![]() |
|
|||||||
| ثبت نام | All Albums | راهنمای سایت | ليست كاربران | تقويم | بازی و سرگرمی | جستجو | ارسالهای امروز | علامت گذاری بفرم خوانده شده | vBExperience |
| کامپیوتر - سخت افزار، نرم افزار مباحث مربوط به كامپيوترهاي شخصي |
|
به باشگاه مهندسان ایران خوش آمدید. شما در حال حاضر به عنوان مهمان از سایت بازدید مینمایید. با پیوستن به باشگاه مهندسان ایران علاوه بر سهیم کردن دیگران در دانش و اطلاعات خود از دانش دیگران بهره برده و از مزایای سایت بهره مند شوید. ثبت نام برای عموم به ویژه دانشجویان فنی مهندسی آزاد است.
در صورتی که نظر یا مشکل در ثبت نام داشتید با ما تماس بگیرید . |
![]() |
|
|
ابزارهاي تاپیک | نحوه نمايش |
|
|
(لینک پست)
|
||||||||
|
عضو فعال
![]()
تاريخ عضويت: 2008/2
محل سكونت: بندرعباس
تشكر ها: 1,352
تشكر شده: 789
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() امتیاز: 828 |
سلام
به نظر شما بهترین نرم افزار که فضای xp رو در 7 شبیه سازی کرده و به ما اجازه نصب نرم افزارهای قدیمی رو 7 میده به نظر شما چیه؟
دنیا خیلی بزرگ است و من باید کشورم را تغییر بدم ، بعدھا کشورم را ھم بزرگ دیدم و تصمیم گرفتم شھرم را تغییر دھم، در سالخوردگی تصمیم گرفتم خانواده ام را متحول کنم اینک که در آستانه مرگ ھستم می فھمم که اگر روز اول خودم را تغییر داده بودم شاید می توانستم دنیا را ھم تغییر دھم. اگر روز اول خودم را تغییر داده بودم شاید می توانستم دنیا را ھم تغییر دھم |
||||||||
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| ابزارهاي تاپیک | |
| نحوه نمايش | |
|
|
تاپیک های مشابه
|
||||
| تاپیک | آغازگر تاپیک | تالار | پاسخ ها | آخرین ارسال |
| نرم افزار شبیه ساز سیگنال قلبی ecg | hassan_niazy | نرم افزارهای مهندسی پزشکی | 1 | 2010/3/16 09:54 PM |
| دانلود نرم افزار شبیه ساز CMG 2004 | imannasa2000 | آموزش نرم افزارهای مهندسی شیمی | 0 | 2010/2/08 04:02 PM |
| نرم افزار شبیه ساز AutoForm | nano | نرم افزارهای مکانیک | 20 | 2008/9/21 07:24 PM |
| نرم افزاری عالی و تخصصی برای طراحی الکترونیک در محیط های شبیه سازی با قابلیت های ویژه کاربردی | سرمد حیدری | الکترونیک | 5 | 2008/9/10 01:11 PM |
| نرم افزار Google Maps شبیه ساز Google Earth در موبایل مخصوص UIQ3 | w!z@rd | تالار موبايل | 0 | 2008/6/26 09:15 AM |