کدبانوها دست به کار شن!

golrokh

اخراجی موقت
سلام دوست جوونای خودم بخصوص خانم خوشگلا که از هر انگشتشون یه هنری میباره!!!
بچه چطوره یه تاپیک داشته باشیم با این عنوان هرکی هر غذا و همینطور دسر و شیرینیه که بلده را با عکس اینجا بذاره و دستور پختشو واسه بچه هام بذاره تا بقیم استفاده کنن!!!;)
همه موافقن؟؟؟:confused:
اری؟:smile:
بالاخره ما مهندسا باید یه چیزی بخوریم!!!:D
واسه شروع خودم یه غذا میذارم!!!

نام غذا:کوکوی سبزیجات


 

golrokh

اخراجی موقت
نام غذا:کوکوی سبزیجات



[/QUOTE]

دستور پخت برای 2 نفر:
مواد لازم:
سیب زمینی 1عدد کوچک
هویج 1عدد
لوبیا سبز 100گرم
فلفل دلمه ای به میزان دلخواه
تخم مرغ 2 عدد
پیاز 1عدد متوسط
گوجه فرنگی 1 عدد
زردچوبه-فلفل-نمک-پودر سیر به میزان دلخواه

ابتدا هویج و لوبیا سبز و سیب زمینی را بخار پز کرده سپس پیاز را داخل روغن تفت داده تا طلایی رنگ بشود.پس از بخار پز کردن این مواد انها را به صورت نگینی خرد کرده و هم ی مواد رو با تخم مرغ مخلوط کرده و نمک و بقیه ی ادویه هارو یکی یکی به ان اضافه میکنیم.پس از ان مقداری روغن درون تابه ریخته و مواد را با هم مخلوط کرده به درون تابه میریزیم!
وقتی مواد پخته شد انها رو برش داده و روی دیگران ان را میپزیم!
امیدوارم خوشتون بیاد!:redface:
نوش جونتون!:gol:
 

lars_manson2002

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوست جوونای خودم بخصوص خانم خوشگلا که از هر انگشتشون یه هنری میباره!!!
بچه چطوره یه تاپیک داشته باشیم با این عنوان هرکی هر غذا و همینطور دسر و شیرینیه که بلده را با عکس اینجا بذاره و دستور پختشو واسه بچه هام بذاره تا بقیم استفاده کنن!!!;)
همه موافقن؟؟؟:confused:
اری؟:smile:
بالاخره ما مهندسا باید یه چیزی بخوریم!!!:D
واسه شروع خودم یه غذا میذارم!!!

نام غذا:کوکوی سبزیجات




اولا مرسی به تو با این تاپیکت, بالاخره زن ایرونی آشپزیش تکه و همیشه هم زنهای ایرونی آشپزهای ماهری بودن, امیدواریم این یکی یه دونه خاصیت از ایرونی ها کم نشه تا فرزندان و شوهران فردا هم بتونن دست پخت های مامانشون و همسرانشون رو بخورن و از خوردن غذاهای خوشمزه کیف کنن و هم اینکه مامانها با خوردن غذاهاشون و هم از این که می بینن اهالی خونه چطور با اشتها غذایی که اونا پختن رو میخورن, لذت ببرند.

ثانیا عجب کوکوی بی ریختی!! آبروی هر چی آشپز هست رو بردی :biggrin:

ثالثا من بلدم سیب زمینی سرخ شده درست کنم!

طرز تهیه سیب زمینی سرخ شده و خیلی خوشمزه

دوستان عزیز اگه میخوایید سیب زمینی سرخ کرده شما خیلی خوشمزه بشه باس از دستگاه سیب زمینی سرخ کن استفاده کنید چون تو این دستگاه سیب زمینی بطور کامل از هر طرف سرخ میشه, اونم بدون اینکه لازم باشه اونا رو با قاشق این ور اون ورشون کنید.

