مسابقه 01- بیست سوالی

yas_67

عضو جدید
با اجازه جناب فرخي فريد
امکان دارد در شرکتهای مختلف با توجه به امکانات و وسايلشان بعضی از اين مراحل متفاوت باشد ولی اساس روش يکی است:

۱-تخليه ماهی از کاميون سردخانه دار وجداسازی ماهی های زخمی

۲-انتقال به سردخانه زير صفروکنترل دمای نگه داری(۱۸-)

۳-بيرون آوردن ماهی از سردخانه به اندازه مورد نياز توليد

۴-ديفراست

۵-سرزنی و قطعه قطعه کردن ماهی

۶-قصابی

۷-انتقال ضايعات ماهی به سردخانه ضايعات

۸-شستشوی قطعات ماهی

۹-چيدن قطعات ماهی بر روی سينی های پخت

۱۰-قرار دادن سينيهای پخت در تونل اتوکلاو پخت اوليه

۱۱-پخت اوليه ( کنترل زمان و فشار و درجه حرارت پخت)

۱۲-انتقال ماهی پخته شده به قسمت جداسازی

۱۳-جداکردن استخوان وگوشت سياه و پوست ماهی وگوشت سبز شده و خميری و کندوئی شکل و با بوی آمونياکی

۱۴-انتفال گوشت پاک شده به قسمت پرکن و ضايعات به سردخانه ضايعات

۱۵-پرکردن قوطی از گوشت(دستی يا با پرکن)

۱۶-کنترل وزن و وضع ظاهری قوطی پرشده

۱۷-انتقال قوطی به بخش نمک زنی و اضافه کردن نمک

۱۸-اضافه کردن فاز مايع(روغن يا آب نمک)به صورت داغ

۱۹-خارج کردن هوای داخل قوطی با دستگاه اگزاست

۲۰-دربندی قوطی و سپس شستشوی چربی جدار خارجی قوطی با دستگاه قوطی شور

۲۱-استرليزاسيون(۱۲۱درجه سلسيوس)

۲۲-خنک سازی و خشک کردن جدار قوطی ها

۲۳-بسته بندی اوليه و کد گذاری

۲۴-انتقال به انبار قرنطينه

۲۵-انتقال به بخش بسته بندی نهايی و ليبل زنی پس از گرفتن تاييدی بخش کنترل کيفيت وحصول اطمينان از سلامتی محصول

۲۶-انتقال ضايعات به کارخانه پودر ماهی
 

عليرضا فرخي فريد

عضو جدید
کاربر ممتاز
اطلاعیه

اطلاعیه

با تشکر از شرکت همه دوستان خوب و همراهم که در این مدت همراه من بوده اند و گاه و بی گاه در صورت کم کاری من هم به من تذکر داده اند تا به جایی برسیم که دوستان همگی حداقل یکبار به بخش 20 سوالی سر میزنند و گاهی روزانه چندین بار مراجعه مینمایند که از دیگر دوستان عقب نیافتند .

دست همگی شما را می فشارم و باز هم مثل گذشته منتظره نظرات شما هستم تا در جهت بهبود این تاپیک استفاده کنیم .

برای اینکه سعی کنیم اکثر دوستان زمان برای فکر کردن به سوال داشته باشند لذا از این به بعد سوال جدید زمانی مطرح میشود که حداقل 5 نفر در جواب صحیح تشکر گذاشته باشند .

دوستان برای پاسخ به سوال از نقل قول به همراه سوال استفاده کنن .


دوستان اضافه میکنم که این تشکرها باید به جواب صحیح داده شود


باز هم از همه دوستان سپاسگذارم
 
آخرین ویرایش:

sanamjon

عضو جدید
ماده تولید کننده کف در ماءالشعیر چیست ؟

رازك؟
رازك يك نوع گياه دارويي است كه به عنوان آرامبخش و خواب آور (با افزايش سرعت به خواب رفتن و كيفيت خواب)، مسكن سردردهاى عصبى و درد مفاصل، ضدالتهاب، ضداسپاسم، اشتهاآور و طعم دهنده خوراكى مورد استفاده قرار مى گيرد و از عصاره آن به عنوان يك افزودني در صنعت توليد ماء الشعير استفاده مي‌كنند زيرا رزين‌هاي موجود در گل رازک در نگهداری ماءالشعير و دوام کف و زلال‌سازي آن نقش بسزايي دارد
 
آخرین ویرایش:

عليرضا فرخي فريد

عضو جدید
کاربر ممتاز
جواب صحیح نیست

جواب صحیح نیست

رازك؟
رازك يك نوع گياه دارويي است كه به عنوان آرامبخش و خواب آور (با افزايش سرعت به خواب رفتن و كيفيت خواب)، مسكن سردردهاى عصبى و درد مفاصل، ضدالتهاب، ضداسپاسم، اشتهاآور و طعم دهنده خوراكى مورد استفاده قرار مى گيرد و از عصاره آن به عنوان يك افزودني در صنعت توليد ماء الشعير استفاده مي‌كنند زيرا رزين‌هاي موجود در گل رازک در نگهداری ماءالشعير و دوام کف و زلال‌سازي آن نقش بسزايي دارد

توضیحات شما در مورد رازک درست است یعنی رازک عامل طعم در ماءالشعیر میباشد اما علت وجود کف ماده گیاهی دیگری میباشد .
 

sanamjon

عضو جدید
ماده تولید کننده کف در ماءالشعیر چیست ؟

علاوه بر رازك ممكن است برنج، آرد سیب زمینی، شکر و جوانه گندم نيز به ماءالشعير اضافه گردد، كه فكر كنم شكر باعث كف كردن ماءالشعير مي‌شود.
 
Similar threads
بالا