رستوران کافی شاپ ققنوس بفرمائید

piton

عضو جدید
hotdog & salad fasl
mekhc:gol:


سالاد

امری دیگه
 

h_moraki

عضو جدید
يه چيز ميگم اگه داشتي معلومه خيلي خيلي خفني!
من شولي مي خوام! يه راهنمايي كوچيك هم مي كنم! طرفاي يزد مي توني پيدا بكني! ببينم چكاره اي! يعني اگه برام پيدا بكني يه عمردعاتو ميكنم!
 

piton

عضو جدید
يه چيز ميگم اگه داشتي معلومه خيلي خيلي خفني!
من شولي مي خوام! يه راهنمايي كوچيك هم مي كنم! طرفاي يزد مي توني پيدا بكني! ببينم چكاره اي! يعني اگه برام پيدا بكني يه عمردعاتو ميكنم!


خدمت شما اش شولی


اینم دستور پختش اشپز یزدیمون داد براتون
مواد لازم :
سبزی پاک نکرده: یک کیلوونیم (نيمي از آن اسفناج و نيم ديگر شوید و تره‌ و جعفری و چند شاخه شنبلیله)
چغندر یا لبو: دوعدد بزرگ
پیاز: سه عدد
نعنا خشک: دو قاشق غذا خوری
آرد: یک ونیم پيمانه
عدس: یک پيمانه
روغن :به میزان لازم برای پیاز ونعناع داغ
نمک: به میزان دلخواه
زرد چوبه :دو قاشق مربا‌خوری
سرکه: به میزان دلخواه
روش پخت:
نخست چغندر را پوست می‌کنیم و به گونه‌ي خلالی‌ برش می‌دهیم و با كمي آب می‌گذاریم روی گاز تا نیم‌پز شود.
پس از نیم‌پز شدن چغندر، عدس و سبزی خورده‌شده در آن مي‌ريزيم وصبر می‌کنیم تا خوب بپزد.
در این فاصله نعنا‌داغ وپیازداغ را درست می‌کنیم و در پايان كار به پیاز داغ زردچوبه مي‌زنيم.
آرد را با چهار يا پنج لیوان آب مخلوط می‌کنیم و با دست آرد را با آب ورز مي‌دهيم.
پس از آن ۴ لیوان آب جوش به آش اضافه می‌کنیم وسپس آرد آب گرفته را به آرامی در آش مي‌ريزيم و هم‌زمان خوب به هم می زنیم تا آرد گلوله نشود.
اگر سفتي آن زياد شد باز هم آب به آن مي‌افزاييم. سپس آن را خوب به هم می زنیم تا همانند سوپ شود. اينك نمک وفلفل آش را اندازه می‌کنیم .
درپايان نعنا داغ و بقیه پیاز داغ وسرکه را اضافه می کنیم (کمی از آن را برای تزیین نگه می‌داریم). ومی‌گذاریم تا چند قل بزند تا بوی تند سرکه کمتر شود.
آش شولي آماده است. آشي پر از خوردني‌هاي سالم و خوشمزه. آنها كه كمي مزه‌ي ترشي در غذا را مي‌پسندند بيش از همه از اين آش لذت خواهند برد البته پس از يزدي‌ها. نوش جان.
 

h_moraki

عضو جدید
خدمت شما اش شولی


اینم دستور پختش اشپز یزدیمون داد براتون
مواد لازم :
سبزی پاک نکرده: یک کیلوونیم (نيمي از آن اسفناج و نيم ديگر شوید و تره‌ و جعفری و چند شاخه شنبلیله)
چغندر یا لبو: دوعدد بزرگ
پیاز: سه عدد
نعنا خشک: دو قاشق غذا خوری
آرد: یک ونیم پيمانه
عدس: یک پيمانه
روغن :به میزان لازم برای پیاز ونعناع داغ
نمک: به میزان دلخواه
زرد چوبه :دو قاشق مربا‌خوری
سرکه: به میزان دلخواه
روش پخت:
نخست چغندر را پوست می‌کنیم و به گونه‌ي خلالی‌ برش می‌دهیم و با كمي آب می‌گذاریم روی گاز تا نیم‌پز شود.
پس از نیم‌پز شدن چغندر، عدس و سبزی خورده‌شده در آن مي‌ريزيم وصبر می‌کنیم تا خوب بپزد.
در این فاصله نعنا‌داغ وپیازداغ را درست می‌کنیم و در پايان كار به پیاز داغ زردچوبه مي‌زنيم.
آرد را با چهار يا پنج لیوان آب مخلوط می‌کنیم و با دست آرد را با آب ورز مي‌دهيم.
پس از آن ۴ لیوان آب جوش به آش اضافه می‌کنیم وسپس آرد آب گرفته را به آرامی در آش مي‌ريزيم و هم‌زمان خوب به هم می زنیم تا آرد گلوله نشود.
اگر سفتي آن زياد شد باز هم آب به آن مي‌افزاييم. سپس آن را خوب به هم می زنیم تا همانند سوپ شود. اينك نمک وفلفل آش را اندازه می‌کنیم .
درپايان نعنا داغ و بقیه پیاز داغ وسرکه را اضافه می کنیم (کمی از آن را برای تزیین نگه می‌داریم). ومی‌گذاریم تا چند قل بزند تا بوی تند سرکه کمتر شود.
آش شولي آماده است. آشي پر از خوردني‌هاي سالم و خوشمزه. آنها كه كمي مزه‌ي ترشي در غذا را مي‌پسندند بيش از همه از اين آش لذت خواهند برد البته پس از يزدي‌ها. نوش جان.
بنده در اينجا لنگ خود را انداخته و ابراز مي نمايم كه كم آوردم!
[بابا ايول دمت گرم! يعني من ديگه هيچي نمي تونم بگم! يه پيشنهاد دارم! برو اولا يه اسپند واسه رستورانت دود كن بعد هم اسمشو تو گينس ثبت كن بعد هم يه اسم جديد واسش انتخاب بكن كه مرجع بشه يعني ما ديگه نگيم رستوران ققنوس بگيم ( اسم جديد) ققنوس. موفق باشي و هميشه آشپزيت پر رونق باشه. خيلي ممنون.
راستي بفرما شولي!
 

piton

عضو جدید
آش سبزي شيراز;)
دمت گرم،نون بربري يادت نره:w16::w42:









توضیح: آش سبزی را شیرازی‌ها از مغازه‌های آشی تهیه می‌کنند و کمتر در خانه پخته می‌شود
: مواد لازم
600 گرم گوشت بدون استخوان گوسفند (گوشت گردن بهتر است)
1 لیوان نخود (یک چهارم لیتر)
1 لیوان لوبیا سفید
1 لیوان عدس
1 لیوان برنج
150 گرم تره
150 گرم ترخون
1 عدد پیاز


توضیح: اگر لوبیا سفید در دسترس ندارید می‌توانید از لوبیا قرمز هم استفاده کنید. سعی کنید لوبیا و نخود دانه ریز استفاده کنید، بعضی نخود لوبیا ها امروزه بسیار درشت هستند. اگر برنج آش در دسترس دارید حتما از این نوع برنج استفاده کنید. برنج آش معمولا دانه آن زودتر له می‌شود و همچنین ارزان تر است و مدت طبخ آن هم کم تر است . اگر تره ایرانی در دسترس ندارید می‌توانید از تره فرنگی استفاده کنید
:ظروف و وسایل لازم
قابلمه، مخلوط کن یا گوشت چرخ کن (بدون مخلوط کن هم میتوان کار را انجام داد، اگر مخلوط کن ندارید گوشت را بعد از پختن در قابلمه‌ای بکوبید)

