###بهترین دانشگاه جهان در ایران قرار دارد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

سعيد؟

عضو جدید
eگزارش ويژه نيوزويک: بهترين دانشگاه جهان در ايران قرار دارد

خبرگزاری جمهوری اسلامی (ایرنا): تهران - يک مجله امريکايي در گزارشي به عملکرد درخشان دانشجويان دانشگاه صنعتي شريف در امتحانات ورودي دوره هاي دکترا در دانشگاه استانفورد امريکا پرداخته و نوشت: هاروارد را فراموش کنيد ، دانشگاه صنعتي شريف يکي از بهترين دانشگاههاي جهان است که در ايران قرار دارد
به گزارش گروه صوتي و تصويري ايرنا، مجله "نيوزويک" نوشت: دانشگاه استانفورد امريکا که به خاطر امتحانات ورودي بسيار دشوار خود از بدنامي خاصي برخوردار است اکنون به مقصد محبوب دانشجويان درخشان ايراني تبديل شده است.
به نوشته اين روزنامه پديده دانشجويان بسيار باهوش ايراني اولين بار در سال 2003 نظر همه را به خود جلب کرد زيرا در اين سال گروه مهندسي برق اين دانشگاه با مشاهده اينکه گروهي از دانشجويان خارجي به راحتي درامتحانات بسيار سخت ورودي دوره دکترا در اين دانشگاه موفق شدند و با نمراتي که در تاريخ اين دانشگاه بي سابقه بود در اين سطح قبول شدند شگفت زده شدند.
به نوشته اين مجله امريکايي، هر چند اين مساله که دانشجويان خارجي بخصوص از آسيا در اين امتحانات خوش درخشيدند چيز عجيبي نبود اما نکته شگفت انگيز آن بود که اکثريت آنها از يک کشور و از يک دانشگاه خاص مي آمدند: دانشگاه صنعتي شريف واقع در ايران.
به نوشته اين روزنامه، مديران دانشگاه استانفورد پس از گذشت چندين سال حال ديگر از ديدن نمره هاي برتر دانشجويان اين دانشگاه در امتحانات ورودي دکترا تعجب نمي کنند زيرا ديگر مي دانند که دانشگاه صنعتي شريف ايران در رقابت با دانشگاههايي مانند کاتک و استانفورد در امريکا، چين گوا در چين و کمبريج در انگليس يکي از بهترين دوره هاي مهندسي برق در سطح ليسانس در جهان را دارد.
مجله مذکور در ادامه اشاره کرد که مديران دانشگاه استانفورد تنها کساني نيستند که به هوش استثنايي دانشجويان دانشگاه شريف ايمان دارند بلکه همتايان آنها در تمام کانادا و استراليا يعني کشورهايي که در صدور ويزا براي ايرانيان محدوديتهاي زيادي اعمال مي کنند نيز با آنها هم عقيده هستند به طوريکه پذيرش دانشجويان ايراني در کانادا از سال 1985 تاکنون دويست و چهل درصد رشد داشته و اين درحاليست که در استراليا شمار دانشجويان ايراني در پنج سال گذشته تقريبا پنج برابر شده و به هزار و پانصد نفر رسيده است.
اين مجله نوشت: در عين حال شهرت جهاني دانشگاه شريف نشانگر آن است که دانشجويان ايراني يک شهرت جهاني به عنوان ابرستاره هاي علم براي خود دست و پا کرده اند.
نيوزويک در ادامه با اشاره به اينکه دانشجويان ديگر دانشگاههاي ايران مانند دانشکده فني دانشگاه تهران و دانشگاه صنعتي اصفهان نيز حال ديگر به بازيگران اصلي المپيادهاي علمي جهاني تبديل شده و هر بار جامهايي در رشته هاي فيزيک، رياضي، شيمي و رباتيک را به خانه مي برند، نوشت: به عنوان نشانه تعظيم جهاني نسبت به دانشمندان جوان ايراني، شهر اصفهان در ايران اخيرا ميزبان المپياد جهاني فيزيک بود و اين افتخاري است که هيچ کشور ديگري در خاورميانه صرفا به اين دليل که نمي توانند دانشمنداني که در خور اين مسابقات باشند معرفي کنند به آن نايل نشده است.
مجله مذکور افزود: شرکتهاي صنعتي و فني غرب نيز از دانشگاهها در جذب ستارگان ايراني عقب نمانده اند به طوريکه از شرکتهايي مانند "سيليکون ولي" گرفته تا "گوگل" و "ياهو" و يا موسسات تحقيقاتي در سرتاسر غرب در حال حاضر صدها فارغ التحصيل ايراني را به کار گرفته اند که در اين ميان برندگان المپياد بخصوص از جذابيت خاصي برخوردار هستند .
مجله امريکايي در ارائه دليل موفقيت علمي دانشجويان ايراني و بخصوص دانشگاه شريف نوشت: "دانشگاههاي ايران به پيشرفتهاي خود ادامه مي دهند که اين به گفته يکي از دانشجويان قبلي دانشگاه شريف که اکنون در نيويورک يک پروفسور است به دليل تمايل والدين ايراني به سوق دادن فرزندان خود به سوي رشته هاي برتر مانند پزشکي و مهندسي و نيز فرآيند بسيار سخت گزينش دانشجو در دانشگاههاي ايران بخصوص دانشگاه صنعتي شريف است که باعث مي شود برترين ها وارد دانشگاههاي برتر شوند. به طوريکه از ميان حدود يک و ميليون دانش آموزي که هر ساله در کنکور شرکت مي کنند تنها ده درصد به دانشگاههاي دولتي پراعتبار راه مي يابند و از ميان اين تعداد نيز تنها يک درصد در دانشگاههاي برتر مانند صنعتي شريف و در رشته هاي علم و صنعت پذيرفته مي شوند.
شريف همچنين از هيات علمي بسيار برجسته اي برخوردار است که بسياري از آنها در معتبرترين دانشگاههاي جهان درس خوانده اند. دليل اين امر سطح بالاي ارائه دروس در دبيرستانهاي ايران است که سطحي از علم را به دانش آموزان ارائه مي کند که دانش آموزان امريکايي تا سطح دانشگاه با آنها مواجه نمي شوند و همين سنت ارائه مطالب سنگين در دانشگاه نيز ادامه دارد به طوريکه که در دوره ليسانس موضوعات دوره بالاتر هم مورد اشاره قرار مي گيرد."

