مشاوره، سوال و درخواست مطالب مکانیک ماشین های کشاورزی

fateme10

عضو جدید
مطلب در مورد موزع غلطکی شیاردار

مطلب در مورد موزع غلطکی شیاردار

[سلام خسته نباشید،من دارم در مورد موزع غلطکی شیاردار تحقیق می کنم اما هیج مطلب (انگلیسی و فارسی)به درد بخوری از سایت نتونستم پیداکنم می خواستم آدرس سایت های مفید در این زمینه رو ازشمابپرسم...
ممنون:gol:
 

آیورودا

عضو جدید
کاربر ممتاز
مکانیزاسیون چیست؟
مکانیزاسیون واژه ایست مشتق شده از مکانیک که به معنای مکانیکی کردن است.پس مکانیزاسیون به مفهوم مکانیکی کردن است و منظور از آن ، استفاده از وسایل و ادوات مکانیکی برای تولیدات و انجام کارهای کشاورزی است.
تاریخچه ی مکانیک به قرن هفدهم برمی گردد که با قوانین سه گانه ی نیوتن آغاز شد و با فعالیت دانشمندان مختلف علم مکانیک، ادامه پیدا نمود.سپس ماشین آلات کشاورزی اختراع شدند و مکانیک کشاورزی به وجود آمد.
واژه ی مکانیزاسیون کشاورزی از زمانی متداول گشت که تراکتورهای بخاری وارد مزرعه شدند ، ولی ورود این وسایل یا مکانیزه شدن کشاورزی صرفا به منظور انجام کار بهتر ، بیشتر و با هدف افزایش درآمد انجام گرفت و امروز نیز چنین است.
با توجه به مطالب گفته شد می توان اینگونه تعریف کرد:
مکانیزاسیون کشاورزی یعنی استفاده از وسایل مکانیکی به منظور افزایش کمی و کیفی تولیدات کشاورزی و با هدف افزایش درآمد مالی کشاورز.
بنابراین اگر مکانیزاسیون به افزایش درآمد کشاورز نینجامد ، مکانیزاسیون نیست.اگر استفاده از وسایل دامی به افزایش بیشتر درآمد بینجامد، کاربرد ماشین را نمی توان مکانیزاسیون نامید و توصیه نمی شود.
افزایش درآمد روستایی با سه عمل صورت می گیرد:
1-افزایش کمیت محصول 2-افزایش کیفیت محصول 3-کاهش هزینه ی تولید محصول
افزایش کمی محصول به دو صورت انجام می شود:
الف)افزایش سطح زیر کشت: این کار با وسایل مکانیکی به سهولت قابل انجام است که به دلیل محدودیت کارگر و شاق بودن این عملیات از ادوات مکانیکی کشاورزی استفاده می شود.
ب)افزایش عملکرد: ممکن است سطح زیر کشت را افزایش نداد ولی با شخم یکنواخت ، تهیه ی بستر مناسب ، کاشت در عمق ثابت و فاصله ی مناسب بین بوته ها، وجین مؤثرتر، سمپاشی ، کودپاشی و بالاخره برداشت بهتر عملکرد بیشتری تحصیل نمود که این عملیات جز با کاربرد ماشین امکان پذیر نمی شود.
افزایش کیفی محصول از مهمترین عوامل افزایش درآمد روستایی است.اگر عمق کاشت ، زمان برداشت ، نحوه ی برداشت به صورت مناسب توسط ادوات کشاورزی در مورد محصول صورت گیرد بازدهی به مقدار بسیار زیاد افزایش می یابد. به عنوان مثال برگ توتون درجه ی یک با دو روز تاخیر در خشک کردن به درجه ی سه تقلیل می یابد. یونجه اگر به موقع برداشت نشود از نظر کیفی ، محصول بسیار افت می کند.
کاهش هزینه ی تولید و اثرات آن را در کشورهایی چون ایران که تعداد کارگر کم است با مکانیزه کردن درست ، به وضوح می توان رؤیت کرد. اگر کارشناس مکانیزاسیون از نحوه ی کار ماشین اطلاع کافی نداشته باشد و از طرفی هزینه ی نگهداری و تعمیر وسایل زیاد باشد هزینه ی تولید محصول کاهش نمی یابد که این امر با مفهوم مکانیزاسیون کشاورزی مغایر است.

