مواد لازم(برای 2 الی 3 نفر)
پیاز:دو عدد بزرگ
سینه ی مرغ: 1عدد
رب گوجه فرنگی:2ق غ
آلو بخارا: 300گرم
زرشک: نصف لیوان
نمک، فلفل، دارچین، زعفران آب کرده
طرز تهیه:
اول پیازها رو ریز و سرخ می کنیم بعد سینه ی مرغ رو به چند قسمت برش می زنیم (می شه این کار رو نکرد و درسته قرار داد اما اینجوری بیشتر مزه دار می شه) و توی پیاز تفت می دیم
و کمی آب زعفرون بهش اضافه می کنیم (ضرورتی نداره البته. می تونین زعفرون رو حذف کنین و کمی زردچوبه برای رنگش اضافه کنین) و باز خوب تفت می دیم
مرحله ی بعدی اضافه کردن زرشک خیس خورده ست و تفت دادنش با مرغ و پیاز
آلوها رو می شوریم و تو آب سرد خیس می کنیم. دو لیوان آب و نمک و فلفل به مخلوط مرغ اضافه می کنیم
وقتی به جوش اومد شعله رو کم می کنیم و اجازه می دیم حدود 45دقیقه ریز جوش بزنه بعد آلوها رو اضافه می کنیم
و نیم ساعت بعد رب رو تو کمی روغن با دارچین تفت می دیم
و به خورش اضافه می کنیم. حدود یک ساعت بعد (کمتر یا بیشتر) خورش جا افتاده و آماده ست
پیاز:دو عدد بزرگ
سینه ی مرغ: 1عدد
رب گوجه فرنگی:2ق غ
آلو بخارا: 300گرم
زرشک: نصف لیوان
نمک، فلفل، دارچین، زعفران آب کرده
طرز تهیه:
اول پیازها رو ریز و سرخ می کنیم بعد سینه ی مرغ رو به چند قسمت برش می زنیم (می شه این کار رو نکرد و درسته قرار داد اما اینجوری بیشتر مزه دار می شه) و توی پیاز تفت می دیم
و کمی آب زعفرون بهش اضافه می کنیم (ضرورتی نداره البته. می تونین زعفرون رو حذف کنین و کمی زردچوبه برای رنگش اضافه کنین) و باز خوب تفت می دیم
مرحله ی بعدی اضافه کردن زرشک خیس خورده ست و تفت دادنش با مرغ و پیاز
آلوها رو می شوریم و تو آب سرد خیس می کنیم. دو لیوان آب و نمک و فلفل به مخلوط مرغ اضافه می کنیم
وقتی به جوش اومد شعله رو کم می کنیم و اجازه می دیم حدود 45دقیقه ریز جوش بزنه بعد آلوها رو اضافه می کنیم
و نیم ساعت بعد رب رو تو کمی روغن با دارچین تفت می دیم
و به خورش اضافه می کنیم. حدود یک ساعت بعد (کمتر یا بیشتر) خورش جا افتاده و آماده ست