گفتگوی علمی

* فریبا *

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام . این تاپیک رو زدم تا بچه ها بیان اینجا و سوالها و نظرات و پیشنهاداتشون رو در مورد این رشته بگن .
یه میز گرد کوچولو تا بتونیم هم به یه دید جامعی نسبت به وضع it در ایران برسیم و هم اینکه در حد توانمون برای رفع نواقص تلاش کنیم .
 

m_homaei

عضو جدید
سلام . این تاپیک رو زدم تا بچه ها بیان اینجا و سوالها و نظرات و پیشنهاداتشون رو در مورد این رشته بگن .
یه میز گرد کوچولو تا بتونیم هم به یه دید جامعی نسبت به وضع it در ایران برسیم و هم اینکه در حد توانمون برای رفع نواقص تلاش کنیم .


خیلی عالیه

اگه میشه در مورد وعده های وزارت محترم ارتباطات و فناوری اطلاعات بحث کنیم .
الان 1.5 سال هست که می خواد هزینه SMS رو کاهش بده یا اینکه 1 ساله می خواد GPRS رو واسه همراه اول فعال کنه

ممنون میشم که همه بیان و بحث بکنن.
 

* فریبا *

عضو جدید
کاربر ممتاز
کشمکش دو سازمان دولتی با مخابرات / پیام های 10 تومانی را چرا 14 تومان می خریم
درست بعد از آنكه ايرانسل اعلام كرد تعرفه ارسال هر پيام كوتاه از سيم كارت هاي پيام‌رسان اين اپراتور به هر يك از اپراتورهاي تلفن كشور فقط 10 تومان است، مقايسه بين هزينه 14 توماني ارسال پيام كوتاه در همراه اول و 10 تومان در ايرانسل پررنگ شد و امكان كاهش هزينه ارسال پيام كوتاه جان گرفت.
همراه اول به جاي تمركز بر كاهش هزينه ارسال پيام كوتاه به تكاپوي عرضه سيم كارت ويژه ارسال پيام كوتاه به بازار شد مدير عامل جوان شركت ارتباطات سيار اعلام كرد 5 ماه قبل توانايي ارايه سيم كارت ويژه، ارسال پيام كوتاه را داشته‌اند اما بنا به تصميم مسوولان اين موضوع به بعد از تحويل سيم كارت‌هاي اعتباري به متقاضيان موكول شد.
در حالي كه بررسي امكان كاهش هزينه ارسال پيام كوتاه كه هراز گاهي به صورت جسته و گريخته در رسانه‌ها مطرح مي‌شد، كم كم رو به فراموشي مي رفت، سازمان بازرسي كل كشور به صورت ناگهاني با انتشار گزارشي خواستار كاهش هزينه ارسال پيام كوتاه شد.
در اين گزارش كه مسوولان دولتي واكنش‌هاي مختلفي نسبت به آن نشان دادند، سازمان بازرسي كل كشور با ارايه توضيحاتي از نگاه خود ثابت كرده بود تعرفه ارسال پيام كوتاه مي‌تواند از 14 تومان به 10 تومان برسد.
بر اين اساس با توجه به اينكه تعرفه مكالمه تلفن همراه براي يك دقيقه 447 ريال است و زمان دوم اشغال لينك‌هاي ارتباطي بر حسب اظهار نظر مسوولان مركز smsc شركت ارتباطات سيار برابر سه تا حداكثر پنج ثانيه است، چنانچه هزينه اخذ شده از مشتركين بر اساس ثانيه محاسبه شد، مبلغ دريافتي به مراتب كمتر از 140 تومان فعلي است.
بعد از انتشار گزارش سازمان بازرسي كل كشور، مسوولان در مخابرات، سازمان تنظيم مقررات، ارتباطات سيار و ... نظرهاي موافق و مخالفي در اين باره اظهار كردند.
بديهي است وزارت ارتباطات و شركت ارتباطات سيار تمايلي براي كاهش درآمد چند ميليارد توماني خود در ماه ندارند.
اما سازمان تنظيم مقررات در آخرين موضع‌گيري خود نسبت به گران بودن هزينه ارسال پيام كوتاه واكنش تندي نشان داد و اعلام كرد در صورتي كه مخابرات تعرفه پيام كوتاه را كاهش ندهد، اين سازمان راسا اقدام به كاهش تعرفه خواهد كرد.
اين جمله رييس سازمان تنظيم مقررات مي‌تواند به عنوان تهديدي براي مخابرات تلقي شود. به خصوص كه محمود خسروي گفته است گزارش سازمان تنظيم مقررات تا دو هفته ديگر آماده ارسال به كميسيون مقررات است و اگر مخابرات طرح پيشنهادي‌اش را ارايه ندهد، سازمان راسا اقدام به بررسي و كاهش تعرفه خواهد كرد و مخابرات ملزم به رعايت و اجراي مصوبه خواهد شد.
پس از موضع‌گيري تند سازمان تنظيم مقررات، معاون وزير ارتباطات كه رييس هيات مديره شركت مخابرات ايران نيز هست اعلام كرد نرخ تعرفه ارسال پيام كوتاه در همراه اول منطقي و استاندارد است.
روز گذشته خبرگزاري فارس از وفا غفاريان نقل كرد، طبق آخرين بررسي‌ها توسط شركت مخابرات ايران، هزينه ارسال پيام كوتاه و مكالمه رد همراه اول نسبت به ساير كشورها معقول و منطقي است.