مکانیزاسیون کشاورزی در ایران موضوعی است که طی سالهای گذشته یا بهتر بگوئیم از سال 1345 ، یعنی سالی که قرارداد بین ایران و جمهوری رومانی به منظور خرید تراکتور و بعضی ادوات کشاورزی منعقد شد و تعداد تراکتور از آن سال در کشور رو به فزونی گذاشت مورد بحث متخصصین فن بوده است.
وقتی از مکانیزاسیون کشاورزی صحبت به میان می آید ، اکثرا به فکر کاربرد و استفاده از موتورهای احتراق داخلی و ماشین های مختلف کشاورزی در مزارع می افتند ، در حالی که مکانیزاسیون به معنی اعم، این نیست که حتما از موتور احتراق داخلی و یا از آخرین مدل های ماشین های کشاورزی استفاده شود. قبل از اینکه مکانیزاسیون کشاورزی را تعریف کنیم ، ابتدا لازم است موتور و ماشینرا از یکدیگر تشخیص داده و جدا کنیم. "ماشین " وسیله ای است که اگر به آن توان دهیم ، برایمان کار انجام می دهد ولی خود به تنهایی قادر به انجام کار نیست . " موتور" وسیله ای است که تولید توان می کند ولی به تنهایی نمی تواند کاری انجام دهد مگر اینکه این توان را به ماشینی بدهد تا آن ماشین بتواند کار تولید کند. به طور مثال یک گاوآهن را می توان به وسیله ی یک یا چند حیوان کار به حرکت درآورد و زمینی را شخم زد ، گاوآهن در اینجا ماشین را تشکیل می دهد و حیوان یا حیواناتی که آن را می کشند در حکم موتور می باشند. یک موتور ممکن است در یک زمان، دو ماشین را به حرکت درآورد و گاهی حرکت هر دو ماشین ، برای انجام کار ، ضروری است.
اکنون با روشن شدن فرق بین ماشین و موتور می توان مکانیزاسیون کشاورزی را تعریف نمود. کلمه ی مکانیزاسیون در کشاورزی مترادف با کلمه ی اتوماسیون در صنعت است که خود به معنی اتوماتیک کردن می باشد و اتوماتیک کردن یعنی کم کردن کار کارگری. بنابراین مکانیزاسیون یعنی استفاده از ماشین و موتور در کشاورزی جهت کاهش نیاز به نیروی کارگری. البته این نیاز هنگامی به وجود می آید که درآمد حاصل از کار کارگری کمتر از درآمد به دست آمده از جایگزین نمودن ماشین و موتور باشد که خود به عوامل متعددی از جمله عوامل زیر بستگی دارد:
1- دستمز کارگر بالا باشد.
2- مشکلات کارگری موجب وقفه در کار، در زمان معین شود.
3- زیان های حاصل از طولانی بودن کار کارگری بیش از هزینه های استفاده از ماشین و موتور شود.
4- کیفیت کار ماشین آنقدر بالا باشد که هزینه های آ را مستهلک نماید.
معنی اعم مکانیزاسیون کشاورزی اتخاذ هر روشی است که موجب ازدیاد درآمد شود. با این تعریف جایگزین کردن کارگر با ماشین و موتور یکی از روش ها محسوب می شود و استفاده از بذر اصلاح شده برای بدست آوردن عملکرد محصول بیشتر روشی دیگر، که هر دو بخشی از موضوع مکانیزاسیون هستند.

