ایده های برای تزئین کیک( آموزش قدم به قدم)

MARIA RED

عضو جدید
کاربر ممتاز















 

MARIA RED

عضو جدید
کاربر ممتاز
ایده هایی برای تزئین کیک با دراژه شکلاتی ( اسمارتیز)










 

MARIA RED

عضو جدید
کاربر ممتاز


کیک کتاب:




یه کیک ساده می پزیم. (هر کیکی که دوست داریم، اسفنجی باشه یا ساده، با طعم میوه باشه یا کاکائو، فرقی نمیکنه).
توی قالب مستطیل اگه باشه، باید از وسط نصفش کنیم و کنار هم بذاریمش. مثل عکس بعدی:)



دو تکه کیک رو کنار هم می ذاریم



روی اون ها رو به صورت دالبر برش می دیم و صاف می کنیم



به سه لایه برش میدیم، هر لایه رو با شهد مرطوب میکنیم، خامه میکشیم، در صورت تمایل با انواع مغزها یا میوه ها یا شکلات پر میکنیم. من مغز گردوی ریز شده و کرم شکلاتی(کرم صبحانه) ریختم.
توضیـــــــح: بعد که اینو درست کردم دیدم کتابمون خیلی قطور شد و کلی وقت برا خوندنش باید بذاریم:)) بنابرین، لایه زیری رو برش دادم (یعنی کیک رو کوتاه کردم) و یکی از لایه ها رو، از وسط برش دادم و بین دو صفحه ی کتاب گذاشتم.
اون یکی لایه که مال اون صفحه اونطرفی هم بود، دیگه استفاده نکردم:) امیدوارم واضح نوشته باشم:|




ببینید؛ تکه اضافه وسط، از یکی از برشهای یه طرف کیک هست، که از وسط نصف کردم و بین اون دوتای دیگه گذاشتم،



یه بار روکش خامه میکشیم تا حفره های کیک پر بشه






دوباره خامه میکشیم و تمام سطح کیک رو با خامه می پوشانیم.
برا خطهای صفحه کتاب، از چنگال استفاده میکنیم





قیف کوچولو کاغذی درست میکنیم و با مقدار کرم شکلاتی، حاشیه جلد کتاب و بین صفحه رو میکشیم



روی کتاب رو با توجه به وقت و حوصله تون تزئین می کنین

منبع: آشپزی جنوبی
 

MARIA RED

عضو جدید
کاربر ممتاز


کیک شاپرک:



عکس شماره 1
کیک رو توی قالب دایره میپزیم
به چند لایه برش میدیم و لایه ها رو با شهد مرطوب میکنیم و با خامه پوشش میدیم
کیک رو از سطح، به 2قسمت و هر قسمتِ نیم دایره رو، به 2 قسمت، برش میدیم
(به این صورت که 4 تکه کیک، 2تا 2تا، به یک اندازه داشته باشیم؛ تا بزرگتر و 2تا کوچکتر).



عکس شماره 2
وقتی تمام سطح کیک رو خامه کشیدیم، دیواره هایی که قراره کنار هم بذاریم، تزئین میکنیم تا بعدا به مشکل برنخوریم.
و قسمتهای بزرگتر کیک رو از طرف دالبُر، کمی زاویه دار، کنار هم میذاریم.



عکس شماره 3
دیواره قسمتهای کوچکتر کیک رو هم تزئین میکنیم و در قسمت پایین بالهای بزرگتر، قرار میدیم.
(از طرف دالبُر و زاویه دار، کنار هم میذاریم)




عکس شماره 4
بالهای شاپرک کنار هم قرار میدیم و هر مدل که دوست داریم، تزئین میکنیم:)




منبع: آشپزی جنوبی
 

m@hboubeh

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
[h=2]تزیین کیک اسفنجی با موز و توت فرنگی[/h]برای تزیین هم میتونید بدون استفاده از خامه، با میوه تزیینش کنید که من اینکار رو کردم و عالی شد. طعم شیرین کیک در کنار ترشی توت فرنگی واقعا دلنشین میشه.













چند تا از توت فرنگی ها رو نگینی خرد کنید و روش یکی دو قاشق بسته به میل خودتون شکر بریزید و بذارید نیم ساعتی بمونه و آب بندازه.



توت فرنگی








بعد کیکتون رو از وسط برش بدید و توت فرنگی ها رو با شهدی که پس داده روی کیک بریزید و بعد چند حلقه موز هم روش بذارید و برش کیک رو روش قرار بدید. روی کیک رو هم با موز و توت فرنگی تزیین کنید. به همین سادگی و خوشمزگی












این ترکیب ساده از کیک و میوه چندتا حسن داره. مهمترینش اینه که نیازی به خامه نداره و خیلی نگران چربی و قند و صد البته اضافه وزنش نیستیم. در ضمن این کیک خودش کم شیرینه و حتی در صورت تمایل میتونید شکرش رو یکی دو قاشق کمتر هم بکنید. حسن دومش هم باز به خامه مربوط میشه که مثل من که توی خامه درست کردن هنوز نتونستم نتیجه مطلوبی بگیرم نگران خامه نیستیم. حسن سومشم اینه که واقعا در حد یک کیک خامه ای خوشمزه و زیباست.
با توت فرنگی به تنهایی هم میشه کیک های عالی و خوشمزه ای تهیه کرد که انشاالله در مطالب آینده قرار میدیم
 

Similar threads

بالا