معاون وزير ارتباطات و رييس هيات مديره شركت مخابرات ايران پس از گذشت چند هفته از انتشار گزارش سازمان بازرسي كل كشور و بازتاب نظرهاي موافق و مخالف اين گزارش در رسانه‌ها درست يك روز پس از موضع‌گيري تند سازمان تنظيم مقررات اعلام كرد وزارت ارتباطات از سوي سازمان بازرسي كل كشور و نيز سازمان تنظيم مقررات، درخواستي مبني بر كاهش تعرفه ارسال پيام كوتاه دريافت نكرده است.
به نظر مي رسد كشمكش بين دو سازمان دولتي- بازرسي و تنظيم مقررات- با مخابرات و وزارت ارتباطات در رسانه‌ها با انتشار مصاحبه‌هاي كوتاه و بلند تا سه هفته ديگر كه گزارش سازمان تنظيم مقررات به كميسيون تنظيم مقررات سازمان ادامه داشته باشد.
اين كشمكش‌ها و اختلاف نظرها در حالي است كه كميسيون تنظيم مقررات در وزارت ارتباطات را شخص وزير مديريت مي‌كند و محمد خسروي، رييس سازمان تنظيم مقررات كه طي دو روز گذشته موضع‌گيري تندي نسبت به عكس‌العمل نشان ندادن مخابرات در برابر كاهش تعرفه پيام كوتاه، داشته است، عضو اين كميسيون نيز هست.
ديگر اعضاي اين كميسيون عبارتند از يك نفر از وزارت اقتصاد، معاونت برنامه‌ريزي و نظارت راهبردي رييس جمهوري (سازمان مديريت سابق) سه نفر منتخب وزير ارتباطات و مورد تاييد دولت كه دو نفر آنها از وزارت دفاع هستند و يك نفر در سازمان فضايي مشغول است.
به اين ترتيب مي‌بينيم مسوولاني كه خارج از كميسيون تنظيم مقررات در دو جبهه اظهارنظر مي‌كنند و نظراتي مخالف يكديگر دارند در كميسيون تنظيم مقررات بايد به گزارش سازمان تنظيم مقررات رسيدگي كنند و نظر واحدي ارايه دهند. اين در حالي است كه رييس سازمان تنظيم مقررات كه نفر دوم در كميسيون تنظيم مقررات است بر كاهش تعرفه ارسال پيام كوتاه تاكيد دارد.
پيرو سخنان محمود خسروي مبني بر در نظر گرفتن هزينه پشتيباني و سرمايه‌گذاري شركت ارتباطات سيار در حوزه پيام كوتاه و مقايسه تعرفه فعلي پيام كوتاه با ديگر كشورها، وفا غفاريان رد مصاحبه كوتاهي با فارس اعلام كرد طبق آخرين بررسي انجام شده توسط شركت مخابرات ايران، هزينه پيام كوتاه و مكالمه با همراه اول نسبت به ساير كشورها معقول و منطقي است. ايران چهارمين كشور ارزان از لحاظ نرخ تعرفه مكالمه و پيام كوتاه در دنياست.
اين خبرگزاري بر اساس صحبت‌هاي معاون وزير گزارش اختصاصي از نرخ‌هاي مكالمه و پيام كوتاه تلفن همراه در دنيا تهيه كرده است كه در آن آمده:
هزينه مكالمه با سيم‌كارت تلفن همراه با در نظر گرفتن دلار 935 توماني در بازار غير رسمي در كشور‌هاي ارمنستان، سودان، بحرين، كنگو، بلژيك، انگلستان، كنگو، عربستان و اردن به ترتيب 1178 تومان، 101 تومان، 100 تومان، 431 تومان، 422 تومان، 733 تومان، 502 تومان، 124 تومان و 79 تومان است. هزينه هر دقيقه مكالمه با سيم كارت دولتي ايران "همراه اول" در حال حاضر 447 ريال است.
در اين بررسي تنها چند كشور از جمله بنگلادش، نيجريه و پاكستان هزينه مكالمه ارزانتر از ايران دارند.
در پاكستان اين نرخ 35 تومان و در بنگلادش و نيجريه به ترتيب 33 تومان و 21 تومان است.
اين گزارش حاكي است: نرخ تعرفه ارسال پيامك (SMS) نيز در كشورها‌ي مورد بررسي به مراتب بالاتر از اپراتور اول ايران است.
به عنوان مثال با در نظر گرفتن بهاي هر دلار 935 تومان، بهاي ارسال SMS در كشورهاي انگلستان، ارمنستان، عربستان، بلژيك، سودان و اردن به ترتيب 186 تومان، 484 تومان، 327 تومان، 140 تومان، 23 تومان و حدود 45 تومان است.
در اين بين تنها كشورهاي پاكستان، بنگلادش و نيجريه هزينه ارسال SMS كمتري نسبت به اپراتور اول دارند.
هزينه ارسال پيامك در اين كشورها در حدود 5 تا 7 تومان است.
با اين همه به نظر مي‌رسد آنچه باعث اصرار سازمان بازرسي و تنظيم مقررات براي كاهش تعرفه ارسال پيام كوتاه شده، امكان ارسال پيام كوتاه با هزينه 10 تومان در سيم كارت‌هاي مخصوص پيام كوتاه است كه اخيرا ايرانسل و همراه اول به صورت جداگانه قرار است ارايه كنند.
وقتي مي‌توان براي ارسال هر پيام كوتاه 10 تومان پرداخت چرا مشتركان در حال حاضر 14 تومان پرداخت مي‌كنند؟ بايد ديد سرانجام اين كشمكش‌ها به نفع چه كسي خواهد بود؛ مشتركان يا حساب درآمدهاي ارتباطات سيار؟
 

