![]() |
|
|||||||
| ثبت نام | All Albums | راهنمای سایت | ليست كاربران | تقويم | بازی و سرگرمی | جستجو | ارسالهای امروز | علامت گذاری بفرم خوانده شده | vBExperience |
|
به باشگاه مهندسان ایران خوش آمدید. شما در حال حاضر به عنوان مهمان از سایت بازدید مینمایید. با پیوستن به باشگاه مهندسان ایران علاوه بر سهیم کردن دیگران در دانش و اطلاعات خود از دانش دیگران بهره برده و از مزایای سایت بهره مند شوید. ثبت نام برای عموم به ویژه دانشجویان فنی مهندسی آزاد است.
در صورتی که نظر یا مشکل در ثبت نام داشتید با ما تماس بگیرید . |
![]() |
|
|
ابزارهاي تاپیک | نحوه نمايش |
|
|
#1
(لینک پست)
|
||||||||
|
عضو فعال
![]()
تاريخ عضويت: 2009/6
پست ها: 455 رشته: مهندسی برق
تشكر ها: 586
تشكر شده: 573
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() امتیاز: 667 |
وقتی پسرا دور هم جمع می شن!!!ا
آلمان ، درباره ی سیاستهای دولت حرف می زنن! پاكستان ، یه باند قاچاق تریاك تشكیل میدن! عراق ، برای حمله به سربازهای آمریكایی نقشه می كشن! افغانستان ، اگه پول نداشته باشن كار می كنن و اگه پول داشته باشن می خوابن! آذربایجان ، یه بطری آب پرتقال می خرن و با هم می خورن! مصر ، میرن یه جا می شینن قلیون می كشن! امارات متحده ی عربی ، ۴ نفرشون دست می زنن و یه نفرشون می رقصه! یا میرن دنبال خانوم!! روسیه ، از همدیگه رشوه می گیرن! ژاپن ، هیچوقت ۵ نفر دور هم جمع نمیشن! چون همیشه حداقل ۳ نفرشون كار دارن! هند ، یا با همدیگه می رقصن و یا میرن سینما و رقص تماشا می كنن! كوبا ، هر وقت ۲ نفر یا بیشتر یه جا جمع بشن از كاسترو تعریف می كنن! كره جنوبی ، با هم یه شركت راه میندازن و یه كالای ژاپنی رو كپی می كنن! توی چین ، اینها که دیگه روی هر چی متقلبه کم کردن کافی یه چیزی یه جای دنیا ساخته شه 3 سوت نزده کپی میکنن مكزیك ، دو نفرشون دوئل می كنن و یه نفرشون ناظر دوئل میشه و دو نفر دیگه هم گیتار می زنن! ایران ، یا پشت سر بقیه غیبت می كنن یا روزنامه راه میندازن یا یه جلسه ی سخنرانی ترتیب میدن یا از حرف زدن و سوتی های همدیگه ایراد می گیرن یا یه نفرشون رو میذارن وسط و ۴ نفرشون متلك بارونش می كنن یا الكی می خندن یا یه پیتزا فروشی باز می كنن یا بدون هیچ صحبتی می ایستن و چشم و سرشون رو می چرخونن و مردم رو سرکار میذارن و در همه حالات فکر این هستن که چجوری واسه دخترا چرب زبونی کنن و سرشون و شیره بمالن.
__________________
49 |
||||||||
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| ابزارهاي تاپیک | |
| نحوه نمايش | |
|
|
تاپیک های مشابه
|
||||
| تاپیک | آغازگر تاپیک | تالار | پاسخ ها | آخرین ارسال |
| اکه میخوای فرق پسرا با دخترا و بدونی بیا تو !!! | moein_13 | گفتگوی آزاد | 131 | 2010/7/14 01:11 PM |
| نرم افزاری عالی برای مدیریت شبکه و کنترل از راه دور – LanHelper 1.92 | moji5 | دانلود نرم افزار | 0 | 2009/12/11 08:31 PM |
| خطر جدی افزایش اندازه دور کمر | neda_zzz01 | تاپیک های قدیمی | 0 | 2009/11/15 02:51 AM |