کدبانوها دست به کار شن!

engineer saba

عضو جدید
کاربر ممتاز
اونجا که با قاشق گرفتین داغ بوده یا نه

آخرش وقتی سرد میشه همینجوری شله یا سفت میشه؟

بله داغه.....وقتی سرد بشه یعنی تو یخچال بذارین سفت میشه ولی طعمش فرقی
نمیکنه.......اما همون سردشو میتونید مثلا بذارید تو مایکروویو و دوباره داغ بشه و حالت شل داشته باشه.:smile:
 

jovhar

عضو جدید
کاربر ممتاز
بله داغه.....وقتی سرد بشه یعنی تو یخچال بذارین سفت میشه ولی طعمش فرقی
نمیکنه.......اما همون سردشو میتونید مثلا بذارید تو مایکروویو و دوباره داغ بشه و حالت شل داشته باشه.:smile:
یهنی رطوبتش می مونه که گرم بشه شل بشه. پس روغنش زیاده:surprised:
 

engineer saba

عضو جدید
کاربر ممتاز
اینم آش دوغی که پختم دستورشو قبلا گفتم..:gol:

 

Sarp

مدیر بازنشسته
سلام......
بچه ها این حلوا یه حلوای فوق العاده خوشمزست....که بیشتر شبیه شکلات هست
و معمولا بعد از اماده شدن کش میاد...و بسیار مقویه و تو این روزای ماه رمضون خیلی برای سفره
افطار مناسبه.البته من خودم تا حالا درست نکردم اما دستور پختشو از مامانم پرسیدم.:smile:
مواد لازم:
1- نشاسته 1 پیمانه
2- ارد سفید 1 پیمانه
3- شیر خشک 1 پیمانه
4- روغن به مقدار لازم
5- شکر 3 پیمانه برای شیره
6- آب نصف شکر
7- زعفران به مقدار لازم

طرز تهیه:
اول ارد و نشاسته و شیر خشک و باهم مخلوط می کنیم و کمی روغن اضافه می کنیم فقط در حدی که این مواد حالت چسبندگی پیدا کنند(نه زیاد) بعد قابلمه رو رو اجاق میذاریم و با شعله
ملایم شروع به هم زدنش می کنیم .......این هم زدن باید تا جایی ادامه پیدا کنه که رنگ مواد قهوه ای روشن بشه و همچنین بوی خامی نده دقت کنید نباید قهوه ای تیره بشه بعد زیر شعله رو خاموش می کنیم.در همین حین شکر و اب رو هم تو ظرف دیگه رو شعله قرار می دیم تا شیره بدست بیاد بعد کمی زعفران به شیره اضافه می کنیم.
حالا میذاریم کمی مواد داخل قابلمه خنکتر بشه نه اینکه سرد بشه فقط اون حرارت زیاد اولیه کم بشه.
بعد شیره رو کم کم به مواد اضافه می کنیم و هم می زنیم که الان حلوا امادست و کاملا کش میاد
و طعم بسیار خوشمزه ای داره .....که اگه دوست داشته باشید می تونید همونطور داغ داغ بخورید اگرم نه
میتونید بذارید تو یخچال کمی خنک تر بشه.
امیدوارم درست کنید و خوشتون بیاد.:gol:
صبا حالا ما این شیر خشک رو از کجا پیدا کنیم :huh:
 

king_of_shomal

عضو جدید
من نیمرو بلدم
هوووورااااا به افتخاره مریم
;);););):biggrin::biggrin::biggrin:آفــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــریــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــن!!!
 

#AREZOO#

عضو جدید
کاربر ممتاز
طرز تهیه نیمرو:ابتدا آبو میذاریم جوش بیاد بعد تخم مرغو تو ماهیتابه میشکنیم وقتی یکم سیاه شد روغن اضافه میکنیم!!! آب هم میتونین استفاده نکنین ولی اگه بشه بهتره...
 

golrokh

اخراجی موقت

golrokh

اخراجی موقت
طرز تهیه نیمرو:ابتدا آبو میذاریم جوش بیاد بعد تخم مرغو تو ماهیتابه میشکنیم وقتی یکم سیاه شد روغن اضافه میکنیم!!! آب هم میتونین استفاده نکنین ولی اگه بشه بهتره...

مرسی مامان ارزووووو:surprised::surprised::surprised::surprised::surprised::D
 

Sarp

مدیر بازنشسته
هر وقت خواستی درستکنی بیا تا بت بگم ازکجا پیداش کنی

الکی هم به دختر مردم گیر نده. زشته پسر:huh::surprised:
حالا بگو
صبا هم قراره زن داداشمون شه :w16:
از داروخونه:child:..........شاعر میگه....شیر خشک براش بگرفتی.....بگرفتم:biggrin:
بابا نیست که
انگار مثل بنزین تحریم شده:surprised:
مرسی صبا جووووونمممممممممممممممممم:gol::gol::gol::gol::gol:
یعنی درست کردی حلوا رو ؟
یا مثلا میخوای درست کنی؟
اصلا میتونی؟
:huh:
 

Maryam.Silent

عضو جدید
کاربر ممتاز
طرز تهیه نیمرو:ابتدا آبو میذاریم جوش بیاد بعد تخم مرغو تو ماهیتابه میشکنیم وقتی یکم سیاه شد روغن اضافه میکنیم!!! آب هم میتونین استفاده نکنین ولی اگه بشه بهتره...
ey bi zogh on pesare khodesho khafe kard anvae tokhme morgho amuzesh dad akharesham ghati kardi
 

engineer saba

عضو جدید
کاربر ممتاز
حالا بگو
صبا هم قراره زن داداشمون شه :w16:

بابا نیست که
انگار مثل بنزین تحریم شده:surprised:

:mad::mad:بابک خان برا چی شایعه درست میکنی......خوشت میاد حرف درست کنی ها
صبای خیالی ذهنتونو چرا به من ربط میدی؟:mad:

واااااااااا برا چی نیست؟:surprised:...پس نی نی های شهر شما چی کار میکنن؟:surprised:
 

گزیزه

عضو جدید
سوپ شیر

سوپ شیر




مواد لازم برای 4 نفر

جو 1لیوان 160 کیلوکالری

پیاز متوسط 1 عدد 15 کیلوکالری

هویج رنده شده 3 عدد 25 کیلوکالری

شیر 1 لیوان 55 کیلوکالری

آب مرغ 2 لیوان 50 کیلوکالری

جعفری خرد شده 1 لیوان 25 کیلوکالری

خامه 5 قاشق غذاخوری 450 کیلوکالری

کره 1 قاشق غذاخوری 90 کیلوکالری

آبلیمو به میزان دلخواه صفر

نمک ، زردچوبه و زعفران به میزان دلخواه صفر


طرز تهيه

ابتدا پيازتان را خرد كرده و در كره تفت بدهيد. پس از افزودن زردچوبه و نمك، جو را نيز اضافه كرده و به اندازه نصف قابلمه آب به محتويات بيفزاييد و گهگاه آن را هم بزنيد تا ته نگيرد.
پس از لعاب انداختن، هويج، سبزي يادشده، شير (که بهتر است گرم باشد) و زعفران را نيز اضافه كرده و نيم‌ساعت مانده به برداشتن سوپ، آب‌مرغ را اضافه كنيد. بعد از خاموش كردن اجاق، خامه را نيز اضافه كرده و به عنوان چاشني در سوپ‌تان آبليمو بريزيد.

اين سوپ تقريبا داراي 900 كيلوكالري انرژي است و در صورتي كه اين حجم غذا به 5 كاسه تقسيم شود هر كاسه حاوي 180 كيلوكالري انرژي خواهد بود.



با اين غذا بخوريد
براي آنكه ميزان نمك مصرفي‌تان را كمتر كنيد، بهتر است آبليموي بيشتري هنگام تهيه سوپ‌تان بريزيد. در ضمن، براي محدود كردن كالري سوپ، از خامه و كره صرف‌نظر كرده و به ميزان سبزيجات رنده‌شده‌تان (سيب‌زميني و گوجه‌فرنگي) بيفزاييد.

ماندگي و کهنگي
امكان دارد سوپتان اضافه بيايد. در اين صورت، باقيمانده غذايتان را بايد در ظرفي دردار ريخته و ظرف يكي دو روز آينده ميل كنيد. البته هر بار فقط به اندازه مصرف، بايد سوپتان را گرم كرده و ميل كنيد؛ زيرا تعدد دفعات حرارت دادن، نه تنها كيفيت غذا را كاهش مي‌دهد؛ بلكه زمينه‌ساز فساد نيز خواهد بود.

اگر بيماري قلبي داريد
اول اينکه شير مصرفي‌تان از نوع بدون چربي باشد. دوم اينكه كره و خامه را حذف كنيد زيرا از منابع چربي‌هاي اشباع بوده و دريافت آنها تشديدكننده بيماري شما خواهد بود. در عوض، مصرف سبزيجاتي مانند پياز و گوجه‌فرنگي را افزايش دهيد.

اگر فشار خون داريد

بهتر است در كنار هويج، چند حبه سير و يك عدد سيب‌زميني نيز به سوپتان اضافه كنيد. به علاوه، همراه كردن اين غذا با يك ليوان آب گريپ‌فروت نيز به كاهش مشكل شما كمك خواهد كرد.
 

golrokh

اخراجی موقت
حالا بگو
صبا هم قراره زن داداشمون شه :w16:

بابا نیست که
انگار مثل بنزین تحریم شده:surprised:

یعنی درست کردی حلوا رو ؟
یا مثلا میخوای درست کنی؟
اصلا میتونی؟
:huh:

پس چی که درست کردم!!!:razz:

به صفحات قبل مراجعه کنی میبینی اقا بابک...
:smile:
 
بالا