* فریبا *

عضو جدید
کاربر ممتاز
گویا دوستان به ادامه بحث در این باره علاقه ندارند .
من منتظر شنیدن نظراتتون هستم . بحث رو قرار نیست خیلی علمی و دقیق پیش ببریم چون اکثرمون اول راهیم و اطلاعات کافی نداریم اما حداقل تلاش که میتونیم کنیم؟
من خودم همیشه راجع به ندونستن خیلی چیزا تو بحث it شرکت نمیکردم اما الان فقط به یه حدیث فکر میکنم :ندانستن عیب نیست نپرسیدن عیبه .
حالا تصمیم خودم رو گرفتم که بپرسم تا اندکی بیشتر بدانم .
 

* فریبا *

عضو جدید
کاربر ممتاز
به به از این استقبال . آدم شرمنده میشه :sweatdrop:
مهم نیست میدونم که می آیید و شروع میکنید .
یه سوالی داشتم ما که داریم it میخونیم و میدونیم که قراره در آینده نوع زندگی آدما تغییر کنه و روبوت ها سهم بزرگی تو زندگی ما داشته باشن .آیا به این فکر کردیم که اگر روزی برسه که ربوت ها توانایی تصمیم گیری داشته باشندو به این نتیجه برسن که انسان موجودی است که باید کنار گذاشته بشه چه اتفاق می افته ؟ ایا این احتمال وجود داره و اگه داره باید چکار کنیم؟
 

psychic

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
تاپیک خوبی می تونه باشه به شرطی که همه همکاری کنن

آره همچین روبوتی ممکن هست بیاد و اگرم بیاد شک نکن همچین فکری رو می کنه

ولی هنوز یه نقصی در برابر انسان دارن و اونم عدم توانایی در تولید مثل هست

(البته وقتی اختیار رو دست بگیرن کارخونه ی تولید مثل رو هم راه میندازن.میدونی؟;))
 

