![]() |
|
|||||||
| ثبت نام | All Albums | راهنمای سایت | ليست كاربران | تقويم | بازی و سرگرمی | جستجو | ارسالهای امروز | علامت گذاری بفرم خوانده شده | vBExperience |
| مهندسی کامپیوتر مهندسی کامپیوتر |
|
به باشگاه مهندسان ایران خوش آمدید. شما در حال حاضر به عنوان مهمان از سایت بازدید مینمایید. با پیوستن به باشگاه مهندسان ایران علاوه بر سهیم کردن دیگران در دانش و اطلاعات خود از دانش دیگران بهره برده و از مزایای سایت بهره مند شوید. ثبت نام برای عموم به ویژه دانشجویان فنی مهندسی آزاد است.
در صورتی که نظر یا مشکل در ثبت نام داشتید با ما تماس بگیرید . |
![]() |
|
|
ابزارهاي تاپیک | نحوه نمايش |
|
|
(لینک پست)
|
||||||||
|
تازه وارد
![]()
تاريخ عضويت: 2010/2
تشكر ها: 0
تشكر شده: 3
![]() امتیاز: 13 |
سلام
خسته نباشید یه سوال دارم یه بازی رایانه ای را چه جوری درست میکنند ؟ آیا نیازمند نرم افزار های خاصی هست ؟یا باید زبان برنامه نویسی را فول باشی؟ تو بعضی از بازی ها مثل برادران در جنگ یه قسمتی بود که نشون میداد چه جوری سرباز ها رو حرکت میدند یه سیم هایی به طرف وصل کرده بودن و با جرکت کردن طرف سرباز هم حرکت میکرد؟ لطفا کامل توضیح بدین |
||||||||
|
|
|
|
|
(لینک پست)
|
||||||||
|
کاربر فعال تالار مهندسی کامپیوتر
![]()
تاريخ عضويت: 2009/10
محل سكونت: ایران
تشكر ها: 317
تشكر شده: 364
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() امتیاز: 403 |
سوال خوبی بود اگه کسی اطلاعات داره بگه منم یاد بگیرم!
البته یک سری الگوریتم ها تو هوش مصنوعی بود که گفتند تو ساخت بازی کار برد داره ! یکبار هم یه جایی نرم افزار ساخت بازی دیدم ولی نتونستم بخرمش !
|
|
|
|
(لینک پست)
|
||||||||
|
عضو فعال
![]()
تاريخ عضويت: 2008/1
تشكر ها: 266
تشكر شده: 304
![]() ![]() ![]() ![]() امتیاز: 317 |
بستگی به خودت داره
هم می تونی برنامه نویسی کنی و هم با موتورهای بازی ساز(نرم افزارهای آماده ی بازی سازی)، بازی ات را بنویسی دنیای بازی یک دنیای بسیار متنوع است بازی های موبایل داریم،بازی های مخصوص pc،بازی های استراتژیک،بازی های بچه گانه و .......... حتی با flash هم می شه بازی ساخت من خودم با c++ هم نوشتم بازی با c++ مثل بازی های آتاری می شه اما می تونی با این زبون کدنویسی کنی و با ویژوال یک زبان دیگه گرافیکش رو راه بیاندازی و بازی های فوق العاده ای با این روش می شه نوشت بعد فکر کنم قوی ترین زبان برای بازی جاوا باشه که خودم کار نکردم برنامه های موبایل هم تو این دسته اند و با flash هم می شه بازی های نازی نوشت که اون هم به نوعی از اسکریپت ها استفاده می کنه ،با این هم کار کردم و بازی های باحالی می شه باهاش درست کرد اما خیلی حرفه ای نیست اما در مورد موتورهای بازی ساز من با 3 تا شون کار کردم و به جرات می گم کار باهاشون کاملا متفاوته و هیچ ربطی بهم نداره و حتی بازی هایی هم که می شه باهاشون ساخت فرق داره این برنامه ها یک مکان ویژوالی آماده را برای ساختن برنامه بهت می دهند چیزی که تقریبا تو همه شون یکیه این موارده: 1.یک مکان که می تونی صفحه ها مختلف بازی رو توش ببینی و دستکاری کنی 2.انتیتی ها که موجودیت های اشیا و کاراکترهای داخل بازیه، همیشه چند جور مختلف توش قرار می هند اما برای اینکه بازی ات متفاوت بشه و ماله خودت باشه باید بتونه کاراکترها را خودت درست کنی که این کارو باید با برنامه های گرافیکی سه بعدی ساز و حتی در یک سطح پایین تر با برنامه های کار با تصاویر مثل فوتوشاپ انجام داد ،خودم هم یا عکس های آماده را با فوتوشاپ و سایر برنامه های کار با عکس تغییر می دادم و یا از دو تا از برنامه های سه بعدی ساز کار می کردم اما بهترین برنامه در این کار3d max هست اگر بلد باشی در ساخت کارکترهات می تونی کولاک کنی 3.کدنویسی:خودش کد آماده داره که دیفالت بازیه خودشه اما اجازه دستکاریه کدها و نوشتن کد جدید رو هم بهت می ده 4.level بندی بازی و قرار دادن دموها و تریل ها فعلا اصول همین بود فقط بگم من یک مدت رو بازی سازی کار می کردم بازی سازی شیرین و سخته وقتی شروع می کنی مدام باید روی انواع برنامه ها کار کنی و به یکی دو تا برنامه ختم نمی شه وقتی هم می سازی ترس از این وجود داره که بازی ات سریع کهنه بشه یا هیجان کافی نداشته باشه یک بازی ساز های ساده ای هم هست که بچه ها هم با اونا می تونند بازی بسازند پس رقیب ها هم تو این کار زیادند
