راویان شهید

اورابانی

عضو جدید


بسم رب الشهداء و الصدیقین و من المؤمنین رجال صدقوا ما عاهدوا الله علیه فمنهم من قضی نحبه و منهم من ینتظر و ما بدلوا تبدیلا http://www.ravayatgar.org/negar-home/sound/sut-ravayatgari/category/40-shahid-zabet
شهید ضابط در سال 1341 یعنی همان سالی که حضرت امام خمینی(ره) فرموده بودند سربازان من اکنون در گهواره اند در خانواده ای مذهبی، فرهنگی و در شهر مقدس مشهد پا به عالم خاکی نهاد. پدرش از خادمان بارگاه منور حضرت علی بن موسی الرضا (علیه آلاف التحیة و الثناء) می باشد. که در تربیت او با الطاف کریمانه آن حضرت اهتمام داشت او تحصیلات خویش را با استعداد و پشتکار منحصر به فرد آغاز کرد و موفق شد در سن 15 سالگی بصورت جهش دیپلم تجربی بگیرد و در سن 16 سالگی به هندوستان جهت تحصیل در رشته شیمی عزیمت نمود و پس از 6 ماه همزمان با پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی به ایران بازگشت. و به فعالیتهای انقلابی و مذهبی مشغول شد. در سال 1358 در دانشکده علوم تربیتی دانشگاه فردوسی مشهد مشغول به تحصیل شد. پس از آن با نظر به لیاقتش به عضویت شجره طیبه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در آمد و با توجه به علاقه شدید به تحصیل در مرکز مدیریت و
آموزش سپاه قم(دانش سرای عالی شهید محلاتی) مشغول به تحصیل شد
.

ایشان همزمان با تحصیل و انجام وظایف ماهها در مناطق عملیاتی حضور داشت. در سال 64 مفتخر به راهیابی به مکتب سالکان نور گردید و در حوزه علمیه قم در کنار تهذیب نفس از خرمن اساتید گرانمایه همچون آیات عظام استادی، تبریزی، شب زنده دار، خاتم یزدی و... کسب فیض نمود. با توجه به علاقه وافر وی به امر تبلیغ و نیز نفس معنوی و هنرمندی در خطابه داشت طی سفرهای زیادی به نقاط مختلف کشور و بعضی کشورهای منطقه به ترویج معارف تشیع و هدایت انسانهای تشنه حقایق پرداخت.

او که سالها با شهداء زندگی کرده بود پس از پایان جنگ جامعه بدون فرهنگ شهداء برایش سخت بود و به هر طریق سعی داشت با خاکهای گرم خوزستان انس داشته باشد تا گرمای نفسش هر روز بیشتر شود و مبلّغ پیام شهداء باشد. در سال 79 با چند عامل که محوری ترین آنها فرمان ولی امر مسلمین(حفظه الله) بود مجموعه تفحص سیره شهداء را پایه گذاری نمود و با تحمل زحمات زیاد و همّت عالی به تربیت سفیران نور و هدایت و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت پرداخت تا این سفیران نور در مناطق و قشرهای مختلف به روشن گری و هدایت صحیح جامعه بخصوص نسل جوان که در معرض طوفان غفلت و تباهی دشمنان اسلام و بشریت قرار دارند و نیز حفظ نظام از آسیب های دشمنان به تربیت آینده سازان و زمینه سازان ظهور بپردازند.

تا این‌ كه‌ در ساعت‌ 4 عصر روز چهارشنبه‌ 29 بهمن‌ 1382، در حال‌ بازگشت‌ از سخنرانی‌ هیئت‌های‌ مذهبی‌ دانشجویان‌ شمال‌ كشورِ شهر بابل‌، در مسیر ساری‌ ـ نكا، پس‌ از یك‌ تصادف‌ جانكاه‌ و دلخراش‌ ، هنگام‌ اذان‌ مغرب‌ روح‌ قدسی‌شان‌ به‌ ملكوت‌ اعلا پیوست‌، و پس‌ از تشییع‌ باشكوه‌ پیكر مطهرشان‌ در قم‌ و مشهد، در صحن‌ جمهوری‌ (بهشت‌ ثامن‌الائمه‌) آستان‌ قدس‌ رضوی‌، قطعة‌ 242، به‌ خاك‌ سپرده‌ شدند.

باید گذشتن از ؛ دنیا به آسانی ؛ باید مهیا شد از بهر قربانی

با چهره خونین سوی حسین رفتن زیبا بود این سان معراج انسانی
 

Similar threads

بالا