* فریبا *

عضو جدید
کاربر ممتاز
تاپیک خوبی می تونه باشه به شرطی که همه همکاری کنن

آره همچین روبوتی ممکن هست بیاد و اگرم بیاد شک نکن همچین فکری رو می کنه

ولی هنوز یه نقصی در برابر انسان دارن و اونم عدم توانایی در تولید مثل هست

(البته وقتی اختیار رو دست بگیرن کارخونه ی تولید مثل رو هم راه میندازن.میدونی؟;))
مرسی .
منم حدس میزنم که چنین اتفاقی میافته . و سرانجام فیلمهای تخیلی به واقعت میپیونده .اما هیچ راهی واسه جلوگیری وجود نداره؟؟
راستی خوشحال میشدم که خودت هم یه موضوع رو مطرح میکردی . یواش یواش این تاپیک راه می افتادهاا
 

eL2rado

عضو جدید
سلام . این تاپیک رو زدم تا بچه ها بیان اینجا و سوالها و نظرات و پیشنهاداتشون رو در مورد این رشته بگن .
یه میز گرد کوچولو تا بتونیم هم به یه دید جامعی نسبت به وضع it در ایران برسیم و هم اینکه در حد توانمون برای رفع نواقص تلاش کنیم .
به نظر من ما تو ایران در information technology هنوز به i هم نرسیدیم و واقعا بیگانه ایم با این واژه و از خیلی کشورهای حتی همسایه عقبیم،از هند پاکستان عربستان امارات......(و شایدم افغانستان!).... به نظر من تو این دولت جدید و در این 3-4سال اخیر میتونستیم پیشرفتهای خوبی داشته باشیم ولی حیف که نشد(حالا نمیخوام وارد بحث های سیاسی بشم ولی بارهاوبارها تو سایتهای خبری انتقادها رو دیدم از رئیس جمهور,از وزیر, از شورای عالی IT و ....)به نظر من هنوز افراد خبره و حرفه ای هم آنچنان نداریم و باز هم به جرات میخوام مقصر اصلی رو متولیان کشور! بدونم چون اصلا امکانات مخصوصا تو شهرستانها برای تدریس یک شاخه ای از IT فراهم نیست(نمونش خود من)اصلا چرا راه دور بریم, تو همین دانشگاه ها مگه چی دارن میگن؟ مثلا استاد شبکه میاد یک کتاب 20فصلی رو به زور 3فصلشو تموم میکنه تا اخر ترم.... بگذریم, و یک انتقاد دیگه هم دارم حالا شاید پیشنهاد هم بشه گفت و این مربوط به رسانه هاست. به نظر من رسانه ها(مخصوصا TV) با تولید برنامه های مفید و انتقادی میتونن خیلی به این زمینه کمک کنند...والا من که هروقت وزیر ICT رو میبینم 2تا سوال ازش میپرسن که اونم مربوط میشه به سیم کارتو اپراتور سومو از این حرفا!
 

psychic

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
می دونید مشکل چیه؟

مشکل اینه که مملکت ما از ریشه خراب هست وقتی از پایه و اساس مبنای کار این می شه که می گن ما در کارها متخصص نیاز نداریم متعهد نیاز داریم توقع دارین وضع مملکت خصوصا تو همچین رشته ای از این بهتر باشه؟
 

* فریبا *

عضو جدید
کاربر ممتاز
به نظر من ما تو ایران در information technology هنوز به i هم نرسیدیم و واقعا بیگانه ایم با این واژه و از خیلی کشورهای حتی همسایه عقبیم،از هند پاکستان عربستان امارات......(و شایدم افغانستان!).... به نظر من تو این دولت جدید و در این 3-4سال اخیر میتونستیم پیشرفتهای خوبی داشته باشیم ولی حیف که نشد(حالا نمیخوام وارد بحث های سیاسی بشم ولی بارهاوبارها تو سایتهای خبری انتقادها رو دیدم از رئیس جمهور,از وزیر, از شورای عالی IT و ....)به نظر من هنوز افراد خبره و حرفه ای هم آنچنان نداریم و باز هم به جرات میخوام مقصر اصلی رو متولیان کشور! بدونم چون اصلا امکانات مخصوصا تو شهرستانها برای تدریس یک شاخه ای از IT فراهم نیست(نمونش خود من)اصلا چرا راه دور بریم, تو همین دانشگاه ها مگه چی دارن میگن؟ مثلا استاد شبکه میاد یک کتاب 20فصلی رو به زور 3فصلشو تموم میکنه تا اخر ترم.... بگذریم, و یک انتقاد دیگه هم دارم حالا شاید پیشنهاد هم بشه گفت و این مربوط به رسانه هاست. به نظر من رسانه ها(مخصوصا TV) با تولید برنامه های مفید و انتقادی میتونن خیلی به این زمینه کمک کنند...والا من که هروقت وزیر ICT رو میبینم 2تا سوال ازش میپرسن که اونم مربوط میشه به سیم کارتو اپراتور سومو از این حرفا!