 

somayeh_63

عضو جدید
کاربر ممتاز
به نظر من تیترتون اشکال داره....دانشجویان دانشگاه صنعتی شریف بهترین دانشجویان دنیا هستن!
دانشگاه مجموعه ای از اساتید ..دانشجویان و امکانات هستش....دانشگاه شریف در قسمت دانشجویان بهترین و در قسمت اساتید جز درجه خوب دنیاست ولی امکانات نه!!!
 

Sarp

مدیر بازنشسته
اصلا نفهمیدم چی گفتی بابک جان
بابا میگم دانشگاه آزاد بهترین دانشگاه دنیاس دیگه

بقیه موارد هم جزو صفات دانشگاه آزاد بودند
 

سعيد؟

عضو جدید
به نظر من تیترتون اشکال داره....دانشجویان دانشگاه صنعتی شریف بهترین دانشجویان دنیا هستن!
دانشگاه مجموعه ای از اساتید ..دانشجویان و امکانات هستش....دانشگاه شریف در قسمت دانشجویان بهترین و در قسمت اساتید جز درجه خوب دنیاست ولی امکانات نه!!!

اره اصلا دانشگاه های کشورمون امکانات نداره
 

babak 123

عضو جدید
کاربر ممتاز
بر اساس این نظام رتبه بندی دانشگاههای هاروارد، برکلی، استنفورد، ام آی تی کشور آمریکا به ترتیب رتبه های اول تا چهارم را از آن خود کردند و دانشگاههای کمبریج از کشور انگلستان و انستیتو تکنولوژی کالیفرنیا رتبه های بعدی را به خود اختصاص دادند.

دانشگاههای پرینستون، کلمبیا، شیکاگو، اکسفورد، ییل، کورنل، کالیفرنیا، کالیفرنیا در سانتیاگو، پنسیلوانیا در واشنگتن، ویسکانسین در مادیسون، جان هابکینز و دانشگاه کالیفرنیا در سانفرانسیسکو و دانشگاه توکیو به ترتیب در این رتبه بندی هفتم تا بیستم این رتبه بندی را از آن خود کرده اند.

رئیس مرکز منطقه ای اطلاع رسانی علوم و فناوری گفت:البته دانشگاههای جانز هابکینز و دانشگاه کالیفرنیا در سانفرانسیسکو به طور مشترک رتبه هجدهم را به دست آورده اند.

وی اظهار داشت: نظام رتبه ‌بندی شانگهای هر دانشگاهی را که دارای برنده جایزه نوبل، فیلد مدال، پژوهشگران پراستناد یا مقاله هایی در نشریات Nature و Sceince باشد به طور سالانه رتبه بندی می‌کند. به علاوه، دانشگاه‌هایی که تعداد قابل توجهی مقاله در نمایه استنادی علوم و نمایه استنادی علوم اجتماعی ISI داشته باشند در رتبه بندی لحاظ می‌شوند.

1- هاروارد
2- برکلی
3- استنفورد
4- ام آی تی
5- کمبریج
6- انستیتو تکنولوژی
7-کالیفرنیا
8- پرینستون
9- کلمبیا
10- شیکاگو
11- اکسفورد
12- ییل
13- کورنل
14- کالیفرنیا
15- کالیفرنیا در سانتیاگو
16- پنسیلوانیا در واشنگتن
17- ویسکانسین در مادیسون
18- جان هابکینز
19- کالیفرنیا در سانفرانسیسکو
20- توکیو
20 دانشگاه برتر دنیا
وی با بیان اینکه در مجموع در این رتبه بندی بیش از هزار دانشگاه ارزیابی و مورد مقایسه قرار می‌گیرد و در نهایت 500 دانشگاه برتر جان انتخاب می‌شوند گفت: در این رتبه بندی کیفیت آموزش شامل دانش‌آموختگان یک موسسه آموزشی برنده جایزه نوبل و فیلدمدال 10 امتیاز، کیفیت اعضای هیئت علمی موسسه آموزشی برنده جایزه نوبل و فیل مدال 20 امتیاز، پژوهشگران پراستناد در 21 رشته موضوعی عام 20 امتیاز، مقالات منتشر شده درNature و Sceince برابر 20 امتیاز، مقالات نمایه شده در نمایه نامه‌ای علوم و علوم اجتماعی 20 امتیاز و سرانه عملکرد آکادمی یک موسسه 10 امتیاز دارد.

