مشاوره، سوال و درخواست مطالب زراعت و اصلاح نباتات

tara96

عضو جدید
یه سوال زراعتی دارم. پروتئین غالب تو برنج چیه؟

پروتئين اريزون در برنج وجود دارد كه فكر مي كنم عمده ترين پروتئين ذخيره اي در اين غله است.از مجموعه ي گلوتامين هاست كه در محلول آب و نمك و همچنين در اتانول قابل حل هستش و از نظر متابوليكي غير فعال مي باشد.
(يه كمي شك دارم(1%) به اين جوابم اگه اساتيد اين پست رو ديدن غلط هست لطفا اطلاع بدهند پاكش كنمااااااااااااا)
 

Mahmuud

عضو جدید
سلام
شاید اگر گفته شده اسید آمینه غالب دانه برنج چی هست بهتر باشه و همونجور که تارا96 گفتن اسید گلوتامیک فراوانترین و مهمترین اسید آمینه دانه برنج هست. همونطور که میدونید پروتئینها مجموعه ای از انواع اسیدهای آمینه هستن.
 

mr.rohalamin

اخراجی موقت
تصاوير كشت كاهو

تصاوير كشت كاهو

سلام دوستان!:)
دوستان كمك كنيد::(:(
من مجموعه تصاوير مراحل كشت كاهو مي خوام. مي خوام تصاوير رو خودتون گرفته باشيد. يعني در واقع مي خوام طوري باشه كه وقتي استاد ديد بگه خودت زحمتش رو كشيدي! Ok?
اينم يه فايل آموزشي از مراحل كشت كاهو؛ براي اينكه بدونيد چي مي خوام.
http://up.iranblog.com/images/andv46hdisgec5ppj8s.pdf
منتظرم!:gol::gol::gol::heart::heart::heart:
 

ever green 1

کاربر فعال
پروتئين اريزون در برنج وجود دارد كه فكر مي كنم عمده ترين پروتئين ذخيره اي در اين غله است.از مجموعه ي گلوتامين هاست كه در محلول آب و نمك و همچنين در اتانول قابل حل هستش و از نظر متابوليكي غير فعال مي باشد.
(يه كمي شك دارم(1%) به اين جوابم اگه اساتيد اين پست رو ديدن غلط هست لطفا اطلاع بدهند پاكش كنمااااااااااااا)


راستش نام این پروتئین اوریزنین هست.که جزء گلوتلینهاست ما پروتئین گلوتامین فکر نکنم داشته باشیم . گلوتامین اسم یه اسید آمینه است. اینکه پروتئین غالب برنج هست یا نه رو نمیدونم. ممکنه چون فقط در برنج یافت میشه اسمشو اوریزنین گذاشتن.
 

mr.rohalamin

اخراجی موقت
واقعا اين قسمت خيلي فعاله!
من يه درخواست گذاشتم، ولي هنوز كه هنوزه...
 

"Pejman"

دستیار مدیر مهندسی کشاورزی گیاهان دارویی
سلام

سلام

سلام دوستان!
دوستان كمك كنيد:
من مجموعه تصاوير مراحل كشت كاهو مي خوام. مي خوام تصاوير رو خودتون گرفته باشيد. يعني در واقع مي خوام طوري باشه كه وقتي استاد ديد بگه خودت زحمتش رو كشيدي! Ok?
اينم يه فايل آموزشي از مراحل كشت كاهو؛ براي اينكه بدونيد چي مي خوام.
http://up.iranblog.com/images/andv46hdisgec5ppj8s.pdf
منتظرم!

واقعا اين قسمت خيلي فعاله!
من يه درخواست گذاشتم، ولي هنوز كه هنوزه...


با سلام خدمت دوست عزیزم :gol:

فایل رو کاملا دیدم .یک نوشته فوق العاده سطحی بود... یعنی زیاد قوی نیست ! :d

من مجموعه تصاوير مراحل كشت كاهو مي خوام :d :d :d

آخه گل پسر این خیلی سخته ها !!!

خوب خودت که ماشالا شهرت همه پی دارههه... برو بین شبانکاره تا آبپخش کلی زمین زراعی هست.. راهی هم که نیست. برو ببین کجا کاهو کاشتن خوب :d آخه سوالت و درخواستت سخته ! مثل این میمونه که بگی

"من مجموعه تصاوير مراحل كشت آنغوزه مي خوام " !!!