آشنایی با وضعیت کشاورزی سنتی ایران

ایران از قدیم الایام مهد تمدن های باستانی و یکی از مراکز تولید مواد کشاورزی دنیای باستان بوده است.به طوری که بسیاری از پیشرفتهای کشاورزی و دامپروری مانند پرورش اسب و ترویج نباتات سودمند را باید مرهون زحمات و ابتکارات اهالی این مرزوبوم دانست. حفاری هایی که در تپه ی سیالک کاشان انجام یافته ، نشان می دهد که حدود شش هزار سال پیش ، کشاورزی در میان مردم آن منطقه معمول بوده و ایرانیان متمدن قرن ها پیش از این در این راه کار کرده اند. از نقش روی استوانه ای که در شهر شوش کشف شده ، معلوم گردیده که در سه هزار سال قبل از میلاد مسیح مردم ایران گندم را در مخزن هایی که امروزه هم در بعضی از نواحی دیده می شود ،ریخته و انبار می کرده اند. یونجه ، این علوفه ی پر ارزش برای دام ها ، توسط ایرانیان به یونان و سپس به روم و سایر نقاط جهان برده شد.
ابزارهای کشاورزی که در ایران باستان به کار می رفت شامل انواع ابزارهای دستی ساده مانند بیلها، کج بیلها ، داسهای دسته کوتاه ، کلنگ و وسائل دامی چوبی از قبیل گاوآهن ، هرسهای دندانه ای ، خرمن کوبها و غیره بوده اند.
منبع توان و ابزارهای کشاورزی معمول امروزی در نقاط مختلف کشور بخصوص در نقاط دورافتاده به مرور زمان تغییر زیادی پیدا نکرده و با ابزارهای قدیمی فرق چندانی ندارند. هنوز در اکثر نقاط دور افتاده ی کشور از یک یا دو جفت گاو به عنوان توان کششی منحصر به فرد و از گاوآهن های دامی چوبی و هرسهای دندانه ای ، خرمن کوبها و سایر وسائل که اکثرا از چوب ساخته شده اند به عنوان ابزار مورد نیاز استفاده می گردد.

شرایط و امکانات توسعه ماشین های کشاورزی در ایران

در کشور ما استفاده از تراکتور و ماشبن های کشاورزی خیلی دیرتر از کشورهای اروپایی و امریکا شروع شد و اصولا در قرن هیجدهم که در اروپا گاوآهن های فلزی برگردان دار معمول شد، و در قرن نوزدهم که خرمن کوبهای جدید در امریکا اختراع گردید ، در وسائل و ادوات کشاورزی کشور ما هیچگونه تغییری حاصل نگردید. عملا در طول 50 تا 60 سال اخیر بوده است که به تدریج کشاورز ایرانی با انواع ماشین های کشاورزی آشنا شده است، اما هنوز هم آن طوری که شرایط امروز ایجاب می کند کشاورزی مملکت ما ماشینی نگشته است و در مواردی هم که این امر به صورتی انجام گرفته است ، به علل بنیادی مواجه با مشکلات عدیده ای می باشد که همه ی دست اندرکاران و منخصصین کشاورزی ماشینی با آن آشنا هستند.
اولین گاوآهن فلزی برگردان دار دامی در زمان ناصرالدین شاه قاجار به ایران وارد شد و در ارومیه مورد استفاده قرار گرفت . اولین نمایشگاه ماشین های کشاورزی در سال 1300 خورشیدی در تهران برگزار گردید . اولین تراکتور نفتی ساده به دستور رضاخان در سال 1308 بری مدرسهی فلاحت خریداری گردید و این مدرسه بعدها به دانشکده کشاورزی تبدیل شد. با وقوع جنگ جهانی دوم و مشکلات داد و ستد با کشورهای فروشنده و همچنین اثرات این جنگ در امور داخلی کشور، عملا این طرح متوقف و بهره برداری از آن نیز مسکوت ماند. پس از جنگ کمکم سرمایه داران و بعضی از شرکت ها شروع به وارد کردن تراکتور در ایران نمودند. ابتدا روستاییان از پذیرفتن تراکتور و ماشین های کشاورزی در مزارع خود خودداری می کردند و اعتقاد داشتند که برکت کشاورزی در سم گاوها می باشد، ولی به تدریج که با نتایج کار آشنا شدند تا حدودی آنها را پذیرفتند.
آغاز فعالیت بنگاه توسعه ماشین های کشاورزی از سال 1331ر حقیقت سرآغاز ماشینی کردن کشاورزی ایرا ن به شمار می رود. این مؤسسه از سال 1331 تا سال 1336 خود اقدام به وارد کردن تراکتور و ماشین های کشاورزی می نمود و آنها را به اقساط به فروش می رساند ، اما از سال 1336 تا سال 1345 بنگاه به متقاضیان خرید تراکتور وام میداد تا آنها مطابق سلیقه و امکانات خود اقدام به خرید تراکتور و کمباین و سایر ادوات کشاورزی بنمایند.این طرز کار سبب شد که به تدریج مارک های مختلف تراکتور و کمباین م به تعداد کمی وارد کشور شود و چون برای فروشندگان تامین لوازم یدکی و تعمیرگاه های لازم مقرون به صرفه نبود، اغلب این وسائل در مدت کوتاهی از کار افتاده و بی استفده می ماند.
در سال 1345 قراردادی با کشور جمهوری رومانی منعقد شد که طی آن تعدادی تراکتور و سایر ادوات کشاورزی از جمله گاوآهن و ... از طریق بنگاه توسعه ماشین های کشاورزی در اختیار کشاورزان گذاشته شود. طبق این قرار داد در مراکز عمده فروش اقدامات لازم برای تاسیس نمایندگیهای لوازم یدکی تعمیرگاه های ثابت و سیار به عمل آمد. به موازات این قرارداد از سال 1346 شروع به ساخت کارخانه ی تراکتور سازی تبریز شد که از سال 1349 بهره برداری از آن آغاز شد، قطعات تراکتور از رومانی وارد و در آن کارخانه مونتاژ گردید .در حال حاضر مونتاژ تراکتورهای مسی فرگوسن نیز در این کارخانه انجام می گیرد، همچنین کارخانه ی جاندیر اراک به مونتاژ تراکتور ، کمباین و سایر ادوات کشاورزی جاندیر پرداخت.
در حال حاضر کارخانه جات تراکتورسازی ایران ، تراکتورهای یونیورسال مدل 650M با توان 65 اسب بخار، تراکتور مسی فرگوسن مدل 399 با توان 110 اسب بخار و مدل285 با توان 75 اسب بخار و مدل 240 با توان 47 اسب بخار و تراکتورهای مدل 750ITM با توان 75 اسب بخار را تولید می کند.

نیروی کار انسانی و لزوم استفاده ی ماشین در کشاورزی ایران

با توجه به ارقام و آمار موجود و تقلیل جمعیت روستایی، به طور طبیعی نیاز به تراکتور و ماشین های کشاورزی جهت جبران توان انسانی بیشتر خواهد شد . اما در تامین توان مکانیکی مورد نیاز، بررسی انواع تراکتور و ماشین های مورد نیاز کشاورزی ایران با توجه به سطح پایین تکنولوژی در کشور و به خصوص روستاها که متناسب با سطح محدود زیر کبرای هر کشاورز و دامدار می باشد باید مورد توجه قرار گیردو سعی در بالا بردن دانش کشاورزی کشاورزان و آموزش آنها در استفاده ی صحیح از ماشین، شود. به خصوص تلاش در محدود کردن انواع تراکتورها و ماشین های وارده به چند نوع متناسب با شرایط خاص مناطق مختلف کشور ، و سعی در ساختن بعضی ما شین ها وابزار در داخل کشور که امکان ساخت آنها وجود دارد ، تامین و ساخت لوازم یدکی ، تربیت کارگران ماهر و متخصصین برای به کار بردن تراکتور و ماشین های مورد نیاز و ایجاد تعمیرگاه ها به تعداد کافی در نقاط مختلف کشور، از جمله برنامه هایی است که در آینده باید به طور وسیع و کاملتر انجام گیرد.
 

آیورودا

عضو جدید
کاربر ممتاز
http://www.www.www.iran-eng.ir/images/statusicon/wol_error.gifبرای دیدن این عکس به اندازه بزرگ، روی این قسمت کلیک کنید.