وضعیت دانشگاههای آمریکایی در رتبه بندی

مهراد گفت: براساس تقسیم بندی منطقه‌ای، آمریکای شمالی با 17 دانشگاه در بین 20 ، 58 دانشگاه در بین 100، 100 دانشگاه در بین 200، 133 دانشگاه در بین 300 و 168 و 187 دانشگاه به ترتیب در بین 400 و 500 دانشگاه برتر جهان از همه شاخص‌تر است.

وضعیت دانشگاههای اروپایی در رتبه بندی

وی اظهار داشت: در اروپا در میان 20، 100، 200،300، 400 و 500 دانشگاه برتر جهان به ترتیب 2، 33،74، 123، 168 و 204 دانشگاه وجود دارد.

مهراد گفت: در منطقه آسیا و اقیانوسیه به ترتیب 9،1، 26، 43، 68 و 106 دانشگاه جزء دانشگاه‌هایی هستند که در میان 20، 100، 200، 300، 400 و 500 دانشگاه تراز اول جهان قرار دارند.

وضعیت دانشگاههای آفریقایی در رتبه بندی

وی با بیان اینکه در مورد آفریقا وضعیت متفاوت است به مهر گفت: در این قاره هیچ دانشگاهی در میان 20، 100 و 300 دانشگاه برتر جهان مشاهده نمی‌شود. از این قاره تنها 1، 2 و 3 دانشگاه به ترتیب در میان 300، 400 و 500 دانشگاه ممتاز جهان رتبه بندی شده است.

برترین کشورها در رتبه بندی شانگهای

رئیس مرکز منطقه ای اطلاع رسانی گفت: کشور آمریکا به تنهایی 17 دانشگاه در بین 20 دانشگاه برتر جهان دارد. انگلستان با 2 و ژاپن با یک دانشگاه در بین 20 دانشگاه تراز اول از همه شاخص‌تر هستند.

وی گفت: دانشگاه‌های بقیه کشورهای جهان مرتبه‌ای در بین 20 دانشگاه ممتاز جهان ندارند. در بین رتبه‌های 300 تا 500 کشور اسپانیا 4 دانشگاه در رده‌های 200-300، 7 دانشگاه در رده‌ 300-400 و 10 دانشگاه در رده 400-500، نیوزلند 2 دانشگاه در رده‌های 300 و 400 و 5 دانشگاه در رده 400-500، ایرلند و آفریقای جنوبی هر کدام یک دانشگاه در رده 200-300 و به ترتیب 2 و 3 دانشگاه در رده‌های 300-400 و 400-500، یونان 1، 2 و 3 دانشگاه به ترتیب در رده‌های 300،400 و 500 و مجارستان و لهستان هر کدام 2 دانشگاه در رده‌های 400 و 500 دارند.

قرار گرفتن دو دانشگاه کشور عربستان در رتبه بندی

وی اظهار داشت: هندوستان و عربستان سعودی هر کدام به ترتیب 1 و 2 دانشگاه در رده‌های 400 و 500، شیلی و پرتغال هر کدام 2 دانشگاه در رده 400-500 ، ایران، اسلونی و ترکیه نیز هر کدام یک دانشگاه برتر در رده 400-500 دارند.

برترین رتبه ها از آن دانشگاههای هاروارد، کمبریج و آکسفورد

مهراد با بیان اینکه نظام رتبه بندی شانگهای 500 دانشگاه برتر جهان را گزارش می‌کند به مهر گفت: در بین 20 دانشگاه تراز اول جهان17 دانشگاه مربوط به آمریکا، 2 دانشگاه مربوط به انگلستان و یک دانشگاه مربوط به ژاپن است. دانشگاه هاروارد مثل سال‌های قبل رتبه اول را از آن خود کرده است. دانشگاه کمبریج و دانشگاه آکسفورد در انگلستان به ترتیب دارای رتبه‌های 5 و 10 و دانشگاه توکیو دارای 20 است. از نظر منطقه‌ای دانشگاه‌های کمبریج و آکسفورد در اروپا به ترتیب در جایگاه اول و دوم و دانشگاه توکیو در منطقه آسیا و اقیانوسیه در جایگاه اول قرار دارد.

وی اظهار داشت: در فاصله 20 و 30 دانشگاه کالج لندن در مقام 21 و از نظر منطقه‌ای رتبه 3، انستیتو فدرال تکنولوژی زوریخ در سوئیس در مقام 23 و از نظر منطقه‌ای رتبه 4 و دانشگاه تورنتو در کانادا در جایگاه 27 و از نظر منطقه‌ای 20 مشاهده می‌شود.

رئیس مرکز منطقه ای اطلاع رسانی علوم و فناوری گفت: کالج امپریال علوم، فناوری و پزشکی در انگلستان نیز در جایگاه 26 قرار گرفته است. مجددا بقیه دانشگاه‌ها در این فاصله در ایالات متحده آمریکا قرار دارند.