خوب سخت میتونی کسی رو پیدا کنی :smile:... قشنگ متوجه منظورت شدماااا... اما سخته/..

یک سر به جاده شاهزاده ابراهیم برازجون بزن :d حتما پیدا میکنی... 13 بدر کاهو زیاد پیدا میشه ! :surprised:

بعدشم مدیر اینجا دایره المعارف زنده استان در زمینه گیاهان هستند. به ایشون بگو یکاری حتما برات میکنن. تازه عکاس قابلی هم هستند :heart: :gol:.

استان بوشهر اومد جلو چشمام :d

در واقع مي خوام طوري باشه كه وقتي استاد ديد بگه خودت زحمتش رو كشيدي :d :d :d

بچه ها اگر کسی داره دریغ نکنه.... :gol: :gol: :gol:
 

Taimi

عضو جدید
سلام .من رشته کاردانه امورزراعی و باغی هستم .میخواستم یه شاخه کارشناسی رو بهم معرفی کنید که به کار بیاد مدرکش .بهم گفتن کارشناسی پرورش دانه های روغنی خوبه .اگه میتونید لطفا کمک کنید
 

کمال1400

عضو جدید
منابع تنش خشکی

منابع تنش خشکی

سلام هرکی منابع یا مطالبی راجع به تنش خشکی و ارقام مقاوم به کم ابی جو داره لطفا بهم معرفی کنه:gol:
 

Mahmuud

عضو جدید
سلام .من رشته کاردانه امورزراعی و باغی هستم .میخواستم یه شاخه کارشناسی رو بهم معرفی کنید که به کار بیاد مدرکش .بهم گفتن کارشناسی پرورش دانه های روغنی خوبه .اگه میتونید لطفا کمک کنید

سلام دوست عزیز
در حال حاضر با کارشناسی هر گرایشی از کشاورزی پیدا کردن شغل دولتی خیلی مشکل شده و میشه گفت استخدامی وجود نداره ..... الان کارمندان دیپلمه اکثر موسسات دولتی کشاورزی دارن ادامه تحصیل میدن مخصوصا تو گرایش زراعت و پستهای خالی رو پر میکنن و بعید میدونم جایی واسه آزمون و استخدام وجود داشته باشه ......... به نظر بنده دنبال گرایش آبیاری یا زهکشی باش که لااقل ارزش بالاتری داره واسه کار آزاد و دولتی .....
موفق و پیروز باشی
 

tara96

عضو جدید
راستش نام این پروتئین اوریزنین هست.که جزء گلوتلینهاست ما پروتئین گلوتامین فکر نکنم داشته باشیم . گلوتامین اسم یه اسید آمینه است. اینکه پروتئین غالب برنج هست یا نه رو نمیدونم. ممکنه چون فقط در برنج یافت میشه اسمشو اوریزنین گذاشتن.

با تشكر از شما دوست گرامي
همون طور كه در پست 279 آقا محمود گفتند پروتئين ها از مجموعه اي از اسيدهاي آمينه تشكيل ميشن.من هم در پاسخم پروتئين گلوتامين منظورم نبوده اسيد آمينه گلوتامين منظورم بود.
طبق مطالعاتي كه كردم نام اريزون رو نوشتم.چون در هيچ منبعي دقيقا نامي از پروتئين برنج برده نشده(البته تا جايي كه من امكانات داشتم و مطالعه كردم!)
حالا اريزنين يا اريزون ممكنه به سليقه نويسنگان باشه و ازين موارد كه يك ماده به اسامي مختلفي معرفي شده باشه كم نيست...
در انتها از راهنمايي شما تشكر ويژه دارم.
 

omidkade

عضو جدید
با سلام
من دانشجوی ارشد زراعتم
البته دانشگاه آزاد
دو سایت معرفی می کنم که به بسیاری از نیازهای شما در زمینه ی کتاب های تخصصی پاسخ می دهد
www.library.nu
که هر کتاب انگلیسی که توش سرچ کنی براتون پیدا می کنه که پس از وارد کردن اعداد در کادر مشخص لینک های دانلود کتاب به شما داده خواهد شد
www.slideshare.net
که سایتی قدرتمند برای دانلود انواع پاور پواینت برای ارائه در محیط های دانشگاهی برای دانشجویان و حتی اساتید هر رشته ای است
و در نهایت سایت
www.dvdbirjand.com
که در قسمت دانلود مقالات و کتاب های آن پس از پر کردن فرم اظهار نظر در آن قسمت می توانید سی دی کتاب های مورد علاقه ی خود و یا مقالات مرتبط خود را درب منزل خود تحویل بگیرید
 