اهمیت مکانیزاسیون
افزایش و رشد روز افزون جمعیت در جهان اهمیت کشاورزی را بیش از گذشته برای تمام جوامع بشری مشخص می کند. اولین و مهمترین نیاز هر انسان٬ نیازهای غذایی اوست. حال این نیاز به صورت مستقیم و غیر مستقیم با کشاورزی در ارتباط است. یکی از رشته های موجود در کشاورزی مکانیزاسیون است. مکانیزاسیون در ایران از اهمیت فوق العاده ای بدلیل سطح وسیع زیر کشت ارقام مختلف برخوردار است.
با نگاهی به سرفصل درس ها و با توجه به کیفیت و کمیت آن ها مشخص می شود که داوطلب باید از توان و دانش بالا در زمینه های ریاضی و فیزیک و مدیریت و قدرت جسمانی مناسب برخوردار باشد و نیز باید توان تجزیه و تحلیل٬ قدرت تجسم و دقت کافی در مسائل آماری را دارا باشد. شایان ذکر است که بسیاری از کارهای صحرایی و کارگاهی و طرح های عملی در خارج از محیط های شهری است و فعالیت نسبتا زیادی را می طلبد.
مراکز مختلفی به صورت مستقیم و غیر مستقیم در فعالیت های کشاورزی نقش دارند که هر یک به تناسب نوع فعالیت خود٬ برای رفع نیازهای مربوطه٬ به جذب فارغ التحصیلان این رشته اقدام می نمایند. وزارتخانه های کشاورزی٬ جهادسازندگی٬ آموزش و پرورش و فرهنگ و آموزش عالی به صورت گشترده تر و سایر وزارتخانه ها٬ اداره ها و سازمان ها و مدراکز دولتی و خصوصی نظیر بانک های کشاورزی٬ مجتمع های کشت و صنعت٬ تعاونی های تولید٬ شرکت های سهامی زراعی یا مهندس زراعی و ... به صورت غیر مستقیم برای انجام کارهای فنی و مکانیزه ی خود اعم از طرح و محاسبه٬ اجرا و نظارت بر اجرای طرح های ماشینی کردن کشاورزی نیاز به استخدام تعداد کثیری از فارغ التحصیلان در رشته ی مهندسی مکانیزاسیون کشاورزی دارند.
تعداد واحدهای درسی که دانشجو باید در دوره ی کارشناسی مهندسی مکانیزاسیون کشاورزی بگذراند ۱۳۶ واحد است که تعداد ۲۱ واحد آن دروس عمومی٬ ۱۸ واحد دروس علوم پایه و ۸۷ واحد دروس اصلی کشاورزی است و تعداد ۱۰ واحد از ۱۳۶ واحد به عنوان دروس اختیاری در نظر گرفته می شود که توسط خود دانشجو انتخاب می گردد
سه اصطلاح متداول در مکانیزاسیون کشاورزی
در زمینه ی مکانیزاسیون کشاورزی و در جهت شناخت بهتر این رشته و توانایی های آن لازم است سه اصطلاح متداول در مکانیزاسیون کشاورزی را مطرح کنیم:
اولین شاخص، ضریب مکانیزاسیون است. این ضریب به مفهوم نیروی محرکه ی موجود به ازای هر هکتار می باشد.
دومین شاخص درجه ی مکانیزاسیون است که در واقع نسبت میزان عملیات مکانیزه به عملیات غیر مکانیزه است.
سومین شاخص ظرفیت مکانیزاسیون است که بیانگر انرژی مکانیزه مصرفی در واحد سطح می باشد و به واقع سرانه انرژی مکانیکی در بخش کشاورزی را بیان می کند.
