![]() |
|
|||||||
| ثبت نام | All Albums | راهنمای سایت | ليست كاربران | تقويم | بازی و سرگرمی | جستجو | ارسالهای امروز | علامت گذاری بفرم خوانده شده | vBExperience |
|
به باشگاه مهندسان ایران خوش آمدید. شما در حال حاضر به عنوان مهمان از سایت بازدید مینمایید. با پیوستن به باشگاه مهندسان ایران علاوه بر سهیم کردن دیگران در دانش و اطلاعات خود از دانش دیگران بهره برده و از مزایای سایت بهره مند شوید. ثبت نام برای عموم به ویژه دانشجویان فنی مهندسی آزاد است.
در صورتی که نظر یا مشکل در ثبت نام داشتید با ما تماس بگیرید . |
![]() |
|
|
ابزارهاي تاپیک | نحوه نمايش |
|
|
(لینک پست)
|
||||||||
|
عضو فعال
![]()
تاريخ عضويت: 2008/8
تشكر ها: 276
تشكر شده: 76
![]() امتیاز: 91 |
چرا پست من را پاک کردید؟؟؟
مگه من حرف بیربطی زدم؟؟؟؟؟ اخه نمیشه که هر وقت دلتون خواست پست ها را پاک کنید؟؟؟ مگه اینجا صاحاب نداره؟؟؟ ![]() من بازم درخواستم را تکرار میکنم و از اون فردی هم که لطف کرد جوابم را داد تشکر میکنم ولی باید بگم اون سایتی که معرفی کردی فیلمهای youtube را باز میکنه ولی نمیشه دانلود کرد.حالا اگه باز هم اون سایت را بذاری ممنون میشم.البته اگه یه کمک هم برای دانلود فیلمهای youtube بکنی ازت یه دنیا ممنون میشم. بابا من که گناه نکردم.من یه فیلم درست حسابی برای پروژم میخوام.یعنی تو این اینترنت گیر نمیاد؟؟؟ بچه ها من یه *****شکن توپ میخواستم.راستش میخوام یه فیلم از کارخونه اسفالت 2,3 دقیقه ای یا فوقش 5 دقیقه ای از youtube , google جایی دانلود کنم.برا پروژم میخوام. تو خونه که با این سرعتای مزخرف نمیشه دانلود کرد پس باید از توی دانشگاهم این کار را انجام بدم. تو دانشگاه هم که میدونیدنمیشه برنامه نصب کرد. راستی u99 ultrasafe , هم کار نمیده.یعنی کار میده ها ولی نمیشه فیلمهای youtube را دانلود کرد و نصفه نیمه دانلود میکنه.خلاصه ممنون میشم کمکم کنید. راستی نرم افزار باید portable بدون احتیاج به نصب باشه چون نمیشه تو دانشگاه برنامه نصب کرد منتظر جوابتون هستم.ممنون |
||||||||
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| ابزارهاي تاپیک | |
| نحوه نمايش | |
|
|
تاپیک های مشابه
|
||||
| تاپیک | آغازگر تاپیک | تالار | پاسخ ها | آخرین ارسال |
| کمک کمک کمک کمک کمک | baniez_godazgar | مهندسی برق | 6 | 2010/1/01 07:42 PM |
| آيا مصرف ويتامين به درمان افسردگي کمک ميکند؟ | mohsen-moghadam | اخبار پزشکی | 0 | 2009/8/29 10:50 PM |
| کمک کمک کمک کمک کمک | fafa_iut | شبکه و امنیت | 2 | 2009/8/27 10:47 AM |
| کمک کمک کمک | darya.666 | مخابرات | 1 | 2009/3/18 12:32 PM |
| کمک در مورد plc کمک کمک کمک!!!!!! | patomat | قدرت | 9 | 2008/11/09 11:53 AM |