مسابقه *** هر کی تونست یه عکس خوب از گیاه پیدا کنه

*محیا*

کاربر فعال مهندسی کشاورزی ,
کاربر ممتاز




 

nazi jooon

کاربر فعال مهندسی کشاورزی ,
کاربر ممتاز
آفتاب‌گردان
دشت آفتاب‌گردان
طبقه‌بندی علمی
فرمانرو:گیاهان
رده:دولپه‌ای‌ها
راسته:گل مینا
تیره:گل‌ستاره‌ای‌ها
سرده:آفتاب‌گردان‌ها
گونه:H. annuus
نام علمی
Helianthus annuus
لینائوس

گل آفتاب‌گردان یا گل آفتاب گیاهی است از خانوادهٔ گل‌ستاره‌ای‌ها (Asteraceae) از جنس آفتاب‌گردان‌ها (Helianthus). گل آفتاب گردان گیاهی است یکساله و تا حدود سه متر رشد می‌کند. گل آندرشت و زیبا و بقطر ۳۵ سانتیمتر می‌باشد.

در مرحله ی گلدهی طبق دارای دو نوع گل می باشد:
1- گل های کناری یا گل های زبانه ای( Ray flowert)
2- گل های مرکزی یا میله ای یا لوله ای(Disk flower)

گل های کناری:
در محیط خارجی طبق به تعداد یک یا دو ردیف قرار داشته و مرکز از 100 عدد تجاوز نمی کند. این گل ها اغلب زرد رنگ بوده و از سه گلبرگ تشکیل شده اند که به علت نداشتن بساک و عدم کلاله عقیم و نازا می باشد و عمدتاً برای جلب حشرات مورد استفاده قرار می گیرند.
گل های مرکزی:
از تلفیق 5 گلبرگ تشکیل شده اند که تعداد 5 پرچم را پوشش می دهند.این گل ها دارای تمامی ارگان های جنسی می باشند ولی کاسبرگ ندارند. برحسب قطر طبق تعداد گل های مرکزی بین 800 تا 4000 متغیر است.

.

.

.

اجازه بدین یه مرور کنم سوال تکراری نباشه...تا چند ساعت دیگه
 
آخرین ویرایش:

* ziba *

عضو جدید
کاربر ممتاز
با اجازه همه پیشکسوتان
و اما سوال:یه کم از گیاهان عالی خشکی فاصله بگیریم.......البته از طرح این سوال یه هدف دارم که بعدا بهتون میگم.
جلبک قرمز


:surprised:

کل شاخه ی رودوفایتا ؟!

بابا جون ! جلبک قرمز واسه خودش شخصیت داره ! اسم گونه یا لااقل اسم جنس رو مشخص کنید :surprised:
 

* ziba *

عضو جدید
کاربر ممتاز
ممنون از همه عزیزان.همه ی عکسا قشنگ بودن.با مشورت با مامانم این عکس انتخاب شد....:w17:
زینب جان اگه توضیحاتی داری ممنون میشیم


دست مامانتون درد نکنه :D

یه تذکری باید به دوستان جدید الورود یگم :

قانون مسابقه اینه که هر نفر فقط دو عکس میتونه بذاره

حالا این دفعه که نمی دونستید اشکال نداره
 

nazi jooon

کاربر فعال مهندسی کشاورزی ,
کاربر ممتاز
فکر کنم خودم باید جواب رو بدم:


