منیزیم یک عنصر بسیار خوب است که علاوه بر اینکه در بهبود فشار خون موثر است کمبود آن موجب بیماریهای اعصاب میشود.
به گزارش سرویس علمی جام نیوز، عدم مصرف چربی، کلسترول و تری گلیسیرید( چربیهای اشباع و غیر اشباع) موجب کاهش فشار خون میشود. فرهاد صبری عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی در گفتگو با باشگاه خبرنگاران در خصوص مواد غذایی مفید و مضر برای فشار خون بالا گفت: از شایع ترین علل فشار خون بالا، بیماریهای کلیوی و قلبی عروقی است که هر کدام از دیدگاه طب سنتی به عادت بد رژیم غذایی مربوط میشود. وی ادامه داد: مصرف غذای چرب و مواد قندی میتواند تصلب شراین به همراه داشته باشد و عدم مصرف چربی، کلسترول و تری گلیسرید چربیهای اشباع و غیر اشباع موجب کاهش فشار خون میشود. وی تصریح کرد: سدیم و پتاسیم باید به اندازه مصرف شود چرا که خصوصا در افرادی که دچار مشکلات کلیوی هستند پتاسیم بالا میرود و چون دفع ادرار از کلیه صورت میگیرد سدیم در داخل خون نیز افزایش مییابد. صبری با اشاره به مصرف برخی از عرقیجات برای کاهش فشار خون گفت: عرق کاسنی، عرق خارشتر و خارخاسک که البته بستگی به درصد بیماری فرد دارد میتواند مفید باشد. این متخصص گفت: منیزیم یک عنصر بسیار خوب است که علاوه بر اینکه در بهبود فشار خون موثر است کمبود آن موجب بیماریهای اعصاب میشود.
وی در پایان به مصرف میوههای حاوی پتاسیم و منیزیم اشاره کرد و گفت: موز، پرتغال، توت فرنگی، هندوانه و خصوصا انبه در افرادی که دارای فشار خون بالا هستند البته تحت نظر پزشک و اندازهگیری دقیقی توصیه میشود.