مجوزهای بخش کشاورزی

آیورودا

عضو جدید
کاربر ممتاز
نحوه صدور مجوز تولید و بسته بندی

فرم اطلاعات مشاغل خانگی پرورش، جمع آوری، بسته­ بندی و عرضه قارچ خوراکی


1- عنوان شغل : پرورش، جمع ­آوری، بسته ­بندی و عرضه قارچ خوراکی

2- تعریف شغل: پرورش قارچ خوراکی و عرضه به بازار
3- فهرست توانایی های شغلی مورد نیاز:
الف:توانایی جسمی
ب: توانایی تخصصی
ج : توانایی بازاریابی
4-میزان مهارت مورد نیاز: ماهر و نیمه ماهر
5-آیا این شغل نیازمند گذراندن دوره آموزشی می باشد؟ بله

6-حد اقل مدت دوره آموزشی مورد نیاز:(سطح-ساعت ) 90 ساعت- مقدماتی

7- حد اقل مدرک تحصیلی مورد نیاز: فوق دیپلم

8- رشته تحصیلی مرتبط : کلیه رشته ها (در صورت گذراندن دوره مهارتی

9-حداقل سابقه کار مرتبط و مورد نیاز : 2 سال

10- وضعیت جسمانی مورد نیاز: سالم معلول (گفتاری)

11- حداقل اعتبارات مورد نیاز برای ایجاد شغل: 35 میلیون ریال(بدون احتساب تامین محل اجرای طرح)

12- مواد اولیه و ابزار کار مورد نیاز شغل:

مواد اولیه شامل :کمپوست آماده، خاک پوششی، کیسه پلاستیکی 5 کیلویی

ابزارشامل: کولر، بخاری، دستگاه رطوبت ساز (مانند دستگاه بخور و...)، چاقو برای برداشت قارچ ، وسایل و مواد شستشوی سالن
13- حداقل فضای مورد نیاز : 15 متر مربع با ابعاد 3*5*3 متر
14- استانها و شهرستانهای مناسب برای این شغل: استانها و مناطقی که دارای آب و هوای سرد و مرطوب یا نیمه مرطوب هستند .
15- محل مناسب برای انجام فعالیت : شهر و روستا (مناطق محروم)
16- نوع منزلی که انجام فعالیت در آن مناسب یا امکان پذیر است : منازل غیر آپارتمانی

17- امکانات مورد نیاز برای انجام شغل در واحد مسکونی:

برق ،تلفن،آب(لوله کشی، غیر لوله کشی)

توضیح: آب مورد استفاده باید از نظر کیفی باید ویژگیهای آب آشامیدنی را داشته باشد و در صورت استفاده از آب چاه کیفیت آن باید مورد آزمایش قرار گرفته و به تایید سازمان ذیربط رسیده باشد.

تذکر: سازمان جهادکشاورزی باید هماهنگی های لازم را با ادارات برق، آب و گاز منطقه ای استان به عمل آورد تا نسبت به اعمال تعرفه کشاورزی برای اینگونه تولیدکنندگان اقدام لازم صورت پذیرد. زیرا در غیر اینصورت و با اعمال تعرفه های خانگی، توجیه پذیری اقتصادی موردنظر را نخواهد داشت.

18- نوع سوخت مصرفی برای شغل: برق ، گاز

19- استانداردهای انجام کار:

ساعت کار: با توجه به ماهیت کار پرورش قارچ و نیاز به کنترل مداوم شرایط محیط اعم از شرایط پرورش و کنترل آفات و بیماری تعیین دقیق ساعت کار امکان پذیر نبوده و در هر دوره پرورش قارچ دو ماهه باید کار کنترل و نظارت بطور مداوم انجام گیرد.

ایمنی: نکات ایمنی که باید توسط تولید کننده رعایت گرددبه شرح زیر می باشد:

-دقت کافی به منظور عدم تماس مواد آتش زا با بخاری

- استفاده از عایق های مناسب برای عایق کردن سالن

- الزام وجود کپسول آتش نشانی برای واحد ها

بهداشت : موارد بهداشتی مورد نیاز برای عبارتند از:

- استفاده از لباس کارو دمپایی تمیز و مخصوص سالن پرورش قارچ (تولید کننده باید قبل از ورود به سالن پرورش قارچ آنها را پوشیده و قبل از خروج از سالن آنها را درآورده و از آنها در سایر محیطها استفاده نکند)

- به منظور جلوگیری از ورود حشرات روی پنجره ها بوسیله توری و روی درب ورودی بوسیله پرده پلاستیکی پوشیده شود .

