سفر به قلب آتشفشانها هم ممکن شد

mehdipesse

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
حسگر سیلیکونی می‌تواند دمای 900 درجه و شرایط سخت را تحمل کند و از درون آتشفشان برای مراکز مطالعاتی که در مناطق امن واقع شده‌اند، ‌اطلاعات بسیاری را در مورد وضعیت آن و خطر فوران آن، ارسال نماید.

آتشفشان‌ها همیشه پدیده‌های جذاب و مرموزی بوده‌اند و دقیقا همان صفاتی که باعث می‌شوند آن‌ها این‌قدر جالب باشند، باعث می‌شوند که کسی نتواند آن‌قدر به آن‌ها نزدیک بشود و در موردشان اطلاعات جمع کند: آن‌ها به غول‌های پرحرارات و بی‌رحمی تبدیل می‌شوند که جان بسیاری را در معرض خطر قرار می‌دهند.



شاید در آینده‌ای نزدیک بتوان اطلاعات بیشتری از آتشفشان‌ها به دست آورد. محققین حس‌گر‌هایی از ماده‌ای که در صنعت الکترونیک استفاده می‌شود، ساخته‌اند که می‌تواند در شرایط آتشفشانی دوام بیاورد و حتی به کار خود ادامه هم بدهد. این ماده کاربید سیلیکون نام دارد و تا دمای 900 درجه سانتیگراد را می‌تواند تحمل کند.
حسگر کاربید سیلیکونی می‌تواند وارد دهانه‌های آتشفشانی شود،‌ گازهای موجود را در لحظه پردازش کند و اطلاعات به دست آمده را همان لحظه برای مراکزی که بسیار دورتر و در مکان‌های امنی واقع شده‌اند، به صورت بی‌سیم مخابره کند. دانشمندان با بررسی این گازها می‌توانند به اتفاقاتی که درون دهانه می‌افتد، پی ببرند و زمان فوران را خیلی زودتر تشخیص بدهند. بدین ترتیب افرادی که ممکن است در معرض خطر باشند، زمان خیلی بیشتری برای فرار وقت خواهند داشت.

با توجه به این که نیم میلیارد نفر روی کره زمین در مناطقی زندگی می‌کنند که ممکن است با فوران آتشفشانی مواجه شود، ‌این امکان از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است.

این حسگر کاربید سیلیکونی در موارد دیگری هم می‌تواند به کار بیاید، مثل راکتورهای اتمی. همچنین در مناطقی که احتمال حمله‌های تروریستی وجود دارد و به پردازش شرایط محیطی به خصوص بعد از وقوع انفجارها نیاز هست،‌ این حس‌گر می‌تواند کمک کننده باشد و جان عده‌ای را نجات بدهد
 

Pantalasa

عضو جدید
اااااااااااااا !!! من فکر کردم واقعا میشه رفت!!!:surprised: خواستم ابراز آمادگی کنم واسه سفر:redface:
 

Pantalasa

عضو جدید
اوکی آقا مهدی! قبول، هر چه از دوست رسد نکوست!;) من دخمل آهنین! حاضرم همین بشه اسمم. ولی شما گفتی تا دمای 1200 رو تحمل کنم نه 1535!!!!!!!!!!!:D
 

mehdipesse

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اوکی آقا مهدی! قبول، هر چه از دوست رسد نکوست!;) من دخمل آهنین! حاضرم همین بشه اسمم. ولی شما گفتی تا دمای 1200 رو تحمل کنم نه 1535!!!!!!!!!!!:D
راستش بنظرم آهن با مسما تر اومد به هر حال تمام نقطه ذوب تمام عناصر رو بررسی کردم این عناصری هست که نقطه ذوب بین 1200 تا 1300 درجه دارن ، خودت هر کدوم رو دوست داری انتخاب کن تا دختر همون خطابت کنیم:gol:
عناصر اصلی : برلیم 1278 درجه
عناصر فرعی : منگنز 1244 درجه
لانتینید ها : وجود ندارد
اکتینید ها : پروتاکتینیم 1230 درجه
 

Pantalasa

عضو جدید
سلام آقا مهدی، متوجه هستم. ولی طرف اسمش 1چیز دیگس بهش میگن اسی! منم برلیوم بهم بگین برلیان:cool::gol:
 
Similar threads
Thread starter عنوان تالار پاسخ ها تاریخ
Major Geologist سفر در اعماق زمین. علوم زمین 11
M زمین قلب آهنی خود را بازسازی می کند علوم زمین 1

Similar threads

بالا