باشگاه مهندسان ایران

بازگشت   باشگاه مهندسان ایران > بخش عمومی > گفتگوی آزاد

آگهی

به باشگاه مهندسان ایران خوش آمدید. شما در حال حاضر به عنوان مهمان از سایت بازدید می‌نمایید. با پیوستن به باشگاه مهندسان ایران علاوه بر سهیم کردن دیگران در دانش و اطلاعات خود از دانش دیگران بهره برده و از مزایای سایت بهره مند شوید. ثبت نام برای عموم به ویژه دانشجویان فنی مهندسی آزاد است.
در صورتی که نظر یا مشکل در ثبت نام داشتید با ما تماس بگیرید .

پاسخ

ابزارهاي تاپیک نحوه نمايش
قدیمی 2010/3/09   #21  (لینک پست)    نمايش به صورت چاپگر
afsoon6282
مدیر تالار مهندسی کشاورزی
Points: 282,807, Level: 75 Points: 282,807, Level: 75 Points: 282,807, Level: 75
Activity: 62% Activity: 62% Activity: 62%

آواتار afsoon6282

تاريخ عضويت: 2007/6
محل سكونت: شیراز _ تهران
رشته: مهندسی کشاورزی
تشكر ها: 12,863
تشكر شده: 11,732
afsoon6282 has a reputation beyond reputeafsoon6282 has a reputation beyond reputeafsoon6282 has a reputation beyond reputeafsoon6282 has a reputation beyond reputeafsoon6282 has a reputation beyond reputeafsoon6282 has a reputation beyond reputeafsoon6282 has a reputation beyond reputeafsoon6282 has a reputation beyond reputeafsoon6282 has a reputation beyond reputeafsoon6282 has a reputation beyond reputeafsoon6282 has a reputation beyond reputeafsoon6282 has a reputation beyond reputeafsoon6282 has a reputation beyond reputeafsoon6282 has a reputation beyond reputeafsoon6282 has a reputation beyond reputeafsoon6282 has a reputation beyond reputeafsoon6282 has a reputation beyond reputeafsoon6282 has a reputation beyond repute
Flower

ممنونم حامد جان بابت تاپیک و دعوتت

راستش برای منم امسال خیلی سخت بود از نظر روحی و جسمی خیلی ضربه خوردم
شکستم که اینم قسمت بوده
ولی بازم خداروشکر که سلامت و سرپا هستم
خیلی چیزا دیدم خیلی چیزا یاد گرفتم خیلی آدمارو شناختم و ...
همشون تجربه هستن الان برام

امیدوارم که همه تو این سال جدید به هر نیت قلبی که دارن برسن
انشالا که دعای سر سفره همه واسشون برآورده بشه
Sponsored Links
Advertisement

بسته طلايی مهندسی معماری، ارزشمندترين مجموعه معماری
مجموعه ارزشمند مجلات مهندسی معماری
کاملترین مجموعه کتاب های مهندسی برق
مجموعه ارزشمند كتاب های مهندسی شیمی
مجموعه نرم افزارهای پرکاربرد مهندسی شیمی
مجموعه كتاب هاي  مكانيك جامدات و طراحي + ساخت و توليد
مجموعه جامع هندبوک های مکانیک
كتاب هاي حل المسائل دروس مكانيك
مجموعه كتاب هاي مهندسي مكانيك - سيالات
مجموعه ارزشمند آموزش زبان - آمادگي براي آزمون تافل
مجموعه كتاب های مهندسی نساجی
نرم افزار مترجم متن 16 زبان زنده دنيا

مجموعه ارزشمند آموزش زبان - آمادگي براي آزمون تافل
کاملترین مجموعه کتاب های مهندسی برق
نمونه سوالات امتحانی پیام نور
مجموعه آموزش زبان Rosetta Stone
مجموعه آموزش ويديويي سخت افزار كامپیوتر
مجموعه آموزش حرفه اي فوتوشاپ  Photoshop Top Secrets
جديدترين نسخه نرم افزار MATLAB 7.6 R2008a 
كاملترين مجموعه آموزش هاي ويديويي زبان هاي برنامه نویسی
مجموعه اي ارزشمند از ديكشنري هاي معروف
پرفروش ترین دایره المعارف جهان
مجموعه فيلم های ديدنی از مراحل ساخت وسائل مختلف
قدیمی 2010/3/09   #22  (لینک پست)    نمايش به صورت چاپگر
saatchi
عضو فعال
Points: 2,380, Level: 7 Points: 2,380, Level: 7 Points: 2,380, Level: 7
Activity: 0% Activity: 0% Activity: 0%

تاريخ عضويت: 2009/9
محل سكونت: تهران
رشته: مهندسی شیمی
تشكر ها: 62
تشكر شده: 108
saatchi has a spectacular aura aboutsaatchi has a spectacular aura about
wink