َعلی

عضو جدید
روش های کشت گندم را میخواهم. lotfan komak knid

روش های کشت گندم را میخواهم. lotfan komak knid

روش های کشت گندم را میخواهم
 

20112

عضو جدید
روش هاي کشت گندم

رشد قارچ های عالم بوته میری گندم با روش کشات بذر بر روی پشته های بلند به دلیل عدم حالت غرقابی کمتر می شود.
روش های کشت گندم به وسعت و شیب زمین، مقدار آب موجود و مدیریت زارعی بستگی دارد.

رشد قارچ های عالم بوته میری گندم با روش کشات بذر بر روی پشته های بلند به دلیل عدم حالت غرقابی کمتر می شود.
روش های کشت گندم به وسعت و شیب زمین، مقدار آب موجود و مدیریت زارعی بستگی دارد.
به طور کلی روش های کشت عبارتست از:
1- روش کرتی:
روشی است سنتی و در زمین هایی اعمال می شود که دارای سطح کم، شیب نامناسب و یا آب کم برای آبیاری هستند. در این روش معمولاً پس از انجام گاوآهن و دیسک،‌ بذر را پاشیده و با دیسک زیر خاک برده و مرزهایی با مرزبند ایجاد می کنند. در این روش استفاده از ماشین آلات برای انجام امور داشت مانند سمپاشی علیه علف های هرز غیرممکن و برداشت با کمباین به دلیل مرزهای زیاد مشکل است. همچنین از سطح مفید مزرعه به خوبی استفاده نشده و ضایعات زمین زیاد است.
2- روش خطی یا فارویی:
این روش برای زراعت گندم آبی انجام می شود و به این ترتیب است که پس از انجام گاوآهن، دیسک و تسطیح، با استفاده از دستگاه کودپاش (سانتریفوژ) بذر را در سطح مزرعه پاشیده و سپس با دستگاه فاروئر جوی و پشته ایجاد می شود. در مواردی پیش از انجام جوی و پشته به وسیله دیسک بذر را زیر خاک می کنند که آزمایش ها نشان داده، این عمل چندان موثر و مورد نیاز نیست.
در این روش پشته ها،‌ کم عرض (25 – 10 سانتیمتر) و کم عمق (15 – 10 سانتیمتر) هستند و در مواردی هنگام آبیاری، حالت غرقابی ایجاد می شود. بذرپاشی به روش سانتریفوژ باعث می شود بذرها به طور تصادفی و کنترل نشده پخش و در خاک مستقر شوند، بنا بر این تعدادی بوته نیز در کف جویچه ها سبز می شوند که جایگاه مناسبی برای استقرار گیاه نبوده و ممکن است بوته های این ناحیه مقداری از مواد غذایی و رطوبت موجود را مصرف کنند. ولی قدرت رقابت با بوته های روی پشته را ندارند و محصولی نیز تولید نمی کنند و در صورت تولید از کیفیت کمی برخوردارند.
نوع دیگری از کشت ردیفی گندم در ایران وجود دارد که در آن از ماشین های بذرکار استفاده می شود. عرض پشته ها در این نوع بذرکارها تقریباً ثابت (حدود 30 سانتیمتر) بوده و دستگاه قادر است سه ردیف بذر بر روی هر پشته بکارد. فاصله بین ردیف کاشت (فاصله وسط یک جویچه تا وسط جویچه مجاور) حدود 55 سانتیمتر است. برخی بذرکارها همزمان دو عمل احداث پشته و کاشت بذر بر روی پشته را انجام می دهند که نوعی مزیت برای این دستگاه ها محسوب می شود.
3- روش نواری:
این روش در زمین هایی که شیب مناسب داشته و انجام عمل تسطیح در آن ها میسر باشد قابل اجراست. در این روش با توجه به شیب مناسب نیازی به ایجاد جویچه نیست. کاشت با ماشین های بذرکار صورت گرفته زمین در قطعات بزرگ قابل آبیاری است. از دستگاه کمباینت می توان در این روش کشت استفاده کرد. این دستگاه همزمان در اراضی شخم خورده عملیات دیسک، تسطیح و کشت را انجام می دهد. اگر در اراضی با شیب نامناسب روش نواری اجرا شودف ناچار مرزهای متعددی باید ایجاد کرد که در نهایت همان روش کرتی خواهد بود.