دیواره سلولی جلبک ها دارای ترکیبات ثانویه و پلی ساکارید های با ارزشی نظیر آگار، اسید آلژنیک، سولفات لایمن و کرانمین هستند که از این ترکیبات برای مقاصد دارویی و افزودنی های غذایی استفاده می شود.اخیراً، نیز اثرات ضد باکتریایی، ضد قارچی و ضد انگلی و در برخی موارد ضد تورمی بعضی از جلبک ها به اثبات رسیده است. از این رو بسیاری از کشورهای آسیایی از قبیل ژاپن، چین، فیلیپین، تایوان، تایلند، اندونزی و هند و همچنین کشورهای آمریکای جنوبی مثل برزیل و شیلی و حتی در سواحل آمریکای شمالی فعالیت های گسترده ای در جهت بهره برداری اقتصادی از این جلبک ها را داشته و هر ساله میلیاردها دلار از صادرات آنها به صورت ماده خام یا محصولات استخراج شده بدست می آورند.
کشور ماهم از این منابع بالقوه به ویژه در سواحل جنوبی و بالاخص در سواحل سیستان و بلوچستان و هرمزگان برخوردار بوده و دارای گروه های متفاوت جلبک های دریایی اعم از سبز، قرمز، قهوه ای است.
انواع فرآورده های قابل تولید از جلبک گراسیلاریا :
- تولید آگار
- استفاده جهت غذای ماهیان آکواریومی
- تهیه روغن از جلبک های دریایی و تولید اسیدهای چرب ضروری
- تهیه سوخت از جلبک بویژه در تهیه الکل با آلایندگی کم
- تولید افزودنی (ادویه) و چاشنی غذا
- استفاده جهت درمان های دارویی گیاهی
- تهیه کرم پوستی جهت مرطوب کردن پوست
- تولید صابون گراسیلاریا
- تولید ماسک صورت
- تولید لوسیون پوست
- تولید شامپو بدن از جلبک
- جهت تولید رول غذای سوشی در ژاپن
- به عنوان رطوبت گیر (تولید بسته های کوچک جهت رطوبت گیر در بسته های شکلات و برنج و دارو)
آگار:
آگار اولین کلوئید گیاهی بود که در صنایع غذایی مورد استفاده قرار گرفت. افزایش استفاده از این ماده به دلیل توانایی منحصر بفرد ژلی آن است که در دیگر کلوئیدهای گیاهی مثل صمغ یا ژلاتین دیده نمی شود. سازمان فائو و بهداشت جهانی در مجموعه قوانین غذایی خود اجازه استفاده از آگار در صنایع غذایی را صادر کرده اند. در صنایع غذایی مهمترین کاربرد آگار به عنوان ماده ژل شونده می باشد. در مرحله بعدی از آگار به عنوان افزایش دهنده قوام و کنترل ویسکوزیته از آن استفاده می شود. این ماده به عنوان افزودنی نیز مورد استفاده قرار می گیرد. در صنایع قنادی برای تهیه ژل، شیرنی های خمیر مانند، آبنبات، و موارد دیگر از این ماده استفاده می شود. در تولید مارمالاد از آگار برای ضخامت دادن و ماده ژلی استفاده می شود. در صنایع تولید نان، از آگار به عنوان پوشش کیک های قرار داده شده داخل یخ استفاده می شود. از آگار در تهیه روکش ها (Topping)و همچنین در تزیینات لبنی و غیر لبنی روی شیرینی و شکلات (Icing) به وفور استفاده می گردد.آگار برای تولید ژل های میوه ای (با توجه به ویژگی ژل سازی آگار از آن به عنوان جایگزین ژلاتین در محصولات ژله ای نظیر پاستیل، پودر ژله و ژله آماده (RTC) )و ماست(آگار با داشتن ویژگی استابیلایزری و امولسیفایری به عنوان یک بافت دهنده مناسب در محصولات مختلف لبنی نظیر ماست، پنیر، خامه صبحانه و قنادی، بستنی ، دوغ و غیره مصرف می گردد) نیز به کار برده می شود. در صنایع گوشت برای تولید سوسیس های بخارپز نرم، از آگار به میزان زیادی استفاده می کنند. این امر به این دلیل است که امروزه در صنایع غذایی به منظور حفظ سلامتی مصرف کنندگان، تلاش می کنند تا چربی ها را در غذاها کاهش دهند.

تولید آگار ازجلبک گراسیلاریا:
آگار پلی ساکارید بدست آمده از برخی اعضائ خانواده های جلبکهای قرمز Cracilanacea،Gelidiacea می باشد .بیش از 53 درصد از آگار تولید شده در جهان از جلبک گراسیلاریا بدست می آید. آگار شامل دو پلی ساکارید به نام آگارز و آگاروپکتین می باشد. خاصیت ژلاتینی آن به سبب ترکیب آگارز بوده در حالی که ترکیب آگاروپکتین خاصیت چسبندگی ایجاد می کند.
کاربردهای آگار:
-1صنایع غذایی: بعنوان امولسیفایر و پایدار کننده.
-2 میکروبیولوژی: در ساخت محیط کشتهای مختلف.
-3کشت بافتهای گیاهی.
-4داروسازی و آرایشی، بهداشتی: به عنوان ژل ساز و قوام دهنده در شامپوها و سایر مواد.
-5دندانسازی.
-6تغذیه حشرات مفید.



حالا اگه بتونین تو زمینه استخراج آگار فعالیت کنین ...................................
 

آیورودا

عضو جدید
کاربر ممتاز
ای بابا
یعنی هم عکس یزارم هم برنده اعلام کنم :confused:
خوب اگه ناراحت شدید.. و دوست ندارید....شرمنده
ببخشید گفتم شما انجام بدید..:(
من دلیلشو میخواستم براتون پیام بدم....
باشه اگه دوست ندارید.. فقط عکس بزارید.
 

Similar threads

بالا