خطرناک ترین سم در تن ماهی

smn_mrkz

عضو جدید
کاربر ممتاز
کلوستریدیوم بوتولینوم گونه‌ای باکتری از جنس کلوستریدیوم است. این باکتری میله‌ای شکل و گرم مثبت. که در وضعیت کم اکسیژن (بی هوازی) بهتر رشد می‌کند. این باکتری دارای اسپور و خاکزی می‌باشد. اسپور در جنس کلستریدیوم معمولا انتهایی یا نزدیک به انتها می‌باشد . اغلب متحرک دارای تاژک ازنوع پری تریش می‌باشند . آزمون‌های کاتالاز واکسیداز در جنس کلستریدیوم منفی می‌باشد .

این باکتری با تولید سم (نوروتوکسین)، باعث عامل سندروم کشنده بوتولیسم در انسان می‌شود. این باکتری کشنده ترین سم جهان راتولید می‌کند. ۲ کیلو سم این باکتری برای کشتن تمام ساکنان کره زمین کافی است . مقادیر بسیار کم این سم به عنوان دارو نیز استفاده می‌شود.:w05:


این سم یک عامل مهار کننده عصبی - ماهیچه‌ای بسیار قوی می‌باشد که از طریق مهار آزاد شدن نوروترانسمیتر استیل کولین از انتهای اعصاب محیطی باعث ایجاد فلج شل می‌شود. این نوروتوکسین به صورت یک پلی پپتید تک زنجیره‌ای سنتز می‌شود که وزن مولکولی آن ۱۵۰ کیلو دالتون است اما فرم فعال آن به صورت دو زنجیره‌ای می‌باشد که زنجیره سنگین آن ۱۰۰ و زنجیره سبک آن ۵۰ کیلو دالتون است. این دو زنجیره توسط یک پیوند دی سولفیدی به همدیگر متصل شده‌اند.








دوستان عزیزم این باکتری در تن ماهی شایع است ولی به دلیل ساختار پروتئینی با جوشاندن 20_10 min ساختار باکتری دناتوره میشود و میتونین بدون خطر نوش جان کنین:gol::w38:
 
آخرین ویرایش:

افشـین

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
مرسی
من همیشه بعد اینکه تن ماهی رو باز میکنم که تو روغن گرمش کنم یادم میفته که باید میجوشوندمش :w05::w05:

فقط سر و ته قوطی باد کرده نباشه مشکلی نیست ! :w16:

یا بوی غیر طبیعی مثل کره فاسد شده نداشته باشه ...

اما در هر صورت بهتره که جوشونده بشه !
 

#MaHDi#

عضو جدید
کاربر ممتاز
فقط سر و ته قوطی باد کرده نباشه مشکلی نیست ! :w16:

یا بوی غیر طبیعی مثل کره فاسد شده نداشته باشه ...

اما در هر صورت بهتره که جوشونده بشه !

نه هیچوقت نشده اونجوری باشن
یعنی اگه بودن من اینجا نبودم :D

چرا این مشکل رو تولید کننده حل نمیکنه؟
اگه کسی ندونه که کشته میشه :razz:
 

افشـین

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
من که نمیدونم بوی کره فاصد چجوریه چیکار کنم ؟ :huh:

یه کره رو به روز بذار جلو آفتاب ببین چه جوریه ! :surprised:

اصلا مگه تو دانشگاتون بهتون کره فاسد نمیدادن ؟ :surprised:


نه هیچوقت نشده اونجوری باشن
یعنی اگه بودن من اینجا نبودم :D

چرا این مشکل رو تولید کننده حل نمیکنه؟
اگه کسی ندونه که کشته میشه :razz:

اگه استاندارد ها درست رعایت بشه این مشکل به وجود نمیاد ...

و تقریبا هم به وجود نمیاد ... مگه در شرایط خاص و فقط به دلیل خطاهایی که ممکنه پیش بیاد !

از هر دو نفری هم که به بوتولیسم مبتلا میشن ، یکیش زنده میمونه ! :d
 
  • Like
واکنش ها: Sarp

Sarp

مدیر بازنشسته
خودت پیری ...
من جووونم .
من کی گفتم پیری ؟ :surprised:
منحرف !
گفتم مثل دایناسورها مسن به نظر میرسی :w16:
دهنتو هم ببند . معدت از اینجا هم پیداس :huh:

یه کره رو به روز بذار جلو آفتاب ببین چه جوریه ! :surprised:

اصلا مگه تو دانشگاتون بهتون کره فاسد نمیدادن ؟ :surprised:
آهاااااااااااااان
چرا نمیدن ؟
میدن
ولی اونقده به این کره های یونی عادت کردیم که من فکر میکردم کره هایی که تو خونه میخورم فاسده :confused:
 

Sarp

مدیر بازنشسته
سمانه ولی چتر خوبی ازت در میاد هاااااا (چتر نه هاااا ، چتر )
 

houmaan

عضو جدید
مرسی ...واقعا مرسی من گاهی اوقات از روی تنبلی این کارو نمیکنم..ولی من بعد حتما تن ماهی رو میجوشونم...
 

Persia Boy

عضو جدید
کاربر ممتاز
ممنون سمانه جون اما منم مثل میرحسین بیشتر تو روغن سرخش میکنم تا با آبجوش گرمش کنم.حالا تا کی زنده ام؟؟؟؟؟؟؟؟
 
بالا