می دونید مشکل چیه؟

مشکل اینه که مملکت ما از ریشه خراب هست وقتی از پایه و اساس مبنای کار این می شه که می گن ما در کارها متخصص نیاز نداریم متعهد نیاز داریم توقع دارین وضع مملکت خصوصا تو همچین رشته ای از این بهتر باشه؟
من حرف شما ها رو کاملا قبول دارم .اما هر چی که هست ما الان دانشجوی فناوری اطلاعات هستیم و در آینده ای نه چندان دور وارد بازار کار خواهیم شد .وقتی ما الان میدونیم که چه ضعف هایی وجود داره چرا خودمون واسه رفعش اقدام نکنیم ؟ این رشته یه رشته ی نوپاییه و اگه قرار باشه ما دست روی دست بذاریم و کاری نکنیم پس فردا خودمون به مشکل بر میخوریم .
 

psychic

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
فریبا جون فکر می کنی الان تعداد اونایی که میخوان این صنعت رو پیش ببرن کمن؟

نمیذارن فریبا جون من خودم شاهد خیلی از این موارد بودم.
بخدا نمیذارن فریبا
 

* فریبا *

عضو جدید
کاربر ممتاز
فریبا جون فکر می کنی الان تعداد اونایی که میخوان این صنعت رو پیش ببرن کمن؟

نمیذارن فریبا جون من خودم شاهد خیلی از این موارد بودم.
بخدا نمیذارن فریبا
خوب من اول راهم و یه جورایی آتیشم تنده ;)
ولی این اوصافی که شما میگی اگه درست باشه که زیاد هم دور از ذهن نیست . پس تکلیف ما چیه ؟ سرخورده بشیم ؟؟؟اصلا بی خیال کشور و مملکت واسه خودمون چیکار باید کنیم؟
 

psychic

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
واسه خودمون؟یه راه خوب:

عرب های موش خور جیب هاشون پر از پول هست ولی مخشون خالی خالی هست

یکی از کارای خوب این هست که بری یه کشور عربی مثل قطر.اونجا به متخصص همچین رشته هایی خیلی احتیاج دارن و راحت میشه جیباشون رو خالی کنی

البته جیب اونا که خالی نمی شه از برکت چاهای نفتشون ولی ما می تونیم بار خودمون رو با زیرکی ببندیم.می دونی؟
 

vahm

عضو جدید
کاربر ممتاز
واسه خودمون؟یه راه خوب:

عرب های موش خور جیب هاشون پر از پول هست ولی مخشون خالی خالی هست

یکی از کارای خوب این هست که بری یه کشور عربی مثل قطر.اونجا به متخصص همچین رشته هایی خیلی احتیاج دارن و راحت میشه جیباشون رو خالی کنی

البته جیب اونا که خالی نمی شه از برکت چاهای نفتشون ولی ما می تونیم بار خودمون رو با زیرکی ببندیم.می دونی؟

شما چرا اینطور حرف میزنین همش خودم شد حرفاتون
اگه هر کی بیاد فقط به فکر خودش باشه که نمیشه
 

* فریبا *

عضو جدید
کاربر ممتاز
واسه خودمون؟یه راه خوب:

عرب های موش خور جیب هاشون پر از پول هست ولی مخشون خالی خالی هست

یکی از کارای خوب این هست که بری یه کشور عربی مثل قطر.اونجا به متخصص همچین رشته هایی خیلی احتیاج دارن و راحت میشه جیباشون رو خالی کنی

البته جیب اونا که خالی نمی شه از برکت چاهای نفتشون ولی ما می تونیم بار خودمون رو با زیرکی ببندیم.می دونی؟
اینطوری به قول شما بارمون بسته میشه اما به قول ترگل فقط به فکر خودمون باشیم؟؟؟
تازه از اینها گذشته فکر نمیکنی از من و شما زرنگ تر هم هست ؟؟؟ چرا دنبال یه راهی نباشیم که خودمون آقای خودمون باشیم و در ضمن بارمون هم بسته بشه؟؟؟
بعد راستی یه چیز دیگه .میشه لطفا به کسی ،گروهی ،کشوری توهین نکنیم؟؟ عرب موش خور خیلی جالب نیست .
 

