حالا میذاریم کمی مواد داخل قابلمه خنکتر بشه نه اینکه سرد بشه فقط اون حرارت زیاد اولیه کم بشه.
بعد شیره رو کم کم به مواد اضافه می کنیم و هم می زنیم که الان حلوا امادست و کاملا کش میاد
و طعم بسیار خوشمزه ای داره .....که اگه دوست داشته باشید می تونید همونطور داغ داغ بخورید اگرم نه
میتونید بذارید تو یخچال کمی خنک تر بشه.
امیدوارم درست کنید و خوشتون بیاد.