لازم به توضیح است که این شاخص ها از مهمترین عواملی می باشد که میزان مکانیزاسیون را در بخش کشاورزی بیان می کند. اما باید توجه شود که هر کدام از کمیت های ذکر شده به تنهایی مفهوم درستی از مکانیزاسیون القا نمی کند بلکه با توجه به تمامی موارد بالا می توان برداشت بهتری از عددهای بدست آمده در اختیار داشت.
به عنوان مثال در برنامه چهارم توسعه هدف، دستیابی به ضریب مکانیزاسیون 1.18 اسب بخار است حال این عدد در ظاهر به مفهوم این است که به ازای هر هکتار، نیروی محرکه ی موجود، حدود 1.18 اسب بخار خواهد شد اما این چنین نیست. اگر به ضرایب دیگر توجهی نشود برداشتی مانند این مورد حاصل می شود. مثال ساده اینکه، تمامی تراکتورهای موجود در سطح کشور جهت کشت و کار و فعالیت های کشاورزی استفاده نمی شوند، برخی جهت حمل و نقل نیروی کار و برخی جهت انتقال کود و خوراک دام استفاده می گردند که بدون توجه به این مسئله تنها با اتکا به عدد و رقم نتیجه، سیاست گذاری های غلط در بخش کشاورزی خواهد بود.
علاوه بر مورد بالا ضریب مکانیزاسیون به شرایط و موقعیت منطقه ای بستگی زیادی دارد. به عنوان مثال مقایسه ی ضریب مکانیزاسیونی 24 برای ژاپن با ضریب مکانیزاسیون 2 تا 3 برای کشورهایی همچون آمریکا و استرالیا بدون در نظر گرفتن شرایط و موقعیت کشورها مقایسه ای بی ارزش و بی نتیجه است.
لازم به توضیح است جهت دستیابی به هدف مکانیزه نمودن کشاورزی در ایران مستلزم توجه موارد بالا می باشد اما در کنار این مسائل امید است سیاست های بهتری در زمینه ی واردات و یارانه های ماشین آلات کشاورزی اتخاذ گردد. یک ماشین کشاورزی بر خلاف اتومبیل های لوکس خارجی جهت تولید مواد غذایی مورد استفاده دارد و حال آنکه کشاورز برای خرید یک تراکتور 15 میلیون تومانی باید یکسال تا دو سال منتظر بماند و در نهایت پس از تلاش های طاقت فرسا و صرف هزینه های فراوان یک عدد تراکتور دریافت کند حال آنکه بسیاری از ادوات بهینه نیاز به توان بالای تراکتوری دارد که حال تنها شرکت های کشت و صنعت توان پرداخت هزینه های 100 تا 150 میلیونی این تراکتورها یا ماشین های کشاورزی را دارا می باشند.
یکی از مسائلی که در کنار این موارد باید بدان توجه شود این است که در حال حاضر تنها دغدغه در بین دولت مردان یکپارچه سازی اراضی کوچک است و بسیاری بر این باورند که استفاده از ادوات تنها در زمین هایی با وسعت زیاد بهینه می باشد اما مثال بارز برای رد این ادعا کشور آلمان است که با وجود کوچک بودن قطعات کشاورزی با مدیریتی مناسب و استفاده از ادوات مناسب تولید به صورتی بهینه افزایش یافته است.
حال این سوال مطرح می شود که آیا بهتر نیست با اختصاص حمایت های بیشتر دولت در بخش کشاورزی همانند بخش صنعت پیشرفت همگونی را کشور شاهد باشیم؟
__________________
 

