![]() |
|
|||||||
| ثبت نام | All Albums | راهنمای سایت | ليست كاربران | تقويم | بازی و سرگرمی | جستجو | ارسالهای امروز | علامت گذاری بفرم خوانده شده | vBExperience |
|
به باشگاه مهندسان ایران خوش آمدید. شما در حال حاضر به عنوان مهمان از سایت بازدید مینمایید. با پیوستن به باشگاه مهندسان ایران علاوه بر سهیم کردن دیگران در دانش و اطلاعات خود از دانش دیگران بهره برده و از مزایای سایت بهره مند شوید. ثبت نام برای عموم به ویژه دانشجویان فنی مهندسی آزاد است.
در صورتی که نظر یا مشکل در ثبت نام داشتید با ما تماس بگیرید . |
![]() |
|
|
ابزارهاي تاپیک | نحوه نمايش |
|
|
(لینک پست)
|
||||||||
|
تازه وارد
![]()
تاريخ عضويت: 2009/11
تشكر ها: 0
تشكر شده: 0
![]() امتیاز: 10 |
سورس نرم افزار ثبت نام دانشگاه با vb و بانک اطلاعاتی اکسس کسی داره؟
|
||||||||
|
|
|
|
|
(لینک پست)
|
||||||||
|
عضو
![]()
تاريخ عضويت: 2008/5
تشكر ها: 1
تشكر شده: 14
![]() امتیاز: 27 |
با عرض سلام خدمت شما.
اولا كه تو ين وب تنبلي نداريم. يعني كسي نمياد واسه شما سورس كامل بذاره. ولي تا دلتون بخواد همه حاضرند كمكتون كنند تا بتونيد پروژتونو خودتون بنويسيد و مشكلاتتونو حل كنن. من خودم حاضرم از اول پروژه تا اخرش در خدمتتون باشم. شايد مسايلي پيش بياد كه خودم هم چيزي ياد گرفتم. موفق باشيد |
||||||||
|
|
|
|
|
(لینک پست)
|
||||||||
|
تازه وارد
![]()
تاريخ عضويت: 2009/11
تشكر ها: 0
تشكر شده: 0
![]() امتیاز: 10 |
سلام دوست عزیز نه اصلا" مساله تنبلی نیست مساله مدت زمان لازم برای تحویل نرم افزاره دوم اینکه من خودم 5 ساله که برنامه نویسی شغلمه و برای برنامه نویسی هیچ مشکلی ندارم حتی حاضرم پاسخگوی مشکلات دوستان هم باشم ولی با کمبود وقت و کارهای دیگه چه کنم من شغل اصلی برنامه نویسی میکرو کنترلر هست اما برنامه نویسی نرم افزار هم کار میکنم و در کل در صورت تمایل مدیریت تالار اماده همکاری هستم
|
||||||||
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| ابزارهاي تاپیک | |
| نحوه نمايش | |
|
|
تاپیک های مشابه
|
||||
| تاپیک | آغازگر تاپیک | تالار | پاسخ ها | آخرین ارسال |
| نرم افزار PDMS را مي شناسيد ؟؟ | maliheh | آموزش نرم افزارهای مهندسی شیمی | 7 | 2010/4/25 02:41 AM |
| معرفی نرم افزار فلوئنت (Fluent) | kourosh.grandson's | نرم افزارهای مکانیک | 3 | 2010/4/21 11:32 PM |
| پیدا کردن آسان کرک و سریال نرم افزار ها در اینترنت با نرم افزار Craagle 4.0 FINAL | moji5 | دانلود نرم افزار | 0 | 2009/12/02 04:11 PM |
| معرفی نرم افزار -PDMS | kourosh.grandson's | نرم افزارهای مکانیک | 6 | 2009/1/08 06:04 PM |