پستهای قدیمی , تکراری ((در دست بررسی و احیا))

پستهای قدیمی , تکراری ((در دست بررسی و احیا))

  • در مورد معماري باشد

    رای: 0 0.0%
  • در حد امكان در مورد كارهاي اجرايي باشد

    رای: 0 0.0%

  • مجموع رای دهندگان
    0
وضعیت
موضوع بسته شده است.

dynamic

عضو جدید
کاربر ممتاز
من متن 6 رو هم ور داشتم، البته عکساش باز نمیشه برام؛ اگه کسی لینکشو داره برام بفرسته ممنون میشم;):)
آره عزيزم عكساش باز نميشه ...اگه روش كليك كني لينكش رو نشون ميده توصفحه جديد ....
ميخواي يكي ديگه وردار يا صبر كن اونو بايد از كدخدا بپرسم بذار بياد هنوز سر نزده ;)

آقا قبول نيست متن من خيلي زياده :w10:زود تموم نكنين وايسين ديگه منم تموم كنم :w21:
هر كي تموم كرده نگه داره من پيام دادم به دوستان جواب بدن،،،،مي گم برا باز بيني به كي بفرستين فعلا صبر كنين :w18:
 

fatima.tari

عضو جدید
منظورم لینک سایتیه که مطلب ازش گرفته شده!! می خوام عکساش باشه:) باشه سیمین جون من کمکت می کنم اگه خواستی یه بخشیشو بده به من.:heart:;):):heart:
 

dynamic

عضو جدید
کاربر ممتاز
منظورم لینک سایتیه که مطلب ازش گرفته شده!! می خوام عکساش باشه:) باشه سیمین جون من کمکت می کنم اگه خواستی یه بخشیشو بده به من.:heart:;):):heart:
ممنون عزيزم
نه مي تونم . اون شوخي بود ....
شما خيلي لطف داري به من ;)

اون عكسها رو هم به كدخدا مي گم الان ;)
 

dynamic

عضو جدید
کاربر ممتاز
خب پس دوستان متن ها رو ميتونيم به کدخدا بفرستيم ... برا باز بيني ،‌ايشون قبول كردن ;)

راستي عجله اي نيست اگه تا جمعه تموم كنيم خوبه ;)

هر هفته يه متن كافيه ;)

راستي شقايق جان اگه شما هم مي توني اعلام آمادگي كن عزيزم ، ممنون :gol:
 

سعید معمار

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام..........

سلام..........

منم چهار ترم دیگه تافل میگیرم .تو ترجمه دستی دارم .اگر خواستید میتونم کمک کنم.
 

tishtar

عضو جدید
آفرین معمار باشی!ایده ی خیلی جالبی دادی.من هم دلم می خواد این کارو انجام بدیم.بازم آفرین.من هم می تونم تو ترجمه همکاری کنم.:)
 