ali_mah54

عضو جدید
اطلاعاتی که می دی کمه
باید محصولت را مشخص کنی
و روش کشت ان
نیازهای گیاهی
وضعیت تغذیه خاک
وضعیت اب در دسترس و نوع آبیاری و .....
بعد ماشینتو انتخاب کنی
زمان در دسترس را هم داشته باشی
 

ali_mah54

عضو جدید
این رشتهره آورد استاد هایی است که در دوره های گذشته در خارج تحصیل کرده البته در رشته های نزدیک و به لحاظ نیاز داخلی ان راا تا این نقطه توسعه داده اند
 

ermi.k

عضو جدید
من میخواستم بدونم واسه کشت یه زمین 100 هکتاری چه تراکتوری مناسبه و چه ادواتی لازمه
از دوستان خواهش میکنم منو یاری کنن:):)

باید بگم شما اول باید بگی چی میخوای بکاری
روش کشتت چیه؟
آبیه یا دیم؟
آمار هواشناسی منطقه رو دربیاری.
تعداد روزهای کاری منطقه رو محاسبه کنی.
جدول تناوب زراعی رو بکشی.
از لحاظ اقتصادی طرحت رو بسنجی.
بعد از همه این ها تازه میتونی بگی چی لازم داری؟؟؟

بعد که این اطلاعات رو بدست آوردید می تونید کمک بگیرید. برای پروژه که تقریباً 200 صفحه مطلب باید دربیارید.
 

ermi.k

عضو جدید
[سلام خسته نباشید،من دارم در مورد موزع غلطکی شیاردار تحقیق می کنم اما هیج مطلب (انگلیسی و فارسی)به درد بخوری از سایت نتونستم پیداکنم می خواستم آدرس سایت های مفید در این زمینه رو ازشمابپرسم...
ممنون:gol:
فکر کنم آدرس زیر بتونه کمکتون کنه. اما خیلی کم
http://xn--mgbaa4bcdei2mldxd26kha86cdi.loxblog.com/post.php?p=15
باید اسم انگلیسی آن رو دربیارید در قسمت جستجوی پیشرفته گوگل سرچ کنید حتماً پیدا میکنید.
در ضمن تو کتاب طراحی ماشین های کشاورزی آقای شفیعی جلد اول هم توضیحات مفصلی در مورد انواع موزع ها آورده شده. حتماً نگاش کنید.
 

majidmajidi

عضو جدید
سلام دوستان
بنده دنبال یک موضوع توپ برای ارایه سمینار ارشد در رشته مکانیک ماشین های کشاورزی هستم
کسی میتونه کمکم کنه، میخوام از بارش ایده های شما استفاده کنم
البته به موضوع منتخب هم جایزه میدم
 

hamids2

عضو جدید
یه جوونمردی کمک کنه!

یه جوونمردی کمک کنه!

سلام
امروز جواب انتخاب رشته ام اومد. مهندسی کشاورزی-مکانیزاسیون کشاورزی قبول شدم.
ببخشید نمیدونستم باید سوالمو کجا مطرح کنم.
میخواستم ببینم که آیا به مدرک این رشته مجوز ساخت مرغداری یا گلخونه یا ... میدن؟
پیشاپیش ممنون
 

sahm1985

عضو جدید
سلام بنده هم به مطالبی در مورد چوب خرد کن ها نیازمندم...آیا امکان داره مطابتون رو برای بنده هم ارسال کنید؟باتشکر:)
 

آبشار7

عضو جدید
لطفا راهنمایی کنید

لطفا راهنمایی کنید

سلام میشه یه راهنمایی در مورد خرمن کوب بکنید؟
 

jovhar

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام
مطالب طراحي مي خواينن يا اطلاعات فني دستگاه؟
 

jovhar

عضو جدید
کاربر ممتاز
خرمنكوب ها دسته بندي هاي مختلف داره
غلاتي مثل گندم و جو
- خرمنكوب ساده
- خرمنكوب با بوجار
- خرمنكوب با بوجار و كاه كيسه كن
خرمنكوب برنج
يه چندتا فابل و دفترچه راهنما و پارت كاتالوگ خرمنكوب كه خودم كشيدم رو برات تا شنبه ( الان مسافرتم) ميزارم اينجا اميدوارم مفيد باشه
 

usar

عضو جدید
مكانيك ماشين هاي كشاورزي

مكانيك ماشين هاي كشاورزي

اونايي كه سال بالايي ان اگه يكي بخواد اين رشته و انتخاب كنه بهش چي ميگين؟:)
 

mehrname

عضو جدید
سلام.چند تا سوال مهم داشتم.
1.چرا تراكتورهارو به شكلي ساختند كه تاير عقب بزرگتر از تاير جلو باشه؟
2.تفاوت تراكتور و اتومبيل از نظر توان و تئوري؟
3.فول ان‍كتور بنزيني داريم؟اگه نداريم،چرا؟
4.چرا موتور ديزل كاربراتوري نداريم؟
خواهشا جواب بددين،خيلي واجبه.
 

