نازی جان اگه بخوایم از شر دوست دخترمون خلاص شیم به نظرت این باکتریه جواب میدهبهترين راه تشخيص همون بادكردگي قوطي و اينكه اگه ديديد قوطي شما باد كرده در قوطي باز نكنيد و بيرون نندازيد بهترين كار اينكه زير خاك قرار بگيره يه چاله بكنيد خاكش كنيد اصلا درشو باز نكنيد
نازی جان اگه بخوایم از شر دوست دخترمون خلاص شیم به نظرت این باکتریه جواب میده
ببخشید بچه ها مطلب که دیگه نمیذارم حالا اومد تاپیک رو منحرف میکنم الان ادمین میاد سیستم تشکر تالار کشاورزی هم بر میداره
نازی ممنون از این که دارین تالار رو فعال میکنید
نازی من میخوام کمتر هله هوله بخورم ولی نمی شه راهی نداره دیگه نتونم هله هوله بخورم
سلام
با این چیزی که از شیر گفتید من که فکر نکنم بتونم دیگه شیر بخورم
من خیلی شکلات دوست دارم . متاسفانه فقط هم خارجی باید باشه .بیشتر kriket -metro_..
بعضی وقتها روی شکلات بصورت تاول تاول شده انگار که حباب روی سطحش رو گرفته .خواهرم صنایع غذایی خونده و مسوول کنترل کیفی کارخونه شیر پگاه هستش.همیشه دعوا میکنه که شکلات خارجی نگیر..معلوم نیست چند ماه تو گمرک مونده باشن .یا اینکه تو چه شرایطی نگهداری شدن.
نازی به نظرت اون تاولا نشونه ی مونده بودن محصوله؟آخه مزه اش اصلاً فرقی نداره .البته من فقط تست کردم از ترس مسمویت نخوردمش!
و اینکه میگن شکلات رو در یخچال نگه داری نکنین واسه چی هستش؟
مرسی.
1- هيدروژناسيون: به افزودن هيدروژن به اسيدهاي چرب غير اشباع (روغنهاي نباتي مايع) و تبديل آنها به اسيد هاي چرب اشباع و جامد اطلاق ميگردد. به همين خاطر اين روغنها را ترانس مينامند.
به هر حال روغن مايع پيوند دوگانه بيشتري داره ؟
روغن مايع
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
ن | دانلود تحقيقات و سمينارها در زمينه صنايع غذائي | صنایع غذایی | 21 |