- به منظور مبارزه با حشرات موجود در سالن از بر چسب های زرد استفاده شود .

- ضایعات قارچ بلافاصله از محیط خارج گردد.

- پس از اتمام هر دوره پرورش سالن تولید بوسیله فرمالین ضد عفونی شود .

- استفاده از فرمالین و هر ماده ضد عفونی دیگر باید از نظر غلظت در حد استانداردهای مجاز باشد. استفاده بیش از اندازه و غلظت های بیش از مقادیر استاندارد برای تولید کننده مشکل ایجاد خواهد نمود .

- به منظور جلوگیری از افزایش حشرات در محیط و همچنین افزایش عملکرد محصول پیشنهاد می شود که از مواد اولیه مرغوب و بویژه خاک پوششی وارداتی و یا خاک پوششی که پاستوریزه شده است، استفاده گردد.

20- سازمانهای حمایتی و نظارتی شغل:

حمایتی: اقدامات حمایتی شامل آموزش ، بازاریابی وفروش و تهیه مود اولیه باید توسط پشتیبان انجام گردد.

نظارتی: اقدامات نظارتی بر بهداشت ، کیفیت کارو ایمنی طی هر دوره تولید نیز باید توسط پشتیبان انجام گیرد .

توضیح 1: حمایت در قالب پرداخت تسهیلات و نظارت بر وظایف پشتیبان، توسط مرجع صادر کننده مجوز فعالیت پشتیبان ، انجام می گردد .

توضیح 2: نظارت بر بهداشت سالن سالانه 2 بار توسط ادارات تابعه استانی وزارت بهداشت و درمان آموزش پزشکی نیز انجام گیرد.


21- دستگاه صادر کننده مجوز: سازمان جهاد کشاورزی استان
تذکر 1- با توجه به اولویت ساماندهی تولید کنندگان بدون مجوز موجود در استان،حداکثر ظرفیت تولید در نظر گرفته شده برای خوشه های تولید ومشاغل خانگی ، تا پایان برنامه پنجم توسعه در کل کشور 10000 تن می باشد.

تذکر2: سازمان جهادکشاورزی موظف است در صدور مجوز مشاغل خانگی قارچ خوراکی در استان، سقف تعیین شده برای توسعه قارچ خوراکی در استان را مطابق برنامه پنجم توسعه رعایت نماید.

22- به چه مجوز هایی نیاز دارد و مدارک مورد نیاز آنها چیست ؟
- کارت شناسایی برای تولید کنندگان
- مجوز فعالیت برای پشتیبان
- تاییدیه معاینه پزشکی و سلامت شاغلان در محل تولید قارچ خوراکی از ادارات تابعه استانی وزارت بهداشت


مدارک مورد نیاز برای صدور کارت شناسایی تولیدکننده:


با توجه به این که اولویت اول ساماندهی تولیدکنندگان بدون مجوز موجود در استان می باشد، کارت مذکور برای تولیدکنندگان قارچ خوراکی که از فعالیت آنها دو سال گذشته باشد صادر می گردد و مدارک مورد نیاز عبارتست از : کپی کارت ملی و شناسنامه تولید کننده، کپی سند مالکیت محل تولید و تاییدیه سابقه تولید قارچ

توجه :کلیه موارد مذکور بایستی به تایید پشتیبان رسیده و مسئولیت صحت و سقم آن با نامبرده می باشد.