4- روش کشت بذر بر روی پشته های بلند:
مدرن ترین روشی است که در کشورهای پیشرفته اجرا می شود. به طور خلاصه، در این روش دو الی سه ردیف بذر بر روی پشته های بلند و عریض کاشته می شود. در این سیستم عرض پشته 70 – 45 سانتیمتر، فاصله ردیف کاشت بر روی پشته 20 – 15 سانتیمتر، عرض جویچه ها (فارو) 30 – 25 سانتیمتر و ارتفاع پشته (عمق فارو) 20 – 12 سانتیمتر است. هدایت آب در زمین از طریق جویچه ها انجام می شود، به طوری که رطوبت ه صورت نشتی به محل استقرار بذرها نفوذ می کند و حالت غرقابی ایجاد نمی شود. روش کاشت گندم با این روش به شرح زیر است:
پس از عملیات شخم عمیق، دیسک، تسطیح و قبل از بذرکاری جوی و پشته ها را متناسب با این روش با یک دستگاه خطزن احداث و زمین را آبیاری بسیار سنگین می کنند. پس از سبز شدن نسل ااول علف های هرز (که حدود 80 درصد کل علف های هرز است) و در رطوبت کمی بیشتر از گاورو شدن، دستگاه را وارد زمین می کنند. این دستگاه به گوته ای طراحی شده است که بیلچه های کولیتواتور که قبل از لوله های سقوط بذر قرار دارند روی پشته ها قرار گرفته، با تخریب پشته ها علف های هرز را از بین می برند، سپس بذرها به صورت ردیفی (معمولاً سه ردیف روی پشته) در عمق 12 – 8 سانتیمتر کاشته می شوند و بیلچه های احداث فارو که در پشت لوله های سقوط بذر قرار دارند، دوباره فاروها و پشته ها را در جای قبلی بازسازی می کنند. بنابراین با عبور بذرکار همزمان، پشته ها تخریب می شوند، علف های هرز از بین
می روند، بذرها به صورت ردیفی کاشته شده و دوباره پشته ها و جویچه ها احداث می شوند.
پس از کاشت بذر، زمین به صورت ردیفی کاشته شده و دوباره پشته ها و جویچه ها احداث
می شوند. پس از کاشت بذر، زمین به مدت حدود 40 روز آبیاری نمی شود (به دلیل این که بذر گیاه زراعی عمق کاشته شده است و رطوبت کافی برای جوانه زدن آن وجود دارد) در این مدت گیاهچه ها رشد کرده و در حالی که قسمت اعظم بذرهای علف های هرز قبل از کشات بذر جوانه می زنند و با بیلچه های کولیتواتور بذرکار از بین می روند، باقیمانده بذر علف های هرز در عمق کم قرار گرفته و رطوبت کافی برای سبز شدن آن ها وجود ندارد.
از مزایای روش کشت بذر بر روی پشته های بلند می توان به موارد زیر اشاره کرد:
- سهولت آبیاری قبل از کاشت که کنترل مکانیکی علف های هرز را فراهم می کند.
- افزایش میزان سبز شدن بذر و یکنواختی مزرعه
- امکان استفاده از همان پشته ها در کشت های بعدی
- استفاده کمتر از بذر (بعضی از کشاورزان با مصرف فقط 75 – 50 کیلوگرم بذر در هکتار به تراکم مورد نظر می رسند)
- کاهش میزان مصرف علف کش ها
- کاهش سله بندی و خفگی بذر
- کاهش ورس (خوابیدگی) به دلیل عدم شرایط غرقابی
- امکان مصرف کود به صورت نواری و افزایش بازدهی مصرف کود
- کاهش فرسایش در مناطق پرباران به دلیل هدایت آب توسط فاروها
- افزایش تولید





