غذای شهرت رو بگو (قابل توجه سارا خانم)

ahmadi-2010

عضو جدید
حالا که بحث آشپزی و غذا داغه یه فکری به ذهنم رسید:

خب مطمئنا هر کدوم از ما مال یه شهر و استانیم...بیاید اون غذایی رو که فقط مختص شهر خودمونه به دیگران معرفی کنیم....حتما هم نمی خواد روش پختش رو بگیم فقط کافیه محتوای اونو بگیم.

اینجوری هم ایران گری کردیم و هم اگه راهمون به یه شهری افتاد بدونیم چی باید بخوریم!!!

از طرفی سارا خانم هم میتونه منو غذاهای بیشتری داشته باشه!!!!:biggrin:
 

sara@fshar

عضو جدید
کاربر ممتاز
کاش اولش برام یه آشپزخونه درست می کردید تا معطلل قابلمه و ماهی تابه و ملاقه و اینا نباشم :)













































ای خدا آخر و عاقبت مارو ببین آخرش تو این مملکت شدیم آشپزباشی باشگاه
 

ahmadi-2010

عضو جدید
ما یه همسایه داشتیم کرمانی بود....خانومه خیلی دست پختش خوب بود....ما از اونجا "نخود آب" رو یاد گرفتیم...
یه غذای بسیار مغذی و پر انژیه....تقریبا هر ماه حداقل 3-4 بار این غذا رو میخوریم...
مثل قیمه درست میشه فقط بجای لپه توش نخود داره....
گوشت هم داره....
همون "نچوفسکو" برره تو مهران مدیریه!!!!
 

Abolfazl_r

عضو جدید
کاربر ممتاز
غذای اصلی شهر ما قیمه نثاره. یه جور چلو گوشت که آبش خیلی غلیظه و روی پلو رو با خلال پسته، بادوم، نارنج، و زرشک و دارچین تزئیین میکنن. خوبه استارتر؟ کامل گفتم؟
 

جاذبه

عضو جدید
حالا که بحث آشپزی و غذا داغه یه فکری به ذهنم رسید:

خب مطمئنا هر کدوم از ما مال یه شهر و استانیم...بیاید اون غذایی رو که فقط مختص شهر خودمونه به دیگران معرفی کنیم....حتما هم نمی خواد روش پختش رو بگیم فقط کافیه محتوای اونو بگیم.

اینجوری هم ایران گری کردیم و هم اگه راهمون به یه شهری افتاد بدونیم چی باید بخوریم!!!

از طرفی سارا خانم هم میتونه منو غذاهای بیشتری داشته باشه!!!!:biggrin:

شهرماغذای خاصی نداره ولی شله ماه محرمش معروفه:redface:
 

ahmadi-2010

عضو جدید
غذای اصلی شهر ما قیمه نثاره. یه جور چلو گوشت که آبش خیلی غلیظه و روی پلو رو با خلال پسته، بادوم، نارنج، و زرشک و دارچین تزئیین میکنن. خوبه استارتر؟ کامل گفتم؟
مرسی ...البته من این غذا رو خوردم خیلی هم خوش مزست...آره مال قزوین هم هست...
 

sara@fshar

عضو جدید
کاربر ممتاز
میگم معلومه که تبریزی هستیا....چون از صبح در مورد غذا پختن (غذای خوش مزه) و...صحبت میکنی....معلومه خیلی کد بانویی....دیگه وقتشه....


آره هستم:)
خودمم کم کم از دیشب یهویی به فکر زن و بچه افتادم می خوام عیال وار بشم :surprised:
 

ahmadi-2010

عضو جدید
غذای ویژه اصفهان:
آب دو خیار....
ارزون و مقوی.
البته ارزون باشه ،حتما مقوی هم هست:smile:
دمت گرم بابا بزرگ من که خیلی باهات حال میکنم:biggrin::biggrin:
اتفاقا دو هفته پیش اصفهان بودم جات خالی بریونی خوردم ولی از بس که چرب بود تا یه هفته چشمم به غذای چرب میفتاد حالم بد میشد!!!!:(
 

sara@fshar

عضو جدید
کاربر ممتاز
این حرفو نزن اتفاقا یه غذاهای خوش مزه ایی داره که نگو....مثلا سرگنجیشکی....جغول بغول....حالا یادم میاد بهت میگم....

خانومای اصیل تهرونی تو پختن دوتا غذا خیلی استادن یکیش قورمه سبزیه یکیشم فسنجون با رب انار ترش

یاد زن عموم به خیر عجب دست پختی داشت
 

sadena.1989

عضو جدید
به به .....!!!!
چه بحث شيريني...!!!!!
البته غذاهاي شمال كه تقريبا همه تجربه اش كردن......!!!!
شعله قلمكار كه آش معروف گيلانه.....البته دوستان قزويني به اسم آش فاطمه زهرا مي شناسن.....(قيمه نثارتون خيلي خوشمزه است.......يوني من قزوينه.....:redface:)
ديگه باقلا قاتوق.....ميرزا قاسمي.....بادمجان كباب.....و.....و.....
البته من فقط خوردنشونو بلدم......:biggrin::biggrin:
اما بادمجان كباب كه خيلي دوست دارم......شكم بادمجان رو با مغز گردو و سبزيجات معطر و ترشي و.....پر مي كنن و سرخ مي كنن.....با يه ذره محلول آب و ترشي و گردو مي ذارن بپزه......
واي دلم خواست......!!!!!
 

Abolfazl_r

عضو جدید
کاربر ممتاز

ahmadi-2010

عضو جدید
به به .....!!!!
چه بحث شيريني...!!!!!
البته غذاهاي شمال كه تقريبا همه تجربه اش كردن......!!!!
شعله قلمكار كه آش معروف گيلانه.....البته دوستان قزويني به اسم آش فاطمه زهرا مي شناسن.....(قيمه نثارتون خيلي خوشمزه است.......يوني من قزوينه.....:redface:)
ديگه باقلا قاتوق.....ميرزا قاسمي.....بادمجان كباب.....و.....و.....
البته من فقط خوردنشونو بلدم......:biggrin::biggrin:
اما بادمجان كباب كه خيلي دوست دارم......شكم بادمجان رو با مغز گردو و سبزيجات معطر و ترشي و.....پر مي كنن و سرخ مي كنن.....با يه ذره محلول آب و ترشي و گردو مي ذارن بپزه......
واي دلم خواست......!!!!!
:w07:وای نگو منم دلم آب افتاد!!!!
 

nena_921

عضو جدید
غذای شهرما قلیه ماهی و یه جور ماهی مخصوص به نام صبور هست که با تمر هندی و گشنیز و پیازو سیر و فلفل و وادویه زیاد شکمشو پر می کنن و رویه آتیش کباب می کنن . وای داره دلم ضعف میره .
با این تایپیکتون گرسنم شد.
 

Similar threads

بالا