اولا مرسی به تو با این تاپیکت, بالاخره زن ایرونی آشپزیش تکه و همیشه هم زنهای ایرونی آشپزهای ماهری بودن, امیدواریم این یکی یه دونه خاصیت از ایرونی ها کم نشه تا فرزندان و شوهران فردا هم بتونن دست پخت های مامانشون و همسرانشون رو بخورن و از خوردن غذاهای خوشمزه کیف کنن و هم اینکه مامانها با خوردن غذاهاشون و هم از این که می بینن اهالی خونه چطور با اشتها غذایی که اونا پختن رو میخورن, لذت ببرند.
ثانیا عجب کوکوی بی ریختی!! آبروی هر چی آشپز هست رو بردی
ثالثا من بلدم سیب زمینی سرخ شده درست کنم!
طرز تهیه سیب زمینی سرخ شده و خیلی خوشمزه
دوستان عزیز اگه میخوایید سیب زمینی سرخ کرده شما خیلی خوشمزه بشه باس از دستگاه سیب زمینی سرخ کن استفاده کنید چون تو این دستگاه سیب زمینی بطور کامل از هر طرف سرخ میشه, اونم بدون اینکه لازم باشه اونا رو با قاشق این ور اون ورشون کنید.
خوب اگه دستگاه سیب زمینی سرخ کن تو خونه ندارید میتونید با همون ماهی تابه هم سیب زمینی های خوشمزه درست کنید. در تهیه سیب زمینی سرخ شده, نوع سیب زمینی خیلی مهمه! اگه سیب زمینیتون زیادی سفت یا زیادی شل باشه سیب زمینی سرخ شده شما جالب از آب در نمیاد. انتخاب سیب زمینی مناسب کار هر کس نیست و باس آدم با تجربه باشه, البته برای این مشکل شما میتونید سیب زمینی های بسته ای آماده که مخصوص سرخ کردن هستن رو از سوپرمارکت ها تهیه کنید. قیمتشون هم مناسب هست.
طرز تهیه :!! عرضم به درزتون که! سیب زمینی ها را پوست کنده و به صورت دلخواه برش میدهیم, دقت شود برشها خیلی کلفت و یا نازک نشود چون امکان دارد خوب پخته نشوند و یا برعکس سوخته شوند! مقدار زیادی روغن داخل ماهی تابه ریخته ( خسیس بازی در نیارین روغن بیشتر بریزید بهتر میشه) و آنقدر میگذاریم داغ شود تا شروع به بخار شدن کند. از قبل سیب زمینی ها را در نمک, مقدار کمی فلفل و زرد چوبه مخلوط کرده و خوب با دست چنگ میزنیم تا ادویه ها خوب به خورد سیب زمینی بروند. سیب زمینی ها را داخل روغن ریخته و منتظر می مانیم, اگر روغن زیاد باشد و همه اطراف سیب زمینی را بگیرد لازم نیست با قاشق سیب زمینی ها را هم بزنید, اما اگر روغنتان کم بود باید سیب زمینی ها را این ور و آنور کنین تا خوب سرخ شوند. بعد از اینکه رنگ سیب زمینی ها خوب متمایل به نارنجی شد آنها را با
توری خارج کرده تا روغن آنها در همان ماهی تابه بماند (دقت کنید که اگر از قاشق استفاده کنید مقداری روغن هم همراه قاشق از ظرف خارج میشود که باعث میشود سیب زمینی شما روغنی و چرب شود) سیب زمینی ها را داخل ظرف ریحته و روی آنها جعفری خشک شده ریخته و با سس تندمخلوط شده با سس هزار جزیره میل کنید.
و اما نکته : روغنی را که در ماهی تابه مانده است دور نریزید, این روغن را پس از سرد شدن داخل نایلون فریز ریخته و در فریز نگهداری کنید زیرا تا 5 بار دیگر قابل استفاده هست البته تا یک ماه فقط میتوان داخل فریزر نگهداری کرد, پس از آن باید روغن را دور ریخت) سرخ کردن با روغن دست دوم سیب زمینی شما را خوشمزه تر میکند اما باعث چاق شدن و بالا رفت کلسترول میشود, پس در این مورد انتخاب با شماست.