10 شغل و تخصص پر درآمد دنياي امروز

Mostafa UTD

عضو جدید
کاربر ممتاز
10 شغل و تخصص پر درآمد دنياي امروز
(با حداقل تحصيلات)


ليستي كه در اينجا مي بينيد مربوط به امريكاي امروز است اما واقعيت اينست كه در هر كشوري هم صدق مي كند:
top 10 jobs ... ده شغل برتر، كه صاحبكاران را محتاج شما مي كنند، و نه بر عكس، ازين قرارند:

۱- computer software engineer (برنامه نويسي كامپيوتر): اداره آمار امريكا اعلام كرده كه اين شغل تا پايان سال 2014 ( يعني تا هفت سال آينده) در صدر مشاغل پر درآمد و دايما در حال پيشرفت قرار خواهد داشت.

۲- paralegal ( پارا ليگال) يعني دستيار حقوقي: صاحبكاران دائما در حال كاهش هزينه هاي بيزينس هستند و يكي از اينها جايگزيني وكيل بيزينس با مشاوران يا دستياران حقوقي (با مدرك تحصيلي پايينتر از وكيل ولي با تقريبا همان سرويس و شغل) است. بسياري از موسسه هاي آموزشي يا كالجهاي فوق ديپلم چنين مدركي ميدهند و يا مثلا اگر فعلا يك ليسانس دانشگاهي داريد ميتوانيد با گذراندن چند درس تخصصي اضافي، پاراليگال بشويد.

۳- accountant (حسابدار): نيازي به توضيح بيشتر نيست كه افراد، بيزينس ها، بانكها، شركتهاي بيمه و حتي دولتها به اين تخصص هميشه نياز دارند.

۴- occupational therapist (تراپيست ها) يعني كسانيكه كمك فكري و فيزيكي به كارمندان و كارگران مي كنند و ساير مردم عادي براي بهتر و سالمتر زندگي و كار كردن و يا بهبود وضعيت فكري و فيزيكي و سلامتي آنها: هر چند كه براي دريافت بالاترين حقوق در چنين تخصصي بايد مدرك مستر master' (فوق ليسانس) داشته باشيد اما جالبه بدانيد كه در امريكا بيش از 13.5 ميليون نفر در اين شغل مشغول بكارند و كلا مشاغل و تخصصهايي كه در رابطه با پرستاري و سلامتي و دارو و درمان و نگهداري از بيماران يا سالمندان است جزو پر درآمدترين و پر تقاضا ترين و پيشروترين مشاغل امريكا هستند و هيچ متخصصي در اين حوزه بيكار نيست. شما حتي با دو سال تحصيل فوق ديپلم هم مي توانيد در گوشه اي از اين تخصص بكار مشغول شويد و حتي نياز به ليسانس دانشگاهي هم نداريد.

۵- post-secondary teachers (دبير دبيرستانها و موسسات آموزشي و استاد دانشگاه و كالج): در ليست 50 شغل برتر در امريكا كه تلويزيون cnn تهيه كرده بود اين تخصص در رتبه دوم است و براي كسب درآمد بيشتر البته نياز به مدرك فوق ليسانس داريد و بويژه براي تدريس در رشته هاي بيزينس، پزشكي، و كامپيوتر هميشه تقاضا برايتان فراوان است.

۶- actuary (شناسايي ، مديريت، و كنترل ريسك در بيزينس ها): اين تخصص هم بويژه براي كار در شركتهاي بيمه، يا در هر بيزينسي، تا سال 2014 ميلادي همچنان پر درآمد خواهد بود. براي چنين تخصصي شما نياز به مدركي در حد ليسانس امور مالي (با گرايش كامپيوتري و تخصص در رياضيات و برآورد ريسك) داريد. بيزينسها هميشه براي پيش بيني ريسك در مثلا سرمايه گذاري يا تصميمات مهم شان نياز به متخصصاني براي عرضه راه حلهاي عملي و مدرن دارند.

۷- medical assistant (دستيار پزشك): كه در بسياري رشته هاي پزشكي، آنهم فقط با يكي دو سال تحصيل بعد از ديپلم دبيرستاني، ميسر ميشود و نيازي به دانشگاه رفتن نيست.

۸- lawyer (وكالت): اگر به پرستيژ و اينجور چيزها مي انديشيد بويژه در بيزينس، محيط زيست، ماليات محلي و بين المللي، پزشكي، و ثبت اختراعات و علايم تجاري (patent law)

۹- home health aide ( نگهداري از بيماران يا سالمندان در خانه): با افزايش تعداد سالمندان، و اينكه فرزندان براي نگهداري از والدين فرصت يا علاقه اي ندارند، چنين تخصصي در حال افزايش است و صرفا با مثلا چند ماه يا يكسال تحصيل ميتوان به چنين شغلي پرداخت.

۱۰- computer systems analyst (كامپيوتريزه كردن بيزينس ها و تشكيلات): كه با مدارك فوق ديپلم به بالا ( و يا حتي بدون مدرك و صرفا با خودآموزي) هميشه برايش تقاضا هست.

منبع : ياهو
ترجمه : اكبر شيخ زاده (تورنتو)
 

SHRP

همکار مدیر تالار مهندسی کامپیوتر متخصص برنامه نوی
کاربر ممتاز
چند تا شغل هم مخصوص ايران است كه چندين برابر درآمدزا تر است البته بدون نياز به سواد:

مدير ادارات دولتي (به دليل سابقه كار و رسمي بودن)
دلالي
.....
 

iloveunowhoney

عضو جدید
چند تا شغل هم مخصوص ايران است كه چندين برابر درآمدزا تر است البته بدون نياز به سواد:

مدير ادارات دولتي (به دليل سابقه كار و رسمي بودن)
دلالي
.....
البته نظارت دستگاههای اجرایی از همه مشاغل پردرآمدتره البته در ایران چون پول میگیری که مهندسی نکنی و به دزدا خدمت کنی
:redcard:البته به قول یه قاضی اینا دزد نیستن که اگر باشند بلا نسبت همه مردم ایرانو باید بندازی زندان:redcard::w09:
 
بالا