خوب اگه دستگاه سیب زمینی سرخ کن تو خونه ندارید میتونید با همون ماهی تابه هم سیب زمینی های خوشمزه درست کنید. در تهیه سیب زمینی سرخ شده, نوع سیب زمینی خیلی مهمه! اگه سیب زمینیتون زیادی سفت یا زیادی شل باشه سیب زمینی سرخ شده شما جالب از آب در نمیاد. انتخاب سیب زمینی مناسب کار هر کس نیست و باس آدم با تجربه باشه, البته برای این مشکل شما میتونید سیب زمینی های بسته ای آماده که مخصوص سرخ کردن هستن رو از سوپرمارکت ها تهیه کنید. قیمتشون هم مناسب هست.

سیب زمینی ها را پوست کنده و به صورت دلخواه برش میدهیم, دقت شود برشها خیلی کلفت و یا نازک نشود چون امکان دارد خوب پخته نشوند و یا برعکس سوخته شوند! مقدار زیادی روغن داخل ماهی تابه ریخته ( خسیس بازی در نیارین روغن بیشتر بریزید بهتر میشه) و آنقدر میگذاریم داغ شود تا شروع به بخار شدن کند. از قبل سیب زمینی ها را در نمک, مقدار کمی فلفل و زرد چوبه مخلوط کرده و خوب با دست چنگ میزنیم تا ادویه ها خوب به خورد سیب زمینی بروند. سیب زمینی ها را داخل روغن ریخته و منتظر می مانیم, اگر روغن زیاد باشد و همه اطراف سیب زمینی را بگیرد لازم نیست با قاشق سیب زمینی ها را هم بزنید, اما اگر روغنتان کم بود باید سیب زمینی ها را این ور و آنور کنین تا خوب سرخ شوند. بعد از اینکه رنگ سیب زمینی ها خوب متمایل به نارنجی شد آنها را با توری خارج کرده تا روغن آنها در همان ماهی تابه بماند (دقت کنید که اگر از قاشق استفاده کنید مقداری روغن هم همراه قاشق از ظرف خارج میشود که باعث میشود سیب زمینی شما روغنی و چرب شود) سیب زمینی ها را داخل ظرف ریحته و روی آنها جعفری خشک شده ریخته و با سس تندمخلوط شده با سس هزار جزیره میل کنید.

و اما نکته : روغنی را که در ماهی تابه مانده است دور نریزید, این روغن را پس از سرد شدن داخل نایلون فریز ریخته و در فریز نگهداری کنید زیرا تا 5 بار دیگر قابل استفاده هست البته تا یک ماه فقط میتوان داخل فریزر نگهداری کرد, پس از آن باید روغن را دور ریخت) سرخ کردن با روغن دست دوم سیب زمینی شما را خوشمزه تر میکند اما باعث چاق شدن و بالا رفت کلسترول میشود, پس در این مورد انتخاب با شماست.
 
آخرین ویرایش توسط مدیر:

golrokh

اخراجی موقت
اولا مرسی به تو با این تاپیکت, بالاخره زن ایرونی آشپزیش تکه و همیشه هم زنهای ایرونی آشپزهای ماهری بودن, امیدواریم این یکی یه دونه خاصیت از ایرونی ها کم نشه تا فرزندان و شوهران فردا هم بتونن دست پخت های مامانشون و همسرانشون رو بخورن و از خوردن غذاهای خوشمزه کیف کنن و هم اینکه مامانها با خوردن غذاهاشون و هم از این که می بینن اهالی خونه چطور با اشتها غذایی که اونا پختن رو میخورن, لذت ببرند.

ثانیا عجب کوکوی بی ریختی!! آبروی هر چی آشپز هست رو بردی :biggrin:

ثالثا من بلدم سیب زمینی سرخ شده درست کنم!