وی تأکید کرد: جالب است بدانیم در فاصله 30 تا 40 تنها سه دانشگاه غیرآمریکایی حضور دارند. دانشگاه برتیش کلمبیا در کانادا با رتبه 36، دانشگاه پی‌یر و ماری کوری- پاریس 6 با رتبه 29 و دانشگاه کپنهاگ با رتبه 40 در بین 100 دانشگاه برتر جهان 50 دانشگاه به آمریکا تعلق دارد.

وی اظهار داشت: دانشگاه کارولینکا در سوئد با کسب رتبه 42 و با رتبه 8 منطقه ای (اروپا) در گروه 50 دانشگاه معتبر جهان جای گرفته است. نخستین دانشگاه اتریش که نام آن در بین 100 دانشگاه تراز اول جهان قرار دارد دانشگاه اوتریخت با رتبه 50 است. دانشگاه مونیخ نخستین دانشگاه آلمان در بین 100 دانشگاه ممتاز جهان رتبه 52 را به خود اختصاص داده است. دانشگاه ملی استرالیا بعد از دانشگاه توکیو از منطقه آسیا و اقیانوسیه دومین دانشگاه است که رتبه 59 را در بین 100 دانشگاه تراز اول جهان کسب کرده است.

مهراد گفت: دانشگاه لیدن هلند با مرتبه بیستم در اروپا موفق شده است در بین 100دانشگاه برتر جهان به مقام 70 دست یابد. دانشگاه هلسینکی در فنلاند، دانشگاه ایالتی مسکو و دانشگاه اسلو در نروژ به ترتیب رتبه‌های 72 و 74 و 75 را به دست آورده‌اند.

دانشگاههای انگلستان، آلمان، ژاپن، استرالیا، فرانسه، کانادا و سوئیس در بین 100 دانشگاه برتر

وی اظهار داشت: در مجموع کشور انگلستان با 11 دانشگاه، آلمان با 6 دانشگاه، ژاپن با 5 دانشگاه، استرالیا و فرانسه و کانادا و سوئیس هر کدام با 3 دانشگاه، دانمارک و سوئد نیز هر کدام با 2 دانشگاه جزء کشورهای برتر جهان هستند که تعدادی از دانشگاه‌های این کشورها در بین 100 دانشگاه تراز اول قرار دارند.

تنها 12 کشور از منطقه آسیا و اقیانوسیه در میان دانشگاههای برتر

رئیس مرکز منطقه ای اطلاع رسانی علوم و فناوری به مهر گفت: از منطقه آسیا و اقیانوسیه تنها 12 دانشگاه یعنی دانشگاه ملی تایوان، دانشگاه ملی سنگاپور، دانشگاه ملی سئول، دانشگاه‌های کوئینزلند و استرالیایی غربی، انستیتو تکنولوژی توکیو، دانشگاه موناش (استرالیا)، دانشگاه پکن، دانشگاه چینی هنگ کنگ، دانشگاه شینگهوا (چین)، دانشگاه نیوسات ولز و دانشگاه شوبوکا (ژاپن) در دامنه بین 100 تا 200 دانشگاه برتر جهان قرار دارند.

دانشگاههای کشورهای در حال توسعه

وی گفت: در بین کشورهای در حال توسعه نام دو دانشگاه سائوپالو (برزیل) و دانشگاه ملی مکزیکو (مکزیک) که در دامنه 100 تا 200 دانشگاه تراز اول جهان قرار دارند در خور تامل است.

مهراد ادامه داد: در فاصله 200 تا 300 دانشگاه مادرید، دانشگاه چارلز پراک، دانشگاه فودان (چین)، انستیتو علوم و تکنولوژی پیشرفته کره جنوبی، دانشگاه کره، دانشگاه ملی آتن، دانشگاه چنگ کنگ (تایوان)، دانشگاه ژئوتونگ شانگهای (دانشگاهی که این رتبه بندی را انجام می‌دهد)، دانشگاه پلی تکنیک هنگ کنگ، دانشگاه علوم و تکنولوژی هنگ کنگ، دانشگاه هنگ کنگ، دانشگاه کیپ تاون (آفریقای جنوبی) و دانشگاه‌های علوم و تکنولوژی و ژجیانگ چین از دانشگاه‌های کشورهای در حال توسعه به حساب می‌آیند که توانسته‌اند در عرصه آموزش عالی مقام‌های برتری را از آن خود کنند.

وی اضافه کرد: در فاصله 300 تا 400 از دانشگاه‌های در حال توسعه که توانسته‌اند از بین بیش از هزار دانشگاه با شرایطی که برای روش شناسی این نظام رتبه بندی گفته شد در این دامنه قرار گیرند دانشگاه ارسطو در تسالونیکی (یونان)، دانشگاه بارسلون (اسپانیا)، سیتی یونیورسیتی هنگ کنک، دانشگاه فدرال میناس و ریودوژانیرو (برزیل)، دانشگاه هانیانگ (کره جنوبی)، انستیتو علوم هند، دانشگاه ملک سعود در عربستان، دانشگاه‌های چیاتونگ و شینگهوا (تایوان)، دانشگاه پوهانگ علوم و تکنولوژی (کره جنوبی)، دانشگاه ایالتی سائوپولو (برزیل)، دانشگاه‌های شاندونگ و سیچوان (چین) و دانشگاه ورشو (لهستان) هستند.

