آرد : یک پیمانه
شکر : یک پیمانه
تخم مرغ : 5 عدد
روغن زیتون :سه چهارم پیمانه
آب انگور شیرین :سه چهارم پیمانه
پوست یک عدد لیمو
نمک و دارچین و وانیل و بکینگ پودر : به مقدار دلخواه
زرده و سفیده تخم مرغها را جدا میکنیم و جداگونه هم میزنیمشان
در ابتدا زرده رو با شکر هم میزنیم . حسابی که باهم قاطی شدند روغن زیتون را بهشان اضافه میکنیم و همزمان که روغن زیتون را اضافه میکنیم با همزن دستی هم میزنیمشان
سپس پوست لیموی خرد شده و آب انگور و آرد الک شده را اضافه میکنیم
حالا میرویم سروقت سفیده تخم مرغ
سفیده را آنقدر هم میزنیم که بخواد از ظرف بیرون بریزد
حالا سفیده را به بقیه مواد اضافه میکنیم
همیشه یادتان باشه که در موقع درست کردن کیک و شیرینی ، سفیده را بعد کم کم اضافه کنید
چون اگر یکباره اضافه کنید پف سفیده میخوابه که این درست نیست
مواد را میریزیم توی قالب و قالب را هم میگذاریم طبقه وسط فر
فر هم که از قبل گرم شده
35-40 دقیقه باید بپزد
میشه این کیک را با سلیقه دلخواه تزئین کرد
مثلا :
250 گرم شاتوت را با مقدار کمی آب و یک لیوان شکر مخلوط میکنیم و میگذارید تا بپزد
هروقت احساس کردید شهد آماده شده از روی حرارت بردارید (مثل زمانی که میخواهید مربا درست کنید)
کیک را بگذارید تا خنک بشود و بعد از توی قالب دربیارید برش بزنید و سپس با شهدی که درست کردید یا ترافل شکلات یا هر تزئین دیگه ای تزئینش کنید