سلام
اینجاآدم وقتی این نظرات رو میخونه غصش میگیره،
چرا انقدر سخت میگیرین مگه سختی لروماً بده!
انسان اگه سختی نکشه مثل فولادی که آب نبینه اونوقت تو مشکلات اصلی زندگیش زود میشکنه
من فکر میکنم باید دیدتون رو نسبت به دنیا عوض کنین ما به دنیا نیومدیم که همش دنبال خوشی باشیم، من که همچین توقعی ندارم
شما بگین یک مساله رو حل کردن بیشتر لذت داره، یک مطلبی رویادگرفتن بیشتر خوشحالتون میکنه یا مثلا دو ساعت خوابیدن، یک غذای خوب خوردن و یا یک مقداری پول در آوردن!
آدم باید یاد بگیره دلش خوش باشه
میتونین با یک بستنی خوش باشین یا شب رو پر قو خوابتون نبره
انتخاب با شماست

ويرايش شده توسط saatchi در 2010/3/09 در ساعت 02:33 PM
saatchi آفلاین است   پاسخ با نقل قول
تشكر از اين پست
قدیمی 2010/3/09   #23  (لینک پست)    نمايش به صورت چاپگر
ufnhggi
عضو فعال
Points: 4,953, Level: 10 Points: 4,953, Level: 10 Points: 4,953, Level: 10
Activity: 0% Activity: 0% Activity: 0%

آواتار ufnhggi

تاريخ عضويت: 2009/5
محل سكونت: کهن دیاران
رشته: مهندسی صنایع
تشكر ها: 655
تشكر شده: 201
ufnhggi is a jewel in the roughufnhggi is a jewel in the roughufnhggi is a jewel in the rough
پيش فرض

سلام به همگی
خوب
امسال واسه من ساله خیلی خیلی خوبی بود با اینکه بدترین نمره های درسیم رو توی این سال گرفتم ولی خیلی چیزها یاد گرفتم
سالی بود که من با iran -eng آشنا شدم
از آشنایی با همتون خوشحال شدم
قدیمی 2010/3/11   #24  (لینک پست)    نمايش به صورت چاپگر
kaghaz rangi
کاربر فعال تالار مهندسی کشاورزی
Points: 90,871, Level: 43 Points: 90,871, Level: 43 Points: 90,871, Level: 43
Activity: 26% Activity: 26% Activity: 26%

آواتار kaghaz rangi

تاريخ عضويت: 2009/4
تشكر ها: 5,787
تشكر شده: 5,071
kaghaz rangi has a reputation beyond reputekaghaz rangi has a reputation beyond reputekaghaz rangi has a reputation beyond reputekaghaz rangi has a reputation beyond reputekaghaz rangi has a reputation beyond reputekaghaz rangi has a reputation beyond reputekaghaz rangi has a reputation beyond reputekaghaz rangi has a reputation beyond reputekaghaz rangi has a reputation beyond reputekaghaz rangi has a reputation beyond reputekaghaz rangi has a reputation beyond reputekaghaz rangi has a reputation beyond reputekaghaz rangi has a reputation beyond reputekaghaz rangi has a reputation beyond repute
Flower

تاپیک خیلی جالبیه...دستتون درد نکنه.....
ممنونم به خاطر دعوتتون....

منو که خیلی به فکر کردن وا داشت چون خیلی چیزا رو فراموش کرده بودم... گلچین میکنم خاطرات رو....

امسال اولین عیدی بود که در کنار همسر عزیز از جانم بودم.... بهترین خاطره ها رو با ایشون داشتم....

دیدن افسون مهربون خاطره پر شور و هیجان و دوست داشتی بود که هیچ وقت فراموش نمیکنم... همینطور دیدن زهرا ی عزیزم... هر وقت یاد خاطره های با افسون و زهرا بودن میافتم بی اختیار خنده به لبام میاد..... اشنایی بیشتر باهاشون از بهترین هدیه هاییه که خداوند بهم داده...
صندلی داغ زهرا که جزء بهترین خاطره های باشگاهه واسه من...
سفر به سپیدان به همراه محمود، دوستش و خانومش و... (اولین بار بود میرفتم)
این اواخر هم که دارم کم کم محیا میشیم اگه خدا بخواد بریم سر خونه زندگی خودمون.... هم شیرینه هم خیلی خیلی خیلی سخت....
و ... و ... و...