رئیس مرکز منطقه ای اطلاع رسانی علوم و فناوری به مهر گفت: تا این دامنه از کشور هندوستان تنها انستیتو علوم هند و از کشورهای منطقه دانشگاه ملک سعود در جایگاه برتری قرار دارند. در سالهای اولیه نام دانشگاه ملک سعود در نظام رتبه بندی شانگهای قرار نداشت. دنبال کردن شاخص‌های آموزش عالی و قرار گرفتن در راستای معیارهای بین‌المللی و تخصیص بودجه‌های پژوهشی در خور توجه و استفاده از اعضای هیئت بین‌المللی موجب شده است تا این دانشگاه بر کیفیت آموزش و پژوهش خود افزوده و با اولویت‌بندی مواردی که لازم است توجه کند به صنعت آموزش عالی پایدار و رقابتی دسترسی پیدا کند.

دانشگاه تهران در میان 400 تا 500 دانشگاه برتر دنیا

وی ادامه داد: در دامنه 400 تا 500 دانشگاه‌هایی که در گروه کشورهای در حال توسعه قرار دارند در سالهای اخیر کیفیت جدیدی را در آموزش عالی کسب کرده اند قابل توجه است. دانشگاه کاتولیک شیلی در آمریکای جنوبی، دانشگاه چانگ گونگ در تایوان، دانشگاه کشاورزی و دانشگاه دالیان، انستیتو تکنولوژی هاربین و دانشگاه علوم و تکنولوژی هوآژونگ در چین، انستیتو تکنولوژی خاراکپور در هند، دانشگاه استانبول در ترکیه، دانشگاه نفت و معادن ملک فهد در عربستان سعودی و چندین دانشگاه دیگر در تایوان، چین، برزیل،‌‌ آفریقای جنوبی، پرتغال و اسپانیا در رده 400 تا 500 رتبه بندی شانگهای قرار دارند. از جمهوری اسلامی ایران تنها نام دانشگاه تهران در رده 400 تا 500 مشاهده می‌شود. دو سه سالی است که این دانشگاه توانسته است در رده بین 400 تا 500 دانشگاه تراز اول جهان جایگاهی برای خود تعریف کند.

مهراد گفت: هدف نهایی نظام‌های رتبه‌بندی ایجاد حس رقابت در دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی جهان است. با رتبه بندی‌ دانشگاه‌ها شناسایی بهترین موسسات آموزشی و پژوهشی در زمینه‌های مختلف با استفاده از داده‌های عینی و کمی امکان پذیر است. دانشگاه تهران گرچه در رده‌ بین 400 تا 500 دانشگاه‌های جهان قرار دارد اما حضور این دانشگاه افتخار بزرگی است که توجه به معیارهایی که از آنها نام برده شد می تواند در کوتاه مدت به صعود قابل توجه دانشگاه تهران منجر شود.

دکتر مهراد افزود: آنچه از گزارش این رتبه بندی باید بیاموزیم این است که در وهله اول سیاست‌های حاکم بر دانشگاه‌های کشور باید به گونه‌ای باشد که منجر به مطرح شدن این دانشگاه‌ها در عرصه‌های بین‌المللی شود. قرار دادن دانشگاه‌های جمهوری اسلامی ایران در صنعت آموزش عالی جهان به مدیریت فعالیت‌های رقبا نیاز دارد.

رئیس مرکز منطقه ای اطلاع رسانی علوم و فناوری اضافه کرد: متاسفانه چند سالی است که در باب توسعه علمی و تولید علم در کشور به ترکیه به عنوان رقیب ایران نگریسته می‌شود در حالی که غفلت از سایر کشورهای منطقه نتیجه‌ای که به بار آورده است این است که مشاهده می کنیم که در حاشیه جنوب خلیج فارس کشور عربستان سعودی در نظام رتبه بندی شانگهای دو دانشگاه خود را وارد کرده است: دانشگاه ملک سعود بین رده 300 تا 400 و دانشگاه نفت و معادن ملک فهد بین رده 400-500.

مهراد افزود: یک نکته مهم در این مقایسه آموزنده است و آن این که رتبه منطقه‌ای دانشگاه ملک سعود بین 46 تا 68 است در حالی که رتبه منطقه‌ای دانشگاه تهران در دامنه‌ای بین 69 تا 106 قرار دارد.
 

Lina!

عضو جدید
حالا دانشگاه دوم و سوم تو ایران چیه؟
یا بهترین دانشگاه های آزاد تو ایران؟
 

nazil

عضو جدید
benazare man daneshjohaye sharif age khob hastan dalilesh ineke daneshjoha khodeshon mikhonan va be ostada tekye nemikonan chon ostadaye iran ..............
 

babak 123

عضو جدید
کاربر ممتاز
حالا دانشگاه دوم و سوم تو ایران چیه؟
یا بهترین دانشگاه های آزاد تو ایران؟

دانشگاه دوم دانشگاه شریف است که البته در رده مهندسی از دانشگاه تهران بالاتر است
اما چون تمام شاخص ها مد نظر قرار می گیرند رتبه کلی پایین تر می آید .
دانشگاه آزاد معمولا به عنوان یک دانشگاه جامع در نظر گرفته می شود .
البته در زمینه مقالات Isi دانشگاه آزاد واحد علوم تحقیقات از بقیه دانشگاه های آزاد وضعیت بهتری دارد .
 

