راجع به کتابای که تو این رشته مهمن.کتابا رو گیر نیاوردم.هیچ دانشگاهی هم باهام همکاری نمیکنه باید چکار کنم؟
قسمت اول سوالتون رو جواب دادم!
*هدفتون اگه ارشد باشه، جزوه های دانشگاه دولتی جدید رو گیر بیارین معمولاً طراحهای مشهور همه جا شناخته شده هستن! + کتابهایی مثل شیمی و میکروب و ریاضی و زبان باید دم دستتون باشه و خریداری کنین!
*اگه هدفتون مطالعه باشه، کتابخونه دانشگاه، فقط به دانشجوها با داشتن کارت عضویت کتابخونه، 2 تا 4 کتاب امانت می دن+ کتابخونه های مرکزی جامعی هم هستن که بعضی وقتها کتابایی دارن ک خود دانشگاهها ندارن به کتابخونه های عمومی مرکزی و جامع شهرتون یا شهر هم جوارتون مراجعه کنبن و عضو شین و امانت بگیرین!
این کتابها فایل ندارن که ما در اختیارتون بذاریم! به غیر از منابع لاتین که هر کدومو خواستین درخواست بدین دسترسی داشته باشیم، می ذاریم براتون.
علوم و صنایع غذایی -
منابع دانشگاهی
شيمي مواد غذايي:
شيمي مواد غذايي, دکتر حسن فاطمي, شرکت سهامي انتشار
مباني شيمي مواد غذايي, ترجمه دكتر بابک قنبرزاده, انتشارات آييژ
شیمی مواد غذایی دوجلدی-دکتر حامدی، جهاد دانشگاهی
ميکروبيولوژي مواد غذايي:
ميکروبيولوژي غذايي مدرن, جيمز.ام. جي ,جلد 1 و2 , ترجمه دکتر علي مرتضويان و ..., انتشارات دانشگاه فردوسي مشهد
ميکروب شناسي مواد غذايي, ويليام فريزر و دنيس وستاف, ترجمه دکتر حاجيه قاسميان صفايي, انتشارات ماني
اطلس ميكروبيولوژي مواد غذايي، سيد علي مرتضوي و همكاران، انتشارات دانشگاه فردوسي مشهد
تکنولوژي روغن:
چربي ها و روغن هاي نباتي خوراکي, ويژگي ها و فرآوري, ترجمه و تدوين فرشته مالک, انتشارات فرهنگ و قلم
تکنولوژي غلات:
مقدمه اي به تکنولوژي فرآورده هاي غلات, مهندس رسول پايان, انتشارات نورپردازان
مباني فرآورده هاي غلات, جلد 1 و2 , دکتر ناصر رجب زاده, انتشارات دانشگاه تهران
تکنولوژي کمپوت و کنسرو:
کنسروسازي , مهندس رسول پايان, انتشارات آييژ
اصول کنسرو سازي, جواد حصاري
اصول نگهداري مواد غذايي:
اصول نگهداري مواد غذايي, دکتر حسن فاطمي
تکنولوژي لبنيات:
تکنولوژي شير و فرآورده هاي لبني, ترجمه دکتر علي مرتضويان و ..., انتشارات دانشگاه فردوسي مشهد
صنعت شير، جلد 1 و 2، ترجمه فرهاد فرهنودي، انتشارات شركت جهاد تحقيقات و آموزش
تکنولوژي قند:
اصول صنايع شکر, مهندس غلامرضا مصباحي
تکنولوژي قند, مهندس رضا اسماعيل زاده كناري
اصول مهندسي صنايع غذايي:
اصول مهندسي صنايع غذايي, آر. پائول سينگ, ترجمه دکتر عتي مرتضويان و ..., انتشارات دانشگاه فردوسي مشهد
اصول مهندسی صنایع غذایی، حمید توکلی پور (شباهت محتوایی %80 داره با منبع بالا)
اصول انتقال حرارت, دکتر محمد چالکش اميري, انتشارات دانشگاه صنعتي اصفهان
اصول طراحي کارخانجات:
اصول طراحي کارخانه هاي مواد غذايي, مهندس رضا اسماعيل زاده کناري و دکتر علي معتمد زادگان, نشر علوم کشاورزي
ساير مراجع:
principles of food chemistry, John M . deMan ,Aspen publisher ,Inc
Food, the chemistry of its components, T.P Coultate, south bank university, London, UK
Food chemistry, H.D.Belitz, W. Grosch, springer
Bailey's Industrial fat & oil products, ed.Y.H.Hui, John Wiley and sons Inc. USA
Modern dairy technology, vol 1 &2 , Robinson R.K, Aspen pub
cereal & cereal products: chem. & tech. Dendy, D.A.V, Aspen pub
processing vegetable: Sci & Tech. Smith, D.S, Technomic pub
Sugar Technology, beet & cane manufacture, Van Der Poel, P.W. BSDF, pub