![]() |
|
|||||||
| ثبت نام | All Albums | راهنمای سایت | ليست كاربران | تقويم | بازی و سرگرمی | جستجو | ارسالهای امروز | علامت گذاری بفرم خوانده شده | vBExperience |
| مهندسی مکانیک مهندسي مكانيك |
|
به باشگاه مهندسان ایران خوش آمدید. شما در حال حاضر به عنوان مهمان از سایت بازدید مینمایید. با پیوستن به باشگاه مهندسان ایران علاوه بر سهیم کردن دیگران در دانش و اطلاعات خود از دانش دیگران بهره برده و از مزایای سایت بهره مند شوید. ثبت نام برای عموم به ویژه دانشجویان فنی مهندسی آزاد است.
در صورتی که نظر یا مشکل در ثبت نام داشتید با ما تماس بگیرید . |
![]() |
|
|
ابزارهاي تاپیک | نحوه نمايش |
|
|
(لینک پست)
|
||||||||
|
تازه وارد
![]()
تاريخ عضويت: 2008/4
محل سكونت: اراک
تشكر ها: 7
تشكر شده: 12
![]() امتیاز: 22 |
سلام دوستانمن پروژه تخصصی ام را با موضوع طراحی زیردریایی جهت شرکت در مسابقه زیردریایی های بی سیم انتخاب کردم حالا با catia بدنه رو طراحی کردم ولی نمی دونم با چه نرم افزاری انالیز های استاتیکی (هیدرو استاتیک ) و دینامیکی رو انالیز کنم ansys مناسب هست؟ ولی ansys که نمی تونه بار ناشی از فشار سیال رو شبیه سازی کنه انالیز دستی هم تقریبا کار نشدنی هست چون شکل زیر دریایی اصلا منظم نیست که بتونم با فرمول های سیالاتی حسابش کنم ![]() حالا اگر دوستان نرم افزاری در این رابطه دارند لطفا معرفی کنند. در ضمن یک مشاوره هم می خواستم از دوستانی که توانایی دارند وظیفه من در گروه طراحی بدنه و انالیز نیرویی بدنه در حالت استاتیکی و دینامیکی و محاسبه مکانیزمی برای بالا پایین بردن زیردریایی در زیر اب و بازگشت ان به سطح اب و همین طور محاسبه گشتاور مورد نیاز برای حرکت با سرعت مطلوب (هرچه بیشتر بهتر ) است خودم چند تا ایده دارم که اگر شما دوستان عزیزم کمکم کنید خیلی ممنون میشم که نظرات شما را هم بدونم برای غلبه بر شناوری دو تا ایده دارم: 1. این که یک پمپ در بدنه تعبیه کنم که اب رو به داخل بکشه و زیردریایی رو غرق کنه و در عمق اب باز هم با پمپ کردن اب به بیرون به سطح اب بیاد. 2.نیروی وزن زیردریایی را طوری مشخص کنم که در حد غلبه به نیروی شناوری باشد (خیلی کم از نیروی شناوری اختلاف اندازه داشته باشد) در این حالت در حالت ساکن روی اب میماند و با روشن شدن موتور و تغیر حالت باله ها به زیر اب میرود و به همین صورت هم بالا می اید. شما اگر پیشنهاد دیگری دارید ممنون میشم کمکم کنید. در مورد گشتاور موتور هم نمی دونم چکار کنم فکر کنم اول باید انالیز دینامیکی رو انجام بدم و تکمیل کنم تا بتوانم پیدا کنم که با چه نیرویی می توان تا حد قابل توجهی به نیروی دارگ غلبه کرد هرکس هر نظری داره دریغ نکند. باز هم ممنونم که این مطالب من را خواندید .
ويرايش شده توسط payamlover در 2010/3/10 در ساعت 04:13 PM |
||||||||
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| ابزارهاي تاپیک | |
| نحوه نمايش | |
|
|
تاپیک های مشابه
|
||||
| تاپیک | آغازگر تاپیک | تالار | پاسخ ها | آخرین ارسال |
| نرم افزار مهندسی برای موبایل | mimshimi1386 | نرم افزارهای مهندسی شیمی | 2 | 2010/6/26 11:31 PM |
| ارائه و آموزش نرم افزار | وبلاگر | نرم افزارهای عمرانی | 248 | 2010/3/13 12:35 PM |
| کمک برای ورژن جدید نرم افزار SimPich (محاسبه و ترسیم نقشه موتورهای الکتریکی) | PPF | نرم افزارهای مهندسی برق | 2 | 2010/2/21 11:04 AM |
| لطفا لینک برای دانلود نرم افزار matlab7 بهم معرفی کنید | mahtab_84 | برنامه نویسی | 8 | 2009/10/22 11:40 PM |
| تهیه نرم افزار برای بیمارستان (لطفا توجه کنید) | turboogle | برنامه نویسی | 0 | 2009/2/01 05:35 PM |