Maryam.Silent

عضو جدید
کاربر ممتاز
زیاده بابا ولی خوب میدونم بچه های صنعت شریف کارشون 20e
 

bilgisayar

عضو جدید
متاسفانه از منبع که خبری نیست!!!
بهترین دانشگاه بودن به قوی بودن دانشجویان یک دانشگاه در یک رشته خاص نیست!
لطفا به توهم باهوش بودن ایرانیان با این تاپیک ها دامن نزنید.

این هم نقشه هوش بر اساس کشور ها:
http://en.wikipedia.org/wiki/File:InvertedIQbyCountry.png
و این هم لیست کشورهای و هوش مردم شان:
http://en.wikipedia.org/wiki/IQ_and_the_Wealth_of_Nations

موفق باشید.
 

scorpio20

عضو جدید
جک جالبی بود دانشگاه شریف بعلت ارتباط محدوددی که با سایر دانشگاه های دنیا داره و همچنین ارتباط ضعیفی که با صنعت داره خیلی هم مزخرفه ولی خداییش تتئری تو ایران از تمام دنیا بهتره ولی خب عملی ..چه عرضکنم...عالم بی عمل هم که.....ولی دانشگاه تهران به مراتب از شریف بهتره....
 
  • Like
واکنش ها: Sarp

سعيد؟

عضو جدید
بر اساس این نظام رتبه بندی دانشگاههای هاروارد، برکلی، استنفورد، ام آی تی کشور آمریکا به ترتیب رتبه های اول تا چهارم را از آن خود کردند و دانشگاههای کمبریج از کشور انگلستان و انستیتو تکنولوژی کالیفرنیا رتبه های بعدی را به خود اختصاص دادند.

دانشگاههای پرینستون، کلمبیا، شیکاگو، اکسفورد، ییل، کورنل، کالیفرنیا، کالیفرنیا در سانتیاگو، پنسیلوانیا در واشنگتن، ویسکانسین در مادیسون، جان هابکینز و دانشگاه کالیفرنیا در سانفرانسیسکو و دانشگاه توکیو به ترتیب در این رتبه بندی هفتم تا بیستم این رتبه بندی را از آن خود کرده اند.

رئیس مرکز منطقه ای اطلاع رسانی علوم و فناوری گفت:البته دانشگاههای جانز هابکینز و دانشگاه کالیفرنیا در سانفرانسیسکو به طور مشترک رتبه هجدهم را به دست آورده اند.

وی اظهار داشت: نظام رتبه ‌بندی شانگهای هر دانشگاهی را که دارای برنده جایزه نوبل، فیلد مدال، پژوهشگران پراستناد یا مقاله هایی در نشریات Nature و Sceince باشد به طور سالانه رتبه بندی می‌کند. به علاوه، دانشگاه‌هایی که تعداد قابل توجهی مقاله در نمایه استنادی علوم و نمایه استنادی علوم اجتماعی ISI داشته باشند در رتبه بندی لحاظ می‌شوند.

1- هاروارد
2- برکلی
3- استنفورد
4- ام آی تی
5- کمبریج
6- انستیتو تکنولوژی
7-کالیفرنیا
8- پرینستون
9- کلمبیا
10- شیکاگو
11- اکسفورد
12- ییل
13- کورنل
14- کالیفرنیا
15- کالیفرنیا در سانتیاگو
16- پنسیلوانیا در واشنگتن
17- ویسکانسین در مادیسون
18- جان هابکینز
19- کالیفرنیا در سانفرانسیسکو
20- توکیو
20 دانشگاه برتر دنیا
وی با بیان اینکه در مجموع در این رتبه بندی بیش از هزار دانشگاه ارزیابی و مورد مقایسه قرار می‌گیرد و در نهایت 500 دانشگاه برتر جان انتخاب می‌شوند گفت: در این رتبه بندی کیفیت آموزش شامل دانش‌آموختگان یک موسسه آموزشی برنده جایزه نوبل و فیلدمدال 10 امتیاز، کیفیت اعضای هیئت علمی موسسه آموزشی برنده جایزه نوبل و فیل مدال 20 امتیاز، پژوهشگران پراستناد در 21 رشته موضوعی عام 20 امتیاز، مقالات منتشر شده درNature و Sceince برابر 20 امتیاز، مقالات نمایه شده در نمایه نامه‌ای علوم و علوم اجتماعی 20 امتیاز و سرانه عملکرد آکادمی یک موسسه 10 امتیاز دارد.

وضعیت دانشگاههای آمریکایی در رتبه بندی

مهراد گفت: براساس تقسیم بندی منطقه‌ای، آمریکای شمالی با 17 دانشگاه در بین 20 ، 58 دانشگاه در بین 100، 100 دانشگاه در بین 200، 133 دانشگاه در بین 300 و 168 و 187 دانشگاه به ترتیب در بین 400 و 500 دانشگاه برتر جهان از همه شاخص‌تر است.

وضعیت دانشگاههای اروپایی در رتبه بندی

وی اظهار داشت: در اروپا در میان 20، 100، 200،300، 400 و 500 دانشگاه برتر جهان به ترتیب 2، 33،74، 123، 168 و 204 دانشگاه وجود دارد.


