مشاوره، سوال و درخواست مطالب صنایع غذایی

Ali_B_N

عضو جدید
کسی یه مقاله فارسی
درباره قسمت
شیمینیتروزامین ها یعنی ساختار و بررسی فرمول شیمیایی و ... نداشت به من بده!!!؟؟؟؟
 

shirinasal

عضو جدید
ممنونم خیلی خوب بود. شما مطالبی برای سمینار دارین که کمی میکروبی هم باشه؟ هیچ مطلبی ندارم اگه پیدا نکنم باید حذف کنم
 

araz-anamli

عضو جدید
سلام کسی میتونه منو در رابطه با طرح توجیحی پیاز داغ و کنترل فرایند و آزمایشات مربوطش کمک کنه؟؟؟ ممنون میشم
 

new moon

عضو جدید
سلام دوستان...درمورد آسپرژیلوس فلاووس و محصولات حاصل از اون در مواد غذایی مقاله انگلیسی خوب میخواستم...( البته اکثرا درمورد آفلاتوکسین در خشکبار موجود است) ولی اگه کسی چیز دیگه ای سراغ داره کمک کنه ممنون میشم
 

الهام پاییزی

عضو جدید
باسلام خدمت دوستان عزیز.ی سری فاکتور تست پنل برای دوغ و پنیر و پنیر خامه ای و ماست لازم دارم.ممنون میشم کمکم کنید.لطفا پیام بزارید.مرسی.
 

22sahar22

عضو جدید
کار

کار

سلام بچه ها
میگم تو این رشته خیلیا هستن که کار دارن و خیلیا که کار ندارن و دنبال کار شایدم به چندسال برسه خصوصا اونایی که سابقه کاری ندارن. بیاید تو این تاپیک کمک کنید یا معرف شید برا کسانی که سابقه ندارند و مشغول به کار بشن تا زندگی فشار نیاره.
مرسی اگر کمک کنید
 

navab ghafari

عضو جدید
اشتغال زایی

اشتغال زایی

با سلام
اینجانب دارای لیسانس صنایع غذایی با سابقه کار در لبنات هستم خواهشمندم از همه عزیزان در خصوص طرح های مرتبط یا نیمه مرتبط با این رشته درخصوص اشتغال زایی بنده را راهنمایی کنند با تشکر
 

shirinasal

عضو جدید
سلام بچه‌ها کسی منو کمک نکرد راجع به سمینارم:( موضوعش مهم نیس ولی زودتر باید اماده کنم که ارائه دارم. هر کس هر مطلبی داره کمکم کنه.ممنونم
 

"ALPHA"

دستیار مدیر مهندسی کشاورزی , صنایع غذایی
کاربر ممتاز
آپلود فایل ضمیمه

آپلود فایل ضمیمه

باسلام خدمت دوستان عزیز.ی سری فاکتور تست پنل برای دوغ و پنیر و پنیر خامه ای و ماست لازم دارم.ممنون میشم کمکم کنید.لطفا پیام بزارید.مرسی.

سلام

موضوع: روش ارزیابی حسی پنیر


موضوع: روش ارزیابی حسی فرآورده های تخمیر شده شیر


موضوع: روش ارزیابی حسی خامه


منبع:
www.isiri.org
http://tadvin.isiri.org.ir/Pages/Search.aspx

برای پیدا کردن فاکتورها به چند تا مقاله فارسی می تونین نگاه کنین:

{آزمون حسی "اسم محصول" PDF } در یک موتور جستجو در باکس جستجو تایپ می کنین و از چند مقاله در میارین

مثلا ماست: طعم، بافت (منبع)

دوغ: قوام، گاز، بو، طعم،وو


تلویحی: طعم، رنگ، بافت، دوفازی شدن/پایداری برای دوغ، بو، مزه، ظاهر، قوام، ....
 

