انواع نوشیدنی گرم - کاملا" ایرانی

Haaji

عضو جدید
کاربر ممتاز
انواع نوشیدنی های گرم ایرانی

مورد تأیید ائمه معصومین(ع) و اندیشمندان بزرگ اسلامی



ترجیحا این نوشیدنی ها را با عسل، خرما یا توت میل کنید.
اگر مبتلا به دیابت هستید با عسل میل کنید.

.
.
.
.
.
.
.
* این نوشیدنی ها را می توان با چند قطره آبلیموی تازه میل کرد *
 
آخرین ویرایش:

Haaji

عضو جدید
کاربر ممتاز
۱- گل گاو زبان و سنبل الطیب



طبیعت: گرم و تر

خواص: خواب آور، آرامبخش اعصاب، پایین آورنده فشار خون، رفع خشونت نای، سینه، تنگی نفس، گلو درد، مقوی دماغ، معده و کبد سرد، افزایش ترشح ادرار، ضد سردرد های عصبی، درد کلیه، قولنج، اسپاسم، تشنج، صرع، سودا، صفرا، وسواس و سنگ کلیه

طرز تهیه: دو قاشق غذاخوری(یک مشت) گل گاو زبان + یک قاشق غذا خوری(یک مشت کوچک) سنبل الطیب + دو لیوان آب جوش + نبات، نیم ساعت دم بکشد تا به رنگ قرمز آلبالویی در آید.
 
آخرین ویرایش:

Haaji

عضو جدید
کاربر ممتاز
۲- زیرفون



طبیعت: گرم

خواص: آرام بخش، ضد ناراحتی های عصبی، تشنج، میگرن های مزمن، بی خوابی، سردرد، بیماری های ریوی، زکام، غلظت خون، استفراغ، رماتیسم، آرتروز، نقرس، سیاتیک.

هشدار: مصرف زیاد موجب پایین آمدن فشار خون خواهد شد.
هشدار: برای خانم های باردار ممنوع است.

طرز تهیه: یک مشت زیرفون + دو لیوان آب سرد با شعله مستقیم ده دقیقه بجوشد سپس با شعله غیر مستقیم به مدت طولانی دم بکشد تا خوب رنگ بیندازد.
 
آخرین ویرایش:

Haaji

عضو جدید
کاربر ممتاز
۳- بادرنج بویه



طبیعت: بسیار گرم

خواص: مقوی قلب واعصاب، خونساز، تقویت کننده سلولهای مغز، فوق العاده آرامبخش، محرک معده، خواب آور، نشاط آور، ضد صدای گوش، تشنج، اسپاسم، بیماری های کلیوی، بوی بد دهان و خواب های وحشتناک (نوشیدنی مورد علاقه حضرت علی علیه السلام)

طرز تهیه: یک مشت کوچک بادرنج بویه + دو لیوان آب سرد روی شعله مستقیم قرار دهید تا به نقطه جوش برسد سپس با شعله غیر مستقیم خوب دم بکشد.
 
آخرین ویرایش:

Haaji

عضو جدید
کاربر ممتاز
۴- بادرنج بویه و زیرفون

زیرفون


بادرنجبویه


طبیعت: گرم

خواص: تقویت قلب و اعصاب، خواب آور، نشاط آور، آرامبخش، خونساز، ضد بوی بد دهان، خواب های وحشتناک، بیماری های کلیه، صدای گوش

طرز تهیه: یک قاشق غذاخوری زیرفون + یک قاشق مرباخوری بادرنج بویه + دو لیوان آب جوش،باشعله مستقیم و ملایم حدود یک ساعت بجوشد سپس با شعله غیر مستقیم دم بکشد.
 
آخرین ویرایش:

Haaji

عضو جدید
کاربر ممتاز
۵- به لیمو و زیرفون

به لیمو


زیرفون


طبیعت: گرم

خواص: آرامبخش، کاهش دهنده فشار خون، تقویت حافظه، معده، خواب آور در شب، تب بر، شستشو دهنده کلیه، ضد سرماخوردگی، تشنج، نقرس، رماتیسم، سردرد و سرگیجه، ناراحتی های عصبی، میگرن، غلظت خون، آسم، اسهال، سینوزیت، صدای گوش و خستگی بدن

طرز تهیه: یک مشت بزرگ زیرفون + یک مشت کوچک به لیمو + دو لیوان آب سرد با شعله مستقیم و ملایم،حدود یک ساعت بجوشد،سپس با شعله غیر مستقیم دم بکشد.
 
