دریافت مقالات ISI صنایع غذایی فقط در این تاپیک

sanijoon

کاربر فعال تالار مقالات ,
کاربر ممتاز

پیوست ها

  • Public Health Volume 122 issue 3 2008 [doi 10.1016%2Fj.puhe.2007.05.002] Jila Sadighi; Robabeh S.pdf
    142.9 کیلوبایت · بازدیدها: 0
  • 10.1016-S0895-3988(09)60033-7.pdf
    165.8 کیلوبایت · بازدیدها: 0
آخرین ویرایش:

لاله 92

عضو جدید
سلام در مورد خشک کردن اسمزی سبزیجات خصوصا گل کلم مقاله می خواستم.
 

hersel

عضو جدید

sanijoon

کاربر فعال تالار مقالات ,
کاربر ممتاز

mrsnasim

عضو جدید
با سلام از این به بعد مقالات تخصصی صنایع غذایی در این محل گرفته می شود

دوستان قبل از درخواست ابتدا به سایت www.sciencedirect.com رفته و مقاله مورد نظر خود را جستجو نمایید سپس لینک مقاله را در اینجا بگذارید تا اصل مقاله گرفته شود

دوستان توجه کنند که فقط به درخواستهایی که اصل لینک را گذاشته اند جواب داده می شود
درضمن هر نفر دو مقاله در هر روز میتونه در خواست بده تا امکان پاسخ همه ممکن بشه
از ارسال درخواستهایی خلاف قوانین خودداری نمایید

برای درخواست مطلب خاص به این تاپیک مراجعه کنید و ایجاد اسپم نکنید تنها لینک مقاله اصلی معتبر است
با سلام و خسته نباشید... ممنون میشم این دو مقاله را بگیرید
http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0308814611016451
http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0896844609002368
 

P O U R I A

مدیر مهندسی شیمی مدیر تالار گفتگوی آزاد
مدیر تالار
سلام
بر طبق قوانین باشگاه افرادی که زیر 50 پست داشته باشند نمی توانند درخواست مقاله دهند ...
این بار مقالات رو در اختیار شما قرار می دهم .. ولی برای درخواست های بعدی خواهشمندیم در باشگاه فعالیت داشته باشید.
http://www.mediafire.com/download/m2yo2rbcnklwuha/11121.rar

موفق باشید.
 

mrsnasim

عضو جدید
با سلام از این به بعد مقالات تخصصی صنایع غذایی در این محل گرفته می شود

دوستان قبل از درخواست ابتدا به سایت www.sciencedirect.com رفته و مقاله مورد نظر خود را جستجو نمایید سپس لینک مقاله را در اینجا بگذارید تا اصل مقاله گرفته شود

دوستان توجه کنند که فقط به درخواستهایی که اصل لینک را گذاشته اند جواب داده می شود
درضمن هر نفر دو مقاله در هر روز میتونه در خواست بده تا امکان پاسخ همه ممکن بشه
از ارسال درخواستهایی خلاف قوانین خودداری نمایید

برای درخواست مطلب خاص به این تاپیک مراجعه کنید و ایجاد اسپم نکنید تنها لینک مقاله اصلی معتبر است

ba salam :) mamnoon misham in 2 ta ra ham begirid. tanx
http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0260877402002819
http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0960852412009613
 

P O U R I A

مدیر مهندسی شیمی مدیر تالار گفتگوی آزاد
مدیر تالار
....../
http://www.mediafire.com/download/407naw8m1cecax2/212.rar
ghabl az in ke javabe shoma ra bekhoonam 2 maghale dige ersal kardam ... ba in vojood niazi nist zahmat bekeshid... man forsat nemikonam faaliat dashte basham... lotf kardid mamnoon :)
سلام
هر جور راحتید ..
این مقالات رو هم براتون قرار دادم تا خاطره خوبی از این باشگاه داشته باشید.
موفق باشید.
 

P O U R I A

مدیر مهندسی شیمی مدیر تالار گفتگوی آزاد
مدیر تالار

sanijoon

کاربر فعال تالار مقالات ,
کاربر ممتاز

پیوست ها

  • Food Hydrocolloids Volume 25 issue 8 2011 [doi 10.1016%2Fj.foodhyd.2011.01.016] P. Varela; S.M. .pdf
    241.8 کیلوبایت · بازدیدها: 0

sanijoon

کاربر فعال تالار مقالات ,
کاربر ممتاز
آخرین ویرایش توسط مدیر:

sanijoon

کاربر فعال تالار مقالات ,
کاربر ممتاز

پیوست ها

  • Food Chemistry Volume 107 issue 3 2008 [doi 10.1016%2Fj.foodchem.2007.09.046] Arzu Altunkaya; Vu.pdf
    307.6 کیلوبایت · بازدیدها: 0
آخرین ویرایش:

j.m-shirin

عضو جدید
microbial production of levan using date syrup and investigation of its prpperties

بچه ها موضوع ارائه ی من اینه
ولی هر کاری میکنم نمیفهمم در مورد چی هست
یهنی حتی ترجمه ی فارسیشو نمیدونم چی هست که بخوام سرچ بزنم براش
میشه لدفن یکی به من بگم این جمله یعنی چی؟
 

P O U R I A

مدیر مهندسی شیمی مدیر تالار گفتگوی آزاد
مدیر تالار

sanijoon

کاربر فعال تالار مقالات ,
کاربر ممتاز

پیوست ها

  • International Journal of Food Science & Technology Volume 39 issue 1 2004 [doi 10.1046%2Fj.0950-.pdf
    275.4 کیلوبایت · بازدیدها: 0
Similar threads
Thread starter عنوان تالار پاسخ ها تاریخ
"ALPHA" آموزش مهارت جستجوی مقالات علمی-صنایع غذایی صنایع غذایی 14

Similar threads

بالا