valkano سبز

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام
من ديدم شروع كننده اين تاپيك يه اقاي قدرتمنده گفتم بيام يه ذره سوالامو بپرسم
اولا ميشه كلا توضيح بذين فناوري اطلاعات يا همون IT چيه؟ منظورم اينه كه مربوطه بيشتر به چه رشته اي از لحاظ شغلي چه امكاناتي داره و چه كارايي ميتونه انجام بده؟؟
:D
 

* فریبا *

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام
من ديدم شروع كننده اين تاپيك يه اقاي قدرتمنده گفتم بيام يه ذره سوالامو بپرسم
اولا ميشه كلا توضيح بذين فناوري اطلاعات يا همون IT چيه؟ منظورم اينه كه مربوطه بيشتر به چه رشته اي از لحاظ شغلي چه امكاناتي داره و چه كارايي ميتونه انجام بده؟؟
:D
به به آقا وحید . خوش اومدی . میگم از خشم آرنولد نترسیدی؟
خیلی خلاصه واست میگم فناوری اطلاعات چیه .فناوری اطلاعات شاخه ای از فناوری است که با استفاده از سخت افزار نرم افزار و شبکه افزار ؛ مطالعه و کاربرد داده و پردازش آن درا در زمینه های :ذخیره سازی ،انتقال مدیریت و کنترل خودکار و .. امکان پذیر میسازد .
از لحاظ امکانات شغلی هم بطور مثال شما میبینی توی هر کارخونه شرکت و یا سازمانی یه بخش اطلاعات اون شرکت وجود داره یک مهندس فناوری میتونه کنترل اون قسمت رو داشته باشه . کنترل و مدیریت شبکه های اون سازمان رو داشته باشه . میتونه رئیس بانک باشه .میتونه رئیس یه فروشگاه مجازی باشه و .... بی نهایت کار دیگه .ببین هر کاری که شما توی ذهنت داری یک مهندس فناوری میتونه با استفاده از فناوری اون رو به شکلی بسیار جدید و پیشرفته ارائه بده .حتی باغبانی .
 

valkano سبز

عضو جدید
کاربر ممتاز
شما در زمينه عمران چه كارايي ميتونيد انجام بدين؟
از لحاظ رباتيكي رشتتون به چه صورت در واقع مغز رباط بر عهده شماست يا ساخت اون؟
 

psychic

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
اینطوری به قول شما بارمون بسته میشه اما به قول ترگل فقط به فکر خودمون باشیم؟؟؟
تازه از اینها گذشته فکر نمیکنی از من و شما زرنگ تر هم هست ؟؟؟ چرا دنبال یه راهی نباشیم که خودمون آقای خودمون باشیم و در ضمن بارمون هم بسته بشه؟؟؟
بعد راستی یه چیز دیگه .میشه لطفا به کسی ،گروهی ،کشوری توهین نکنیم؟؟ عرب موش خور خیلی جالب نیست .


ببینید فریبا و ترگل جون من مثلا می خوام به عنوان یه متخصص IT با مطالعه و تحقیق های که داشتم برم شورای عالی انفورماتیک کشور بگم مثلا زیر ساخت های امنیت بانک ملی مشکل داره

وقتی اینو می گم منو به جرم اقدام علیه امنیت ملی می کنن زندان چه جوری می تونیم به فکر مملکت باشیم؟اونم کشوری که هر جنبش بسوی پیشرفت رو سرکوب می کنن

این داستانیم که گفتم راست هست فقط من نرفتم

و اما در مورد عرب ها:

عربان آن دوران را برادر می نامیم که آمدند و سوزاندند و کشتند و به یغما بردن و تحقیرمان کردند و پستی نمودند و به داشته هامان با تمسخر نگریستند و به آرش ها کاوه ها و کورش ها ورستم هایمان تاختند و غرورمان را شکستند.

دست خودم نیست ب جوری از این عرب ها بدم میاد عرب هایی که با این که یه ذره عقل تو سرشون نیست خودشون رو سرور ما می دونن.