منبع: سایت آفتاب
 

20112

عضو جدید
رضاجان ببخشید هواسم نبود که شماهم مطلب گذاشتین برای دوستمون منم اینکارو کردم البته فکر کنم مثل هم باشن
 

pink_rosee

عضو جدید
با سلام من یه مقاله 2010 به بالا به زبان انگلیسی در مورد کارایی مصرف اب در یک گیاه زراعی میخوام ایا کسی چیزی در این مورد داره؟
 

amhain

عضو جدید
سلام بچه ها کسی جواب این سوالو میدونه؟
تحت شرایط بدون خاکورزی علف های هرز تک لپه بخصوص خانواده گراس ها از جمعیت بیشتری برخوردار خواهند بود علت این تغییر پوشش گیاه علف های هرز چه چیزی است؟
 

Mahmuud

عضو جدید
سلام دوست عزیزم به دو دلیل عمده این اتفاق میافته:
1) اکثر این بذور نور دوست بوده و نور محرکی برای جوانه زنی آنهاست. این موضوع بدلیل رنگدانهای مخصوصی است که در سطح این بذور قرار دارد.
2) برخی از بذور گراسها اگر در عمق قرار گیرند دچار نوعی خواب میشوند که با گذشت زمان این قابلیت از بین رفته و دوباره جوانه خواهند زد.
یک راه حل شخم مزرعه در تاریکی هواست که باعث میشود اگر بذوری در عمق خاک منتظر دریافت یک فوتون نور جهت جوانه زنی هستند ناکام بمانند. شخم شبانه در کاهش رویش علفهای هرز بسیار موثر است .....
موفق باشی دوست من.
 

mohsen_blid

عضو جدید
فرایند های پایداری بذر

فرایند های پایداری بذر

سلام دوستان یه سوال دارم در رابطه با پایدار کردن بذر
چه فرایند های روی یک بذر گل و گیاه انجام میشه که باعث تغییر در
مقاومت در برابر سرما میشه
مقاوم در برابر باد های شدید و بوران میشه
میزان سرعت رشد و گلدهی و شکوفه بیشتر میشه
باعث بهره وری بیشتر میشن
ممنون میشم این فرایند ها رو توضیح بدی و نام ببرید تا در رابطه اش برم تحقیق کنم
موضوعیتی باشه نه کلی تا زودتر بتونم به جواب سوالاتم برسم
 

مهرداد69

عضو جدید
مهمترين جزوه گياهان صنعتي جزوه استاد خواجه پور(منبع ارشد)

مهمترين جزوه گياهان صنعتي جزوه استاد خواجه پور(منبع ارشد)

با سلام
لطفا اگر كسي جزوه گياهان صنعتي استاد خواجه پور رو داره منو راهنمايي كنه
چون مهمترين منبع گياهان صنعتي اين جزوه است.
 

ever green 1

کاربر فعال
سلام دوستان یه سوال دارم در رابطه با پایدار کردن بذر
چه فرایند های روی یک بذر گل و گیاه انجام میشه که باعث تغییر در
مقاومت در برابر سرما میشه
مقاوم در برابر باد های شدید و بوران میشه
میزان سرعت رشد و گلدهی و شکوفه بیشتر میشه
باعث بهره وری بیشتر میشن
ممنون میشم این فرایند ها رو توضیح بدی و نام ببرید تا در رابطه اش برم تحقیق کنم
موضوعیتی باشه نه کلی تا زودتر بتونم به جواب سوالاتم برسم


هر کدوم از مواردی که گفتی کلی توضیح داره.

منظورت از پایدار کردن چیه؟
سوالهات در مورد مراحل مختلف رشد گیاهه.یه خورده تشریحشون کن.سوالهات خیلی کلیه و هرکدوم توضیحات زیادی داره

من شنیدم (جایی نخوندم)که بذوری که در مناطق سرد و یا شرایط آب و هوایی سرد تولید می شوند توانایی بیشتری برای تحمل سرمای سال بعد دارن ولی این که در اثر این شرایط چه ماده ای در گیاه تولید می شود رو نمی دونم.
در سرمادهی که برای بهاره سازی بذور انجام میدن در اثر سرمادهی یک سری تغییرات فیزیولوژیک رخ میده.سبب افزایش برخی آنزیمها مثل کاتالاز ، فسفاتاز ، لیپاز و پراکسیداز می شود و کاهش ABA (از عوامل خواب بذر ) و تحریک جوانه زنی می شود. احتمالا در مورد مقاومت به سرما در صورتی که یک پدیده القایی باشه( نه ژنتیکی) فرآیندهای مشابهی رخ میده که من از جزئیاتش بی اطلاعم