آخرین ویرایش:

Haaji

عضو جدید
کاربر ممتاز
۶- دارچین



طبیعت: گرم

خواص: ادرارآور، مفرح، محرک اعصاب، تقویت معده، کبد، قوه باه، قلب و عروق؛ کاهش درد کمر و مفاصل، تسریع جریان خون، نیرو بخش، باز کننده انسداد مجاری، پاک کردن سینه و حنجره، بالا بردن فشار خون، ضد: اخلاط رطوبتی، پا درد های رطوبتی، سرفه های رطوبتی، دلهره، بوی بد دهان، دردهای استخوانی، دیابت، سردی بدن

هشدار: برای زنان باردار مضر است.

طرز تهیه: چند عدد چوب دارچین + دو لیوان آب سرد با شعله مستقیم آرام جوش آورده سپس با شعله غیر مستقیم 2 الی 3 ساعت دم بکشد تا به رنگ آلبالویی درآید.
 
آخرین ویرایش:

Haaji

عضو جدید
کاربر ممتاز
۷- زنجبیل



طبیعت: گرم و خشک

خواص: تقویت: حافظه، قوه باه، جهاز هاضمه، معده، قوای رییسه بدن؛ خونساز، تنظیم ادرار، خلط آور، ملین، درمان اسهال ساده و خونی، مانع بروز سرطان، کاهش چربی خون، بالا بردن فشار خون، مفید برای قطع حیض؛ ضد: ضعف اعصاب، رطوبت مزاج، بلغم، درد مفاصل، بیماری های مفصلی، کمر درد، مسمومیت غذایی، سرفه، تهوع و آشفتگی در مسافرت و انعقاد خون

هشدار: زیاده روی در مصرف باعث فشار خون و ضعف نیروی جنسی است.

طرز تهیه: نصف قاشق چای خوری زنجبیل(بسته به ذائقه خود) در یک لیوان آب جوش ریخته و در ظرف را گذاشته تا حدود ده دقیقه بماند سپس با کمی عسل مخلوط کرده، میل نمایید.
 
آخرین ویرایش:

Haaji

عضو جدید
کاربر ممتاز
۸- زعفران



طبیعت: گرم

خواص: منضج و مصلح عفونت بلغمی، محرک نیروی جنسی و قوای مفزی، مفرح، نشاط آور، خنده آور، ادرار آور، خلط آور، آرامبخش، مقوی کبد و جهاز تنفسی، آشامیدن یک مثقال آن جهت تسریع در زایمان، تسکین آسم و سیاه سرفه، ضد: سرفه، حساسیت و کرم خوردگی دندان

 
آخرین ویرایش:

Haaji

عضو جدید
کاربر ممتاز
۹- نعناع



طبیعت: گرم

خواص: لطیف کننده خون، مفرح و مقوی قلب، مسکن ناراحتی های گوارشی، کمک به هضم غذا، مقوی اعصاب معده، بادشکن، اشتهاآور، دفع صفرا، پاکسازی و تقویت کبد و طحال، برای سرما خوردگی و بیماری های حلق و گلو (از پونه قویتر است). ضد: نفخ، سک سکه، تهوع، اسهال، دل پیچه، بواسیر، دردشکم، تب

طرز تهیه: یک قاشق غذاخوری + سه لیوان آب جوش با شعله غیر مستقیم دم بکشد.
 
آخرین ویرایش:

Haaji

عضو جدید
کاربر ممتاز
۱۰- پونه



طبیعت: اوایل بهار: گرم - پاییز: خشک

خواص: قوی ترین آنتی بیوتیک، بادشکن، رقیق کننده خون، ادرارآور، خلط آور، صفرابر، انرژی زا، بسیار مفید برای درد سینه و آزاد کردن اخلاط، تقویت: معده، قلب، جهاز هاضمه؛ ضد: تب ادراری، سرفه، حساسیت، نفخ، نقرس، سک سکه، آشفتگی، دل بهم خوردگی، خستگی، مفید جهت به تاخیر انداختن عادات ماهیانه.

