![]() |
|
|||||||
| ثبت نام | All Albums | راهنمای سایت | ليست كاربران | تقويم | بازی و سرگرمی | جستجو | ارسالهای امروز | علامت گذاری بفرم خوانده شده | vBExperience |
|
به باشگاه مهندسان ایران خوش آمدید. شما در حال حاضر به عنوان مهمان از سایت بازدید مینمایید. با پیوستن به باشگاه مهندسان ایران علاوه بر سهیم کردن دیگران در دانش و اطلاعات خود از دانش دیگران بهره برده و از مزایای سایت بهره مند شوید. ثبت نام برای عموم به ویژه دانشجویان فنی مهندسی آزاد است.
در صورتی که نظر یا مشکل در ثبت نام داشتید با ما تماس بگیرید . |
| نمايش نتيجه هاي نظرسنجي ها: ولنتاین بهانه ای برای عاشقا تاپیک برای روز عشق( عاشقاش | |||
| عشق و تجربه کردم بی نظیره هنوزم عاشقم |
|
1 | 20.00% |
| عشق و تجربه کردم ولی هیچ وقت عاشق نشین من تو عشقم باختم |
|
2 | 40.00% |
| عشق و تجربه نکردم ولی میدونم 2 زار به درد نمیخوره |
|
0 | 0% |
| عشق و تجربه نکردم ولی خیلیی دوست دارم یه عشق واقعی داشته باشم |
|
1 | 20.00% |
| عاشق بودم و تو عشقم شکست خوردم ولی از عشق بدی ندیدم بازم عاشق میشم |
|
0 | 0% |
| عاشقم و اگه این عشقم ترکم کنه تا اخره عمرم به هیچ کسه دیگه ای فکر نمیکنم |
|
1 | 20.00% |
| رای دهنده: 5. شما نمي توانيد در اين نظرسنجي راي دهيد | |||
![]() |
|
|
ابزارهاي تاپیک | نحوه نمايش |
|
|
(لینک پست)
|
||||||||
|
عضو فعال
![]()
|
خوب خوب خوب نوبتیم باشه نوبته عشقه دیگه چیزی نمونده تا ولنتیاین روزه عشق روزه صفا روزه حال و واسه بعضیا روزه غم و غصه و یاده خاطراته شیرینه گذشته این تاپیک و نزدم که کلیشه ای بشه مثل ساهای قبل که اقایون خانوم ها ولنتیاین چی هدیه میدین نه این فرق فوکوله؟ تو این تاپیک میریم تو بطن داستان که اقا اصلا کلا با ولنتاین حال میکنی اصلا عشق و قبول داری؟؟ لطفا هرکی میاد تو این تاپیک کلیشه ای حرف نزن حرفه خودش و بزنه بگه که اصلا بی اف یا جی اف داره؟ چند وقته که باهاشه چقد دوسش داره؟؟؟؟ بیاد بگه که عشق چیه بهترین کادو و هدیه برای روزه عشق چیه؟؟؟ حتی اونایی که شکست عشقیم خوردن بیان اینجا حرف بزنن نظرشون و در باره ی عشق بگن خاطراته خوبشون و تعریف کنن خاطراته بده عشقشون و تعریف کنن و یه چیزه مهم تر و قشنگتر اینه که هر کی میاد اگه قبلا ولنتاینی رو با عشقش تجربه کرده بیاد خاطرش و تعریف کنه اولین ولنتاینش و بگه که چه حال و هوایی داشت چیکارا میکرد همه نحوه ی اشنایی با عشقشون و بگن اونایی که جدا شدن و فعلا عقی ندارن دلیل جدایی رو بگن میخوایم کلا تا روزه ولنتاین این چه بشه پاتوق عاشقا میخوام حرفه دله همه بچه هارو در باره ی عشق بدونیم اوناییم که به کل اصلا عشق و قبول ندارن بیان دلیلشون و بگن میخوایم یه صحبت قشنگی بشه بعضیا بر این باورن که : عشق چیه بابا این حرفارو ولش / عشق و دیدی برسون سلامه مارو بهش و بعضی هم بر این باورن که : تا وقتی پیشمون بود نفهمیدم کی پیشمونه ولی وقتی رفت هر روز خودم و لعنت میکنم که چرا گذاشتم بره و بعضی ها هم که خیلی عاشقن این و میگن : بدونه عشق زندگی کردن یعنی مرگ ادمی که عاشق نباشه اصلا ادم نی همه یه جورایی باید اینجا حرفه دلشون و بگن قشنگ در بارهی عشق بحرفن درباره ی جی اف یا بی افشون بحرفن خصوصیاته عشقشون و بگن بگن چی شد که عاشقش شدن همه چی همه چی و بگین چون عشق و عشقه البته اول میخواستم یه سری وسال بزارم شما بر طبق سوال جواب بدین ولی گفتم نه میخوام جو این تاپیک فوق العاده صمیمی باشه و همه حرف دلشون و بزنن همه بگن که چی دیدن تو عشق حتی اونایی که تو عشق شکست خوردن منتظرتونم همه بیاین لطفا کسی از این تاپیک بدونه نظر دادن خارج نشه چون امکان نداره کسی نظری درباره ی عشق نداشته باشه حالا که ولنتاین نزدیکه راستی نظر سنجی یادتون نره ببنیم چند نفر پایه ی عشقن چند نفرم نه؟ و در کل حتی اگه عشق 1 بارم تو زندگیتون اومده اون 1 بارو برای ما بگین خاطراته عشقتون و تعریف کنین. هرچی که دربارهی عشق فکر میکنین بگین مرسی
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| ابزارهاي تاپیک | |
| نحوه نمايش | |
|
|
تاپیک های مشابه
|
||||
| تاپیک | آغازگر تاپیک | تالار | پاسخ ها | آخرین ارسال |
| چگونه خود را برای از راه رسیدن عشق ابدی اتان آماده کنید؟ | کلئوپاترا | گفتگوی آزاد | 1 | 2010/1/29 01:42 AM |
| عشق برای عشق | PDFkade | کتابخانه الکترونیکی | 0 | 2009/9/28 10:39 PM |
| پستهای قدیمی , تکراری ((در دست بررسی و احیا)) | مرداد53 | مهندسی معماری | 4490 | 2009/7/11 10:09 PM |
| وبلاگ عشق خدائی به روز شد.منتظر حضور شما گراميان هستيم | hlgole | اینترنت و وبگردی | 9 | 2007/5/27 08:27 AM |