![]() |
|
|||||||
| ثبت نام | All Albums | راهنمای سایت | ليست كاربران | تقويم | بازی و سرگرمی | جستجو | ارسالهای امروز | علامت گذاری بفرم خوانده شده | vBExperience |
|
به باشگاه مهندسان ایران خوش آمدید. شما در حال حاضر به عنوان مهمان از سایت بازدید مینمایید. با پیوستن به باشگاه مهندسان ایران علاوه بر سهیم کردن دیگران در دانش و اطلاعات خود از دانش دیگران بهره برده و از مزایای سایت بهره مند شوید. ثبت نام برای عموم به ویژه دانشجویان فنی مهندسی آزاد است.
در صورتی که نظر یا مشکل در ثبت نام داشتید با ما تماس بگیرید . |
![]() |
|
|
ابزارهاي تاپیک | نحوه نمايش |
|
|
(لینک پست)
|
||||||||
|
عضو فعال
![]()
تاريخ عضويت: 2008/2
محل سكونت: بندرعباس
تشكر ها: 1,352
تشكر شده: 789
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() امتیاز: 828 |
امروز قصد دارم یه انجمن (فروم) جامع راجع به نرم افزارPDMS به شما معرفی کنم.PDMS مخفف Plant Design Management System می باشد.این نرم افزار محصول شرکت AVEVA است .کاربردش در صنایع نفت و گاز و پتروشیمیه وهم چنین در نیروگاه و سدسازی نیز مورد استفاده قرار میگیره که بیشتر برای مدل سازی بکار میره،از مزایاش اینکه Multi user است و تغییرات در یک بخش در سیستم های دیگر نیزقابل رویت است.
ادامه مطلب
دنیا خیلی بزرگ است و من باید کشورم را تغییر بدم ، بعدھا کشورم را ھم بزرگ دیدم و تصمیم گرفتم شھرم را تغییر دھم، در سالخوردگی تصمیم گرفتم خانواده ام را متحول کنم اینک که در آستانه مرگ ھستم می فھمم که اگر روز اول خودم را تغییر داده بودم شاید می توانستم دنیا را ھم تغییر دھم. اگر روز اول خودم را تغییر داده بودم شاید می توانستم دنیا را ھم تغییر دھم |
||||||||
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| ابزارهاي تاپیک | |
| نحوه نمايش | |
|
|
تاپیک های مشابه
|
||||
| تاپیک | آغازگر تاپیک | تالار | پاسخ ها | آخرین ارسال |
| مذهب، منبع هنر معماری مساجد ایران | vahid_pakrou | معماری ایرانی واسلامی | 125 | 2010/3/13 08:52 AM |
| مديريت جامع كيفيت (Total Quality Management) چيست ؟ | shararehmohajeri | ساخت و تولید | 0 | 2009/2/05 12:10 AM |
| مسجد جامع ساوه | World Designer | بناهای معماری ایران و جهان (معرفی و تصاویر) | 1 | 2008/12/22 12:23 AM |
| مدير عامل شركت ملي صادرات گاز: در مورد نحوة بهرهبرداري از ذخاير گاز كشور استراتژي جامع نداريم | john zink | معرفی پتروشيمی ، پالايشگاه و شركت های پذيرش كارآموز | 1 | 2008/12/10 11:33 AM |
| مسجد جامع اصفهان نگین مساجد ایرانی اسلامی | سعید معمار | بناهای معماری ایران و جهان (معرفی و تصاویر) | 0 | 2008/11/18 09:27 AM |