طرز تهیه: یک قاشق غذاخوری + دو لیوان آب جوش با شعله غیر مستقیم دم بکشد.
 
آخرین ویرایش:

عليرضا1361

عضو جدید
کاربر ممتاز
مرسي كاكو حاجي
من ميميرم واسه دم كرده زعفرون بادارچين!
خيلي زحمت كشيدي اگه كمكي خواستي درخذمتيم
فداي وجودت


:gol::gol::gol::gol::gol:
 

سکولار

عضو جدید
کاربر ممتاز
بدبختی این هست که فقط چایی در دسترس هست.کاش که مثل چایی این طعم ها متنوع هم وارد خانه های ایرانی میشد.
من شخصا خیلی دوست دارم اکثر این طعم ها را امتحان کنم
پزشکهای شرقی مخصوصا چینی بسیار بر درمان و پیشگیری از مریضی نوشیدنی های گرم متنوع را تجویز میکردند
 

sanam_el

عضو جدید
شما خودت همش رو امتحان کردی؟
کدوم خوشمزه تره؟بگو اول اون رو بخوریم!!
 

Ommati

عضو جدید
انواع نوشیدنی های گرم ایرانی


مورد تأیید ائمه معصومین(ع) و اندیشمندان بزرگ اسلامی



ترجیحا این نوشیدنی ها را با عسل، خرما یا توت میل کنید.
اگر مبتلا به دیابت هستید با عسل میل کنید.

.
.
.
.
.
.
.
* این نوشیدنی ها را می توان با چند قطره آبلیموی تازه میل کرد *


آبلیموی گرم با عسل برای گلو درد و سرماخوردگی هم خوبه.
ممنون از اطلاعاتت
 

Haaji

عضو جدید
کاربر ممتاز
بدبختی این هست که فقط چایی در دسترس هست.کاش که مثل چایی این طعم ها متنوع هم وارد خانه های ایرانی میشد.
من شخصا خیلی دوست دارم اکثر این طعم ها را امتحان کنم
پزشکهای شرقی مخصوصا چینی بسیار بر درمان و پیشگیری از مریضی نوشیدنی های گرم متنوع را تجویز میکردند
کاملا درسته... :gol:
من به شخصه مدت 3سال هست که اصلا چای نخوردم و رفتم از عطاریها اینها رو تهیه کردم و هر شب یکشو دم میکنم و میخورم.
به شما ها هم توصیه میکنم که اصلا چای نخورید!!! مطلقا"!!!

شما خودت همش رو امتحان کردی؟
کدوم خوشمزه تره؟بگو اول اون رو بخوریم!!
همه اش عالی هستند!!!
 

آرانوس

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ممنونم حاج آقا :Dخیلی خوب بود:smile:
متاسفانه من بیشترین نوشیدنی که میخورم چایه با اینکه بعضی از اینا هم تو خونه هست :(
حتما سعی میکنم در کنار چای از اینا بخورم.;)
راستی حاج آقا چرا میگی خوردن چای مطلقا ممنوع:surprised:
 

fire dragon

عضو جدید
کاربر ممتاز
حاجی جون برات کلی مشتری پیدا کردم
فعلا یه قوری گل گاو زبون بفرست اینور تا بعد
 

saray_m

عضو جدید
کاربر ممتاز
دست شوما درد نکنه حاجی


چای سبز هم خیلی خیلی خوبه
از خواصش هر چی بگم کمه ولی
برای رفع خستگی
براع آرامش و هزارتا چیز دیگه هم خوبه

اگه از مزش خوشتون نمیاد میتونید با نعناع دم کنیدش


چای سبز به هیچ وجه نباید در مقابل شعله مستقیم و حرارت زیاد قرارش بدید
 

venous_20

عضو جدید
کاربر ممتاز
من پرستاری خوندم ولی سعی دارم بحای طب نوین ازطب کلاسیک بیشتراستفاده کنم
ممنون بابت تاپیک مفیدتون
 

island1991

عضو جدید
کاربر ممتاز
هیشکی نیس یه لیوان چایی دارچین یا گل گاو زبون بده دستمون؟؟؟

 
بالا