مدارک مورد نیاز برای صدور مجوز پشتیبان :
- مدارک مربوط به ثبت شرکت

- گواهینامه طی دوره تئوری و عملی پرورش قارچ از مراکز معتبر
- سند مالکیت و یا اجاره نامه محل استقرار شرکت
- ارائه برنامه عملیاتی فعالیت و برآورد هزینه ها و درآمد های پشتیبان در قالب طرح

23- مراحل و مدارک مورد نیاز دریافت مجوز :

مراحل انجام کار:
- اولویت اول شناسایی تولید کنندگان کوچک و بدون مجوز استان توسط سازمان جهاد کشاورزی استان و در اولویت بعدی بررسی درخواست متقاضیان جدید
- دریافت و بررسی مدارک تولیدکنندگان و پشتیبان ها
- صدور مجوز برای پشتیبان
- برگزاری جلسه با تولیدکنندگان و پشتیبانان تعیین شده
- خوشه بندی تولید کنندگان و تعیین پشتیبان برای هر خوشه
- تهیه پرونده برای هر یک از تولیدکنندگان عضو خوشه شامل ( مشخصات تولید کننده، کپی سند مالکیت،تاییدیه میزان تولید سالانه، تاییدیه سابقه تولید قارچ)
- بررسی پرونده های تولید کنندگان خوشه
- صدور کارت شناسایی برای هر تولید کننده عضو خوشه

24- بازار های هدف محصولات:

سوپر مارکتها، مراکز عرضه غذاهای آماده ، میادین میوه و تره بار، واحد های تولید و فرآوری مواد غذایی در سطح شهرستان و استان مربو

25- قابلیت صادرات :
این محصول درصورت وجود بازار برای صادرات به دو صورت قابل صدور می باشد:

تازه : در صورتیکه استانداردهای کیفی محصول ،مورد پذیرش کشور خریدار باشد.

فرآوری شده : این محصول بصورت بلنچ ، بسته بندی شده وکنسرو (مخلوط با سایر مواد غذایی)قابل صدور می باشد.

26-آیا شغل نیاز به بازرسی دارد؟(دوره ای- هفتگی ماهانه):بله

الف : در این شغل در شروع هر یک از مراحل پرورش شامل (پرکردن سالن ، خاکدهی، هوادهی، برداشت و تخلیه)سالن باید مورد بازرسی پشتیبان قرار گرفته و مشاوره های فنی مورد نیاز به تولید کننده ارائه گردد.


ب :وضعیت بهداشتی سالن های تولید و کارگران 2 بار در هر سال مورد بازدید و تایید کارشناسان بهداشت قرار گیرد.
27: سایر شرایط مورد نیاز شغل:
بررسی شرایط اولیه فرآوری توسط مدیریت جهادکشاورزی شهرستان

 
آخرین ویرایش توسط مدیر:

آیورودا

عضو جدید
کاربر ممتاز
صدور مجوز پرورش ماهی سردابی

صدور مجوز پرورش ماهی سردابی

صدور مجوز پرورش ماهی سردابی


1- هدف :تولید وپرورش ماهیان سردابی


2- دامنه عملكرد: استا ن اصفهانو بعضآدر سطح استانهای همجوار


3- تعاريف :


4- شرایط کلی:


5- مدت زمان انجام كار :2-3 ماه

6- مراحل و شرح اقدامات :
- مراجعه متقاضی به شركت مربوطه وارائه درخواست
- مشاوره وراهنمایی شركت
- تکمیل فرم درخواست پرورش و تولید ماهیان سردابی
- بازدید کارشناسی شيلات از طرح ومحل مورد نظر و تکمیل پرونده
- دریافت و ارائه استعلام لازم از ارگانهای مربوط (محیط زیست، سازمان آب، منابع طبیعی،دامپزشکی
- ارسال به نظام مهندسي
- بررسي و ارسال به سازمان جهاد كشاورزي
- صدور مجوز بهره برداري

7- مدارک مورد نیاز :
- درخواست صدور پروانه بهره برداري- تعهد نامه رعایت موارد قانونی
- گزارش اتمام کار عملیا ت وتقاضای بازدید کارشناسی به منظور صدور پروانه بهره برداری و شناسنامه مزرعه
- کپی شناسنامه ، کپی کارت پا یان خدمت ، کپی آخرین مدرک تحصیلی، کپی کا رت ملی، 2 قطعه عکس


http://www.www.www.iran-eng.ir/images/attach/doc.gif mo_frm-shilat.doc (55.0 كيلو بايت)
 

Similar threads

بالا