.واسه افزایش بهره وری خیلی فاکتورها موثره. از ژنتیک گیاه گرفته تا شرایط محیطی ، تاریخ کاشت، مواد غذایی و بافت خاک ، آبیاری
سرعت رشد و گلدهی و مقاومت ساقه در برابر ورس و...هم به همه این فاکتورها و خیلی موارد جزئی دیگه بستگی داره
 

Mahmuud

عضو جدید
سلام دوستان یه سوال دارم در رابطه با پایدار کردن بذر
چه فرایند های روی یک بذر گل و گیاه انجام میشه که باعث تغییر در
مقاومت در برابر سرما میشه
مقاوم در برابر باد های شدید و بوران میشه
میزان سرعت رشد و گلدهی و شکوفه بیشتر میشه
باعث بهره وری بیشتر میشن
ممنون میشم این فرایند ها رو توضیح بدی و نام ببرید تا در رابطه اش برم تحقیق کنم
موضوعیتی باشه نه کلی تا زودتر بتونم به جواب سوالاتم برسم

سلام دوست عزیز
خیلی سریع و درهم موضوعتون رو گفتید
کمی آرام و کلاس بندی شده میگفتید بهتر میشد
به هر حال ازتون عذر میخوام اگه از نظرم رنجیدید.
دوست من این پدیده و پدیده های مشابه دیگه که الان خیلی هم رایج شده یعنی پدیده مقاومت علف های هرز به سموم از تغییرات ژنتیکی نشأت میگیره ... موضوع خیلی پیچیده ای است و با دخالت هورمون های گیاهی بروز میکنه. وقتی گیاهی در معرض یه تنش خارجی قرار میگیره (عمدتا تنش دائمی یا فصلی) جهت تحمل تغییرات هورمونی ضعیفی در گیاه اتفاق میافته و این تغییرات به مرور زمان و طی چندین نسل که بذر تولید میشه ژنوتیپ گیاه را دستخوش تغییر ولو در حد یه الل میکنه که بردباری به تنش رو گیاه بتونه کم کم بدست بیاره. گیاه در معرض تنش باید بتونه بذر تولید کنه که این اتفاق بیافته واز مجموعه بذرهای تولید شده گیاه ممکنه فقط چندتاش که قابلیت بردباری رو کسب کردن بمونن و بتونن جوانه بزنن و بقیه از بین میرن. دقت کنین این پدیده در گیاهان زراعی اتفاق نمیافته یا کم اتفاق میافته چون ما هر سال بذرهای سالم و خوبی که از گیاهان سالم و خوب تهیه شده استفاده میکنیم (البته اگه هیبرید نباشن) و این گیاهان بذری که تولید میکنن عمدتا مصرفی هست نه جهت ازدیاد ...... بحث خیلی گستردس و شاید خوندنش واسه دوستان هم کسل کننده باشه .... موید و موفق باشید
 

mohsen_blid

عضو جدید
ممنون از اوری گرین و محمود خان
البته حق با شماست دسته بندی باید می کردم
نه بابا رنجیده چیه حق با شما هست
درسته که زمان شرایط یک گونه گیاه رو نزدیک به محل کاشت می کنه و به فرض بعد از مدتی در برابر سرمای اون منطقه خودش رو تتبیق میده
اما خود این عامل باعث مصرف زیاد زمان میشه و باید برای چنین امری با استفاده از تکنولوژی گیاه رو با صرف کمترین زمان به هدف مورد نظر رسوند
درسته خیلی از عوامل مهمه برای بهره وری محصول

ممنون میشم مقالات و کتاب هایی که در این زمینه به صورت روشن شفاف و بدور از اضافه نویسی به این مقولات پرداخته اند رو معرفی کنید
چون رشتم کشاورزی نیست اطلاعاتم در رابطه با منابع کمتره

منبعی که در رابطه با اون انزیمها به صورت مستقیم اشاره کرده رو معرفی کنید ممنون میشم که چه انزیمی چه کاربردی داره و در چه حدی و شرایطی که بشه اون انزیم رو تولید کرد و به محصول هدف تزریق کرد
 

ever green 1

کاربر فعال
ممنون از اوری گرین و محمود خان
البته حق با شماست دسته بندی باید می کردم
نه بابا رنجیده چیه حق با شما هست
درسته که زمان شرایط یک گونه گیاه رو نزدیک به محل کاشت می کنه و به فرض بعد از مدتی در برابر سرمای اون منطقه خودش رو تتبیق میده
اما خود این عامل باعث مصرف زیاد زمان میشه و باید برای چنین امری با استفاده از تکنولوژی گیاه رو با صرف کمترین زمان به هدف مورد نظر رسوند
درسته خیلی از عوامل مهمه برای بهره وری محصول