طرز تهیه سیب زمینی سرخ شده و خیلی خوشمزه

دوستان عزیز اگه میخوایید سیب زمینی سرخ کرده شما خیلی خوشمزه بشه باس از دستگاه سیب زمینی سرخ کن استفاده کنید چون تو این دستگاه سیب زمینی بطور کامل از هر طرف سرخ میشه, اونم بدون اینکه لازم باشه اونا رو با قاشق این ور اون ورشون کنید.

خوب اگه دستگاه سیب زمینی سرخ کن تو خونه ندارید میتونید با همون ماهی تابه هم سیب زمینی های خوشمزه درست کنید. در تهیه سیب زمینی سرخ شده, نوع سیب زمینی خیلی مهمه! اگه سیب زمینیتون زیادی سفت یا زیادی شل باشه سیب زمینی سرخ شده شما جالب از آب در نمیاد. انتخاب سیب زمینی مناسب کار هر کس نیست و باس آدم با تجربه باشه, البته برای این مشکل شما میتونید سیب زمینی های بسته ای آماده که مخصوص سرخ کردن هستن رو از سوپرمارکت ها تهیه کنید. قیمتشون هم مناسب هست.

طرز تهیه :!! عرضم به درزتون که! سیب زمینی ها را پوست کنده و به صورت دلخواه برش میدهیم, دقت شود برشها خیلی کلفت و یا نازک نشود چون امکان دارد خوب پخته نشوند و یا برعکس سوخته شوند! مقدار زیادی روغن داخل ماهی تابه ریخته ( خسیس بازی در نیارین روغن بیشتر بریزید بهتر میشه) و آنقدر میگذاریم داغ شود تا شروع به بخار شدن کند. از قبل سیب زمینی ها را در نمک, مقدار کمی فلفل و زرد چوبه مخلوط کرده و خوب با دست چنگ میزنیم تا ادویه ها خوب به خورد سیب زمینی بروند. سیب زمینی ها را داخل روغن ریخته و منتظر می مانیم, اگر روغن زیاد باشد و همه اطراف سیب زمینی را بگیرد لازم نیست با قاشق سیب زمینی ها را هم بزنید, اما اگر روغنتان کم بود باید سیب زمینی ها را این ور و آنور کنین تا خوب سرخ شوند. بعد از اینکه رنگ سیب زمینی ها خوب متمایل به نارنجی شد آنها را با توری خارج کرده تا روغن آنها در همان ماهی تابه بماند (دقت کنید که اگر از قاشق استفاده کنید مقداری روغن هم همراه قاشق از ظرف خارج میشود که باعث میشود سیب زمینی شما روغنی و چرب شود) سیب زمینی ها را داخل ظرف ریحته و روی آنها جعفری خشک شده ریخته و با سس تندمخلوط شده با سس هزار جزیره میل کنید.

و اما نکته : روغنی را که در ماهی تابه مانده است دور نریزید, این روغن را پس از سرد شدن داخل نایلون فریز ریخته و در فریز نگهداری کنید زیرا تا 5 بار دیگر قابل استفاده هست البته تا یک ماه فقط میتوان داخل فریزر نگهداری کرد, پس از آن باید روغن را دور ریخت) سرخ کردن با روغن دست دوم سیب زمینی شما را خوشمزه تر میکند اما باعث چاق شدن و بالا رفت کلسترول میشود, پس در این مورد انتخاب با شماست.

اولا دمت گرم!!:smile:
دوما دمت گرم !!!:D
سوما بازم پسرا!!!;)
چهرما بعده واسه شروع بوده دیگه ضایع نکن دیگه!!!:cry::(:cry:
 

engineer saba

عضو جدید
کاربر ممتاز
مرسی...ایدت جالب بود...:gol: راستش منم به غیر از چند تا غذای ساده و حاضری چیزه دیگه ای بلد نیستم......:D