مهراد افزود: یک نکته مهم در این مقایسه آموزنده است و آن این که رتبه منطقه‌ای دانشگاه ملک سعود بین 46 تا 68 است در حالی که رتبه منطقه‌ای دانشگاه تهران در دامنه‌ای بین 69 تا 106 قرار دارد.

فک کنم این ماله چند سال پیشه؟؟
حالا دانشگاه دوم و سوم تو ایران چیه؟
یا بهترین دانشگاه های آزاد تو ایران؟

هنوز بررسی نشده
benazare man daneshjohaye sharif age khob hastan dalilesh ineke daneshjoha khodeshon mikhonan va be ostada tekye nemikonan chon ostadaye iran ..............

اره برتر بودن دانشگاه به دانشجوهاست و البته یکم هم به اساتید بر میگرده
 

Hamid MB

مدیر تالار زنگ تفریح
مدیر تالار
کاربر ممتاز
همینه دیگه ... من هی میگم با خودم اگه ای نشریفیا اینطوری ان پس وای به حاله اون استنفوردیا ..نگو از همون اول وای به حال شریفیا کامل بوده :دی
 

babak 123

عضو جدید
کاربر ممتاز
ر گزارش جهاني رتبه بندي مؤسسات توسط سايماگو (SIR) كه در سال 2010 انجام شده دو هزار و 833 دانشگاه و مؤسسه پژوهشي جهان مورد رتبه بندي قرار گرفته است كه 38 دانشگاه ايراني در اين فهرست وجود دارند:

1- دانشگاه تهران: رتبه اول كشور / رتبه ششم منطقه / رتبه 474 جهان
2- دانشگاه صنعتي شريف: رتبه دوم كشور / رتبه هفتم منطقه / رتبه 546 جهان
3- دانشگاه علوم پزشكي تهران: رتبه سوم كشور / رتبه 10 منطقه / رتبه 691 جهان
4- دانشگاه تربيت مدرس: رتبه چهارم كشور / رتبه 13 منطقه / رتبه 855 جهان
5- دانشگاه علم و صنعت: رتبه 5 كشور / رتبه 18 منطقه / رتبه 924 جهان
6- دانشگاه اميركبير: رتبه 6 كشور / رتبه 19 منطقه / رتبه 932 جهان
7- دانشگاه شيراز: رتبه 7 كشور / رتبه 25 منطقه / رتبه 1065 جهان
8- دانشگاه صنعتي اصفهان: رتبه 8 كشور / رتبه 32 منطقه / رتبه 1258 جهان
9- دانشگاه شهيد بهشتي: رتبه 9 كشور / رتبه 30 منطقه / رتبه 1367 جهان
10- دانشگاه فردوسي مشهد: رتبه 10 كشور / رتبه 34 منطقه / رتبه 1398جهان
11- دانشگاه علوم پزشكي شيراز: رتبه 11 كشور / رتبه 35 منطقه / رتبه 1450 جهان
12- خواجه نصير: رتبه 12 كشور / رتبه 37 منطقه / رتبه 1478 جهان
13- دانشگاه تبريز: رتبه 13كشور / رتبه 39 منطقه / رتبه 1496 جهان
14- دانشگاه علوم پزشكي شهيد بهشتي: رتبه 14 كشور
15- پژوهشگاه دانشهاي بنيادي: رتبه 15 كشور
16- دانشگاه اصفهان: رتبه 16 كشور
17- دانشگاه مازندران: رتبه 17 كشور
18- دانشگاه علوم پزشكي اصفهان: رتبه 18 كشور
19- دانشگاه علوم پزشكي تبريز: رتبه 19 كشور
20- دانشگاه بوعلي سينا: رتبه 20 كشور
21- دانشگاه گيلان: رتبه 21 كشور
22- دانشگاه علوم پزشكي ايران (سابق): رتبه 22 كشور
23- دانشگاه رازي: رتبه 23 كشور
24- دانشگاه شهيدباهنر كرمان: رتبه 24 كشور
25 دانشگاه اروميه: رتبه 25 كشور
26- دانشگاه علوم پزشكي مشهد: رتبه 26 كشور
27- دانشگاه تربيت معلم تهران: رتبه 27 كشور
28- دانشگاه الزهرا: رتبه 28 كشور
29- دانشگاه آزاد واحد علوم، تحقيقات تهران: رتبه 29 كشور
30- انستيتو پاستور: رتبه 30 كشور
31- دانشگاه يزد: رتبه 31 كشور
32- دانشگاه شهيد چمران اهواز: رتبه 32 كشور
33- دانشگاه زنجان: رتبه 33 كشور
34- دانشگاه پيام نور: رتبه 34 كشور / رتبه 2746 جهان
35- دانشگاه سيستان و بلوچستان: رتبه 35 كشور / رتبه 2778 جهان
36- دانشگاه شاهد: رتبه 36 كشور / رتبه 2793 جهان
37- پژوهشگاه انرژي و مواد: رتبه 37 كشور / رتبه 2818 جهان
38- دانشگاه صنعتي شاهرود: رتبه 38 كشور / رتبه 2822 جهان



فک کنم این ماله چند سال پیشه؟؟


هنوز بررسی نشده


اره برتر بودن دانشگاه به دانشجوهاست و البته یکم هم به اساتید بر میگرده
 

elisa.ff

عضو جدید
کاربر ممتاز
بابا میگم دانشگاه آزاد بهترین دانشگاه دنیاس دیگه

بقیه موارد هم جزو صفات دانشگاه آزاد بودند

بله همین طوره،دی

واقعا دربین دانشگاهای ایران دانشگاه آزاد دموکراتیک تر با دانشجویان برخورد می کنه1
 
  • Like
واکنش ها: Sarp

سعيد؟

عضو جدید
متاسفانه از منبع که خبری نیست!!!
بهترین دانشگاه بودن به قوی بودن دانشجویان یک دانشگاه در یک رشته خاص نیست!
لطفا به توهم باهوش بودن ایرانیان با این تاپیک ها دامن نزنید.