پیوست ها

  • مقاله حسی دوغ - Copy.pdf
    264.5 کیلوبایت · بازدیدها: 0
  • مقاله حسی ماست - Copy.pdf
    241.3 کیلوبایت · بازدیدها: 0
آخرین ویرایش:

"ALPHA"

دستیار مدیر مهندسی کشاورزی , صنایع غذایی
کاربر ممتاز

new moon

عضو جدید
سلام دوستان....خیلی کلافه امممممم:((( در مورد انتخاب موضوع پایان نامه خیلی قکرم مشغوله....درباره میکروبیولوژی صنعتی...گرایشم هم مهندسی هست...درواقع مثلا درباره تولید یه آنزیم از باکتری میتونه باشه یا لیوفیلیزه کردن به روش های مختلف...!!! موضوع تو ذهنم هست ولی کلی هست...خواهش میکنم کسی ایده ای، نظری؛ کمکی داشته باشه دعاگویش خواهم بود.....
 

mustafa3

کاربر فعال صنایع غذایی ,
سلام دوستان....خیلی کلافه امممممم:((( در مورد انتخاب موضوع پایان نامه خیلی قکرم مشغوله....درباره میکروبیولوژی صنعتی...گرایشم هم مهندسی هست...درواقع مثلا درباره تولید یه آنزیم از باکتری میتونه باشه یا لیوفیلیزه کردن به روش های مختلف...!!! موضوع تو ذهنم هست ولی کلی هست...خواهش میکنم کسی ایده ای، نظری؛ کمکی داشته باشه دعاگویش خواهم بود.....


كپسول دار كردن باكتري هاي پروبيوتيك خوبه؟؟؟
 

Vaez666

عضو جدید
سوال از درس تکنولوژی روغن

سوال از درس تکنولوژی روغن

سلام
استاد درس روغن دو تا سوال برای تحقیق داده هر چی نت گشتم جوابشو پیدا نکردم
1- برای محاسبه عدد رایشل مایسل حجم سود مصرفی در طی تیتراسیون با سود 0.1 نرمال را در عدد 1.1 ضرب می کنیم . چرا 1.1 ؟
2- در فرمول عدد یدی چرا عدد 12.69 استفاده می کنیم ؟

لطفا راهنمایی کنید
 

Vaez666

عضو جدید
سلام
خیلی دنبال این کتابا گشتم ولی پیدا نکردم
چربی و روغن های نباتی ترجمه فرشته مالک
فراوری چربی و روغن های خوراکی ترجمه دکتر کدیور

لطفا راهنمایی کنید
ممنون
 

shirinasal

عضو جدید
سلام
خیلی دنبال این کتابا گشتم ولی پیدا نکردم
چربی و روغن های نباتی ترجمه فرشته مالک
فراوری چربی و روغن های خوراکی ترجمه دکتر کدیور

لطفا راهنمایی کنید
ممنون
سلام من کتاب فرشته مالک رو دارم
 

j.m-shirin

عضو جدید
چنتا درخواست

چنتا درخواست

سلام بچه ها
لطفا چنتا درخواست دارم
یه موضوع خوب واسه درس تجزیه ی مواد غذایی میخوام که جای کار داشته باشه
چنتا مقاله در مورد بهداشت در صنعت کنسرو سازی میخوام واسه درس بهداشت
دستگاه هایی که در صنعت تولید شکلات و صنعت تولید ماکارانی به کار میرن رو میخوام و یه توضیح کوتاه ازشون
و علت علمی برفک یخچال رو میخوام
یعنی اینکه کلا برفک یخچال چی هست
بخدا واسشون اول کلی سرچ کردم اما وقتی چیزی پیدا نکردم اینجا پی ام گذاشتم
ممنون میشم یکم لطف کنین
 

new moon

عضو جدید
كپسول دار كردن باكتري هاي پروبيوتيك خوبه؟؟؟

هممم به نظر جالب میاد...ولی میشه یه کم بازترش کنین این موضوع رو؟ تا اونجایی که من میدونم کپسول دار کردن باکتری های بدون کپسول از طریق تزریق ژن مربوطه هست ولی تو پروبیوتیک ها مثلا فایده اش چیه؟؟ مرسی از راهنماییتون:))
 

