آیا از عمل جراحی می ترسید؟؟؟

آیا از عمل جراحی می ترسید؟؟؟

  • می ترسم

    رای: 2 8.7%
  • نمی ترسم

    رای: 15 65.2%
  • از بیهوشی و عوارض بعد از عمل می ترسم

    رای: 3 13.0%
  • تا حالا به آن فکر نکرده ام

    رای: 3 13.0%

  • مجموع رای دهندگان
    23

sami1984

عضو جدید
کاربر ممتاز
خوب من چند ساله مشترک این فروم هستم/ ببین فروم کارش به کجا رسیده/ همش شده لوس بازی/ اون اوایل بهترین بود حالا ببین چی شده
سابقتون را هم که به رخ می کشین.
یه نظر سنجی در مورد آمار گیری از یه جامعه مجازی در مورد ترس از عمل جراحی لوس بازیه.لوس بازی...........
ممنون از لطفتون دوست عزیز.
فکر نمی کنی هدفی از ایجاد تاپیک وجود داره..........
بهتر نبود نوعی دیگر برخورد می کردی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
 

sami1984

عضو جدید
کاربر ممتاز
چگونه با ترس از عمل جراحی کنار بیاییم؟

اضطراب و استرس جراحی مشکلی روانشناسی است که در آن ترس بیمار از عمل جراحی آنقدر زیاد است که موجب بروز علائم جسمی مثل تپش قلب، حالت تهوع و درد سینه می‌شود. اضطراب شدید معمولاً "حمله وحشت" نامیده می‌شود و زمانی اتفاق می‌افتد که بیمار به ترس خود از جراحی فکر می‌کند یا عمل جراحی او آغاز می‌شود.
بیماران مبتلا به اختلال اضطراب بیشتر مستعد ترس و اضطراب جراحی هستند اما بسیاری افراد وقتی برای اولین مرتبه تحت عمل جراحی قرار می‌گیرند، دچار آن می‌شوند. دلیل ایجاد این اضطراب متفاوت است مثل داشتن تجربه بد از جراحی‌های قبلی یا ترس از نتیجه عمل، مثل ایجاد تغییر در ظاهر بدن مثل ماستکتومی. جراحی دیگری که بر اعتماد به‌ نفس بیمار تاثیر می‌گذارد، جراحی پروستات است که فرد ترس از خطر از دست رفتن عملکرد جنسی خود را دارد. با اینکه همه جراحی‌ها حطر مرگ دارند، در برخی از آنها این خطر بارزتر است.
صرفه نظر از علت این اضطراب، خیلی مهم است که بیمار تحت مراقبت و درمان قرار گیرد تا سلامتی وی به خطر نیفتد. اضطراب می‌تواند مشکلات دیگری هم ایجاد کند. استرس و علائم جسمی موجب بی‌خوابی فرد شده که درمقابل موجب وخیم‌تر شدن اضطراب می‌شود. بسیاری از بیماران که دچار اضطراب شدید هستند از انجام جراحی سرباز می‌زنند یا آن را به تاخیر می ‌اندازند، حتی اگر برای سلامتی آنها مضر باشد. کنترل اضطراب برای انجام بموقع جراحی امری لازم است.
اطلاعات لازم را به دست آورید
یک قدم مهم در کنار آمدن با اضطراب ناشی از جراحی این است که به خوبی درمورد بیماری، درمان‌های مربوط به آن و جراحی آن اطلاعات لازم را به دست آورید. درک کامل و جامع از عمل، علت و نحوه انجام آن می‌تواند تا حد زیادی از نگرانی‌های شما کم کند. درک کامل از بیهوشی و خطرات کم آن هم در این زمینه مفید است.
اگر اضطراب ناشی از نداشتن اطلاعات کافی درمورد عمل باشد، لازم است کلیه سوالات خود از پزشک مربوط پرسیده و پاسخ آن را به طور کامل دریافت کنید. برای بسیاری افراد، اضطراب واکنشی طبیعی به گرفتن یک تصمیم مهم با اطلاعات کم است. وقتی بیمار از واقعیت‌های لازم باخبر شود، اضطراب او کمتر خواهد شد.
اگر اضطراب به‌خاطر مشکلات مالی باشد، تحقیق درمورد بیمه و خدمات و هزینه‌هایی که برعهده می‌گیرد می‌تواند تاحدی از نگرانی‌ها کاهش دهد.
درمورد ترس از جراحی خود با جراح صحبت کنید
در برخی موارد اضطراب به این دلیل ایجاد می‌شود که بیمار نمی‌داند چه اتفاقی طی عمل می‌افتد و چه نتایجی را در بر خواهد داشت. پزشکی که جراحی را انجام می‌دهد، می‌تواند دیدگاهی واقعبینانه درمورد نتیجه عمل و فرایند آن در اختیار بیمار قرار دهد.
اگر اضطراب و ترس ناشی از خود جراحی باشد و توضیح روند کار آن را التیام نبخشد، برخی جراحان دارو درمانی را تجویز می‌کنند تا بیمار را به اندازه کافی آرام کند که جراحی انجام گیرد. داروهای ضدافسردگی و ضداضطراب معمولاً برای این منظور مورد استفاده قرار می‌گیرند.
