دوستان اگر کسی اطلاعی جامع تر راجع به منابع گرایش کنترل کیفیت داره لطف کنه بذاره. خودم اینهارو پیدا کردم :
منابع پيشنهادي آزمون کارشناسي ارشد علوم و صنايع غذايي (گرايش كنترل كيفي)
1-ميكروبيولوژي مواد غذايي:
Food Microbiology- Fraizer , W.C.& Westhoff, D.C. Mc Graw Hill .Pub .
Modern Food Microbiology- Jay. J.M., Aspen Pub.
2- شيمي مواد غذايي:
Food Chemistry- de Man , J.M.,
3- كنترل كيفي مواد غذايي:
Quality Control for the Food Industry Vol. 1, 2- Kramer , A& Twigg, B.A. AVI pub. 3 rd ed .
HACCP: A Practical Approach- Mortimore , S.& Wallace, C., Aspen Pub. 2nd ed. 1998
4- تكنولوژي مواد غذايي:
Bailey, s Industrial Oil & Fat Product Vol. 4- Hui, Y.H., Wiley Pub. 5th ed. 1996
Modern Dairy Technology Vol.1& 2- Robinson , R.K., Aspen Pub2 nd ed. 1994
Processed Meats- Pearson , A.M., Aspen Pub. 3rd ed. 1999
Cereals & Cereal Products: Chem. & Tech .- Dendy , D.A.V. Aspen Pub. 2001
Processing Fruits: Sci. & Tech. Vol.1&2.- Technomic Pub. 1996
Processing Vegetable: Sci & Tech.- Smith , D.S. Technomic Pub. . 1997
Sugar Tech. Beet & Cane Manufacture- Van Der Poel, P.W. BSDF,Pub1998
5 – زبان عمومي:
درس زبان بصورت عمومي، شامل درك متون و واژگان عمومي زبان در سطح انگليسي متوسط به بالا برگزار مي شود. لذا جهت آماده شدن براي آزمون فوق الذكر مطالعه كتابهاي زير مي تواند مفيد باشد :
جلدهاي 1 ,2 و3 1 Reading and thinking in English
جلدهاي2 و3 2 Reading through Interaction
Expanding Reading skills
Developing Reading skills
Mosaic 1 Reading ( intermediate – high intermediate )
در ضمن لطف کنید بگید این گرایش در چه دانشگا ه هایی ارشد داره ؟ هرچی سرچ کردم پیدا نشد.
1-ميكروبيولوژي مواد غذايي:
Food Microbiology- Fraizer , W.C.& Westhoff, D.C. Mc Graw Hill .Pub .
Modern Food Microbiology- Jay. J.M., Aspen Pub.
2- شيمي مواد غذايي:
Food Chemistry- de Man , J.M.,
3- كنترل كيفي مواد غذايي:
Quality Control for the Food Industry Vol. 1, 2- Kramer , A& Twigg, B.A. AVI pub. 3 rd ed .
HACCP: A Practical Approach- Mortimore , S.& Wallace, C., Aspen Pub. 2nd ed. 1998
4- تكنولوژي مواد غذايي:
Bailey, s Industrial Oil & Fat Product Vol. 4- Hui, Y.H., Wiley Pub. 5th ed. 1996
Modern Dairy Technology Vol.1& 2- Robinson , R.K., Aspen Pub2 nd ed. 1994
Processed Meats- Pearson , A.M., Aspen Pub. 3rd ed. 1999
Cereals & Cereal Products: Chem. & Tech .- Dendy , D.A.V. Aspen Pub. 2001
Processing Fruits: Sci. & Tech. Vol.1&2.- Technomic Pub. 1996
Processing Vegetable: Sci & Tech.- Smith , D.S. Technomic Pub. . 1997
Sugar Tech. Beet & Cane Manufacture- Van Der Poel, P.W. BSDF,Pub1998
5 – زبان عمومي:
درس زبان بصورت عمومي، شامل درك متون و واژگان عمومي زبان در سطح انگليسي متوسط به بالا برگزار مي شود. لذا جهت آماده شدن براي آزمون فوق الذكر مطالعه كتابهاي زير مي تواند مفيد باشد :
جلدهاي 1 ,2 و3 1 Reading and thinking in English
جلدهاي2 و3 2 Reading through Interaction
Expanding Reading skills
Developing Reading skills
Mosaic 1 Reading ( intermediate – high intermediate )
در ضمن لطف کنید بگید این گرایش در چه دانشگا ه هایی ارشد داره ؟ هرچی سرچ کردم پیدا نشد.