طرز تهیه ته چین مرغ

Iman MM

عضو جدید
کاربر ممتاز
یکی از همکارای بنده (آقای یوسفی) لطف کردن یه روز ته چین درست کردن واسه ناهار انقدر خوب بود من دستور پختشو ازشون گرفتم و اینجا برای شما قرار دادم که درست کنین بخورین حالشو ببرین :)

مواد لازم برای حدود 4نفر

گوشت مرغ 200 گرم
برنج 4 پیمانه (نیمه ایرانی بهتر است)
تخم مرغ 3 عدد
روغن مایع نصف استکان
ماست تازه حدود نیم کیلو (ماست آبکی نباشد)
زعفران به مقدار لازم
هل سبز آسیاب شده به مقدار لازم
طرز تهیه
گوشت مرغ را بامقداری پیاز ونمکوفلفل میگذاریم تا آب پز و پخته شود
البته کمی آب می ریزیم و می گذاریم آب آن خشک شده وبه روغن بیافتد
برنج را هم آبکش میکنیم (نسبت به برنج معمولی پخته تر باشد)
تخم مرغها را جداگانه هم میزنیم (از هم زن استفاده نشود) بعد روغن را اضافه کرده وهم میزنیم
زعفران را با آب گرم مخلوط کرده یا دم میکنیم سپس هل و زعفران رابه مخلوط اضافه میکنیم
مقدار کمی از ماست را نگه داشته و بقیه را اضافه میکنیم سپس گوشت مرغ را ریش ریش کرده و اضافه میکنیم
برنج را نیز به مخلوط اضافه کرده و هم میزنیم
اگر مخلوط سفت بود بقیه ماست را کم کم اضافهکرده تا مخلوط به صورت خمیر شود مثل خمیر کوفته
اگر خمیر سفت بود مقدار ماست بیشتری اضافه میکنیم تا مثل خمیر کوفته شود. بعد کف کیک پز را چرب کرده ومخلوط را داخل ظرف میریزیم و درب کیک پز را گذاشته و به برق میزنیم و حدود نیمساعت باید روشن باشد
البته زیر کیک پز باید کم باشد و یا از شعله پخش کن استفاده شود.. اگر هم فر داشته باشیم از فر استفاده میکنیم
وقتی که زیر و روی آن کمی قرمز شد از ظرف خارج کرده و روی سینی یا تخته گذاشته وبرش میزنیم
درصورت تمایل میتوان در یخچال گذاشته وبعد از سرد شدن آنرا میل نمود
در ضمن میتوان مقدار کمی زرشک در یک قسمت از ظرف کیک پز و مقداری سوسیس و کالباس خرد شده در قسمت دیگر ظرف کیک پز اضافه کرد
همچنین به جای گوشت مرغ میتوان از ماهی یا تن ماهی نیز استفاده نمود.
 

Similar threads

بالا