من راجع به تولید فیلم شرینک و استرچ و همچنین فیلمهای چند لایه احتیاج به کمک دارم.
در مورد نحوه تولید موارد مصرف و خیلی چیزهای دیگه.
سلام
در مورد تولید استرچ نمیتونم کمکی بهتون بکنم.
فیلم شیرینک یک نوع از فیلمهای چند لایه است که فرمولاسیون خاص خودش رو داره. برای تولید فیلم های چند لایه باید بگم بحث خیلی مفصل و طولانیه. به طور خلاصه:
به تعداد لایه ها اکسترودر داریم. مواد از اکسترودر وارد دای می شوند. در تولید فیلم های حبابی، عرض و ضخامت فیلم با تنظیم بالون مواد خروجی توسط هوا تنظیم می شود. فیلم طی مراحلی خنک و یکنواخت می شود و در نهایت در وایندر به دور دوک پیچیده می شود.
فیلم شیر و ساک دستی از متداولترین فیلم های چند لایه اند.
فیل های لمینه، ساشت، دی پک، شیرینک از انواع فیلم های شفاف چند لایه اند که هرکدوم کاربرد خاص خودشون رو دارن مثلاً لمینه فیلمیه که لایه ی داخلی بسته های ساندیس و آبمیوه است. ساشت برای داخل بسته های سس کوچک استفاده میشه.
البته غیر از روش حبابی روش های دیگر هم هست که من از آنها اطلاع چندانی ندارم.