ويرايش شده توسط deansam در 2010/3/13 در ساعت 04:57 PM |
||||||||
|
|
|
|
|
(لینک پست)
|
||||||||
|
عضو فعال
![]()
تاريخ عضويت: 2010/2
محل سكونت: تهران
تشكر ها: 186
تشكر شده: 214
![]() ![]() ![]() امتیاز: 224 |
اکثر شرکت های بزرگ موتور بازی رو هم خودشون مینوسند و شخصی سازی میکنند
همونطور که خانم deansam گفت احتیاج به دونستنه حداقل چند زبان از جمله C++ هستش در ضمن به یه گروه کارکشته گرافیک و برنامه نویس احتیاج داره در مورد اون دستگاه هم بگم که یه سری سنسور به آدم وصل میکنن که توسط دوربین مادون قرمز اسکن میشه و با اندازه گرفتن طول و عرض و ارتفاع میتونه همون حرکت رو شبیه سازی کنه و بیشتر در ساخت انیمیشن مورد استفاده قرار میگیره
|
|
|
|
|
(لینک پست)
|
||||||||
|
کاربر فعال تالار مهندسی کامپیوتر
![]()
تاريخ عضويت: 2009/10
محل سكونت: ایران
تشكر ها: 317
تشكر شده: 364
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() امتیاز: 403 |
می شه از موتور های بازی سازی اونیکه قدرتمند تر هست را معرفی کنید تا بخریمش یا اگه آدرس دانلود رایگانش را دارید برام بذارید
می شه تنهایی کار کرد یا باید تیم بود؟
|
|
|
|
(لینک پست)
|
||||||||
|
عضو فعال
![]()
تاريخ عضويت: 2008/1
تشكر ها: 266
تشكر شده: 304
![]() ![]() ![]() ![]() امتیاز: 317 |
من خودم حدود یک تا یک سال و نیم پیش روی گیم کار می کردم و مطمئنم تا حالا موتورهای بازی جدیدی به بازار آمده
من با 3 تا 4 تا موتور بازی کار کردم و همه رو از مغازه های نرم افزاری خریدم،اگر به یک مغازه ی خوب مراجعه کنید ،خودشون بهتون می گویند کدوم گیم ساز الان رو بورسه من با موتور بازی fps شروع کردم یک pdf انگلیسی داشت ،اونو خوندم و یاد گرفتم و کار با بقیه ی موتورهای بازی دیگه برام آسان شد،گفتم پایه ی همه شون یک جوره به تنهایی می شه کار کرد(من خودم از کار گروهی متنفرم و همیشه تنها کار کردم که البته به عنوان یک مهندس، نشونه ی ضعف ام هست) ،بستگی به خودتون داره که بخواهید کارها را تقسیم کنید یا خودتون همشو به عهده بگیرید یک مثال بزنم ،برای اولین بازی ام اول تصمیم گرفتم بازی چه جوری باشه،اکشن،آموزنده یا .... بعد کاراکترهای زیادی رو با برنامه ی سه بعدی ساز ،ساختم(کاراکتر سه بعدی آماده هم می شه از اینترنت دانلود کرد)که به نوع بازی ام بخوره بعد باید تصمیم می گرفتم بازی چه جوری هیجان کافی داشته باشه اینکه چند لول داشته باشه چند تیکه فیلم ساختم(با ویرایش فیلم های متفاوت ،صدا گذاری،زیرنویس کردن و ....) بعد از یک عالمه مقدمه چینی تازه رسیدم به کدسازی و ...... منظورم اینه که کار زیاد داره اما خیلی خیلی هم لذت بخشه |
||||||||
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| ابزارهاي تاپیک | |
| نحوه نمايش | |
|
|
تاپیک های مشابه
|
||||
| تاپیک | آغازگر تاپیک | تالار | پاسخ ها | آخرین ارسال |
| 10 بازی ذهنی خانمها با آقایون | ladan* | گفتگوی آزاد | 3 | 2010/4/27 04:49 PM |
| 10 بازی ذهنی خانمها با آقایون | نازیلا | گفتگوی آزاد | 2 | 2009/11/04 08:14 PM |
| بازی هیجان انگیز Svetlograd | سـعید | کامپیوتر - سخت افزار، نرم افزار | 1 | 2008/8/23 11:31 AM |
| رمزهای بازی های موجود در ویندوز | enteha | کامپیوتر - سخت افزار، نرم افزار | 3 | 2008/4/03 07:51 PM |
| ترفند آهنگ راهکارهای زیبایی آموزش رایانه شبکه عکس بازی دانلود نرم افزار | xyxyxyxy16 | معرفی سایت های علمی ، آموزشی ، دانلود نرم افزار | 0 | 2007/12/22 01:57 PM |