بد نیست یکم از تاریخ کشورتون بدونید شمایی که فردا قراره مهندس این مملکت بشید

با حس احترام به همه
 

eL2rado

عضو جدید
ببینید فریبا و ترگل جون من مثلا می خوام به عنوان یه متخصص IT با مطالعه و تحقیق های که داشتم برم شورای عالی انفورماتیک کشور بگم مثلا زیر ساخت های امنیت بانک ملی مشکل داره

وقتی اینو می گم منو به جرم اقدام علیه امنیت ملی می کنن زندان چه جوری می تونیم به فکر مملکت باشیم؟اونم کشوری که هر جنبش بسوی پیشرفت رو سرکوب می کنن

این داستانیم که گفتم راست هست فقط من نرفتم

و اما در مورد عرب ها:

عربان آن دوران را برادر می نامیم که آمدند و سوزاندند و کشتند و به یغما بردن و تحقیرمان کردند و پستی نمودند و به داشته هامان با تمسخر نگریستند و به آرش ها کاوه ها و کورش ها ورستم هایمان تاختند و غرورمان را شکستند.

دست خودم نیست ب جوری از این عرب ها بدم میاد عرب هایی که با این که یه ذره عقل تو سرشون نیست خودشون رو سرور ما می دونن.

بد نیست یکم از تاریخ کشورتون بدونید شمایی که فردا قراره مهندس این مملکت بشید

با حس احترام به همه
به جرم اقدام علیه امنیت ملی رو خوب اومدی...این جای تشکرشونه...تو اکثر این سایتهایی که هک میشه مینویسن که ما بخاطر نشون دادن ضعف سرورتون دست به اینکار زدیم و حاضر به همکاری با شما در رفعش هستیم ولی کو گوش شنوا!....واقعا یکی از مشکلات مسئولین ما هم همینه...به نظر من باید جوونا جز مسئولین بشن(البته تو ایران!) چون هم اون شورونشاطه برای انجام دادن کارها هستش..هم IQ کافی ( به نظر من هرچی ادم سنش بیشتر میشه IQ پایینتر میاد یا شایدم خودشونو میزنن به خنگی!)
و اما یه موضوع دیگه: این مسئله تحریم هم پاش به دنیای مجازی کشیده شده...واسه دانلود یه نرم افزار میگه تو از یک کشور تحریم شده ای و نمیتونی!( خداییش دیدن این جمله خیلی برام سخته) برای اپدیت انتی ویروس هم میبینیم که بعضا این اتفاق میفته...واسه عضو شدن تو یه سایتی هم همچنین(حالا این 3تا موردی بود که واسه خودم پیش اومد)....من به "همکاری" خیلی اعتقاد دارم....به نظر من برای بالابردن سطح IT کشور همکاری با شرکتهای بزرگ دنیا و کسب تجربه از اونا واجبه واقعا....حداقل بودن یکی از سرورهای مثلا گوگل تو یه کشوری ببینید چقدر کلاس اون کشورو میبره بالا...من که امیدوارم,شما هم امیدوار باشید
 

psychic

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
کارمون خیلی سخته

البته ما که تازه اول راه هستیم

مشکل اصلی ما عقب موندگی فکری مسئولین هست
 

valkano سبز

عضو جدید
کاربر ممتاز
ميشه يكيم به سوال من كه علوم شما توي رشته ما به درد ميخوره يكمي توضيح بده:D
 

psychic

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
ميشه يكيم به سوال من كه علوم شما توي رشته ما به درد ميخوره يكمي توضيح بده:D


خوب خیلی ساده هست

رشته ی عمران یک رشته ای هست که برای کشیدن نقشه نیاز به دقت زیاد برای رسم و محاسبه های نقشه است

یک مهندس IT با گرایش multi media یا programming می تونه یه برنامه طراحی کنه برای یه مهندس عمران که دیگه نیازی به انجام محاسبه های سنگین و یا حتی طراحی نداشته باشه

همونطور که خیلی از برنامه ها مثل auto cad یا خیلی دیگه از برنامه ها توسط مهندس های It طراحی شدن

برای تبلیغ کار هاتون هم می تونید از یه مهندس IT با گرایش web کمک بگیرید تا به بهترین شکل کار شما با effect های خاص ad کنه

