برسي و بهينه سازي فرايند ساخت مشتق آميني نانو ذره فولرن C60

hadi18

کاربر فعال
برسي و بهينه سازي فرايند ساخت مشتق آميني نانو ذره فولرن C60
نويسند‌گان:
[ زهرا طاهري ] - كارشناسي ارشد مهندسي شيمي، واحد پژوهش مواد افزودني به فرآورده ه اي نف
بهرام قنبري ] - دكتري شيمي معدن واحد پژوهش مواد افزودني به فرآورده ه اي نفتي-پژوهشكده
[ علي اصغر خليلي ] - كارشناسي ارشد شيمي آلي واحد پژوهش مواد افزودني به فرآورده ه اي نفتي-پژو
[ محمد سليماني جماراني ] - دكتري شيمي آلي واحد پژوهش مواد افزودني به فرآورده ه اي نفتي-پژوهشكده ش


خلاصه مقاله:
در اين پژوهش سرعت استخراج فولرن از دوده و عوامل موثر بر اين استخراج، با روش طيف بيني الكتروني مورد بررسي قرار مي گيرند. پس از بررسي عوامل مؤثر براين استخراج، سرعت آن با سرعت واكنش آمين دارشدن فولرن 60C مقايسه مي گردد و به اين ترتيب مشخص مي شود كه امكان انجام همزمان اين دو فرآيند وجود دارد. براي اين منظور از دستگاه سوكسيله استفاده مي شود به طوري كه همراه با استخراج فولرن از دوده در بخش بالايي دستگاه، با وارد شدن محلول استخراج شده به بالن انتهايي، واكنش آمين دار شدن نيز انجام مي گيرد. اين "فرآيند سبز"در مواردي
مانند كاهش زمان فرآيندهاي استخراج و سنتز، كاهش حجم حلال مصرفي، حذف مرحله ي خالص سازي محصول، استفاده از ماده ي اوليه ارزان قيمت، كاهش هزينه هاي عملياتي و صرفه جويي در مصرف انرژي از مزيت بالايي برخوردار است.


كلمات كليدي:
فولرن - دوده - آمين دارشدن - استخراج

http://www.civilica.com/Paper-NICEC11-NICEC11_682=%D8%A8%D8%B1%D8%B1%D8%B3%DB%8C-%D9%88-%D8%A8%D9%87%DB%8C%D9%86%D9%87-%D8%B3%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%D9%81%D8%B1%D8%A2%DB%8C%D9%86%D8%AF-%D8%B3%D8%A7%D8%AE%D8%AA-%D9%85%D8%B4%D8%AA%D9%82-%D8%A2%D9%85%DB%8C%D9%86%DB%8C-%D9%86%D8%A7%D9%86%D9%88%D8%B0%D8%B1%D9%87-%D9%81%D9%88%D9%84%D8%B1%D9%86-C60.html
 
آخرین ویرایش توسط مدیر:
بالا