اگر بیمار تجربه بدی از جراحی‌های قبلی داشته باشد، صحبت کردن با جراح می‌تواند اطمینان لازم را برای او فراهم کند که این جراحی با جراحی قبلی او متفاوت است.
درمان‌های جایگزین برای اضطراب جراحی
برای برخی از بیماران درمان‌هایی که درمان جایگزین نامیده می‌شوند مثل طب‌ سوزنی، طب فشاری، ماساژ، یوگا، هیپنوتیز و مکمل‌های گیاهی. برخی از بیماران گاهی با این روش‌های درمانی تسکین می‌یابند، حتی اگر فقط باعث شود که بتوانند خواب عمیق‌تری داشته باشند. دقت کنید که این روش‌ها راهی برای مقابله با اضطراب ناشی از جراحی است نه روشی جایگزین برای جراحی. این درمان‌های تکمیلی جایگزین عمل جراحی نمی‌باشند و فقط به بیمار کمک می‌کنند بهتر با اضطراب ناشی از عمل کنار بیاید.
مکمل‌های گیاهی، شامل انواع چای‌ها، پودرها و سایر عصاره‌های گیاهی طبیعی نباید بدون تجویز و مشورت جراح مورد استفاده قرار گیرند. بسیاری از گیاهان باوجود برچسب "کاملاً طبیعی" که روی آنها زده شده است، در بیهوشی یا سایر داروها اخلال ایجاد می‌کند. برخی باعث رقیق شدن خون و سایر واکنش‌های نامطلوب در بدن می‌شوند.
تحقیقات نشان داده‌اند که کارهای ساده ‌ای مثل خواندن کتاب قبل از جراحی می‌تواند استرس و اضطراب را تاحدی کاهش دهد. گوش دادن به موسیقی آرامش ‌بخش نیز تاثیرات مثبتی را به دنبال دارد. دوش گرفتن یا پیاده ‌روی نیز ازجمله روش‌های طبیعی برای مقابله با استرس‌های خفیف‌تر است.
اگر اضطراب جراحی پایدار بود به مشاوره بروید
اگر اضطراب و استرس در شما باقی ماند، مشاوره می‌تواند راه‌ حل باشد. در موقعیت‌هایی که جراحی می‌تواند بر اعتماد به ‌نفس بیمار تاثیر داشته باشد، مثل برداشتن سینه یا جراحی‌هایی که موجب اختلال نعوظ می‌شود، مشاوره روانشناسی به بیمار برای کنار آمدن با این تغییرات کمک می‌کند.
بیمارانی که تحت جراجی‌ برای بیماری‌های کشنده و خطرناک مثل سرطان قرار می‌گیرند نیز می‌توانند از مشاوره بهره گیرند.
مشاوره همچنین به بیمارانی که تجربه بد داشته ‌اند کمک می‌کند با ترس خود مقابله کنند. اثر مشاوران روانشناس می‌توانند تمریناتی را برای کنترل اضطراب و استرس به بیماران توصیه کنند.
کمک به فرزندتان برای مقابله با ترس و اضطراب جراحی
بچه‌ها اغلب رفتار والدینشان را در واکنش به جراحی تقلید می‌کنند. اگر والدین آنها از جراحی واهمه داشته باشد، کودک نیز همان احساس را خواهد داشت. درمان این اضطراب‌ها اهمیت زیادی دارد چراکه تحقیقات نشان داده است که کودکانی که ترس و اضطراب کمتری از جراحی دارند، نتایج بهتری به دست می ‌آروند.
به سوالات کودکان درمورد جراحی باید به حد کافی پاسخ داده شود تا کمی از ترس آنها تحفیف داده شود.
کودکان معمولاً رفتار مثبت شما درمقابل جراحی را تقلید می‌کنند، بنابراین خیلی خوب است که رویکردی مثبت دربرابر عمل جراحی داشته باشید. مثلاً اگر قرار است کودکتان عمل لوزه داشته باشد خیلی بهتر است که بگویید "بعد از عمل می‌توانی یک عالمه بستنی بخوری" تا اینکه بگویید، "بعد از عمل باید چیزها سرد بخوری چون ممکن است گلویت درد بگیرد".
برای بچه‌های سنین مختلف رویکرد جراحی شما باید متفاوت باشد. در مورد بچه‌های خیلی کوچک، والدین معمولاً ترجیح می‌دهند تا چند روز قبل از عمل چیزی به کودک نگویند تا از سوال‌های مکرر آنها در امان بمانند. کودکان بزرگتر از برنامه‌ریزی عمل‌ها آگاه هستند و همچنین باید فرصت کافی برای پرسیدن سوالاتشان از جراح به آنها داده شود.
دیدگاه کودکان بزرگتر با تلویزیون و رسانه‌ها تغییر می‌کند به همین دلیل حتماً باید قبل از عمل با جراح خود صحبت کنند.
 

