کیک کتاب:
یه کیک ساده می پزیم. (هر کیکی که دوست داریم، اسفنجی باشه یا ساده، با طعم میوه باشه یا کاکائو، فرقی نمیکنه).
توی قالب مستطیل اگه باشه، باید از وسط نصفش کنیم و کنار هم بذاریمش. مثل عکس بعدی
دو تکه کیک رو کنار هم می ذاریم
روی اون ها رو به صورت دالبر برش می دیم و صاف می کنیم
به سه لایه برش میدیم، هر لایه رو با شهد مرطوب میکنیم، خامه میکشیم، در صورت تمایل با انواع مغزها یا میوه ها یا شکلات پر میکنیم. من مغز گردوی ریز شده و کرم شکلاتی(کرم صبحانه) ریختم.
توضیـــــــح: بعد که اینو درست کردم دیدم کتابمون خیلی قطور شد و کلی وقت برا خوندنش باید بذاریم
) بنابرین، لایه زیری رو برش دادم (یعنی کیک رو کوتاه کردم) و یکی از لایه ها رو، از وسط برش دادم و بین دو صفحه ی کتاب گذاشتم.
اون یکی لایه که مال اون صفحه اونطرفی هم بود، دیگه استفاده نکردم
امیدوارم واضح نوشته باشم:|
ببینید؛ تکه اضافه وسط، از یکی از برشهای یه طرف کیک هست، که از وسط نصف کردم و بین اون دوتای دیگه گذاشتم،
یه بار روکش خامه میکشیم تا حفره های کیک پر بشه
دوباره خامه میکشیم و تمام سطح کیک رو با خامه می پوشانیم.
برا خطهای صفحه کتاب، از چنگال استفاده میکنیم
قیف کوچولو کاغذی درست میکنیم و با مقدار کرم شکلاتی، حاشیه جلد کتاب و بین صفحه رو میکشیم
روی کتاب رو با توجه به وقت و حوصله تون تزئین می کنین
منبع: آشپزی جنوبی