underwood

عضو جدید
پوسته ی برنج به جای سیمان

پوسته ی برنج به جای سیمان

:)هرکدام از انواع ساخت و سازهای فوق، در عصر حاضر در بسیاری از کشورها خصوصاً در کشور ایران، روندی رو به رشد داشته و خواهد داشت و این یعنی افزایش مصرف مصالح ساختمانی در جهان و در راس آنها مصالحی پرمصرف مثل بتن و فولادو سیمان. بنابراین افزایش سرمایه گذاری و افزایش مصرف سوخت در کارخانه های تولیدی مصالح را پیش رو خواهیم داشت. که در این میان فراین تولید بتن بدلیل اینکه دارای بالاترین حجم تولید در بین تمام مصالح ساختمانی در جهان است، اهمیت بسیار بالایی دارد. پس باید شرایط تولید، مواد اولیه، مواد ثانویه و مواد مضاف بتن و مهمتر از همه سیمان و جایگزین های مناسب برای آن در تولید بتن مورد مطالعه کاملاً علمی، فنی و مهندسی قرار گیرند، تا هم از نظر بهبود مشخصات بتن و افزایش مقاومت آن پیشرفت هایی حاصل شود و هم از نظر اقتصادی در هزینه ها صرفه جویی گردد. یکی از بهترین راهکارهای موجود، یافتن جایگزینهای مناسب برای سیمان مصرفی در بتن است و در این زمینه استفاده از منابع و مصالح طبیعی و در راس آنها ضایعات ومواد اضافی کشاورزی می تواند ایده بسیار کارآمد و پرثمری باشد.
در ایران و نیز در بعضی کشورها عمده استفاده ای که از مواد زاید کشاورزی می شود، یکی بعنوان خوراک دام و دیگری بعنوان سوخت مصرفی در کارخانه هایی مثل کارخانه تولید آجر یا برنج کشی و... است و این بخاطر ارزانی و راحتی دسترسی به این مواد است. در بسیاری موارد حتی دیده می شود که کشاورزان اقدام به سوزاندن این مواد به ظاهر اضافی می کنند. که این امر هم آلودگی های زیست محیطی را در پی دارد وهم در مواقع بارندگی موجب اسیدی شدن آب و خاک کشاورزی و درنتیجه كاهش میزان تولیدات زراعی می گردد.
اما در سالهای اخیر با پیشرفت سریع بشر در حوزه مسایل فنی و اجرایی در بخش ساختمان سازی و با تحقیقات صورت گرفته در زمینه مصالح ساختمانی و بکار گیری مواد طبیعی و تقویت و بهسازی مصالح ساختمانی مصنوعی، نوآوری ها و ابتکارات تازه و بسیار سودمندی صورت گرفته است. یکی از بهترین رهیافتها، سوزاندن و خاکستر کردن مواد زاید محصولات کشاورزی مثل پوسته و ساقه برنج(تولید سالیانه 40000 تن در جهان)، پوسته و غلاف برگ ارزن هندی(Sorghum ) یا همان نیشکر چینی، غلاف برگ گندم، تیغه برگ ذرت، برگ و ساقه گیاه شاه پسند، ساقه درخت نان (Breadfruit )که بیشتر در مناطق استوایی آسیا می روید، باگاس( تفاله ساقه نیشکر)، برگ و ساقه آفتابگردان، قسمت داخلی گیاه بامبو (Bamboo) که در مناطق با دسترسی آب بالا مثل حاشیه دریا ها و دریاچه ها و رودخانه ها و باتلاقها و ... رشد می کند، ودر نهایت جایگزینی خاکستر حاصل از سوزاندن مواد فوق، البته در حدود سی تا چهل درصد، بجای سیمان مصرفی در تولید بتن و در نتیجه افزایش میزان سیمان تولیدی و کاهش قیمت آن است. همانطور که بسیاری از شما، خصوصاً عزیزان دست اندرکار امر ساخت و ساز مطلعند، نوسان قیمت سیمان که در اکثر موارد روند افزایشی داشته است، در مقطع های زمانی مختلف همواره مشکلات عدیده ای را برای انجام صحیح و به موقع پروژه های خرد و کلان سازه ایِ کشور بوجود آورده است. از طرف دیگر تولید و عرضه کافی و بموقع سیمان به بازار، در حدی که پاسخگوی نیازهای ساخت و ساز کشور باشد، باعث می شود که مناطق شهری و روستایی دور افتاده کشور خصوصاً در مناطق با امکانات پایین(فاقد کارخانه های تولید سیمان) که در حال ساخت یا بازسازی هستند، براحتی و در اسرع وقت به مصالح مورد نظر خود از جمله سیمان دسترسی پیدا کنند.
از سوختن موادزاید کشاورزی که متشکل از فیبر، مواد معدنی مثل اکسید آهن(Fe2O3)، اکسید آلومینیوم(Al2O3) و مواد دیگری مثل سلولز، سیلیس، پروتئین و چربی و ... هستند، خاکستری تولید می شود که حاوی سیلیس است که بسته به درجه حرارت سوختن، به صورت کوارتز، کرسیتو بالیت(Crystobalite) و تردیمیت(Tridymite) تولید می شود. که در واکنش با آهک یک ترکیب چسبنده بنام سیلیکات کلسیم تولید می کند که این محصول در بهبود مشخصات و مقاومت بتن ساخته شده تاثیر عمده ای دارد. در بین محصولات کشاورزی نامبرده بالا، پوسته برنج و باگاس یا همان تفاله ساقه نیشکر و ساقه برنج، با سوزاندن مقدار یکسان از آنهادر شرایط یکسان به ترتیب بیشترین مقدار خاکستر را تولید می کنند که برای پوسته برنج حدود 22 درصد، باگاس حدود 15درصد و ساقه آن5/14 درصد وزن اولیه خاکستر تولید می کنند. با سوزاندن هر تن پوسته برنج حدود 220 کیلو خاکستر تولید می شود که حدود 94 کیلو از این مقدار خاکستر، سیلیس است. البته ناگفته نماند که مقدار سیلیس تولید شده به دمای سوختن و طول مدت سوزاندن پوسته برنج بستگی دارد.
از طرف دیگر پوسته برنج بر خلاف ساقه برنج و باگاس برای خوراک دام آنچنان مناسب نیست. این در حالی است که ساقه و پوسته برنج و باگاس از نظر تولید حرارت بعنوان سوخت در کارخانه های تولید شکر، تولید آجر و حتی پوسته برنج در پخت وپز خانگی و در کارخانجات برنج کوبی کاربرد زیادی دارند. گرمای حاصل از سوختن هر تن پوسته برنج معادل گرمای آزاد شده از سوختن حدود 360 کیلو نفت سیاه یا 480 کیلو گرم زغال است.
عمده کاربرد علمی و مهندسی خاکستر پوسته برنج در صنعت ساخت وساز این است که، بصورت ماده پوزولانی در سیمان های ترکیبی و هیدرولیکی حداکثرتا حدود 40 درصد وزنی جایگزین سیمان می شود و با هیدراتاسیون آرام و حرارت هیدراته پایین، خصوصاً در بتن ریزی های حجیم که نیاز به کنترل درجه حرارت هیدراتاسیون می باشد، کاربرد داشته و از همه مهمترکارایی و مقاومت بتن یا ملات سیمانی را افزایش داده و هزینه تولید واجرای بتن ریزی را کاهش می دهد. از طرف دیگر وزن مخصوص کمتر پوزولانها، در نهایت موجب افزایش حجم ماتریس سیمانی می شود. در سیمانهای پوزولانی ابتدا سیمان و پوزولان را با هم ترکیب کرده و آسیاب می کنند ولی در مورد بتنهای حاوی RHA بهتر است ابتدا خاکستر آسیاب شده و بعد با سیمان ترکیب گرددو در بتن بکار رود.
رفتار پوزولانی خاکستر پوسته برنج و واکنش شیمیایی آن به ویژه در ترکیب باآهک بستگی به شکل سیلیس و کربن موجود در آن و نیز درجه حرارت سوختن و زمان نگهداری در آن دما دارد. با افزایش دمای سوزاندن و زمان نگهداری بیش از حد استاندارد ( حدود 700 درجه سانتی گراد) نتیجه افزایش دما بر عکس می شود. یعنی افزایش دما باعث تاثیرات منفی در عملکرد RHA می شود. نباید فراموش کرد که خاصیت پوزولانی ماده ذاتی است و در درجه اول بستگی به ترکیبات شیمیایی و ساختمان کریستالی آنها دارد و عوامل فوق در مراتب بعدی از نظر تاثیر گذاری در خواص پوزولانی مواد قرار دارند.
پیشینه استفاده از پوسته برنج در بتن به سال 1924 م در آلمان بر می گردد. در سالهای 1955 و 1956 آقایان MC DANIEL و Hough و Barr در زمینه کاربرد این مواد تحقیقات بیشتری انجام دادند و علی الخصوص عملکرد بلوکهای ساخته شده با ترکیب سیمان و RHA را مورد بررسی قرار دادند. که نتایج آزمایشات انجام شده حاکی از افزایش تاب فشاری نمونه نسبت به حالت بدون استفاده از RHA بود. البته مقاومت نمونه در برابر سایش و قدرت رسانایی حرارتی آنها نیز مورد بررسی قرار گرفت که نتایج بدست آمده بسیار مثبت و امیدوارکننده بود. شایان ذکر است که از آن زمان به بعد همواره در کشورهای مختلف جهان، در زمینه بکار گیری این گونه مواد در تولید ترکیبات سیمانی تحقیقات زیادی صورت گرفته و همایشها وگردهمایی های مختلفی در سراسر دنیا هم برگزار شده است. و نتیجه این گونه فعالیتها و تحقیقات، یعنی حرکت بسوی تولید بتن و ماتریس های سیمانی ارزان و در عین حال مقاوم.
شرایط سوزاندن پوسته برنج برای تولید خاکستر ایده ال:
تعیین دمای بهینه سوزاندن پوسته برنج، با استفاده از نتایج آزمایش پراش سنجی اشعه ایکس و نیز آزمایش سنجش فعالیت دربرابر آهک صورت می گیرد. بهترین و درعین حال اقتصادی ترین حالت برای تولید خاکستر مناسب، همگن،دارای حداکثر فعالیت پوزولانی و با کیفیت بالا از پوسته برنج، حالتی است که عمل سوزاندن آن در دمای بین 500 تا 650 درجه سانتی گراد و در مدت زمان حدود دو ساعت صورت گیرد. بر اساس آزمایشها و تحقیقات صورت گرفته مشخص شده است که اگر دمای سوختن زیر 500 یا بالای 650 درجه سانتی گراد باشد، باعث بوجود آمدن سیلیسهای بیشکل و غیر بلوری می شود. و از طرفی در دماهای بالاتر هوا(اکسیژن) کافی برای سوختن کامل پوسته و تولید خاکستر با کارایی مناسب در محیط وجود نخواهد داشت. ونیز تخلیه گازهای مزاحم تولید شده در شرایط سخت تری انجام می شود. بلوری یا غیر بلوری بودن خاکستر تولید شده نیز به کمک اشعه ایکس و شیوه پراش سنجی مشخص می شود. نکته دیگر اینکه متناسب با افزایش دمای سوختن رنگِ خاکسترِ تولید شده سفید تر و روشنتر خواهد بود. البته اگر در زمان سوختن هوای کافی در محل وجود نداشته باشد، رنگ خاکستر تیره تر می شود. تا جاییکه در دمای 900 درجه اگر سرعت سوختن بالا باشد و پوسته به درستی نسوزد، خاکستر حاصل، سیاهرنگ است.
در سوزاندن پوسته برنج، لازم است که هوای تازه حاوی اکسیژن بجای دی اکسید کربن تولید شده از سوختنِ RH وارد کوره شود، تا ته نشینی سیلیس و بلوری شدن آنرا تنظیم نماید. کوره های باریک که دارای مجاری تهویه(ورود اکسیژن و خروج دی اکسید کربن و سایر گازهای اضافی) باشند، که سرد شدن آرام و اصولی خاکستر را در پی داشته باشند، برای تولید خاکستر از پوسته برنج مناسبند. استفاده از کوره های غیر استاندارد، بدلیل عدم کنترل دمای سوختن و سرد شدن غیر نرمال خاکستر تولیدی و در نتیجه تشکیل بلورهای با کارایی پایین، کاری غیر فنی و غیر اصولی است. خارج کردن دی اکسید کربن و دسترسی به هوای اکسیژن دار، باعث جدایی بهتر مواد معدنی پوسته از مواد سلولزی و لیگنین می شود. و همین مساله کربن زدایی خاکستر را کنترل می کند.
خاکستر تولیدی از پوسته برنج را قبل از بکار گیری آن آسیاب می کنند. این کار باید قبل از مخلوط کردن خاکستر با سیمان صورت گیرد. زیرا اگر سیمان نیز آسیاب شود، نرمتر می شود و در نتیجه مصرف آب بیشتر شده و نهایتاً ترکیب سیمانی یا بتن حاصل کیفیت مطلوب و مورد نظر را نخواهد داشت. ولی در مورد RHA برعکسِ سیمان، هر چه نرمتر باشد، آب مصرفی کمتر خواهد بود و چسبندگی ملات بیشتر خواهد بود. هر چه نسبت آب به مخلوط سیمان و خاکستر در محدوده استاندارد کمتر باشد( نزدیک به حداقل مقدار مجاز) تاب فشاری ترکیب سیمانی حاصل، بیشتر خواهد بود.
از مهم ترین محاسن بکار گیری خاکسترِ پوسته برنج در تولید بتن، افزایش دوام بتن و مقاومت آن در برابر حملات مواد مخربِ شیمیایی است. مزیت دیگر اینکه ملات یا بتن ساخته شده با RHA نسبت به انواع ساخته شده با سیمان پرتلند تنها(بدون خاکستر) دارای مقاومت بالاتری در برابر شرایط محیطی اسیدی است. بر اساس آزمایشات صورت گرفته، افت وزنی بتن ساخته شده با RHA در محلول اسید سولفوریک و اسید کلریدریک به ترتیب 13 و 8 درصد است در حالی که بتن ساخته شده با سیمان پرتلند، در برابر اسیدهای فوق به ترتیب در حدود 27 و 35 درصد کاهش وزن دارد. شایان ذکر است که اسید کلریدریک باعث حفره ای شدن و خوردگی بتن معمولی( بدون خاکستر) می شود در حالی بر روی بتن حاوی خاکستر پس از رسیدن به مقاومت 72 روزه بی تاثیر است.
بتنی را که در تولید آن از خاکستر پوسته برنج استفاده شده، به روشهای مختلف عمل آوری می کنند._ عمل آوری به روش کاریبین(Carbbean): که در اتاق با دمای بین 29 تا 31 درجه سانتی گراد و رطوبت نسبی بین 77 تا 83 درصد انجام می شود. _ عمل آوری به روش استاندارد: در اتاق با دمای 20 تا 21 درجه و رطوبت نسبی 92 تا 98 درصد._ روش تسریع شده که بیشتر برای قطعات پیش ساخته بکار می رود. _ عمل آوری در محیط خارجی حفاظت شده( اتاق داغ): با دما و درصد رطوبت متفاوت و افزایش تدریجی دما و رطوبت نسبی محل محافظت شده. _ عمل آوری داخلی در شرایط نسبتاً ثابت با دمای حدود 19 درجه و رطوبت نسبی 55 تا 65 درصد. که از میان روشهای یاد شده، روش کاریبین، مناسبتر است و موجب افزایش دوام بتن شده و مصرف انرژی پایینی داردو نیز تاب فشاری را تا حدود 30درصد افزایش می دهد. در واقع روشهایی که رطوبت نسبی بالاتری داشته باشند مناسبترند.
استفاده از RHA در تولید بتنهای عایق: بتنی می تواند عایق باشد که وزن مخصوص آن کمتر از 800 کیلوگرم بر مترمکعب و تاب فشاری بین 10 تا 70 کیلوگرم بر سانتی متر مربع داشته باشد. برای ساخت این گروه بتن، از خاکستر عمل آوری شده با آهک یا خاکستر عمل آوری نشده استفاده می شود. البته پایداری و تاب فشاری گروه اول بیشتر است.و نیز استفاده از خاکستر عمل آوری شده مانع از شوره زدگی بتن می شود. مهمتر از همه باعث سبکی و کاهش وزن مخصوص بتن شده و خواص عایق بودن آنرا افزایش می دهد.
در پایان لازم به ذکر است که، علاوه بر تولید بتن، از خاکستر پوسته برنج(RHA) در تولید آجرهای سبک و نسوز و بلوکهای بتنی نیز بهره برداری می شود. این آجرها دارای خواص ویژه بسیار ارزشمندی هستند. از جمله: - تحمل گرمای حدود 1250 درجه بدون ترک خوردگی یا حداکثر با ترک خوردگی ها بسیار ریز و مویی - مقاومت فشاری 30 کیلو گرم بر سانتی متر مربع - دوام طولانی مدت - چسبندگی کافی و موثر با ملاتهای بنایی و اندودهای گچی و سیمانی - وزن کم در حدود یک تن بر متر مکعب - رنگ خاکستری روشن. در آجرهایی که با خاک لاتریتی(Lateritic )، خاک رس و خاکستر ساخته می شوند، با افزایش مقدار خاکستر، تاب فشاری و حدود اتربرگ شامل حد حالت روانی(LL )، حد حالت خمیری(PL )، میزان آب لازم نیز افزایش می یابد ولی نشانه حالتِ خمیری(PI ) کاهش پیدا می کند.
;)
 

دل آرا

عضو جدید
سلام ما که دانشجو بودیم نقشه بیس روستای مورد نظر را از جهاد کشاورزی تهیه کردیم و به روستا رفته وطرح هادی روستارا به روز کردیم.موفق باشید:biggrin:
 

sanaz950

عضو جدید
سلام بازم مزاحم هميشگي...
بازم سوال دارم...مي خوام بدونم قيمت ترسيمات 3D max چجوري و چقدر محاسبه ميشه .
ممنون .
 

fatima.tari

عضو جدید
ببخشیدا!!! ولی یه سوالی داشتم این فایل word رو چطوری به پیام attach کنم بلد نیستم میشه راهنماییم کنین؟؟؟:cry::redface:
 

wildshaghayegh

عضو جدید
خب پس دوستان متن ها رو ميتونيم به کدخدا بفرستيم ... برا باز بيني ،‌ايشون قبول كردن ;)

راستي عجله اي نيست اگه تا جمعه تموم كنيم خوبه ;)

هر هفته يه متن كافيه ;)

راستي شقايق جان اگه شما هم مي توني اعلام آمادگي كن عزيزم ، ممنون :gol:
عزيزم ترجمه متنهاي من تقريبا كامله.البته هنوز تايپشون نكردم.2 تا متن آخر هنوز جا نيافتده...
هر دستوري هم كه بفرماييد من براي همكاري همه جوره آمادم...
خوشحال ميشم بتونم كمكي كنم.
وقتي ديدم همه متنها رو بچه ها انتخاب كردند ترجيح دادم اجازه بدم اين فرصت در اختيار بقيه قرار بگيره .
حالا هر جوري صلاح بدوني در خدمتم...:w11:
 