اتفای بد هم که .....چی بگم .... زیاد...خیلی زیاد... مشکلات امسال خیلی خیلی خیلی زیاد بود.... خیلی...شاید امسال اولین بار بود که واقعا کم اورده بودم ...
کاسه صبرم پر شده بود.... چون مامانم کم اورده بود... دیدن مادر غمگین خیلی سخته.... وقتی ببینی سنگ صبور خانواده کمر خم کنه همه کمر خم میکنن... کسی که همیشه همه چیزا رو درست میکرد حالا ..... دوست ندارم بهش فکر کنم و به زیان بیارمشون چون خیلی تلخه... نمیدونم کی قراره تمام بشه... هر چند که خیلی زنجیروار شده به هم متصلن و تمام شدنی نیست... فقط از خدا میخوام به مامانم خیلی صبر بده.... و سر سامون بده اوضاع رو....

ارزوی شادی و سلامت برای همه عزیزان و بزگواران این باشگاه دارم و امیدوارم بهترین و شادترین زندگی رو درکنار خانواده محترمشون داشته باشن.... و از زیبایی های دنیا لذت ببرن ...
قدیمی 2010/3/11   #25  (لینک پست)    نمايش به صورت چاپگر
kaghaz rangi
کاربر فعال تالار مهندسی کشاورزی
Points: 90,871, Level: 43 Points: 90,871, Level: 43 Points: 90,871, Level: 43
Activity: 26% Activity: 26% Activity: 26%

آواتار kaghaz rangi

تاريخ عضويت: 2009/4
تشكر ها: 5,787
تشكر شده: 5,071
kaghaz rangi has a reputation beyond reputekaghaz rangi has a reputation beyond reputekaghaz rangi has a reputation beyond reputekaghaz rangi has a reputation beyond reputekaghaz rangi has a reputation beyond reputekaghaz rangi has a reputation beyond reputekaghaz rangi has a reputation beyond reputekaghaz rangi has a reputation beyond reputekaghaz rangi has a reputation beyond reputekaghaz rangi has a reputation beyond reputekaghaz rangi has a reputation beyond reputekaghaz rangi has a reputation beyond reputekaghaz rangi has a reputation beyond reputekaghaz rangi has a reputation beyond repute
پيش فرض

این روزا رو خیلی دوست دارم.... چون همه شادن و پر شور.... در پی هر بهانه ای واسه خندیدن و خندوندن هستن... این روزا بیرون رفتن رو خیلی دوست دارم .. نه واسه خرید... فقط واسه دیدن مردم.. واسه دیدن خنده های بلند و عمیقشون.. واسه دیدن پر شور و نشاد بودنشون... واسه دیدن شیرین کاریهاشون... واسه دیدن کارهای جالبشون... حتی پرنده ها هم این شور و نشاط رو دارن... بازیهای پر سر و صداشون بیانگر اینه.... جوونه زدن برگهای دختا رو که دیگه نگو... یه صحنه بینظیره که فقط یه بار تو سال اونم به مدت کمی میتونی ببینش و لذت ببری ازش... شکوفه دادن درختا... همه اتفاقا بینظیر و زیباست... ادما ،درختا، شکوفه ها، پرنده ها و... همه و همه لبخند میزنن و شاداب هستن... حتی اسمون هم به روی ادم لبخند میزنه....
اینا رو نگفتم که بگم همه چیز زیباست و خوب... نه...... تو این بین یه صحنه هایی رو میبینی که دلت اتیش میگیره
... مثلا خانوم گرفته ای که لیف و دستگیره درست کرده بود و تو پیاده رو التماس میکرد که ازش بخرن... و خیلی ها با بی محلی از کنارش رد میشدن خیلی ها با برخورد بد عکس العمل نشون میدادن و غافل از اینکه این مادر هم میخواد با فروش اینا واسه عید بچه هاش یه چیزی دست و پا کنه... و یا به هر دلیلی که مجبور شده اینکار رو بکنه و دست گدایی جلو کسی دراز نکنه (دلم اتیش میگیره وقتی این چیزا رو میبینم... یک هفته بیشتره که از این اتفاق گذشته اما از فکرش بیرون نمیام.... هر وقت بهش فکر میکنم و چهره خانومه یادم میاد قلبم درد میگیره)
یا اقایی که به دیوار تکیه داده و زار زار گریه میکنه... دلیلش شاید این باشه که توانایی پول در اوردن رو نداره و جلو زن و بچش شرمندس واسه عیدی و خرید لباس عید و ....... این صحنه های دردناک زیاده... و نمیخوام کسی رو غمگین کنم... فقط نمیخوام از اون کسایی باشیم که بی تفاوت یا با رفتار بد از کنار اینجور افراد رد بشیم...چون اونا هم انسانن و دوست دارن یخورده از شادی شب عید رو به خانوادشون هدیه کنن...و از این ایام لذت ببرن.....

امیدوارم همه این روزها از این زیباییها و شادی ها به خوبی استفاده کنن و با تمام وجود ازشون لذت ببرن....و شاد بودن رو به بقیه هم هدیه بدن...
پاسخ

Bookmarks

ابزارهاي تاپیک
نحوه نمايش

قوانين ارسال