mustafa3

کاربر فعال صنایع غذایی ,
هممم به نظر جالب میاد...ولی میشه یه کم بازترش کنین این موضوع رو؟ تا اونجایی که من میدونم کپسول دار کردن باکتری های بدون کپسول از طریق تزریق ژن مربوطه هست ولی تو پروبیوتیک ها مثلا فایده اش چیه؟؟ مرسی از راهنماییتون:))
به هر حال هر عاملي كه باعث بشه باكتري هاي پروبيوتيك در طي فرايند يا نگهداري و... ماندگاريشون بيشتر بشه از نظر صنايع غذايي مفيده
مقاله در اين زمينه زياده
به جز اين مواد ديگه اي ك در يه ماده ي غذايي هم هست رو ميشه كپسوله كرد مثلا ويتامين ها يا انزيم ها


http://www.www.www.iran-eng.ir/attachment.php?attachmentid=207782&d=1399651281

http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0958694604002912

بازم هست
 

پیوست ها

  • International Dairy Journal Volume 13 issue 1 2003 [doi 10.1016_s0958-6946(02)00155-3] Wunwisa K.pdf
    236.8 کیلوبایت · بازدیدها: 0

"ALPHA"

دستیار مدیر مهندسی کشاورزی , صنایع غذایی
کاربر ممتاز
هممم به نظر جالب میاد...ولی میشه یه کم بازترش کنین این موضوع رو؟ تا اونجایی که من میدونم کپسول دار کردن باکتری های بدون کپسول از طریق تزریق ژن مربوطه هست ولی تو پروبیوتیک ها مثلا فایده اش چیه؟؟ مرسی از راهنماییتون:))

کپسول دور باکتری ک بطور ذاتی دور سلول باکتریایی رو احاطه کرده و جنسسش معمولا پلی ساکاریدی هست و باعث چسبندگی و حالت آدامس مانند و کشدار و خامه ای سطح کلنی در محیط کشت می شه و می تونه به عنوان لایه مقاوم در برابر شرایط نامطلوب مطرح بشه یه موضوع کاملا جداگانه هست ک مثلا کلبسیلا توو خانواده انتروباکتریاسه تنها باکتری کپسول دار هست

انکپسولاسیون، یک روش هست برای کپسوله کردن مواد حیاتی (آنزیم، ویتامین؛ اسیدچرب؛ .... ) و سلول های زنده؛ که جنس ماده کپسوله کننده می تونه پروتئینی، پلی ساکاریدی یا حتی لیپیدی باشه! که با توجه به این که ماده غیرزنده می تونه مغز کپسول باشه هیچ گونه تزریق ژنی انجام نمی شه فقط با روش هایی مثل اسپری درایر، میکرویو، ... ماده کپسولانت یا دیواره دور هسته یا مغز کپسول رو می گیره و اندازه کپسول در حد میکرو یا نانو هست ک بترتیب می گن میکروکپسولاسیون و نانوکپسولاسیون

در مورد پروبیوتیکها، دو مورد رو سراغ داریم میکروب پروبیوتیک، محصول پروبیوتیک! محصولی پروبیوتیک هست که موقع رسیدن به روده انسان دارای 10 به توان 10 سلول زنده باکتری مفید باشه و پروبیوتیک ها در معرض اسید معده و قلیای های صفراوی قرار می گیرند؛ انکپسولاسیون به زنده ماندن و حفظ تعداد لازم در محصول غذایی در طی نگهداری در بسته قبل از مصرف و پس از مصرف حین گذشتن از معده و روده کمک می کنه و فقط در روده تحت اثر پی اچ قلیایی باز و شکافته می شه تا این پروبیوتیک بیاد و توو محیط روده مستقر شه و ....

برای اطلاع بیشتر می تونین "کپسولاسیون" رو در کتابها و مقالات فارسی و لاتین بررسی بفرمایید :redface:
 
آخرین ویرایش:

reihanehshabani

عضو جدید
سلام میشه لطفا یه راهنمایی درباره روش سطح پاسخ بهم بکنید .بدونم از کجا شروع کنم کافیه ...
 

"ALPHA"

دستیار مدیر مهندسی کشاورزی , صنایع غذایی
کاربر ممتاز
سلام میشه لطفا یه راهنمایی درباره روش سطح پاسخ بهم بکنید .بدونم از کجا شروع کنم کافیه ...

