![]() |
|
|||||||
| ثبت نام | All Albums | راهنمای سایت | ليست كاربران | تقويم | بازی و سرگرمی | جستجو | ارسالهای امروز | علامت گذاری بفرم خوانده شده | vBExperience |
| تالار عکس عكس هاي ديدني |
|
به باشگاه مهندسان ایران خوش آمدید. شما در حال حاضر به عنوان مهمان از سایت بازدید مینمایید. با پیوستن به باشگاه مهندسان ایران علاوه بر سهیم کردن دیگران در دانش و اطلاعات خود از دانش دیگران بهره برده و از مزایای سایت بهره مند شوید. ثبت نام برای عموم به ویژه دانشجویان فنی مهندسی آزاد است.
در صورتی که نظر یا مشکل در ثبت نام داشتید با ما تماس بگیرید . |
![]() |
|
|
ابزارهاي تاپیک | نحوه نمايش |
|
|
(لینک پست)
|
||||||||
|
عضو فعال
![]()
تاريخ عضويت: 2008/11
محل سكونت: تهران
تشكر ها: 200
تشكر شده: 177
![]() ![]() امتیاز: 187 |
|
||||||||
|
|
|
|
|
(لینک پست)
|
||||||||
|
عضو فعال
![]()
تاريخ عضويت: 2008/2
محل سكونت: بندرعباس
تشكر ها: 1,352
تشكر شده: 789
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() امتیاز: 828 |
؟؟؟؟؟شاید ترکی بوده که دوبله شده
دنیا خیلی بزرگ است و من باید کشورم را تغییر بدم ، بعدھا کشورم را ھم بزرگ دیدم و تصمیم گرفتم شھرم را تغییر دھم، در سالخوردگی تصمیم گرفتم خانواده ام را متحول کنم اینک که در آستانه مرگ ھستم می فھمم که اگر روز اول خودم را تغییر داده بودم شاید می توانستم دنیا را ھم تغییر دھم. اگر روز اول خودم را تغییر داده بودم شاید می توانستم دنیا را ھم تغییر دھم |
||||||||
|
|
|
|
|
(لینک پست)
|
||||||||
|
عضو فعال
![]()
|
مگه عمو پورنگ به چه زباني برنامش ميره رو آنتن؟؟؟؟
![]() ... ... فكر كنم چون هي رو آنتن تغيير زبان و لهجه ميده....دوبله كردن.... ![]() ... ... ... ...
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| ابزارهاي تاپیک | |
| نحوه نمايش | |
|
|
تاپیک های مشابه
|
||||
| تاپیک | آغازگر تاپیک | تالار | پاسخ ها | آخرین ارسال |
| جوملا فارسی 1.5.15 توسط تیم مامبولرن منتشر شد | moji5 | برنامه نویسی | 0 | 2009/12/08 10:12 PM |
| شروع بكار شبكه تلویزیونی فارسی زبان بی بی سی | foodtechnology | تالار عکس | 0 | 2009/3/08 07:36 PM |
| نگاهي به بازار فناوري اطلاعات كشور و تحريم هاي جهاني | anahita shams | مهندسی فناوری اطلاعات | 0 | 2009/2/24 03:58 PM |
| نگاهي به تحولات بازار تلفن همراه در سه ماهه چهارم سال 2007 | lotfi | تالار موبايل | 0 | 2008/3/11 11:19 AM |