فریز کردن غذاهای طبخ شده برای استفاده دوباره از آنها امری رایج است که با توجه به کمبود فرصت برخی خانمهای خانهدار برای پخت غذا انجام میشود.همین ماجرا در مورد میوهها هم اتفاق میافتد. البته پزشکان نظرات متفاوتی در این زمینه دارند. |
فریز کردن غذاهای طبخ شده برای استفاده دوباره از آنها امری رایج است که با توجه به کمبود فرصت برخی خانمهای خانهدار برای پخت غذا انجام میشود.همین ماجرا در مورد میوهها هم اتفاق میافتد. البته پزشکان نظرات متفاوتی در این زمینه دارند. هرچه هست وقتی مواد غذایی را منجمد میکنید و قرار است آنها را برای چندین هفته یا چندین ماه در فریزر نگهداری کنید، نوع بستهبندی و نحوه صحیح انجام آن بسیار مهم است زیرا بستهبندی بد ممکن است موجب سرمازدگی یا یخ سوختگی مواد و در نتیجه از دست دادن مواد مغذی، طعم، رنگ، بافت، بو، رطوبت و کیفیت مواد غذایی شود. همچنین نفوذ هوا به داخل بستهبندی، میتواند موجب اکسید شدن مواد داخل آن شود. بنابراین مواد باید فشرده و با دقت، به صورتی بستهبندی شوند تا هیچ هوایی وارد بسته و هیچ رطوبتی هم از آن خارج نشود. چنانچه مواد غذایی و میوهها در تازهترین حالت و بالاترین رطوبت خود، در بستهبندی مناسب و به روش صحیح داخل فریزر بروند، با کیفیتی عالی آماده مصرف باقی میمانند. سرمازدگی مواد چیست؟ |