Foton

عضو جدید
با سلام به کلیه عزیزان معمار :smile:
میخواستم قیمت انجام پروژه ها دانشجویی از قبیل نقشه های اتو کد و تری دی مکس و ماکت سازی را بدونم .
آیا میشه به عنوان یک منبع درآمد (یا یک شغل) به این کارنگاه کرد ؟؟؟
 

zhsaffar

عضو جدید
سلام.
اي بابا من چقدر دير رسيدم! اين تاپيك رو چجوريه كه من بار اوله ميبينم n تا پست داشته از صد سال پيش تا حالا؟:surprised:
منم هستم تجربه ترجمه داشتم واسه استادام...البته شايد خيلي حرفه اي نباشه..سعيمو ميكنم.
اميدوارم كمك كنم.حالا سيمين جون از كدوم متن به بعد بي ترجمس؟
 

معماری سنتی

عضو جدید
با سلام به کلیه عزیزان معمار :smile:
میخواستم قیمت انجام پروژه ها دانشجویی از قبیل نقشه های اتو کد و تری دی مکس و ماکت سازی را بدونم .
آیا میشه به عنوان یک منبع درآمد (یا یک شغل) به این کارنگاه کرد ؟؟؟
سلام دوست عزيز
اينكار به عنوان شغل خوب نيست چون بازار كار خوبي نداره شما فقط پايان ترم كار داري بعدش بيكاري ولي اگه بخواهي مهارتهاي خودتو بالا ببري مثلا با انجام كاراي دانشجويي مكست قوي ميشه يك چيزايي برات تجربه ميشه وكلا خودتو ميتوني تا حدودي براي بازار كار اصلي آماده كني.
 

معماری سنتی

عضو جدید
سلام دوست خوبم
خواهش اولم اینه که از این به بعد سعی کن در تالار فارسی تایپ کنی .

در جواب سوالت باید بگم مهندسان معمار برای شروع کار حرفه ایی اگر قراره راسا شروع به کار کنن می بایست حتما پروانه اشتغال به کاررو بگیرن که این پروانه معمولا بعد از گرفتن حق امضا و خود حق امضا هم بعد از 2 تا 3 سال گذشتن از فارغ التحصیلی داده می شه اون هم طی آزمونهای نظام مهندسی چنانچه نمرات تمام بخشها رو به طور کامل بیارید .

اما در مورد مشکلت که یه جورایی مشکل اکثر کسایی هست که قراره شروع به کار کنن باید بگم برای شروع هر کاری اعتماد به نفس لازمه . قطعا موضوع اعتماد به نفس نباید با تعصب در مورد اطلاعات غلطی که ممکنه هر کس داشته باشه اشتباه بشه . ولی برای امتحان خودتون هم که شده از طراحی و دیتیله کردن یک منزل مسکونی شروع کنید و سعی کنید چند سایت واقعی رو پیدا کنید و فکر کنید که کار فرما خودتون هستید .
یکسری سوالات رو از خودتون بپرسید :
1- چقدر با مصالح روز معماری و مصالح دکوراسیون داخلی آشنا هستید ؟
2- چقدر از قوانین شهرداری و آتش نشانی و سازمان بهینه سازی مصرف سوخت رو میدونید ؟
3- از اصول طراحی های منطبق با محیط زیست چه اطلاعاتی دارید ؟
4- اطلاعات شما از سازه ها ، ساختار های عمرانی ، مصالح جدید ساخت و ساز در بخش سازه و اسکلت ، سقف ، دیوارها و جایگزینهایی که دربازاراومده چقدره و ایا اینکه شده تا حالا بر اساس این مصالح و با محدودیتهای این گونه مشخصات کار کنید ؟
5- اطلاعات فنی شما در بخش نرم افزار ها معماری چقدره ؟ اگه قرار باشه یک دیتیل اجرای سقف و یا دکور داخلی منزل رو به یک کارگر بی سواد بفهمونید چطوری این کار رو انجام میدید؟
6- آیا میتونید طریقه در اوردن شیب مناسب کف آشپزخونه و یا حمام رو به یک کارگر یاد بدید ؟
7 - از اندازه های وسایل جدید آشپزخونه خبر دارید ؟ خبردارید که یخچال ساید بای ساید و ماشین ظرفشویی و مایکروفر و ... وسیله های دیگه ای هستند که از مثلث کار آشپزخونه خارج هستند ولی دیگه نمی شه با طراحی های قبلی اونا رو تو آشپزخونه جا داد ؟
8- اندازه تاسیسات منزل رو که جدیدا تبدیل به یک باکس کوچیک شده رو خبر دارید ؟
9- خبر دارید زمین متری میلیونها تومن شده و پرت یک متر در 10 طبقه معادل دهها میلیون ضرری می شه که شما به کارفرما تحمیل می کنید ؟
10 - از طراحی مقرون ب صرفه منطبق بر حیطه بندیها خبر دارید که با طراحی نا بجای میلیونها تومن ضرر به کارفرما وارد نکنید ؟
11 - در کنار همه این ها ، حرفهای اساتیدتون برای یک طراحی معماری مناسب و قابل احترام با تکیه بر اصولی که در دوره دانشگاه خوندید رو میتونید اجرا کنید ؟
و دهها سوال دیگه که قطعا همه اینها رو همهاز خودشون نمی پرسن ولی موفق هم نمی شن !!!
از من می شوید ، چشماتون رو باز کنید ، به هردرسی عملی نگاه کنید وسریعا با مطالب موجود در دنیای بیرون دانشکده انطباق بدید وخودتون رو درون یکی از این سوالات کاملا حل کنید و تا جوابتون رو نگرفتید رهاش نکنید .
عملا سرپروژه ها برید کارها نیمه تمام و کارهایی که در حال شروع شدن و تمام شدن هستند . کار فرماها رو گیر بیارید و باهاشون صحبت کنید از مشکلاتی که در بحثهایی مثل طراحی و نظارت طراحی داشتن بپرسید .