این هم نقشه هوش بر اساس کشور ها:
http://en.wikipedia.org/wiki/File:InvertedIQbyCountry.png
و این هم لیست کشورهای و هوش مردم شان:
http://en.wikipedia.org/wiki/IQ_and_the_Wealth_of_Nations

موفق باشید.

اگه درست باشه از نظر IQ ایران در ردیف 84 هست و چین در ردیف اول با ضریب 107
 

سعيد؟

عضو جدید
ر گزارش جهاني رتبه بندي مؤسسات توسط سايماگو (SIR) كه در سال 2010 انجام شده دو هزار و 833 دانشگاه و مؤسسه پژوهشي جهان مورد رتبه بندي قرار گرفته است كه 38 دانشگاه ايراني در اين فهرست وجود دارند:

1- دانشگاه تهران: رتبه اول كشور / رتبه ششم منطقه / رتبه 474 جهان
2- دانشگاه صنعتي شريف: رتبه دوم كشور / رتبه هفتم منطقه / رتبه 546 جهان
3- دانشگاه علوم پزشكي تهران: رتبه سوم كشور / رتبه 10 منطقه / رتبه 691 جهان
4- دانشگاه تربيت مدرس: رتبه چهارم كشور / رتبه 13 منطقه / رتبه 855 جهان
5- دانشگاه علم و صنعت: رتبه 5 كشور / رتبه 18 منطقه / رتبه 924 جهان
6- دانشگاه اميركبير: رتبه 6 كشور / رتبه 19 منطقه / رتبه 932 جهان
7- دانشگاه شيراز: رتبه 7 كشور / رتبه 25 منطقه / رتبه 1065 جهان
8- دانشگاه صنعتي اصفهان: رتبه 8 كشور / رتبه 32 منطقه / رتبه 1258 جهان
9- دانشگاه شهيد بهشتي: رتبه 9 كشور / رتبه 30 منطقه / رتبه 1367 جهان
10- دانشگاه فردوسي مشهد: رتبه 10 كشور / رتبه 34 منطقه / رتبه 1398جهان
11- دانشگاه علوم پزشكي شيراز: رتبه 11 كشور / رتبه 35 منطقه / رتبه 1450 جهان
12- خواجه نصير: رتبه 12 كشور / رتبه 37 منطقه / رتبه 1478 جهان
13- دانشگاه تبريز: رتبه 13كشور / رتبه 39 منطقه / رتبه 1496 جهان
14- دانشگاه علوم پزشكي شهيد بهشتي: رتبه 14 كشور
15- پژوهشگاه دانشهاي بنيادي: رتبه 15 كشور
16- دانشگاه اصفهان: رتبه 16 كشور
17- دانشگاه مازندران: رتبه 17 كشور
18- دانشگاه علوم پزشكي اصفهان: رتبه 18 كشور
19- دانشگاه علوم پزشكي تبريز: رتبه 19 كشور
20- دانشگاه بوعلي سينا: رتبه 20 كشور
21- دانشگاه گيلان: رتبه 21 كشور
22- دانشگاه علوم پزشكي ايران (سابق): رتبه 22 كشور
23- دانشگاه رازي: رتبه 23 كشور
24- دانشگاه شهيدباهنر كرمان: رتبه 24 كشور
25 دانشگاه اروميه: رتبه 25 كشور
26- دانشگاه علوم پزشكي مشهد: رتبه 26 كشور
27- دانشگاه تربيت معلم تهران: رتبه 27 كشور
28- دانشگاه الزهرا: رتبه 28 كشور
29- دانشگاه آزاد واحد علوم، تحقيقات تهران: رتبه 29 كشور
30- انستيتو پاستور: رتبه 30 كشور
31- دانشگاه يزد: رتبه 31 كشور
32- دانشگاه شهيد چمران اهواز: رتبه 32 كشور
33- دانشگاه زنجان: رتبه 33 كشور
34- دانشگاه پيام نور: رتبه 34 كشور / رتبه 2746 جهان
35- دانشگاه سيستان و بلوچستان: رتبه 35 كشور / رتبه 2778 جهان
36- دانشگاه شاهد: رتبه 36 كشور / رتبه 2793 جهان
37- پژوهشگاه انرژي و مواد: رتبه 37 كشور / رتبه 2818 جهان
38- دانشگاه صنعتي شاهرود: رتبه 38 كشور / رتبه 2822 جهان

تشکر /////
 

babak 123

عضو جدید
کاربر ممتاز
اینها آخرین آمار سال 2010 هستند - خودت می تونی بری و جستجو کنی
 
بالا