hadixyz

عضو جدید
دکتر نادی در حال حاضر استاد دانشگاه آزاد اسلامی واحد آزادشهر هستند و من هر ترم با ایشون کلاس دارم
 

balckwave

عضو جدید
سلام به همه دوستان
برای درس ماشین های کشاورزی باید چند مدل تراکتور رو با مشخصاتش پیدا کنم. وقتی جستجو کردم، بیشتر لغات انگلیسی بود، کسی میتونه بعضی از این لغات رو با معنی که در معرفی مشخصات تراکتور بکار میره رو بذاره، یا یه منبع معرفی کنین که بهش مراجعه کنم.
ممنون
 

آبشار7

عضو جدید
سلام

سلام

سلام دوستان مشخصات فنی ماشین خرمن کوب میخواستم . اگه ممکنه خرمن کوب های جدید هم معرفی کنید.
 

alamot

عضو جدید
سلام.

سلام.

من 8 سال پیش مدرک ماشینهای کشاورزی از دانشگاه آزاد اقلید گرفتم.میخواستم ببینم چه درسهایی باید بخونم تا بتونم تو آزمون کاردانی به کارشناسی شرکت کنم و ادامه تحصیل بدم.منابع جدید را از کجا گیر بیارم
 

hamidkh1366

عضو جدید
estroshine physical properties

estroshine physical properties

سلام
1کتاب خواص فیزیکی هست که دکتر رجبی پور ترجمه کردن و نویسنده اش estroshine هست اگر کسی pdf این کتاب رو به انگلیسی داره ممنوم میشم به hamidkhaleghi66@gmail.com بفرسته یا اینجا share کنه.
حمید
 

HIVA ENERJHI

عضو جدید
درخواست پروژه

درخواست پروژه

:heart:سلام مهندسا خوبند من هيوا هستم يه پروژه مرتبط با ماشينهاي كشاورزي ميخوام/لطف ميكنيد
 

kakhadi

عضو جدید
الکترومغناطیس و ماشین آلات

الکترومغناطیس و ماشین آلات

;)سلام دوستان ... یه مقاله در مورد کاربرد نیروهای الکترومغناطیسی در مکانیک ماشین های کشاورزی لازم دارم...ممنون;)
 

نادررحمتی

عضو جدید
در خواست مطلب پمپ

در خواست مطلب پمپ

سلام مطلب در مورد gear pump میخوام مچکرم برای پایان نامه
 

abbas1982

عضو جدید
entekhabe payan name

entekhabe payan name

ba selam men donbale ye mosue payan name megerdem
ama moteasefane ostade men gofte bayed der bareye hydraulic bashed
hala mundem chi entekhab konem chi benevisem
az shomaha kesi hest be man ye mozue payan name bede
 

abbas1982

عضو جدید
هیدرولیک در ماشینهای کشاورزی درخواست موضوع پایان نامه

هیدرولیک در ماشینهای کشاورزی درخواست موضوع پایان نامه

با سلام من با مشکل پیدا کردن موضوع پایان نامه مواجه شده ام ایا کسی از شما ایده یا فکری در مورد گسترش وسایل هیدرولیک در ماشینهای کشاورزی دارد؟
 

amir36

عضو جدید
سلام خسته نباشید کسی در مورد طراحی و ساخت تنک کن اطلاعاتی داره ممنون میشم اگه کمکم کنید

هیدرولیکی یه هیدرو موتور که به یه محور که به صورت خارج از مرکز روی یه صفحه دایره ای وصل شده نیرو میده روی این محور یه چنگک هست که خاک روی پشته را هم میزنه فقط نکته مهم اینه که بتونیم سرعت حرکت تراکتور و سرعت گردش هیدرو موتور را تنظیم کنیم تا به تراکم مورد نظر برسیم
 
آخرین ویرایش توسط مدیر:
بالا