saeedhashemee

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سابقتون را هم که به رخ می کشین.
یه نظر سنجی در مورد آمار گیری از یه جامعه مجازی در مورد ترس از عمل جراحی لوس بازیه.لوس بازی...........
ممنون از لطفتون دوست عزیز.
فکر نمی کنی هدفی از ایجاد تاپیک وجود داره..........
بهتر نبود نوعی دیگر برخورد می کردی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

حالا هدف؟ خوب بعضی میترسند بعضی ها هم نه/ سازمان ملله/ میخوات امار مثلا باسواد ها رو در یک کشور بگیره
 

hale a.a

عضو جدید
کاربر ممتاز
والا چن بار که عمل شدم آمپول ندیدم من :دی

یه بار هم بی معرفتا از نخاعم مایع گرفتند
بدون بیحسی و بیهوشی

اينكه چيزي نيست!يه بنده خدايي بدون بيهوشي عمل زايمان انجام داد!واي تصورشم وحشتناكه!
 

hale a.a

عضو جدید
کاربر ممتاز
منظورتون سزارین بود؟؟!

امکان نداره!!

لابد براش ضرر دیگه ای داشته
والله اين خواهر بيچاره ي ما نميدونسته كه قبل از عمل نبايد چيزي بخوره!بيچاره دو قلو داشته چند ساعت قبل از عمل فقط چند عدد پسته ي ناقابل نوش جان كردند!همون شد ديگه!بدون بيهوشي عملش كردند!واي تعريف ميكرد من از هر چي عمله بيزار شدم!
 

hale a.a

عضو جدید
کاربر ممتاز
آخی آخی آخی.........

اتفاقا همین امروز سزارین رو حدودی یادمون دادن
کلی تأسف خوردیم...........

منم خيلي دلم سوخيد!ولي خووووووووووووب عوضش بچه هاش ماهن!گل!عشقاي خاله!
.
.
.
جاي سجاد خالي!:دي
 

A N A H I T A

عضو جدید
کاربر ممتاز
na vase chi betarsim
man ye bar otagh amal raftam 4 salam bud.dg range bimarestan nadidam khoda ro shokr
 

paeeizan

اخراجی موقت
من به احتمال زیاد یه جراحی دارم ... اما فعلا نمیرم ...
.
.
.
.
یکبارم رفتم دندونپزشکی ... میخاستم یکی از دندونامو بکشم .... دکتره نمیدونم داروی بی حسی کم زده بود یا داروش بی اثر بود ..لثه ام بی حس نشده بود که دندونمو فشار داد که بکشه ...خودم صدای چیکش از فکم شنیدم میخاست با زور هرجوری شده بکشتش.... اشک از چشام در اومد .... دوباره ...سه باره ..... پدرم در اومد .....
.
.
.
اون لحظه انگار داشتن مخمو با مته سوراخ میکردن ....
.
.
.
ولی یکبار دیگه رفتم پیش یه دندونپزشک خانم ..خیلی راحت انجام داد.
 

Similar threads

بالا