![]() |
|
|||||||
| ثبت نام | All Albums | راهنمای سایت | ليست كاربران | تقويم | بازی و سرگرمی | جستجو | ارسالهای امروز | علامت گذاری بفرم خوانده شده | vBExperience |
|
به باشگاه مهندسان ایران خوش آمدید. شما در حال حاضر به عنوان مهمان از سایت بازدید مینمایید. با پیوستن به باشگاه مهندسان ایران علاوه بر سهیم کردن دیگران در دانش و اطلاعات خود از دانش دیگران بهره برده و از مزایای سایت بهره مند شوید. ثبت نام برای عموم به ویژه دانشجویان فنی مهندسی آزاد است.
در صورتی که نظر یا مشکل در ثبت نام داشتید با ما تماس بگیرید . |
![]() |
|
|
ابزارهاي تاپیک | نحوه نمايش |
|
|
(لینک پست)
|
|
عضو
![]() |
سلام به همه دوستان
کسی می دونه چه طوره می شه فایل های یه فلش رو recover کرد. من تقریباً تمام نرم افزارها رو امتحان کردم اما جواب ندادند به نظر شما بهترین نرم افزار چیه؟ بهتره این رو هم بگم که فکر می کنم مشکل اصلی در از بین رفتن اطلاعات من ( که 4GB عکس بود) اینه که Flash رو Safety Remover نکردم. البته مطمئن نیستم بعدش که دوباره فلش رو زدم یه Message اومد که می خوای فلش رو فرمت کنم؟ و من بعد از چندین بار سعی دیگه اون رو فرمت کردم به امید این که بتونم اطلاعاتم رو برگردونم، اما نشد! اگه از دوستان کسی تجربه ای توی این زمینه داره، لطفاً کمک کنه! |
|
|
|
| تشكرها از اين پست |
|
|
(لینک پست)
|
||||||||
|
مدیر موسسه خیریه مهرآفرینان
تاريخ عضويت: 2007/10
محل سكونت: خاک پاک ایران زمین...پاینده باد ایران.... /\/124|
تشكر ها: 8,448
تشكر شده: 5,057
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() امتیاز: 5365 |
سلام مجید عزیز
چه زود دوستم رو دوباره دیدم ![]() نمیدونم شما چه نرم افزاری استفاده کردید اما من با easy recovery تونستم فایلهام رو برگردونم. البته نرم افزار دیگه ای هم مخصوصو فلش و دوربین دیجیتال هست که خاطرم نیست اگر پیدا کردم براتون میگم موفق باشی یاعلی |
||||||||
|
|
|
|
|
(لینک پست)
|
|
عضو
![]() تاريخ عضويت: 2008/1
تشكر ها: 15
تشكر شده: 70
![]() امتیاز: 86 |
Easy Recovery Professional 6.03 MULTILANGUAGE | 34 MB
![]() * Limited, cost effective solution allowing you to recover 25 files * General capabilities – data recovery, file repair * Recovery capabilities – any operating system and media type * File repair capabilities – Zip (ZIP) DOWNLOAD Easy Recovery Professional 6.10.07 Retail: http://rapidshare.com/files/13796035...2005-07-08.rar Or: http://www.megaupload.com/?d=6M1CTTH8 |
|
|
|
| تشكرها از اين پست |
|
|
(لینک پست)
|
|||||||||
|
اخراجی موقت
|
نقل قول:
من فکر نکنم این کار شدنی باشه . واسه من یه بار اتفاق افتاد یه فایل از روی فلشم ناخواسته پاک شد ولی اقدامی واسه برگردوندنش نکردم چون میدونم که نمیشه .( در یه صورت شاید بشه و اون اینکه فلشت رو از جاش جدا نکرده باشی ) آخه برنامه هایی که واسه برگردوندن برنامه های ویندوز هست واسه اینه که ویندوز قابلیت ذخیره کردن برنامه های از بین رفته هارد دیسک در حافظه جانبی هارد دیسک هست یعنی هارد چنین امکانی رو فراهم میکنه . ولی در مورد فلش بعید میدونم . چون جزیی از هارد محسوب نمیشه . برنامه system restore مربوط به خود ویندوز هم قابلیت خوبی داره ولی واسه خود هارد دیسک . امتحان کن شاید بشه . البته بازم میگم در صورتی که فلشت رو از usb جدا نکرده باشی شاید جواب بگیری !!
|
|||||||||
|
|
|
| تشكر از اين پست |
|
|
(لینک پست)
|
||||||||
|
کاربر فعال مهندسی کامپیوتر
![]()
تاريخ عضويت: 2007/6
محل سكونت: یه جایی در همین نزدیکی
تشكر ها: 3,196
تشكر شده: 2,906
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() امتیاز: 3124 |
Digital Image Recovery and Data Recovery 4.0.0.8
Recovery my photo
|
|
|
|
|
(لینک پست)
|
||||||||
|
کاربر فعال مهندسی کامپیوتر
![]()
تاريخ عضويت: 2007/6
محل سكونت: یه جایی در همین نزدیکی
تشكر ها: 3,196
تشكر شده: 2,906
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() امتیاز: 3124 |
یکی از دوستای من تمام عکسهای خانوادگیش پاک شده بود و همش رو برگردوند. حالا کیفیت بعضی هاش بد بودند ولی بیشترش خوب بود.
|
|
|
|
|
(لینک پست)
|
|
|
تازه وارد
![]() تاريخ عضويت: 2008/6
تشكر ها: 0
تشكر شده: 0
![]() امتیاز: 10 |
نقل قول:
با تشکر |
|
|
|
|
|
|
(لینک پست)
|
|
تازه وارد
![]() تاريخ عضويت: 2008/6
تشكر ها: 0
تشكر شده: 0
![]() امتیاز: 10 |
سلام من احتیاج شدیدی به همچین نرم افزاری دارم چون چند شب پیش به اشتباه بهترین فلم هایی رو که گرفته بودم از روی صفحه نمایش هندی کم پاک کردم اون فیلم ها واقعا برام مهم بودن حالا نمی دونم اصلا می تونم اونا رو برگردونم یا نه؟
در ضمن بعد از حذف فیلم ها برای امتحان فیلم گرفتم با این وجود به نظر شما راهی برای برگردوندن اونا وجود داره؟خواهش می کنم کمکم کنید.....اگه نرم افزاری سراغ دارین لطفا اسم و نحوه یاستفاده از اونو بگین.ممنون میشم |
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| ابزارهاي تاپیک | |
| نحوه نمايش | |
|
|
تاپیک های مشابه
|
||||
| تاپیک | آغازگر تاپیک | تالار | پاسخ ها | آخرین ارسال |
| Industrial Boilers and Heat Recovery Steam Generators | پیرجو | کتاب های مهندسی شیمی | 4 | 2010/4/13 08:44 AM |
| Flash Calculations using the Soave-Redlich-Kwong equation of state | آلکان | نرم افزارهای مهندسی شیمی | 1 | 2008/5/26 03:49 PM |
| flash disk&cool disk | sarma | مهندسی کامپیوتر | 0 | 2007/10/23 02:59 PM |