دنبال اطلاعات روز مصالح و تجهیزات جدید باشید . پروژه هایی که در حال اتمام هستند بهترین منابع برای اینجور اطلاعات هستند .

از مهندسان عمران ، تاسیسات و سازه برای منطقی کردن طرح هاتون کمک بگیرید و سعی کنید کارتون رو به اجرا نزدیک کنید .

از دیتیلها نترسید و سعی کنید با اونها کنار بیاید . سعی کنید در حین درسها ، قسمتهایی از اجزایی خونه رو طراحی کنید و باپیدا کردن مصالح جدید برای کارتون دیتیل بزنید .
رسیدن به طرح خوب امکان پذیر نیست مگر با در نظر گرفتن تمام جوانب . قیمت مصالح و قیمت اجرا تنها در صورتی به دستتون میرسه که وارد بازار بشیید و کاتالوگها رو ببینید.

از تبلیغات به راحتی نگذرید . اونها رو بررسی کنید و به عنوان گزینه هایی که امکان استفاده از اونها هست برای خودتون نگه دارید .

یک دوربین عکاسی به شکا اجازه ذخیره کردن دیده هاتون رو میده و امکان اینکه مطالعات دقیق و مناسبی رو اونها انجام بدید .

از اساتیدتون خواهش کنید که در پروژه های اجرایی که دارن شما رو هم ببرن و از نزدیک با مشکلات اجرا آشنا بشید .

تا توان دارید انالیز کنید . نتایج انالیزها همون گنجینه ها گرانبهای شما در اجرا خواهند بود و همون برگهای سری که همیشه شما رو فاتح میدانهای طراحی و اجرا خواهند کرد .
نظرات مثبت منفی رو با دیدیک منتقد گوش کنید نه یک مهاجم و یک مجرم !!

امیدوارم موفق باشید .
سلام دوست عزيز اين جملاتت خيلي به من كمك كرد ممنون از شما دوست عزيز
 

dynamic

عضو جدید
کاربر ممتاز
عزيزم ترجمه متنهاي من تقريبا كامله.البته هنوز تايپشون نكردم.2 تا متن آخر هنوز جا نيافتده...
هر دستوري هم كه بفرماييد من براي همكاري همه جوره آمادم...
خوشحال ميشم بتونم كمكي كنم.
وقتي ديدم همه متنها رو بچه ها انتخاب كردند ترجيح دادم اجازه بدم اين فرصت در اختيار بقيه قرار بگيره .
حالا هر جوري صلاح بدوني در خدمتم...:w11:

عزيزم هر جور راحتي
اختيار ما هم دست شماس:gol:

فقط خواستم يه خبر خوش بدم كه آزاده هم قبول بازبيني كرده فقط امتحان داره ايشالا كه ادامه بديم ترجمه رو . فعلا متن هاي اين سري رو به صورت ورد به كدخدا بفرستيم:surprised:
برا متن هاي هفته هاي بعد به آزاده هم مي تونيم بفرستيم لينك مي دم اون موقع ;)