و خیلی چیزای دیگه
 

طاها حک

کاربر فعال مهندسی IT ,
کاربر ممتاز
به نظر من علت این مشکلات اینه که نه دولت و نه مردم با رشته ی ما و کاربرد ها و مزایای اون اشنا نیستن. متاسفانه کسی هم نیست که اطلاعات کافی رو به این افراد بده. خوب باید طرز تفکر افراد عوض بشه اما از طرفی هم می دونین که بسیاری از مردم از پیشرفت و تغییر فراری هستن.(ما هنوز نتونستیم مردم زو قانع کنیم که بجای پرداخت قبض در بانکها از اینترنت و تلفن و یا حداقلATM استفتده کنن)
دولت و مسئولین هنوز ارزش واقعی و فواید رشته ی ما رو در کشورمون درک نکردن و سعی می کنن بیشتر ،از همون روش های سنتی استفاده کنن. متاسفانه در صورت بروز نیاز، مسئله رو به کمک افراد غیر متخصص(به دلیل عدم اشنایی مسولین) و یا نهایتاً یه شرکت خارجی (مثل برنامه ی MIS بانک ملی)یه جوری حل و فصل می کنن.
توی کشور هند دولت به این نتیجه رسید که حتی یه کشاورز یا یه کارگر هم می تونه به کمک کارای کامپیوتری و یا نرم افزاری موجب درامدزایی و پیشرفت بشه. اونا این نظر رو وارد افکار مردم کردند، تا جایی که شما الان در بعضی از خانه های روستایی در هند می تونین کامپیوتر ببینین.(نتیجشم اینه که الان دارن با امریکا رقابت می کنن) اما این جریان رو با ماجرایی که واسه خودم اتفاق افتاد مقایسه کنید: توی تاکسی با دوستم در مورد لپ تاپ بحث می کردیم که اقای راننده گقت" این لپ تاپ همون اینترنت کیفیه؟ سپس اضافه کرد که اینا همش توطئه ی دشمن و کشور های استعمارگره تا فکر جوونای ما رو با این چرت و پرتا مشغول کنن."جالبتر اینکه اقایی هم که در کنار ما نشسته بود در حمایت از اقای راننده شروع به سخنرانی کردن !!!
من چیزای این چنینی کم ندیدم ولی قضاوت با خودتون.
 

psychic

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
این تاپیک موضوعش گفت و گوی علمی هست ولی توش همش گفت و گوی سیاسی هست:D

طاها جان اتفاقا دولت از مزایا ی این علم با خبر هست اگه اینطور نبود این همه بحث از دولت الکترونیک نبود

فقط مشکل اینجاست که همش حرف هست کسی مرد عمل نیست.
 

ati_aht

عضو جدید
دوستان عزيز چرا به جاي اينكه از كمبود ها حرف بزنين نمياين از امكاناتي كه داريد صحبت كنيد به اين فكر كنيد وقتي فارق التحصيل شديد چه اختراع بزرگ يا چه خدمت بزرگ و مي تونيد ارائه بديد؟
 

akm

عضو
من حرف شما ها رو کاملا قبول دارم .اما هر چی که هست ما الان دانشجوی فناوری اطلاعات هستیم و در آینده ای نه چندان دور وارد بازار کار خواهیم شد .وقتی ما الان میدونیم که چه ضعف هایی وجود داره چرا خودمون واسه رفعش اقدام نکنیم ؟ این رشته یه رشته ی نوپاییه و اگه قرار باشه ما دست روی دست بذاریم و کاری نکنیم پس فردا خودمون به مشکل بر میخوریم .

این همه اراده ایول داره بابا ایول این طرز تفکر سوزنی قرصی دارو ی نداره که من هم اینطور دیدگاهی داشته باشم.. :biggrin::smile:
 

psychic

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
دوستان عزيز چرا به جاي اينكه از كمبود ها حرف بزنين نمياين از امكاناتي كه داريد صحبت كنيد به اين فكر كنيد وقتي فارق التحصيل شديد چه اختراع بزرگ يا چه خدمت بزرگ و مي تونيد ارائه بديد؟


کمبود هایی که ازش حرف زدیم و حتما کامل نمی دونید چیا هستن

کمبود ما بودن یک اپسیلون حمایت هست و امکاناتمون هم دانش ما هست

گفتید اختراع؟مگه اینجا کسی از افراد نابغه یا مخترع یا از طرح کسی حمایت میکنه؟

یکم
 

psychic

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
دوستان عزيز چرا به جاي اينكه از كمبود ها حرف بزنين نمياين از امكاناتي كه داريد صحبت كنيد به اين فكر كنيد وقتي فارق التحصيل شديد چه اختراع بزرگ يا چه خدمت بزرگ و مي تونيد ارائه بديد؟


کمبود هایی که ازش حرف زدیم و حتما کامل نمی دونید چیا هستن

کمبود ما بودن یک اپسیلون حمایت هست و امکاناتمون هم دانش ما هست

گفتید اختراع؟مگه اینجا کسی از افراد نابغه یا مخترع یا از طرح کسی حمایت میکنه؟

یکم اخبار رو دنبال کنید بد نیست

موفق باشید
 
Similar threads

Similar threads

بالا