![]() |
|
|||||||
| ثبت نام | All Albums | راهنمای سایت | ليست كاربران | تقويم | بازی و سرگرمی | جستجو | ارسالهای امروز | علامت گذاری بفرم خوانده شده | vBExperience |
| بازارچه خريد و فروش |
|
به باشگاه مهندسان ایران خوش آمدید. شما در حال حاضر به عنوان مهمان از سایت بازدید مینمایید. با پیوستن به باشگاه مهندسان ایران علاوه بر سهیم کردن دیگران در دانش و اطلاعات خود از دانش دیگران بهره برده و از مزایای سایت بهره مند شوید. ثبت نام برای عموم به ویژه دانشجویان فنی مهندسی آزاد است.
در صورتی که نظر یا مشکل در ثبت نام داشتید با ما تماس بگیرید . |
![]() |
|
|
ابزارهاي تاپیک | نحوه نمايش |
|
|
(لینک پست)
|
||||||||
|
تازه وارد
![]()
تاريخ عضويت: 2008/8
تشكر ها: 4
تشكر شده: 0
![]() امتیاز: 10 |
فروش برنامه Aspenone نسخه 7 بصورت کامل با لایسنس در یک دی وی دی Software aspenONE for engineering calculations and modeling are the basis for designing new processes or improving existing processes to improve their performance. Software aspenONE collectively used to construct models and the adoption of business - making the results of simulation and they provide Composition Aspen Basic Engineering V7.1 Aspen MUSE V7.1 Aspen OnLine V7.1 Aspen PIMS V7.1 Aspen Plus Based Refinery Reactors V7.1 Aspen Process Manual V7.1 Economic Evaluation V7.1 Exchanger Design and Rating V7.1 Operations Support V7.1 Process Development V7.1 Process Modeling (Aspen Plus) V7.1 Process Modeling (HYSYS) V7.1 ارسال نرم افزار با پست پیشتاز قیمت با احتساب هزینه پستی فقط 12000 تومان جهت سفارش با ایمیل ایدی :oliverdvd_2000 در ارتباط باشید با سپاس |
||||||||
|
|
|
|
|
(لینک پست)
|
||||||||
|
تازه وارد
![]()
تاريخ عضويت: 2009/9
تشكر ها: 0
تشكر شده: 0
![]() امتیاز: 10 |
آقا چرا پس این بسته من نرسید من الان دو هفته است برای شما پول واریز کردم ولی هر چی تماس می گیرم خط موبایلتان را خاموش کردید ، از دوستان عزیزم می خوام برای خرید عجله نکنید چون من الان دو هفته است که هیچ خبری از این بسته ای که سفارش دادم نرسیده است
![]() ![]() ![]() ![]() آقای Archiver تا پول آمد به حسابت دیگه موبایلت را جواب ندادی این بسته ما رو هم خلاصه آره .... این پول ها خوردن نداره به خدا مال حرام تیکه گوشت بدن آدم نمی شه |
||||||||
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| ابزارهاي تاپیک | |
| نحوه نمايش | |
|
|
تاپیک های مشابه
|
||||
| تاپیک | آغازگر تاپیک | تالار | پاسخ ها | آخرین ارسال |
| نرم افزار فوق العاده طراحی مدارهای هیدرولیکی وپنوماتیکی | spow | مهندسی مکانیک | 11 | 2010/1/25 06:47 PM |
| فروش فوق العاده عظيم ترين مجموعه نرم افزاری ( کينگ 2010 ) | Morak79 | بازارچه | 0 | 2009/10/14 09:51 PM |
| نسخه جدید نرم افزار DirectX برای اجرای بهتر بازیها و نرم افزار های گرافیگی DirectX End-User Redistributable 9.0c March 2009 | Borna66 | دانلود نرم افزار | 1 | 2009/3/25 08:35 PM |
| نسخه آزمایشی المبین 3.1.5 با امکانات فوق العاده | mahmoud.golzar | دانلود نرم افزار | 0 | 2009/1/07 06:27 PM |