فقط اگه متن ها رو به كدخدا بفرستيم به صورت خصوصي اون موقع پيام خصوصي كه ضميمه نداره :confused:
بذار اونو خودش مياد جواب ميده :w12:سوالاي سختو از خودش بپرسين:D
 

dynamic

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام.
اي بابا من چقدر دير رسيدم! اين تاپيك رو چجوريه كه من بار اوله ميبينم n تا پست داشته از صد سال پيش تا حالا؟:surprised:
منم هستم تجربه ترجمه داشتم واسه استادام...البته شايد خيلي حرفه اي نباشه..سعيمو ميكنم.
اميدوارم كمك كنم.حالا سيمين جون از كدوم متن به بعد بي ترجمس؟
آها ...... كه الان ديدي؟:w02:(بالاخره ديدي!!!!!!!!!)
از بس رفتي پي شيطنت كه نديدي ،،،،،و گرنه اين تاپيك خيلي وقته كه هست....:w01:
خودم صدات نكردم ببينم حواست كجاهاس......:w07:
:w25:حالا كه اينطوري هيچ كدوم رو ورنداشتيم همه رو گذاشتيم برا تو .... برو بشين همه رو ترجمه كن :w35:

از يه صفحه قبل بخوني همه چي دستگيرت ميشه :w22:..........;)

:w38:مرسي كه اومدي:w30:
 

*MARY*

عضو جدید
آرشیکد ورژن 5 شدیدا نیاز دارم،ممنون میشم راهنماییم کنید

آرشیکد ورژن 5 شدیدا نیاز دارم،ممنون میشم راهنماییم کنید

سلام.من برای کارم به آرشیکد ورژن 5 شدیدا نیاز دارم
میدونم ورژنش خیلی قدیمیه و الان تا ورژن 12 هم اومده .اما من به این ورژن احتیاج دارم خیلی فوریه.
لطفا اگه میتونید راهنماییم کنید
 

zhsaffar

عضو جدید
آها ...... كه الان ديدي؟:w02:(بالاخره ديدي!!!!!!!!!)
از بس رفتي پي شيطنت كه نديدي ،،،،،و گرنه اين تاپيك خيلي وقته كه هست....:w01:
خودم صدات نكردم ببينم حواست كجاهاس......:w07:
:w25:حالا كه اينطوري هيچ كدوم رو ورنداشتيم همه رو گذاشتيم برا تو .... برو بشين همه رو ترجمه كن :w35:

از يه صفحه قبل بخوني همه چي دستگيرت ميشه :w22:..........;)

:w38:مرسي كه اومدي:w30:

من نه اينكه يكمي سرعت عملم توي سر زدن به تاپيكا بيش از حد زياده! بعد براي همينه كه آمار همه تاپيكا رو هميشه دارم!:surprised: هان؟:D
من و شيطنت؟ اي بابا نگو جايي ها...:D
آخه بابا من گناه دارم...

من پستهاي 9 و 10 رو بر ميدارم...فكر ميكنم ميشه متن هشت.
ميگم اينجا ليست اسامي و متوني رو كه برداشتن رو بذاريم كه دو نفر يه متنو بر ندارن و دوباره كاري نشه..
اين فعلا باشه:


  • *Hani* متن2و1 (مثل اينكه باهمن)
  • fatima.tari متن3
  • archi-atish متن4
  • mehrazin_f متن 5
  • fatima.tari متن6
  • ياكاموز متن7
  • zhsaffar متن8
  • dynamic متن9
 

*Hani*

عضو جدید
ببخشیدا!!! ولی یه سوالی داشتم این فایل word رو چطوری به پیام attach کنم بلد نیستم میشه راهنماییم کنین؟؟؟:cry::redface:
من احتمالاً فایلمو تو یکی از این سایت های file sharing آپلود کنم ، لینک دانلودشو برا کدخدا پیام خصوصی کنم...
 

fatima.tari

عضو جدید
من یه پیشنهاد دارم اگه می شه اونایی که می خوان بازبینی کنن یه آدرس میل بدن که بشه براشون word رو میل کرد.:redface: آخه اینجا که نمیشه تو پیام چیزیو ضمیمه کرد انگار:smile::smile::smile:
 

sheitonak

عضو جدید
کاربر ممتاز
بوطیقای معماری

بوطیقای معماری

مقاله ایی درباره بوطیقای معماری میخوام
 

doomann

Moderator
عضو کادر مدیریت
مدیر تالار
کاربر ممتاز


کاربر گرامی !!
لطفا برای احترام به نویسندگان و صاحبان آثار ، منبع مطلب خود را به صورت لینک دار در ذیل متون ارسالی خود درج نمایید. درغیر اینصورت ، پست یا تاپیک شما حذف و اخطار عدم درج منبع به شما تعلق خواهد گرفت .

 

سماته

عضو جدید
سلام. انگار متنی واسه من نمونده. منم میخوام. راستی برای ویراستاری هم من هستم. با نظرات دومان هم موافقم. منتظرممممم
 
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا