بهترین غذایی که به یک دانشجو واسه طبخ میتونید پیشنهاد بدین چیه؟

Mandela.

عضو جدید
یارو اومده تو برنامه آشپزی میگه میخوام یه ساندویچ معرفی کنم
مخصوص دانشجوهای عزیز که تو خوابگاه که فر ندارن درست کنن
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
مواد مورد نیاز:


ژامبون-پنیر پیتزا-روغن کنجد-خاویار....
.
من یه سوال دارم :


دقیقا دانشجو کیست؟ یا چیست؟

شما بخواهید به دانشجو طبخ یک غذا رو با توجه به بودجه و زمان و...پیشنهاد کنین چی میگین؟
:)
 

ni_rosa_ce

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
کوکوی سیب زمینی، کوکوی سبزی، ماکارونی بدون گوشت حالا یا با سس گوجه و یا با سویا، دمپختک یا همون برنج کته با رب گوجه فرنگی، املت ساده که فقط تخم مرغ و گوجه باشه و یا چیزای دیگه هم اضافه بشه مثل فلفل دلمه ای، قارچ و ... :D
 

Mandela.

عضو جدید
کوکوی سیب زمینی، کوکوی سبزی، ماکارونی بدون گوشت حالا یا با سس گوجه و یا با سویا، دمپختک یا همون برنج کته با رب گوجه فرنگی، املت ساده که فقط تخم مرغ و گوجه باشه و یا چیزای دیگه هم اضافه بشه مثل فلفل دلمه ای، قارچ و ... :D

پاستا و ماکارونی!!!!!!!

یک کم جامع تر توضیح بدین بابا !!!

توضیحات شامل مارک مواد اولیه و قیمت هم اگه باشه ترجیحا، بیهترهه.
 

MisyoMasoud

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
یک کم جامع تر توضیح بده بابا !!! توضیحات شامل مارک مواد اولیه و قیمت هم اگه باشه ترجیحا، بیهترهه.
پاستا و ماکارونی : مواد لازم : قابلمه روغن نمک مایه ماکارونی و رشته ماکارونی یا پاستا به همین سادگی کم هزینه هم هست...
 

Mandela.

عضو جدید
پاستا و ماکارونی : مواد لازم : قابلمه روغن نمک مایه ماکارونی و رشته ماکارونی یا پاستا به همین سادگی کم هزینه هم هست...

ای بابا الان تک ماکارون داریم چند هزار اوشلوق، یک ماکارونی هم داریم یک گونی میدن هزار اوشلوق هم نمیشه !!!
پاستارو که کلا بیخیالممم.

آقا مرفه بی درد هستیا که نرخ نمیدیو و میگی کم هزینسس. :D
 

MisyoMasoud

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ای بابا الان تک ماکارون داریم چند هزار اوشلوق، یک ماکارونی هم داریم یک گونی میدن هزار اوشلوق هم نمیشه !!!
پاستارو که کلا بیخیالممم.

آقا مرفه بی درد هستیا که نرخ نمیدیو و میگی کم هزینسس. :D

نه همه جوره درد داریم جناب
مرفه که نمیره ماکارونی و ... بخوره
اینا که میگم رو هم رفته 5 تومن بیشتر نمیشه و با هاش میشه 7 8 نفر رو سیر کرد......
 

MisyoMasoud

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ای بابا الان تک ماکارون داریم چند هزار اوشلوق، یک ماکارونی هم داریم یک گونی میدن هزار اوشلوق هم نمیشه !!!
پاستارو که کلا بیخیالممم.

آقا مرفه بی درد هستیا که نرخ نمیدیو و میگی کم هزینسس. :D

فرض کن برا 8 نفر بخوای بپزی
1 مایه ماکارونی نهایتأ 2000 میتونی خودت بسازی کم هزینه تر هم هست
2 بسته رشته 700 گرمی 3000 بیشتر نمیشه که؟؟؟؟؟؟
روغن اینام که طبیعتأ توو خوابگاه یا خونه دانشجویی هست
روهم رفته بگیم 8000
برا هشت نفر فک نکنم هزینه زیادی باشه!!!
 

Mandela.

عضو جدید
مواد لازم واسه یه غذای ساده اما مقوی و خوشمزه دانشجویی:

سيب زميني متوسط براي هر نفر ۱-۲ عدد/پياز متوسط ۲ عدد/تخم مرغ نفري يك عدد/روغن حيواني يا كره به مقدار نياز/فلفل سياه نمك /رب گوجه فرنگي ۱-۲ ق.غ/خيار شور يا ترشي شور/نعناع خشك مقداري

طرز تهيه:

ابتدا سيب زميني ها را پخته در حين پخت تخم مرغ ها را نيز اضافه مي كنيم تا بپزد .آبش بايد كاملا كشيده شود در غير اينصورت سيب زميني طعم آب مي دهد.تا سيب زميني ها مي پزند شما پياز ها را نگيني كرده در كره يا روغن تفت داده در آخر رب را نيز اضافه كرده مقداري تفت مي دهيم تا بوي خامي رب گرفته شود.سيب زميني پخته و تخم مرغ ها را پوست كنذه با چنگال خوب له كرده بعد نمك و قدري فلفل سياه و نعناع خشك و پياز سرخ كرده را اضافه و خوب مخلوط كرده .در آخر تو ظرف مورد نظر ريخته و با ترشي شور نوش جان مي كنيد


البته به روش ديگري هم مي توانيد آماده كنيد به اين صورت كه پياز ها را تفت نداده به صورت خام البته نگيني شده به مواد اضافه كنيد در نتيجه رب هم حذف مي شود اما مي توان ۲ عدد خيار شور را رنده كرد.به همان ترتيب نعناع و نمك و فلفل و مقداري كره اضافه نماييد و سر سفره ببريد.
 

saleh-sinava

عضو جدید
مواد لازم واسه یه غذای ساده اما مقوی و خوشمزه دانشجویی:

سيب زميني متوسط براي هر نفر ۱-۲ عدد/پياز متوسط ۲ عدد/تخم مرغ نفري يك عدد/روغن حيواني يا كره به مقدار نياز/فلفل سياه نمك /رب گوجه فرنگي ۱-۲ ق.غ/خيار شور يا ترشي شور/نعناع خشك مقداري

طرز تهيه:

ابتدا سيب زميني ها را پخته در حين پخت تخم مرغ ها را نيز اضافه مي كنيم تا بپزد .آبش بايد كاملا كشيده شود در غير اينصورت سيب زميني طعم آب مي دهد.تا سيب زميني ها مي پزند شما پياز ها را نگيني كرده در كره يا روغن تفت داده در آخر رب را نيز اضافه كرده مقداري تفت مي دهيم تا بوي خامي رب گرفته شود.سيب زميني پخته و تخم مرغ ها را پوست كنذه با چنگال خوب له كرده بعد نمك و قدري فلفل سياه و نعناع خشك و پياز سرخ كرده را اضافه و خوب مخلوط كرده .در آخر تو ظرف مورد نظر ريخته و با ترشي شور نوش جان مي كنيد


البته به روش ديگري هم مي توانيد آماده كنيد به اين صورت كه پياز ها را تفت نداده به صورت خام البته نگيني شده به مواد اضافه كنيد در نتيجه رب هم حذف مي شود اما مي توان ۲ عدد خيار شور را رنده كرد.به همان ترتيب نعناع و نمك و فلفل و مقداري كره اضافه نماييد و سر سفره ببريد.





تخم مرغ دونه ایی n تومن.......
سیب زمینی کیلویی n*n تومن ........
هییییییییییییییییییییییییییی . . . . . مرفهین بی درد .........................
 

amin_rogh

كاربر فعال مهندسی کشاورزی
کاربر ممتاز
هر جور بخوای حساب کنی از نظر صرف وقت و هزینه انرژی و تخصص و این حرفا.........همون نیمرو تخم مرغ از همه بهتره
 

Mandela.

عضو جدید
هر جور بخوای حساب کنی از نظر صرف وقت و هزینه انرژی و تخصص و این حرفا.........همون نیمرو تخم مرغ از همه بهتره

آره ولی زیادیش میزنه کبدو از کار میندازه و باعث میشه هی جوش بزنییی.
مگه ناهار هم میشه بیشتر از یه روز تخم مرغ خورد؟ :(

ماه رمضون تو خوابگاه رو چه کنیممم، سلف ها هم تعطیل. :cry:
 

thamin

عضو جدید
کاربر ممتاز
یارو اومده تو برنامه آشپزی میگه میخوام یه ساندویچ معرفی کنم
مخصوص دانشجوهای عزیز که تو خوابگاه که فر ندارن درست کنن
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
مواد مورد نیاز:


ژامبون-پنیر پیتزا-روغن کنجد-خاویار....
.
من یه سوال دارم :


دقیقا دانشجو کیست؟ یا چیست؟

شما بخواهید به دانشجو طبخ یک غذا رو با توجه به بودجه و زمان و...پیشنهاد کنین چی میگین؟
:)
یعنی آشپزه فکر کنم کلا مغزش تعطیل بوده...............خب دانشجو خاویار از کجا بیاره.....اصلا چه لزومی داره که دانشجو خاویار بخوره .........:surprised:..................من نون و ماست را پیشنهاد میکنم..............گرچه که خودم دانشجو بودم یه بار هم نخوردم نون و ماست:D
 

bajelan25

اخراجی موقت
یک عدد نون لواش کش رفته شده از پسر همسایه
/
یک عدد گوجه کش رفته بید شده از عمو فلانی همسایه سر کوچه
 

REYMOND00

کاربر بیش فعال
ما مایه ماکارونی (با سویا البته)زیاد می خوردیم...(خودمون ساز)و مایه آماده ماکارونی رو یه تخم مرغ می زدیم و چه غذای لذیذی بوددددد!!!و من چقد خاطره از این غذادارم!!!

