[خورش] - خورشت آلو زرشک

لیمویی

عضو جدید
کاربر ممتاز
مواد لازم(برای 2 الی 3 نفر)
پیاز:دو عدد بزرگ
سینه ی مرغ: 1عدد
رب گوجه فرنگی:2ق غ
آلو بخارا: 300گرم
زرشک: نصف لیوان
نمک، فلفل، دارچین، زعفران آب کرده
طرز تهیه:
اول پیازها رو ریز و سرخ می کنیم بعد سینه ی مرغ رو به چند قسمت برش می زنیم (می شه این کار رو نکرد و درسته قرار داد اما اینجوری بیشتر مزه دار می شه) و توی پیاز تفت می دیم




و کمی آب زعفرون بهش اضافه می کنیم (ضرورتی نداره البته. می تونین زعفرون رو حذف کنین و کمی زردچوبه برای رنگش اضافه کنین) و باز خوب تفت می دیم

مرحله ی بعدی اضافه کردن زرشک خیس خورده ست و تفت دادنش با مرغ و پیاز


آلوها رو می شوریم و تو آب سرد خیس می کنیم. دو لیوان آب و نمک و فلفل به مخلوط مرغ اضافه می کنیم



وقتی به جوش اومد شعله رو کم می کنیم و اجازه می دیم حدود 45دقیقه ریز جوش بزنه بعد آلوها رو اضافه می کنیم

و نیم ساعت بعد رب رو تو کمی روغن با دارچین تفت می دیم

و به خورش اضافه می کنیم. حدود یک ساعت بعد (کمتر یا بیشتر) خورش جا افتاده و آماده ست

 

لیمویی

عضو جدید
کاربر ممتاز
من با اینکه شمالی نیستم ولی عاشق این غذام....واقعا خوشمزس...
من به جای آلو بخارا...آلو خورشتی توش میریزم...
اگه براتون ترش بود میتونین با شکر یا عسل ملس یا شیرینش کنین بستگی به ذائقه خودتون داره...
آها من کنارش سیب زمینی سرخ شدم میزارم :دی
دارچینم توش نمیزنم...
عکسها و متن از مامی سایت هست


 

Similar threads

بالا