[دانلود جزوه اصول مهندسی صنایع غذایی]- انتقال حرارت (1)
1-مقدمه
2-رسانش
3-رسانش یک بعدی در حالت پایا
4-معادله حرارتی در حالت دو بعدی
5- رسانش گذرا
6- جابجایی
7- جریان خارجی
8-جریان داخلی
9-مبدل های حرارتی
[دانلود جزوه اصول مهندسی صنایع غذایی]- انتقال حرارت (2)
1-جابجایی آزاد
2-جوشش و میعان
3- مبدلهای حرارتی
4-تشعشع
5-انتقال حرارت تشعشع
جزوه های خلاصه شده یکی از واحدهای دانشگاه پیام نور
1-مقدمه
2-رسانش
3-رسانش یک بعدی در حالت پایا
4-معادله حرارتی در حالت دو بعدی
5- رسانش گذرا
6- جابجایی
7- جریان خارجی
8-جریان داخلی
9-مبدل های حرارتی
[دانلود جزوه اصول مهندسی صنایع غذایی]- انتقال حرارت (2)
1-جابجایی آزاد
2-جوشش و میعان
3- مبدلهای حرارتی
4-تشعشع
5-انتقال حرارت تشعشع
جزوه های خلاصه شده یکی از واحدهای دانشگاه پیام نور
پیوست ها
آخرین ویرایش: