ایده های خلاقانه برای تزئین سفره هفت سین ( سبزه ارایی - رنگ امیزی تخم مرغ - شیرینی .................)

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ZEUS83

عضو جدید
کاربر ممتاز
شیرینی گل (ترکیه)

خمیر:مارگارین نرم-150 گرم--------تخم مرغ 1عدد-----ماست سفت 2 قاشق-----بکینگ پودر 1 ق سرصاف--وانیل------سمولینا 1 لیوان چایخوری(120 میلی)-ارد

شربت:اب3/5 لیوان(لیوان در این دستور=200 میلی)----شکر3/5 لیوان----ابلیمو 1 ق

با مواد خمیر خمیری نرم در حدی که بدست نچسبد درست میکنیم.
به عرض نیم سانت با وردنه باز میکنیم.
با لیوان کمر باریک(مخصوص چای)قالب میزنیم .
4-5 تا از این گردی ها رو در امتداد هم طبق شکل بالا از مرکز قرار میدیم.
در خمیری که زیر قرار گرفته دو عد د فندق یکی بالا و دیگری پایین قرار میدیم
خمیررا رول کرده از وسط برش میزنیم.طوری که فندق در هر دو طرف بماند
با دست کمی به گلبرگها حالت میدهیم و در قالب چرب فر گذاشته در دمای 15 درجه تا رویشان طلایی شود میپزیم.
در این فاصله شربت را هم اماده میکنیم.تا کمی هم ولرم شود
شیرینیها را از فر که دراوردید بعد از رفع شدن داغی اولیه شربت را رویشان میریزید.
ودر ظرف را میگذارید.بعد از خنک شدن قابل سرو است.

در بعضی خمیرها سرکه هم وجود داره که باعث تردتر شدن خمیر میشه
 

ZEUS83

عضو جدید
کاربر ممتاز



 
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا