اموزش انواع دسر

Shokatabadi

عضو جدید

[FONT=&quot]ژله رنگین کمان [/FONT]

[FONT=&quot]مواد لازم[/FONT] [FONT=&quot]:[/FONT]

[FONT=&quot]ژله انگور(بنفش):یک بسته[/FONT]

[FONT=&quot]ژله لیمو(سبز):یک بسته[/FONT]

[FONT=&quot]ژله تمشک ابی(آبی):یک بسته[/FONT]

[FONT=&quot]ژله پرتقال (نارنجی ):یک بسته[/FONT]

[FONT=&quot]ژله آناناس(زرد ):یک بسته[/FONT]

[FONT=&quot]ژله شاه توت (قرمز ):یک بسته [/FONT]

[FONT=&quot]بستنی :یک ونیم لیوان [/FONT]

[FONT=&quot]طرز تهیه[/FONT][FONT=&quot] :[/FONT]

[FONT=&quot]من یک مرحله را توضیح می دهم وبقیه مراحل هم به همین ترتیب با رنگ های مختلف تکرار میشه[/FONT][FONT=&quot] .[/FONT]

[FONT=&quot]هر بسته ژله را به دو بخش [/FONT][FONT=&quot]۳/۲[/FONT][FONT=&quot] و[/FONT][FONT=&quot]۳/۱[/FONT][FONT=&quot] تقسیم می کنیم.معمولا بسته های دراژه [/FONT][FONT=&quot]۱۰۰[/FONT][FONT=&quot] گرمی ویا [/FONT][FONT=&quot]۳۰[/FONT][FONT=&quot] گرمی هستند .پس اگه [/FONT][FONT=&quot]۱۰۰[/FONT][FONT=&quot] گرمی بود یک سوم آن حدود سه قاشق غذاخوری واگه [/FONT][FONT=&quot]۳۰[/FONT][FONT=&quot] گرمی بود یک سوم آن ،یک قاشق غذا خوری می شه [/FONT][FONT=&quot].[/FONT][FONT=&quot]در این تصویر کاسه محتوی [/FONT][FONT=&quot]۳/۲[/FONT][FONT=&quot] ولیوان شامل [/FONT][FONT=&quot]۳/۱[/FONT][FONT=&quot] هست[/FONT][FONT=&quot] .[/FONT]


[FONT=&quot]به محتوی کاسه ،نصف لیوان آب جوش و به محتوی لیوان ،یک چهارم لیوان آب جوش اضافه می کنیم .خیلی خوبه در این مرحله مخلوط آب جوش وژله را روی بخار کتری بگذاریم تا شفاف بشه[/FONT][FONT=&quot] .[/FONT]



[FONT=&quot]ابتدا به بخش دو سوم (کاسه )،نصف لیوان آب سرد (یخ خرد شده ) اضافه می کنیم .وبعد در قالب ژله می ریزیم .بهتره آن در فریزر بگذاریم تا زودتر ژله بسته بشه .(حدود بیست دقیقه طول می کشد ) ولی اگه در یخچال بگذاریم حدود سه ربع طول می کشه .در همین حین بخش یک سوم را با یک چهارم لیوان بستنی مخلوط می کنیم (البته بستنی باید در حرارت بیرون کمی آب شده باشد ومخلوط ژله وآب جوش هم کمی خنک شده باشد ) وبعد از بستن ژله روشن ،ژله بستنی از همون رنگ را به آن اضافه می کنیم[/FONT][FONT=&quot] .[/FONT]


[FONT=&quot]چند نکته مهم[/FONT][FONT=&quot] :[/FONT]

[FONT=&quot]برای اینکه کارتون زودتر راه بیفته در موقعی که ژله در حال بسته شدن در فریزر هست لطفا رنگ بعدی را آماده کنید[/FONT][FONT=&quot] .[/FONT]

[FONT=&quot]می تونید حتی رنگ بعدی را همزمان در یخچال بگذارید تا سردتر بشه تا باز هم در زمان صرفه جویی کنید[/FONT][FONT=&quot].[/FONT]

[FONT=&quot]اگه می خواهید لایه ها یک اندازه بشه باید رنگ های اول را کمی کمتر بریزید ولی من اینکار را نکردم.واز نظر سایز لایه ها هم زیاد تفاوت نمی کرد[/FONT][FONT=&quot].[/FONT]

[FONT=&quot]لطفا لایه ها راکه روی هم می ریزید با قاشق و آرام بریزید تا مخلوط نشه[/FONT][FONT=&quot] .[/FONT]

[FONT=&quot]وقتی می خواهیم لایه بعدی را بریزیم لایه قبلی باید بسته شده باشد ولایه بعدی هم سرد باشد تا با هم مخلوط نشوند[/FONT][FONT=&quot].[/FONT]

[FONT=&quot]راستی قالب من دیگه برای ژله بستنی شاه توت (لایه خوکی )جا نداشت ولی تاثیری در ظاهرش نداشت[/FONT][FONT=&quot] . [/FONT]

[FONT=&quot]برای برگرداندن ژله ابتدا با نوک چاقو اطراف ژله را آزاد می کنیم وبعد به مدت حدود [/FONT][FONT=&quot]۳۰[/FONT][FONT=&quot] ثانیه قالب را در آب گرم قرار می دهیم وسپس برمی گردانیم[/FONT][FONT=&quot]:gol::gol::gol:;) .[/FONT]

 

Similar threads

بالا