کدبانوها دست به کار شن!

golrokh

اخراجی موقت
مارمولک شیکم پر:



ابتدا یک مارمولک ورزشکار شکار کرده سپس ذبح شرعی میکنیدش بعد شکمشو سفره میکنی و محتویاتشو خالی میکنی ولی دور نمیریزی چون برای درس کردن سس بهش نیاز داریم بعدش شکمشو با سبزیهای معطر و قارچ کوهی پر کرده و در دمای 180 درجه ی فارنهایت به مدت 20 دقیقه میذارید بپزه.پنیر پیتزام میتونید استفاده کنید بستگی به ذایقتون داره


:eek:

دستتون درد نکنه اومده بودیم خودتونو ببینیم....:razz::confused::eek::D
 

golrokh

اخراجی موقت
:smile: :gol:

منم با چند نفر از همکاران حدود 12 روز به عنوان ماموریت از طرف شرکتمون به چین رفته بودیم . به شانگهای

دقیقا میدونم چی میگید . بله برای ما واقعا مشمئزکننده بود :( ولی دیدید خودشون با چه اشتهائی سوسک و موش سرخ شده رو میخوردند ! :cry:

یه روز عصر با چند نفر دوستان و یه راهنمای چینی رفته بودیم گردش . به جلوی یه رستوران رسیدیم و و یه تابلوی زیبا و رنگارنگ جلوش بود که راهنمامون گفت اونجا نوشته : سوپ ببر و سوپ اژدها !! :surprised:

من تعجب کردم و گفتم که این رستورانها ببر و اژدها از کجا میارند که باهاشون سوپ درست کنند ! :eek:

ولی با توضیحاتی که راهنمامون داد متوجه شدم که منظورشون از سوپ ببر سوپی هستش که با گوشت گربه درست شده و منظورشون از سوپ اژدها سوپی هستش که از گوشت مار درست شده ! :cry: :eek:

وقتی سرک کشیدم دیدم مردم اون داخل با چه اشتهائی هم مشغول خوردن هستند ! :confused: :redface:

:confused::confused:
 

golrokh

اخراجی موقت
البته فکر نکنی ما هم بچه پولداریم هابرا تفریح نرفته بودیم.به خدا
. من به اتفاق دو نفر از صاحبان شرکتمون برا خرید دستگاه به چین رفته بودم واین که یکم اگاهتر در مورد خریدها تصمیم بگیریم.ما به پکن شانگهای و نیمبو و کوانگجو رفتیم .کشور بسیار پیشرفته بااکثریت بدبخت و برده. برده داری به روش نوین. سری به کارخونه هاشون بزنی متوجه میشی.
البته من سه ماه با چینیها کار کردم.اونا با غذاهای ما خیلی حال میکنن.


چرا که حال نکنن..این همه غذایه خوشمزه داریم...هرچی باشه از سوسکو ملخو مارمولک و موش ...بهتره:redface:
 

entezar89

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
چرا که حال نکنن..این همه غذایه خوشمزه داریم...هرچی باشه از سوسکو ملخو مارمولک و موش ...بهتره:redface:
دقیقا.
ایندفعه اگه برم با خودم چند تا کنسرو ماهی و خورشت و اینا با خودم میبرم. ولی خدا برکت بده دبی. خوردنی فراوون.مثل اینجا بیست.
 

designer.

عضو جدید
من یه آقا پسرم که خوب حلوا می پزم!
1.آرد سنگک
2. شیره (پودر قند+ آب+ یکم زعفرووون)
3. روغن!
هروقت آماده شد بگین دستور پختشو بگم!!!
 

E.lahe

عضو جدید
کاربر ممتاز
آرد : یک پیمانه
شکر : یک پیمانه
تخم مرغ : 5 عدد
روغن زیتون :سه چهارم پیمانه
آب انگور شیرین :سه چهارم پیمانه
پوست یک عدد لیمو
نمک و دارچین و وانیل و بکینگ پودر : به مقدار دلخواه


زرده و سفیده تخم مرغها را جدا میکنیم و جداگونه هم میزنیمشان
در ابتدا زرده رو با شکر هم میزنیم . حسابی که باهم قاطی شدند روغن زیتون را بهشان اضافه میکنیم و همزمان که روغن زیتون را اضافه میکنیم با همزن دستی هم میزنیمشان
سپس پوست لیموی خرد شده و آب انگور و آرد الک شده را اضافه میکنیم


حالا میرویم سروقت سفیده تخم مرغ
سفیده را آنقدر هم میزنیم که بخواد از ظرف بیرون بریزد


حالا سفیده را به بقیه مواد اضافه میکنیم
همیشه یادتان باشه که در موقع درست کردن کیک و شیرینی ، سفیده را بعد کم کم اضافه کنید
چون اگر یکباره اضافه کنید پف سفیده میخوابه که این درست نیست


مواد را میریزیم توی قالب و قالب را هم میگذاریم طبقه وسط فر
فر هم که از قبل گرم شده
35-40 دقیقه باید بپزد


میشه این کیک را با سلیقه دلخواه تزئین کرد


مثلا :
250 گرم شاتوت را با مقدار کمی آب و یک لیوان شکر مخلوط میکنیم و میگذارید تا بپزد
هروقت احساس کردید شهد آماده شده از روی حرارت بردارید (مثل زمانی که میخواهید مربا درست کنید)


کیک را بگذارید تا خنک بشود و بعد از توی قالب دربیارید برش بزنید و سپس با شهدی که درست کردید یا ترافل شکلات یا هر تزئین دیگه ای تزئینش کنید



 

E.lahe

عضو جدید
کاربر ممتاز
گوشت ران یا سینه بوقلمون :400 گرم
(گوشت سینه تکه کردنش برای تزئین آسان تره)
فلفل سبز : یک عدد متوسط حلقه شده
گوجه فرنگی : یک عدد متوسط
پیاز بزرگ : یک عدد
سیر : دو حبه
آبلیمو تازه (آب لیموی ترش تازه گرفته شده باشد خوب میشه) : دو قاشق
رب گوجه فرنگی یک قاشق
نمک و زردچوبه و فلفل و جوز و هر ادویه دلخواه شما به مقداری که خودتان میپسندید


پیاز را خرد کرده و تفت میدهیم
در حین تفت پیاز فلفل دلمه حلقه شده و گوشت بوقلمون را اضافه میکنیم و همه را باهم تفت میدهیم
تا زمانی تفت میدهیم که رنگ گوشت تغییر کنه
رب و ادویه جات و گوجه فرنگی و سیر را اضافه میکنیم
کمی که همه اینها را باهم تفت دادیم ، دو سه لیوان آب اضافه میکنیم و میگذاریم تا خوراک به مدت 2 ساعت روی حرارت بپزه
در آخر کار هم آبلیموی تازه را اضافه میکنیم


البته من اغلب گوشت بوقلمون را قبل طبخ در مخلوط زعفران و پیاز رنده شده و نمک و فلفل میخوابونم


این غذا را میشه هم به عنوان خوراک و هم به عنوان خورشت صرف کرد
 
بالا