ممنون میشم مقالات و کتاب هایی که در این زمینه به صورت روشن شفاف و بدور از اضافه نویسی به این مقولات پرداخته اند رو معرفی کنید
چون رشتم کشاورزی نیست اطلاعاتم در رابطه با منابع کمتره

منبعی که در رابطه با اون انزیمها به صورت مستقیم اشاره کرده رو معرفی کنید ممنون میشم که چه انزیمی چه کاربردی داره و در چه حدی و شرایطی که بشه اون انزیم رو تولید کرد و به محصول هدف تزریق کرد

خواهش می کنم
من این مطلب رو از کتاب ارشد "فیزیولوژی پوران پژوهش" بخش مربوط به " فیزیولوژی و جوانه زنی بذر" نوشتم ولی کتاب " فیزیولوژی تایزو زایگر "جلد دوم(اگه چاپ جدید باشه) به اکثر سوالاتی که در ذهنت هست جواب میده .پیشنهاد می کنم یه نگاهی بندازین
من تا حالا نشنیدم که آنزیم رو به گیاه تزریق کنن ولی میدونم از هورمونهای گیاهی برای تسریع و بهبود رشد گیاهان ، جلوگیری از ورس ،بهبود گلدهی و رسیدگی میوه و... استفاده میشه. در مورد این هورمونها هم مفصلا تو این کتاب توضیح داده. و یا اینکه گیاه رو از نظر ژنتیکی تغییر میدن که خودش اون آنزیم را تولید کنه
[FONT=&quot]موفق باشید[/FONT]
 

باغبانی

عضو جدید
درخواست عکس اصلاح زعفرون

درخواست عکس اصلاح زعفرون

سلام به همگی.
من خیلی دنبال عکس های اصلاح زعفرونم همچنین مطالبش.
اگه کسی آدرس سایت خاصی رو میدونه بگه ممنون میشم.:gol:
 

mnc.saeed

عضو جدید
تحقیق

تحقیق

با تشکر از سایت خوبتون
تحقیق در مورد فیزیولوژی گیاهان زراعی میخزاستم
یه دنیا ممنون میشم اگه کسی برام بفرست
mnc.saeed@yahoo.com
 

ahmadpm

عضو جدید
علت رابطه عکس عملکرد با میزان پروتئین چیست؟

علت رابطه عکس عملکرد با میزان پروتئین چیست؟

سلام
تا جایی که میدونم میزان پروتئین دانه با عملکرد رابطه عکس داره. ممنون میشم دوستان کمی در مورد رابطه میزان عملکرد با میزان پروتئین و روغن دانه و علت این رابطه توضیح بدن.
پیشاپیش از دوستان تشکر می کنم.
 

amhain

عضو جدید
سلام بچه ها من یه مقاله راجع به روشهای اصلاحی سویا(glycine max or soybean) می خوام هرچی سرچ می کنم چیز خاصی پیدا نمی کنم اگه میشه راهنماییم کنید.
 

Mahmuud

عضو جدید
سلام دوست خوبم
مطلب رو کمی بیشتر باز میکردی بهتر میشد راجع به موضوع همفکردی کرد ....... کمی موضوع رو شفافتر بیان کنید بهتره ..... این چیزی که میگید در همه گیاهان صادق نیست چون پروسه تبدیل مواد هیدروکربن که اولین محصول فتوسنتزی هستن به پروتئین پیچیدست ودر گیاهان مختلف به شکلهای متفاوتی صورت میگیره ولی بطور کل اگر گیاه بخواد هیدرات کربن ذخیره کنه انرژی زیادی نمیخواد مصرف کنه ولی واسه ذخیره پروتئین نیاز به تبدیل هیدرات کربن به پروتئین و سپس ذخیره پروتئین هست لذا نیاز به مصرف انرژی بیشتر هست که این موضوع راندمان عملکردی گیاه رو کاهش میده . البته بازم میگم که موضوع به این راحتی نیست و پیچیدست و خیلی فاکتورها رو باید دخیل کرد..... دوستان دیگه هم که اشاره کردن درست هست .....
 

Similar threads

بالا