ولی میدونی چیه آشپزی خیلی سخته به چند دلیل:
یکی انکه این همه آدم سر پا تو آشپزخانه زحمت میکشه و وقت و انرژی میذاره بعد
زحمت چند ساعته در عرض ای کی ثانیه ناپدید میشه(خورده میشه) بعد به خودم میگم اینهمه زحمت کشیدم همیییییییییییین.:redface:
بعد اینکه وقتی خراب بشه دیگه مگه تیکه کنایه ها و دل دردها تمومی داره ....بعد
دیگه ادم انگیزه نداره.
ولی فکر کنم این تاپیک تو هم انگیزه بده و هم آشپزی یاد بده.:smile:
 

atish pare

عضو جدید
کاربر ممتاز
خب من همه چی بلدم...میخواین واستون دستور پخت قرمه سبزیو قیمه بذارم؟؟
 

golrokh

اخراجی موقت
مرسی...ایدت جالب بود...:gol: راستش منم به غیر از چند تا غذای ساده و حاضری چیزه دیگه ای بلد نیستم......:D

ولی میدونی چیه آشپزی خیلی سخته به چند دلیل:
یکی انکه این همه آدم سر پا تو آشپزخانه زحمت میکشه و وقت و انرژی میذاره بعد
زحمت چند ساعته در عرض ای کی ثانیه ناپدید میشه(خورده میشه) بعد به خودم میگم اینهمه زحمت کشیدم همیییییییییییین.:redface:
بعد اینکه وقتی خراب بشه دیگه مگه تیکه کنایه ها و دل دردها تمومی داره ....بعد
دیگه ادم انگیزه نداره.
ولی فکر کنم این تاپیک تو هم انگیزه بده و هم آشپزی یاد بده.:smile:

نه عزیزم خوبیش اینهکه من هیچ وقت از هیچ کاری دلسرد نمیشم!!!
شمام نباید بشین!!!
من به کمکه همه نیاز دارم تا بتونیم یه اشپزخونه ی درس حسابی را بندازیم!!!;)
به همه خبر بدین!!!:gol:
غذاهای سادرم استفاده میکنیم همه ی ما در زمانی که تایم کافی نداریم!:gol:
 

atish pare

عضو جدید
کاربر ممتاز
اره فدات شم حتما بذار اگه شد با تصویر ممنون میشم!!!:gol::redface:
میخوام یه کتاب درس کنیم با هم!!!;)
جدی میگی اینو گلرخ جون؟؟


کاش زودتر گفته بودی...دیشب قرمه سبزی پختم..الان هیچی ازش باقی نمونده واسه عکس!
 

golrokh

اخراجی موقت
جدی میگی اینو گلرخ جون؟؟


کاش زودتر گفته بودی...دیشب قرمه سبزی پختم..الان هیچی ازش باقی نمونده واسه عکس!

اره عزیزم!!!
هرچی بلدین حتی دسر و بستی!!!:redface:
خوب تو دستور پختش و بذار تا من یه عکس پیدا کنم براش!!!;)
 

روياي ماه

عضو جدید
سلام دوست جوونای خودم بخصوص خانم خوشگلا که از هر انگشتشون یه هنری میباره!!!
بچه چطوره یه تاپیک داشته باشیم با این عنوان هرکی هر غذا و همینطور دسر و شیرینیه که بلده را با عکس اینجا بذاره و دستور پختشو واسه بچه هام بذاره تا بقیم استفاده کنن!!!;)
همه موافقن؟؟؟:confused:
اری؟:smile:
بالاخره ما مهندسا باید یه چیزی بخوریم!!!:D
واسه شروع خودم یه غذا میذارم!!!

نام غذا:کوکوی سبزیجات




به به اما کاش قرمه سبزی یا باقالی پلو بود:biggrin:
راستی اون وسط بین فلفل ها یه فلفل قرمزه ماجراش چیه؟
 

saghar20

عضو جدید
سلام خیلی قشنگه اما مگه کوکو نباید درسته باشه ؟ چرا این خورده !!!! مدلشه یا خراب شده ؟!
 
بالا