انواع دل و جگر مرغ هم با پیاز سرخ کرده و رب یا گوجه و ادویه عالی بود...حسش میومد به سیخی می کشیدیم و می خوردیم...می دیدم بچه ها سنگدونم خوب م یخورن...اول تمیزش باید می کردن و بعدآب پز و خرد می کردن و بعد هم با پیاز فراوون سرخ می کردن...من یه بار دیدم و خوردم!!و یاد هم گرفتم...ولی قسمت نشده درستش کنم تا حالا ولی خوب بود...

با انواع کنسرو به خصوص لوبیا ...پلودرست می کردیم...ولی عدس پلو دیگه کار خودمون بود... البته خود کنسرو لوبیای خودمون ساز هم خوب بود...یه تیکه گوشت با لوبیا می ذاشتیم می پخت و با نوون میل می فرمودیم...

نون و ماست...نون و پنیر...نون و کره مربای دانشجویی:biggrin:
یادمه حلوا هم زیاد درست می کردیم...چقدم خوشمزه می شد...
یادش بخیر...
ما واقعا مرفه بی درد بودیم...تا جاییکه یادمه ترمای آخر گوجه 300 و پیاز هم 150 بود به نظرم...سبزی هم همین حدود ...الان اونوقت 1000 تا 1500!!!!باورم نمی شه من بودم که چندسال پیش(کمتر از 3 سال پیش)این قیمتها رو تجربه کردم!!!آخه چند%؟:cry:طفلی دانشجوهای امروزی!!

البته انواع استامبولی(مدیونید اگه فک کنید یه بار شفته شد:biggrin:) و ماکارونی و سوپهای آماده :biggrin:و نودالیت هم خوب بود...

املت خرما...املت پیاز و املت بادمجون هم از اکتشافات من بود تو خوابگاه از بر و بچه های شهرای دیگه...باورم نمی شد املت خرما قابل خوردن باشه اما...:w16::thumbsup:

چه روزای خوشی بودا!!!

البته یه بارم آبدوغ خیار با گردو و گوجه و کشمش و سبزی و......(هر کدومو یکی پیشنهاد داد و ما هم ریختیم توش و شد اون!!)درست کردیم و 4 نفری یه تغار زدیم تو رگ!!!یعنی الان که خونه خودمم جرات ندارم درستش کنم!!!

دیگه جونم براتون بگه...سبزی رو تفت می دادیم (به خصوص اسفناج!)و یه تخم مرغ توش...

مرغ پخته با هرچی داشتیم می ریختیم و با سیب زمینی سرخ کرده یه غذای سلطانی می شد!!!

پیاز و گوجه و کدو و بادمجون و سیب زمینی و فلفل دلمه و هر چی که داشتیم بهمراه ادویه می ریخیتیم رو هم (اگه خیلی حوصله داشتیم لایه لایه و اگرم نه که گاز رو روشن کرده و حین داغ شدن تند تند همه چی رو خرد می کردیم توش!که هیچوقت اون خوصله هه نیومد!!)و یه یتیمچه درست و درمون تحویل می گرفتیم...

یه غذای دیگه ی شاهانه هم پیاز سرخ شده با گوشت چرخ شده بود...که با همه چی می شد خوردش دیگه...
و خب تن ماهی دانشگاه هم جزو همین دسته بود(پنج شنبه ها ماهی یا تن انتخابی بود که می شد دو وعده ای رزرو کنی و بهت یه تن کامل می دادن با شوید(سبزی!)پلو ...که گویا سبزی پلو رو می شد به آشی هم تبدیل کرد...نمی دونم چطور!) و به جای گوشت چرخ کرده هم ازش استفاده می شد!!و با فلفل فراوون می شد یه غذای جنوبی...

انواع املت با برنج هم خورده می شد که بچه های شمالی این کارو می کردن...

فک کنم رشته پلوهم خوب و راحت و بی دردسر باشه...

الویه هم زیاد برای فیلدامون درست می کردیم...

ژامبون لای نون و نون ساندویچی و خیلی چیزای دیگه مثل سوسیس و کالباس هم غذاهای سریعی بودن...

آبگوشتم چندباری درست کردم عالی بود...بخصوص که وسط ترم هیچوقت خونه نمی رفتم و برای من که هفته ای 3 بار آبگوشت داشتیم عالی بود و تو چشام می ذاشتمش...

کشک باموجون و خورشتش هم راحت بود...


خیلی روزای خوبی بود...و هر چی هم فکر می کنم دیگه غذای دیگه ای یادم نمیاد!!!یعنی ما 4 سال فقط همینا رو می خوردیم؟
 
آخرین ویرایش:

Similar threads

بالا