Response Surface Methodology= RSM= روش سطح پاسخ

با نرم افزار آماری متغیرهای مستقل و وابسته، تعداد تکرار و محدوده های متغیرهای مستقل رو تعیین می کنن و یه طرح آزمون می گیرن
پاسخ هایی که در آزمایش های مربوط یه متغیرهای وابسته می گیرن بهش می گن Response یا پاسخ
پاسخ ها رو وارد می کنن پس از انجام آزمایش تجربی
و بهینه یابی یا تعریف مدل یا آنووا بصورت ترسیم گرافیکی یا تعریف مدل و اثرهای معناداری رو ازش نتیجه می گیرن

روش سطح پاسخ یه روش آماری هست، و با نرم افزارهای آماری قابل اجرا هس. مثل دیزاین اکسپرت Design Expert
 

reihanehshabani

عضو جدید
Response Surface Methodology= RSM= روش سطح پاسخ

با نرم افزار آماری متغیرهای مستقل و وابسته، تعداد تکرار و محدوده های متغیرهای مستقل رو تعیین می کنن و یه طرح آزمون می گیرن
پاسخ هایی که در آزمایش های مربوط یه متغیرهای وابسته می گیرن بهش می گن Response یا پاسخ
پاسخ ها رو وارد می کنن پس از انجام آزمایش تجربی
و بهینه یابی یا تعریف مدل یا آنووا بصورت ترسیم گرافیکی یا تعریف مدل و اثرهای معناداری رو ازش نتیجه می گیرن

روش سطح پاسخ یه روش آماری هست، و با نرم افزارهای آماری قابل اجرا هس. مثل دیزاین اکسپرت Design Expert

مزیتش نسبت به بقیه روش ها چیه؟؟
 

reihanehshabani

عضو جدید
منظورتون از بقیه روش ها؟؟ لطفا اسمشون رو بگید.

ببخشید من فکر میکنم سواد آماریم در حد یه پشه است
فقط چند تا مقاله خوندم که از این روش استفاده کرده بودن استادم هم پیشنهاد داد که برای کارم از این روش استفاده کنم. گفتم کمی راجع بهش بدونم بهتره
 

new moon

عضو جدید
کپسول دور باکتری ک بطور ذاتی دور سلول باکتریایی رو احاطه کرده و جنسسش معمولا پلی ساکاریدی هست و باعث چسبندگی و حالت آدامس مانند و کشدار و خامه ای سطح کلنی در محیط کشت می شه و می تونه به عنوان لایه مقاوم در برابر شرایط نامطلوب مطرح بشه یه موضوع کاملا جداگانه هست ک مثلا کلبسیلا توو خانواده انتروباکتریاسه تنها باکتری کپسول دار هست

انکپسولاسیون، یک روش هست برای کپسوله کردن مواد حیاتی (آنزیم، ویتامین؛ اسیدچرب؛ .... ) و سلول های زنده؛ که جنس ماده کپسوله کننده می تونه پروتئینی، پلی ساکاریدی یا حتی لیپیدی باشه! که با توجه به این که ماده غیرزنده می تونه مغز کپسول باشه هیچ گونه تزریق ژنی انجام نمی شه فقط با روش هایی مثل اسپری درایر، میکرویو، ... ماده کپسولانت یا دیواره دور هسته یا مغز کپسول رو می گیره و اندازه کپسول در حد میکرو یا نانو هست ک بترتیب می گن میکروکپسولاسیون و نانوکپسولاسیون

در مورد پروبیوتیکها، دو مورد رو سراغ داریم میکروب پروبیوتیک، محصول پروبیوتیک! محصولی پروبیوتیک هست که موقع رسیدن به روده انسان دارای 10 به توان 10 سلول زنده باکتری مفید باشه و پروبیوتیک ها در معرض اسید معده و قلیای های صفراوی قرار می گیرند؛ انکپسولاسیون به زنده ماندن و حفظ تعداد لازم در محصول غذایی در طی نگهداری در بسته قبل از مصرف و پس از مصرف حین گذشتن از معده و روده کمک می کنه و فقط در روده تحت اثر پی اچ قلیایی باز و شکافته می شه تا این پروبیوتیک بیاد و توو محیط روده مستقر شه و ....

برای اطلاع بیشتر می تونین "کپسولاسیون" رو در کتابها و مقالات فارسی و لاتین بررسی بفرمایید :redface:

مررررسی واقعا مفید بود...:gol::)
 
بالا