:طرز تهیه

برای نتیجه ی بهتر من معمولآ حبوبات را شب قبل در آب سرد خیس می‌کنم، از پختن نخود و لوبیا همراه گوشت خوداری می‌کنم، چون معمولآ دانستن مدت طبخ اینگونه حبوبات مشکل است و بستگی به نوع آن دارد، بهمین خاطر نخود و لوبیا را جداگانه می‌پزم و در آخر آنها را باهم به مدت لازم طبخ می‌کنم، برای طبخ همیشه از شعله‌کم استفاده کنید و مواد را به آرامی بجوشانید از جوشش شدید جدا خوداری کنید.
گوشت و پیاز را با هم همراه با کمی زردچوبه بپزید، لوبیا و نخود را پخته تا اینکه آنها تقریبآ پخته باشند و از حالت سفتی خارج شده باشند.
گوشت را پس از پختن با مخلوط کن خورد می‌کنید تا بصورت کاملآ خورد شده درآید، سپس آن را با لوبیا و نخود دریک قابلمه بزرگ ریخته برای مرحله‌ی بعدی طبخ آماده کنید، برنج را هم اضافه کرده بمدت کافی بجوشانید تا دانه برنج تفریبآ در آش محو شود، اگر از برنج آش استفاده کنید این مرحله زودتر انجام خواهد شد و همچنین آش شما قوام بهتری خواهد یافت​
 

skolar76

عضو جدید
کاربر ممتاز
میشه واسه من یه غذای سنتی از قبیله ادمخوارا بیارید؟؟؟؟؟؟؟؟:razz:
البته دسراشو فراموش نکنید لطفا..............................:razz:
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
نوشیدنی هم فراموش نشه........:razz:
 

piton

عضو جدید
میشه واسه من یه غذای سنتی از قبیله ادمخوارا بیارید؟؟؟؟؟؟؟؟:razz:
البته دسراشو فراموش نکنید لطفا..............................:razz:
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
نوشیدنی هم فراموش نشه........:razz:

اذر من فکر کردی نداریم ما همه چی داریم اینم غذا


دسر

نوشیدنی
 

skolar76

عضو جدید
کاربر ممتاز
اذر من فکر کردی نداریم ما همه چی داریم اینم غذا
:cry::cry::cry:
من از این کافی شاپ شکایت دارم این غذاش خیلی تلخ بود.:razz:
تازه کدوم ادمخواری نوشیدنی و دسری به این خوشمزه ای و قشنگی میخوره؟:surprised:
 

piton

عضو جدید
خواستم تلخیش گرفته شده ادم خوار میخواستم برات دسر چشم انسان بزارم گفتم تاپیکم خراب میشه
 

skolar76

عضو جدید
کاربر ممتاز
خواستم تلخیش گرفته شده ادم خوار میخواستم برات دسر چشم انسان بزارم گفتم تاپیکم خراب میشه
حیف داشت از این کافی شاپ خوشم میومدا:(...............................میخواستم اگه خوب باشه مراسم نامزدیمو اینجا بگیرم.:razz:
 

piton

عضو جدید
ای بابا حالا به این زودی میخوای نامزد کنی
ما درخدمتیم
 

piton

عضو جدید
خدمت پذیرایی از مهمونای نامزدیت
دسر یکم نمای بدی داره برات یه لیوان خون نوشیدنی گذاشتم
متولد اذر اینقدر خشن
 

skolar76

عضو جدید
کاربر ممتاز
خدمت پذیرایی از مهمونای نامزدیت
دسر یکم نمای بدی داره برات یه لیوان خون نوشیدنی گذاشتم
متولد اذر اینقدر خشن
دستتون درد نکنه:D
نه برای خودم نمیخوام اخه نامزدم ادمخواره:cry::cry::cry:
 

piton

عضو جدید
خیلی با حالی نامزدت ادم خواره
ایشالا که خوش بخت بشی
متولدین اذر با متولدین فرودین با شکوه ترین زندگی را در میان تمام ماه ها دارند

نفر بعدی غذا چی میل داره
 

Similar threads

بالا